Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

"-Μπορείς τουλάχιστον να μη ρεύεσαι τόσο δυνατά ;"

"-Μπορείς τουλάχιστον να μη ρεύεσαι τόσο δυνατά ; Μας κοιτάει ο κόσμος..."

Κυριακή μεσημέρι, κάθησα στο τραπέζι να φάω τη μακαρονάδα μου, πέταξα χάμω το μαχαιροπήρουνο και βούτηξα τη μούρη μου μέσα στο πιάτο. Ρουφηχτή την έφαγα τη μακαρονάδα. Μετά, επειδή ήθελα και συμπλήρωμα, πέταξα και το πιάτο χάμω και έχωσα το κεφάλι μου μέσα στην κατσαρόλα με το υπόλοιπο σπαγγέτι. Δεν άφησα τίποτα. Το φχαριστήθηκα.

Έπειτα, ρεύτηκα σαν δεινόσαυρος με δυσπεψία. Κτήνος σκέτο. Έτριξαν τα τζάμια του σπιτιού. –Πως δεν έσπασαν κιόλας ? Σκούπισα το μούτρο μου από τις σάλτσες, πάνω στις κουρτίνες του σαλονιού. Το φχαριστήθηκα. Από πάνω, έφαγα και μια τούρτα ολόκληρη, με τα χέρια. Σαν υπογλυκαιμία, ένα πράμα. Ανεξήγητο. Το φχαριστήθηκα κι αυτό.

Σε όποιον μου τηλεφώνησε από το πρωϊ και μου ευχήθηκε «καλή εβδομάδα», του αντευχήθηκα «να πα να γαμηθείς εσύ, που θα με ειρωνευτείς κιόλας». Το φχαριστήθηκα.

Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Πάντα ευγενής με το άλλο φύλο, εντούτοις σήμερα, παρατηρώντας στον δρόμο εκ των όπισθεν μιαν ευειδή κυρία, δεν άντεξα να μην σχολιάσω μεγαλόφωνα : «-Πωωωωωωω-πω, τι κωλάρα είναι ετούτη! Αριστούργημα».

Δεκάδες αποδοκιμαστικά βλέμματα έπεσαν μονομιάς πάνω μου. Δεν έδωσα καμμία σημασία. Μάλιστα, κάποιαν που με κοιτούσε πολύ επιτιμητικά, την επέπληξα αυστηρότατα : «-Εσύ τι κοιτάς μωρή χαμούρα

Είναι προφανές ότι έχω οξύ συμπεριφορικό πρόβλημα. Οξύτατο. Με θέματα υγείας δεν παίζουμε. Πήγα στο γιατρό και μάντεψε τί διάγνωση μου έκανε :

«-Λοιπόν, αγόρι, υπάρχει πρόβλημα. Έχεις προσβληθεί από την γρίπη των χοίρων»

-Αλήθεια γιατρέ μου ? Ώστε έτσι εξηγούνται όλα. Και τι κάνουμε τώρα ?

«-Μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτε, θα σου περάσει. Έχεις κράση αγριόχοιρου –συγγνώμη- βούβαλου ήθελα να πω. Amoxil των 500 mg, ένα μπουκάλι κάθε μισή ώρα, δηλαδή μετά από κάθε γεύμα. Και τουλάχιστον τρία λασπόλουτρα την ημέρα. Και πού ΄σαι. Να τρως πολλά χαρούπια, να πάρεις τα πάνω σου».

Έφυγα από το ιατρείο πιο ήρεμος. Ίωση είναι, θα περάσει. Σε λίγες ημέρες θα έχω συνέλθει. Θα ξαναγυρίσω στο μαχαιροπήρουνο. Στα λιτά γεύματα. Στους καλούς τρόπους. Δεν θα ενοχλώ γυναίκες στο δρόμο και δεν θα ξαναβουτήξω με τα ρούχα σε νερόλακκο. Κατά τα λοιπά, θα παραμείνω το ίδιο ακριβώς γουρούνι που ήμουν, από τη μέρα που γεννήθηκα.

24 σχόλια:

  1. Τα επόμενα ζωάκια θα είναι τα πρόβατα αν λάβουμε υπόψη μας την ταινία "Babe"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Μπορείς τουλάχιστον να μη ρεύεσαι τόσο δυνατά " και μπροστα μου ?

    Ζωολογικο κηπο το καναμε : γουρουνακια, παπακια, κοτουλες, προβατακια .
    μονο ο κακος λυκος λειπει. ή , οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην μπάντα, ψιμάρια, γιατί στο θέμα είμαι ειδικός. Γουρούνι θεράπων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χμ....pink floyd .

    προτιμω

    http://www.youtube.com/watch?v=EAchKt2xjsw

    ή

    http://www.youtube.com/watch?v=vyqgjCKm9nQ

    υ.γ.
    mc , εσυ εισαι ο καλος λυκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ένας ρωτάει στις εξήμιση. "Με φώναξες;" Κι η άλλη απαντάει στις εντεκάμιση!. Μάλλον υπάρχουν κρούσματα αδήλωτα εν Ελλάδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν υπαρχει συγχρονισμος, τι να κανουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι προφανές. Τα συμπτώματα γίνονται πιο έκδηλα στους εξησθενημένους οργανισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αμα ειναι ετσι, να παω για εξετασεις. μην με ξεκανει η γριπη .των χοιρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι εξετάσεις, απλώς επιβεβαιώνουν το μοιραίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και διενεργούνται σε ανθρώπους και γουρούνια. Τα πρόβατα δεν προσβάλλονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τοτε γιατι αποθηκευουν αντιγριπικα στο Ισραηλ και αλλου ?

    Με το πιο πανω σχολιο σου, ησυχασα. προβατα, κατσικια, τραγοι κλπ...δεν κινδυνευεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ένα είναι σίγουρο. Εσύ, δεν κινδυνεύεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αρα, δεν ειμαι στα αδηλωτα κρουσματα .
    ουφ, και παλι ησυχασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. sorry, μπερδευτηκα. τον mc εννοουσες ( 11.36 μ.μ. )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλησπερα.παρακολουθουσα την συνεντευξη του ΠΟΥ..τα πραγματα ειναι χεσε θεατρο.δεν επικεντρωνονται πια στον περιορισμο του ιου,αλλα στην θεραπεια οσων ασθενησουν.θεωρουν οτι εχει ηδη ξεφυγει απο το σταδιο που θα μπορουσε να περιοριστει με καραντινες..μεταδιδεται απο ανθρωπο σε ανθρωπο,δεν ειναι σαν τον σαρς..πορεια ΠΡΟΣ πανδημια(αν και οπως ειπαν δεν ειναι απολυτως σιγουροι οτι θα εξελιχθει σε πανδημια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ου να μου χαθεις γουρουνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αναγνώσται, σας εφιστώ την προσοχή. Το θέμα του ποστ μόνον φαινομενικά έχει να κάνει με την γρίππη των χοίρων. Μπορεί να εμπνέεται από την επικαιρότητα, αλλά ο μπλογκογράφος πηγαίνει πέραν των γουρουνιών, των γριππών και του πανικού τύπου "τώρα την πουτσήσαμε". Γιατί ο μπλογκογράφος μας λέει ότι δεν είναι τώρα που την πουτσήσαμε. Την είχαμε ήδη πουτσίσει. Κι όχι επειδή θα πεθάνουμε, αλλά επειδή θα ζήσουμε.

    Επίσης, όταν κάνω ορθογραφικά λάθη γιου, να μου τα σημειώνεις με κόκκινο. Έχω τα βίτσια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. και πριν πανικοβληθούμε με τις γρίππες ας πανηκοβληθούμε με το παρακάτω (συγνώμη αγόρια για την κουμούτσα, αλλά είναι σημαντικό)

    Το Διαδίκτυο, όπως το γνωρίζουμε, είναι σε κίνδυνο λόγω των προτεινόμενων νέων κανόνων της ΕΕ.
    Σύμφωνα με την προτεινόμενη νέα ρύθμιση, οι πάροχοι ευρυζωνικών θα μπορούν νόμιμα να περιορίσουν τον αριθμό των ιστοσελίδων που μπορείτε να αναζητήσετε! και να σας πουν ότι δεν έχετε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Θα είναι ντυμένος ως «νέες καταναλωτικές επιλογές», που οι άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν. Ο κόσμος θα είναι παρόμοιος με μία καλωδιακή τηλεόραση, όπου θα προσφέρει πακέτα με περιορισμένη πρόσβαση.
    Αυτό σημαίνει ότι η πρόσβαση στο Διαδίκτυο θα μπορεί να υπόκειται σε αυστηρούς περιορισμούς. Το πρόγραμμα θα δημιουργήσει «στεγανά» στη δυνατότητας πρόσβασης στο Internet, που δεν ταιριάζουν με τον τρόπο που χρησιμοποιείται σήμερα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σήμερα το Διαδίκτυο επιτρέπει τις ανταλλαγές μεταξύ ατόμων που δεν ελέγχονται ή «διευκολύνονται» από κάθε είδους μεσάζοντες (το κράτος ή μια εταιρεία) Παρότι αυτή η δυνατότητα βελτιώνει τη ζωή των πολιτών, η Διαδικτυακή «βιομηχανία» χάνει την εξουσία και τον έλεγχο.Η δικαιολογία είναι ο έλεγχος της ροής «πειρατικών» δεδομένων μουσικής, ταινιών και ψυχαγωγίας για κατέβασμα δωρεάν, χρησιμοποιώντας P2P file-sharing.
    Ωστόσο, τα πραγματικά θύματα του σχεδίου αυτού θα είναι όλοι οι χρήστες του Internet και η δημοκρατική και ανεξάρτητη πρόσβαση σε πληροφορίες.
    http://www.blackouteurope.eu/

    ΑπάντησηΔιαγραφή