Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Έλειωσα στο περπάτημα σήμερα...



Σ
την απόρρητη φωτογραφία που βούτηξα από το Reuters, διακρίνεται το U3-X, μια συσκευή «προσωπικών μετακινήσεων» που φτιάχνει η Honda. Από τότε που πέθανε το αφεντικό, ο γέρο-Σοϊχίρο, έχει χαθεί κάθε έλεγχος εκεί στην Honda και κατασκευάζουν ό,τι παπαριά τους κατέβει στο κεφάλι.


Α
υτή τη φορά σκαρφίστηκαν ένα σκαμπό, που στέκεται μόνο του όρθιο και τσουλάει πάνω σε μια ρόδα. Θρονιάζει τον κώλο του ο οδηγός στο σκαμπό και πάει όπου θέλει, με ταχύτητα έως έξι χιλιομέτρων την ώρα. Όχι ακριβώς σφαίρα, αλλά όχι και σα χελώνα.


Τ
ο μόνο που χρειάζεται να κάνει ο οδηγός είναι να γείρει το σώμα του προς την κατεύθυνση στην οποία θέλει να κινηθεί -ευθεία, πλάγια ή και όπισθεν.


Τ
ο πράγμα ζυγίζει δέκα κιλά, λειτουργεί για μία ώρα με κάθε φόρτιση της μπαταρίας λιθίου και προορίζεται -λέει- για ηλικιωμένους που θέλουν να κινούνται στο πεζοδρόμιο χωρίς να κουράζονται, όπως ισχυρίζεται η Honda.


K
αλοί μαλάκες είσαστε του λόγου σας, λέω εγώ.


Κ
ατ' αρχήν, με βάρος 10 κιλών, χλωμό το βλέπω να μπορεί να το σηκώνει ο γέροντας, όταν απαιτηθεί. Ας πούμε ότι έχει σκάψει η ΕΥΔΑΠ το πεζοδρόμιο και πρέπει να κατέβει ο γέρος από το εργαλείο, να κάνει το γύρο της λακούβας και να ξανακαβαλήσει. -Τί θα κάνει, θα φωνάξει τους πρόσκοπες να βάλουν ένα χεράκι ? Και σιγά μην έρθουν.


Έ
πειτα, είναι και το άλλο : Το φτιάξατε που το φτιάξατε, βρε άχρηστοι σχιστομάτηδες, χάθηκε ο κόσμος να βιδώσετε από πίσω έναν κοτσαδόρο, να σέρνει η γρηά το καροτσάκι της λάϊκής ? -Όλα εγώ θα σας τα λέω ?


Υ
πάρχουν κι άλλα θέματα. Εάν πχ έχει ξεχάσει ο μπάρμπας να το φορτίσει καλά -που θα έχει ξεχάσει, είναι βέβαιον- και απομακρυνθεί εποχούμενος καμμιά δεκαριά χιλιόμετρα από το σπίτι του, τί θα κάνει μετά ? Θα το ζευτεί στην πλάτη και θα το κόψει ποδαράτο ? Σιγά να μην τον αφήσουνε να μπεί στη συγκοινωνία με το μηχανάκι μαζί. Ουστ, ρε κάγκουρα, που μου θέλεις και λεωφορείο, έτσι θα του πούν.


Ε
πιπλέον, σκέφτηκε άραγε κανείς Ιάπων τί θα συμβεί εάν γεμίσουν οι αθηναϊκοί δρόμοι από χούφταλα με μηχανάκια ? -Φταίω εγώ σε τίποτε να την κόψω τη γρηά και να πληρώνω κανούργιο παρμπρίζ ? 'Η, ακόμη χειρότερα, να την πάρω από κάτω και να μου σπάσει κάνα ακρόμπαρο ? Είναι και γερά κόκκαλα, βλέπεις. Κορακοζώητες. Αλίμονο στ' αμάξι.

93 σχόλια:

  1. Πάω στοίχημα ότι ούτε στο σκαμπώ μπορεί να σταθεί ο παππούς ή η γιαγιά χωρίς χερούλια και στηρίγματα, για να μην πω ότι ΔΕΝ υπάρχει στην Ελλάδα, πεζοδρόμιο που να είναι αλφαδιασμένο έστω και για απόσταση 1/2 μέτρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε θα ξαναγράψει ο usound; χαχαχαχα...
    Swear, δώσε του μια ευκαιρία ακόμη :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει ένα λάθος στο κείμενο. Ακόμη να το βρείτε, γκουρούδες ? Εκείνος ο φαγάς ο Artaxia, που μου την είπε χτες για τον γάϊδαρο, πού είναι σήμερα, να το εντοπίσει ?
    Θα τρώει, φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. evie μη σκας. Οι εδώ πατεντιάρηδες θα βγάλουν έκδοση grader για Ελλάδα.
    zara μην τους προκαλείς γιατί σηκώνουν θέμα σε χρόνο dt σε αντίθεση με άλλα μπλογκς που τους έχει ξεχάσει και η μάνα τους. Εσύ όσο μιλάς μπορεί αυτοί να κοντράρονται και να έχουν σηκώσει ολόκληρο.. τυπογραφείο.
    Site ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ (εγώ έχω τη μέση μου).... Τι έγινε? Πως πάει με τις χορηγίες? Oλο μεταχρονολογημένες δίνουνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΙΤΟΝΓΚ ΜΠΑΪΤΣ
    Απο το βλογ ΥΠΟΓΑ (τακτοποιημένη)

    Φίλε JOHNFD
    όντως υπάρχει τεράστια βιασύνη για την επίτευξη κάποιων στόχων και έχεις δίκιο που το επισημαίνεις .

    Παρ΄ όλ΄ αυτά είμαστε λίγο πιο πίσω από τα ξένα χρηματιστήρια που αυτή η διαφορά είμαι σίγουρος ότι θα καλυφθεί !!!!

    Θέλεις ότι οι άλλοι στην αρχή θα πέσουν πιο γρήγορα και θα έρθουν να μας βρουν θέλεις ότι η εκκίνηση η δική μας θα καθυστερήσει λίγο περισσότερο από τους άλλους ..... δεν ξέρω πως αλλά για ένα είμαι σίγουρος ..... ότι θα καλυφθεί !!!!

    Από εκεί και ύστερα εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί είμαστε σε νούμερα που μπορούν πολύ εύκολα να χαρακτηριστούν ως τοπική κορυφή και μάλιστα όχι μόνο βραχυπρόθεσμης πορείας αλλά πολύ μεγαλύτερης !!!!

    Γι αυτό και πρέπει να έχουμε όλες τις αισθήσεις μας σε επιφυλακή και να είμαστε σε ετοιμότητα .

    Πάντως πραγματικά νομίζω ότι εδώ μέσα κάνουμε πρωταθλητισμό και πραγματικά χαίρομαι για αυτή την πρωτοβουλία του φίλου zelis .

    ..................................


    ΦΑΤΕ ΧΩΜΑ ΠΡΕΖΟΝΕΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέχρι 6 χιλιόμετρα μπορεί να απομακρυνθεί ο μπάρμπας, όχι 10, το βρήκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οχι δεν το βρήκες.
    ΔΕΗ σκάβει τα πεζοδρόμια όχι ΕΥΔΑΠ.
    Κύριε! κύριε! το βρήκα? Παίρνω 10'?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν βρήκες τίποτα.
    Βρε, εάν απομακρυνθεί έξι (6) χιλιόμετρα, τότε ΠΩΣ θα γυρίσει πίσω ? Αφού έξι χιλιόμετρα είναι το μέγιστο "βεληνεκές" του (με πλήρως φορτισμένη μπαταρία), αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να απομακρυνθεί πέρισσότερο από τρία (3) χλμ, καθώς θα πρέπει να υπολογίσει και άλλα τρία (3) της επιστροφής.

    -Τί είπα πάλι, ο Θεός ? Αστροφυσικός έπρεπε να είχα γίνει.

    Petsas, πολύ φουριόζο σε βλέπω. Δεν γίνονται έτσι αυτές οι δουλειές. Επαναλαμβάνω, τα πάντα έχουν δρομολογηθεί. Το ποτάμι δεν γυρίζει πισω.

    Ζelig, εγώ πάλι, τί να σου πω? -Well done !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σορταρω το νασντακ χωρις ελεος... φυλαχτειτε γκουρουδες... ερχεται ο αμαγεδων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. swear στην περίπτωση που λες δεν θα γυρίσει προφανώς. Το θέμα είναι το λάθος στο κείμενο που λέει αν έχει απομακρυνθεί καμιά δεκαρία χιλιόμετρα. Αυτό σου λέω 1ο χιλιόμετρα δεν μπορεί να απομακρυνθεί, 6 όμως μπορεί. Το λάθος του κειμένου ψάχνουμε όχι το ξεκούτιασμα του μπάρμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΦΕΤΑΑΑΑΑΑΑ

    Και για να καταλάβετε τι σημαίνει BLOG και σοβαρά ΣΧΟΛΙΟ διαβάστε τι σούρνουν στην ΕΛΕΝΑ τά Αγγλάκια, και βεβαια τι παπαριές λέει και η ίδια (2η στο Επικρατείας)
    ΕΛΕΝΑ ΠΑΝΑΡΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άσε Bluesman, έχω λάβει πωλητικό σήμα εδώ και μέρες, χάρη στους αλάνθαστους contrarian indicators, που χρησιμοποιώ. Φοβερά εργαλεία λέμε, οι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρόσεξε τι λες για τον Θεό και την Αστροφυσική. Ο NEGEN καραδοκεί... άσε που

    God is a comic playing to an audience that's afraid to laugh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εχω χασει την επαφη, μαλλον χαθηκαν οι βαρβατοι CI του παρελθοντος, βρηκες τιποτα νεους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν συυμφωνώ Zara. Η θεωρητική ακτίνα δράσης, με πλήρως ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ μπαταρία, είναι όντως 6 χλμ. Όμως, για ξαναδές την εκφώνηση :

    "Εάν πχ έχει ξεχάσει ο μπάρμπας να το φορτίσει καλά -που θα έχει ξεχάσει, είναι βέβαιον- και απομακρυνθεί εποχούμενος καμμιά δεκαριά χιλιόμετρα από το σπίτι του, τί θα κάνει μετά ?"

    Άρα, έχουμε ως δεδομένο του προβλήματος ότι ο μπάρμπας ξεκινάει με αφόρτιστη μπαταρία. Άρα, η σωστή απάντηση είναι :

    Σιγά μην κάνει 10 χλμ ! Κάτσε να κάνει 1 χλμ για να μη σου πω 100 μ. και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπέρα,
    Swearengen Θα γίνει δημόσια εγγραφή για το νέο σάιτ που ετοιμάζεται? Αν είναι εύκολο να με ενημερώσετε γιατί ενδιαφέρομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Statler : The question is, GOD exists ?

    Waldorf : The question is, WHO cares?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το λάθος είναι "οι πρόσκοπες". Θυμίζει το "προπατέρες" τού Γιωργάκη. Αστρίτης είμαι ο κερατάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. κακομοιρα τζασο... μολις πηρανε γραμμη τα αμερικανακια οτι ξεφορτωσα τα κανανε πανω τους... -9 σημερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ναι, σωστά, σύμφωνα με την διατύπωση μπορεί να κάνει απόσταση λιγότερη 6 χιλιόμετρα. Εξαρτάται από το πόσο κακή φόρτιση έκανε. Αλλά το λάθος του κειμένου είναι τα 10 χιλιόμετρα.

    Ακριβώς 6 χιλιόμετρα θα κάνει αν την έχει φορτίσει κανονικά αλλά λόγω ξεκουτιάσματος ξεχαστεί να κάνει μεταβολή σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλησπέρα φίλε 5τ3li05,

    Αδελφέ μου, τί νικ είναι πάλι αυτό ? Ούτε πειραματικό μοντέλο ανθρωποειδούς ρομπότ δεν θα ονομαζόταν έτσι. Τέλος πάντων. Θα μου επιτρέψεις να σε αποκαλώ "5".

    Όχι 5*. Αυτό είναι από άλλο Blog.
    Σκέτο 5.

    Δεν ξέρω εάν χρειάζεται δημόσια εγγραφή. Κάτσε να βγούν οι λυπητερές που περιμένουμε και θα σου πω.




    "Πρόσκοπες" δεν είναι λάθος. Ενικός, ο Πρόσκοπας, πληθ. οι Πρόσκοπες.
    Ολόσωστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε ζάρα, σε δύο προτάσεις ξέχασες ένα από και ένα αν! Και θες να μου γίνεις και εκδότης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κατά μίαν εκδοχή, σωστό! Ενικός ο άνθρωπας, πληθυντικός οι άνθρωπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. αν την εκφορά του λόγου του ΓΑΠ, την λέξη "προπατέρες" συγκεκριμένα, την βλέπαμε σαν μια έκφρασης πεισματος ενός ηγέτη που και στις πιο δύσκολες στιγμές που αντί να αφήσει στη μέση το έργο του, πάντα το ολοκληρώνει, με οποιοδήποτε κόστος; Καλύπτει την άγνοια με την εφευρετικότητα της στιγμής...

    Στέκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μάρκα honda είμαι :)


    Ευχαριστώ για την ενημέροση.

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Diakrino pantos enan iferponta ratsismo apenanti stin 3i ilikia.
    Ntropi sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Επειδή γνωρίζω την αδυναμία που τρέφετε στον Xristos666, σας μεταφέρω τον τελευταίο του χρησμό ώστε να κρατάμε επαφή με το ΧΑ.

    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΝΕΥ ΣΧΟΛΙΩΝ
    (καλά μού τα έλεγε μια παλιά μου σχέση : Μην κοροϊδεύεις τίποτα μαλάκα γιατί θα το λουστείς, ίδιος ο ΣΑΡΚ κατάντησα)


    εδω δεν ειναι κορυφη

    αν τωρα εχουν συνενοηθει οι παντες να ανωμαλεψουν και αυτο το κυμα ..

    δεν νομιζω

    καλα κοροϊδεψαν μεχρι τωρα τους αναλυτες (fact)

    λετε να θελουν να τους κανουν συεταιρους?

    νομιζω οτι ειναι ενα συνθετο τρομοκρατικο

    θα δουμε τα κλεισιματα και τα ασιατικα

    η επομενη εβδομαδα εχει το κλεισιμο του μηνα και την αρχη του αλλου

    χοντρικα θα ελεγα κινηση χωρις νεα υψηλα και χαμηλα

    θα δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κι όμως usound, από ένα σημείο και πέρα βρίσκω την κριτική σου στον ΓΑΠ υπερβολική. Ξεχνάς πως είναι θαυμαστής του διαδικτύου, των διαδικτυακών σχέσεων μήπως, γενικά λατρεύει και προτρέπει παντοιοτρόπως για ενασχόληση με ότι έχει να κάνει με ιστοχώρους, ιστολόγια, ιστότοπους, για ιστιοσανίδα δεν ξέρω. Χάρι σ'αυτόν δεν έχει φυσήξει ούριος άνεμος και στα δικά σου πανιά τώρα που γίνονται οι ετοιμασίες για το νέο ξεκίνημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θεός ο Xristos666. Ξεβράκωσε όλους τους γκουρούδες, το Μάρτη. Ξεκάθαρος για πάνω, σε εποχή που όλοι είχαν λουφάξει. Του στραβού το δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Xristos666 ή Χριστός666? Διχασμένη προσωπικότητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αν είναι και στραβός.... άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες. Πλάκα στην πλάκα έχει πέσει μέσα, πότε θα βγει είναι το θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ke ston Dirty Hari ke sto Hari Potter kai ston Hari ke Pano Katsimixa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προφανως επηρεασμενος απο το χθεσινο επισκεπτη, εκπροσωπο της τριτης και βαλε ηλικιας, σκεφτηκε ο swear:δε βαζω ενα θεματακι να τον βοηθησω τον χριστιανο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φάουλ! Περιτετμημένε! Παραμορφωμένος είμαι ο άτιμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Πω πω εμπάθεια!! Η μήπως είναι κρυφή ζήλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Me zitise kamia?

    Re savrengen piga na agoraso to matzaflari pou diafimizeis kai den mou edosan. Mou eipan "Proedre, exeis megalo eidiko baros", de tha se antexei to patini.

    Zito to ethnos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Α! Νόμιζα πως έβλεπες τη φωτό τού Καλαμπαλίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @Stylianos Pattakos

    Το ελληνικό ή το Κυπριακό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πετάχτηκε χωρίς την πέτσα! Περιτετμημένος! Κακό είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. μια μερα ελειψα και κηρυχθηκε στρατιωτικος νομος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τουλάχιστον η δικιά μου έχει μαλλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Esi nantia koritsi mou diati karfonesai oti eisai idikh mas? Den katalavenis oti apo to nikneim sou tha mas katalavoun?

    Bgale to 42 se parakalw. 42 xronia perasan alla o laos den exei ksexasei akoma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ναι, αλλα το nick εγινε περσυ, που ηταν 41 χρονια μετα...την επανασταση, τρομαρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. U : "Περιτετμημένος"... Σε μένα αναφέρεσαι ή στον λαό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Tromara mas h epanastash??? Xereis ti eixe pei o zournatzis neaniski?

    «Χωρίς τον Παπαδόπουλον η Επανάστασις δεν θα εγίνετο, αλλά χωρίς τον Παττακόν δεν θα επετύγχανε».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Re petsa min petagesai san tin petsa sinexeia. kanoume mathima istorias. aman pia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. οτι θα με λεγανε στα 40τοσα μου νεανισκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Όχι! Σε δύο ευθείες που ετμήθησαν εν μέσω σκέδασης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. neaniski veveos veveos kai mporoume na pame kai se varakion para thin alos na sou po kai ta peretero. ektos an protimas na katsis edo me ton petsa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Εγώ για οικονομικά είμαι εδώ. Χ...η την έχω την ιστορία! Είδα "Χριστός666" και μπήκα μέσα. Αν θες βγαίνω έξω (τουαλέτα γιατί εμπνεύστηκα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. To magazi edo den exei kapoio komvion SYSTASH EXORIAS na to patiso gia ton petsa?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Βίτζι θα έχει το βαράκιον; Για να σε στηλώσει, Στελλάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΟΚ. Θα κάτσω φρόνιμος να προσέχω το μάθημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Pitsiriko emena na stilosi? Emena poy 97 xronon xipnao prin tin anatoli tou iliou, kano souidiki gimnastiki, parakoloutho tin epikerotita kai to brady mpaino sta blogs na bro kana pipini? Mallon den me xeris kai poli kala.

    I me mperdeveis me ton basilaki ton petzetomani pou briskei pipinia mono apo kommounistiko block. ti na po... pou paei autos o topos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. exei lisi kai gia to katourima o gero-stellaras.

    http://www.okmarkets.gr/okeshop/el/category/3934313732/product/393631323135/productdetails.aspx

    mono 6,66 euro, opos leme xristos6,66

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Στελλή, εσύ που είσαι έξω με ανήκεστο βλάβη και έχεις πείρα στο θέμα, για πες μου:εκεί στο capital πως τους κόβεις;Θέλω να πω εκ γενετής είχαν πρόβλημα ή στην πορεία την άρπαξαν(τη βλάβη);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. autoi einai teliomenoi protesilae. figate kai den gemizoun taxi pleon.

    prepi na arpaxan sthn poria tin anikesto. omos an krino ex idion genniese dimokratis, den ginese...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. prot: τους αμόλυσαν, δεν το σκάσανε.
    @στελλάρας... ερώτηξις... σε καταψύκτη μένεις? Γιατί κάτι σχετικό είδα στην ούρλα που περέθεσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Και δε μου λες Στέλιο, εσύ ένας ταξίαρχος, τι γνώμη έχεις για τους στρατηγούς;(με πιάνεις ασφαλώς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. petsas,
    gia na kouventiasoume mazi paidi mou tha kaneis to exis: kathe fora poy tha pigeneis na patiseis to "Καταχώριση σχολίου" (anorthografoi sto google) tha metras mexri to 20.

    Kai osi ora metras tha les "mipos grafw malakia? mipos grafw malakia?"

    Kai an ftanis sto 20 kai epimenis tote tha to stelnis kai o theos boithos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. protesilae tora den eimai taxiarhos alla enas aplos tapsiarxos. ela na baloume kato to tapsi to mousaka na katalavis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Lipon kirioi kai pipinia. epidi argite para poli na grapsete (ta proionta tis bradias kayshs sas) sas afino. Prepei na kataklitho ki egw. Kai aurio mera einai. zito to ethnos, zito o stratos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Στελλή, μου φαίνεται έκανες την πρώτη γυριστή.Το ερώτημα ήτο σαφές.Οπως και να χει δικαιούσαι τον τίτλο Best Νickname Οκτωβρίου.
    Να σε δω στο τουτουδοχώραφο με αυτό το νικ και τι στον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Περί στρατηγών,ποία η γνώμη σου;Εγκρίνεις στρατηγογκουρού,είναι των χνώτων σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. poious les re protesi-laos? tous gkouroudes tou forum? den parakolotho nee mou. paizo mono wall street. kai kefaleopoihseis mexri 1 mln bucks. ekei einai to pehnidi. 8a sas ta matho mia mera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Eipa kai se sena na metras mexri to 20??? Poly argoi eiste palikaria. Gute nacht. Griechenland über alles.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Εμένα Στελή, το κουμάρι με αφήνει αδιάφορο.Τους άλλους να μάθεις.Αλλά οι γκουρούδες έχουν την χάρη τους.Δε θες να εκτεθείς.Το σέβομαι.Και κάνεις και προβοκάτσιες με το νικ μου.Στα μαθε ο Γιώργος Στέλιο;(ζάχαρη στα τανκς κλπ).
    Αnyway,απαιχτος ο Στέλιος.Ηρθε για να μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Καληνύχτα με κάτι ... διαχρονικό :)

    Χυτρομαχία

    Ως οι Ινδοί εις φυλάς, ούτω και οι Έλληνες διαιρούνται εις τρεις κατηγορίας:

    α) εις συμπολιτευόμενους, ήτοι έχοντος κοχλιάριον να βυθίζωσι εις την χύτραν του προϋπολογισμού.

    β) εις αντιπολιτευόμενους, ήτοι μή έχοντας κοχλιάριον και ζητούντος παντί τρόπω να λάβωσιν τοιούτον.

    γ) εις εργαζόμενους, ήτοι ούτε έχοντας κοχλιάριον ούτε ζητούντος, αλλ’ επιφορτισμένους να γεμίζωσιν την χύτραν δια του ιδρώτος αυτών.

    [Εμμανουήλ Ροΐδης, Ασμοδαίος 1875-1876]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ωπς τι έγινε έχουμε και πιπινάκια?
    Εγώ είμαι μωρούλι ακόμη, αλλά τα κουκλάκια αρέσουν στον μπαμπά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή