Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Νεκροφάνεια και Προκατάληψη

Άμα γεννιέται ο άνθρωπος, τη στιγμή ακριβώς που κάνει να βγει από την κοιλιά της δόλιας της μάνας του, έν' αστέρι αναβοσβήνει από πάνω του, σαν κινέζικο λαμπιόνι σε χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αναλόγως τώρα, αν είναι το ουράνιο σώμα γουρλίδικο σαν ιρλανδέζικο τετράφυλλο τριφύλλι ή γρουσούζικο σαν τον Επίτιμο, πορεύεται και στη ζωή του ο άνθρωπος. Βέβαια, έχει κι ενδιάμεσες βαθμίδες κωλοφαρδίας ή γκαντεμιάς, από το άριστα-δέκα, μέχρι και το "έμεινες στην ίδια τάξη". Γι αυτό, όταν βλέπουμε κάναν επιτυχημένο, κάναν βουλευτή υπουργοποιημένο, ξέρω γω, ή επιχειρηματία πολυσχιδή ή ηθοποιό δημοφιλή, λέμε "έχει άστρο ο άνθρωπος". Αν και καμμιά φορά τα συγχέουμε τα πράγματα και λέμε, ας πούμε για την τάδε ή τη δείνα δεινή τραγουδίστρια του ελαφρολαϊκού ρεπερτορίου, "έχει φωνάρα η γυναίκα, μα και άστρο". Σκατά έχει. Αφ΄ενός είναι άφωνη σα ροφός του Μυρτώου, αφ΄ετέρου άλλο πράγμα το άστρο κι άλλο η κατά συρροήν βίζιτα. Υπάρχει διαφορά.
Τώρα, ο Κλέοπας ήτανε ιδιόμορφη περίπτωση, καθόσον άμα και γεννιότανε, ανάψανε από πάνω του όχι ένα αλλά δύο άστρα, σιμουλτανέ. Σπάνιο, αλλά συμβαίνει κι αυτό. Το ένα αστέρι, σκέτο λαγοπόδαρο και τ' άλλο κάτουρο χελώνας μαύρης. Το δεύτερο τ' αστέρι φαίνεται πως έφεγγε περισσότερο, γιατί ο Κλέωψ είχε συγκεντρώσει πάνω του, από γεννησιμιού του, όλα τα κακά της μοίρας, της δικιάς του, μα κι απαξαπάντων των γειτόνων του μαζί, σε αχτίνα πενήντα δύο οικοδομικώνε τετραγώνων. Όλ' οι γειτόνοι, τα καλά παιδιά κι ο Κλέωψ, γαμώ τη μάνα του. Δε φτάνει που ΄μειν' ορφανό το κακόμοιρο από τα γεννοφάσκια, ήτανε και τα χάλια του τα μαύρα. Κοντό, σαφρακιασμένο, στραβοκάνικο σαν τον Καραγκούνη, μυταράδικο και λιγουλάκι ζαβό. Τα γράμματα δεν τα ΄παιρνε, ούτε αυτά του δινόσαντε, τα χέρια του δεν πιάνανε όχι κατσαβίδι αλλά μήτε μαχαιροπήρουνο, γκόμενα ούτε να τονε φτύσει. Και γρουσούζης πολύ. Κι άφραγκος. Κυρίως το τελευταίο.
"-Εντάξει όλ' αυτά, αλλά το τυχερό τ' αστέρι που λέγαμε;". Α, ναι. Είναι στη μέση και το τυχερό τ' αστέρι. Ο Μπάρμπας. Αυτός ήτανε -υποτίθεται- το τυχερό τ΄αστέρι. Ο Μπάρμπας. "Άλευρα-Σιτηρά/Εισαγωγαί-Εξαγωγαί". Χεσμένος στο τάλληρο ο Μπάρμπας, μα τα πολλά τα λεφτά -όχι λεφτά χάρτινα, λίρες αγιογεωργίτικες- τα 'χε κάνει επί κατοχής. Αλώνισε τότε ο Μπάρμπας, πρώτο καρτέλ στη Μαύρη. Αγορά έτσι ? Όχι φούντα, ξηγημένα πράματα. Τέσσερα χρόνια μάζευε ο Μπάρμπας, χρυσό, τιμαλφή, ακίνητα, ό,τι γουστάρεις. Τα άλευρα, βλέπεις. Μα κι έλαια και τυροκομικά προϊόντα και συναφή βρώσιμα αγαθά. Άμα σε θερίσει η πείνα, δεν κοιτάς μήτε χρυσάφια, μήτε ντουβάρια, μήτε μπιχλιμπίδια κι έργα τέχνης. Κοιτάς να τα βρείς με τον κάθε Μπάρμπα, μπας και κουβαλήσεις μια μπουκιά στο σπιτικό σου. Ακόμη κι αν χρειαστεί να στο πάρει ο Μπάρμπας. Που θα στο πάρει.
Ο Μπάρμπας, αδελφός της σχωρεμένης της μάνας του Κλέωψ, ήταν άκληρος, καθότι κακορίζικος από τη μέση και κάτω. Αν πήγαινες εσύ, λέμε τώρα, στο Δήμο να λάβεις -κατόπιν αιτήσεως μετά χαρτοσήμου- πιστοποιητικό εγγυτέρων συγγενών του Μπάρμπα, θα έβλεπες ότι ο εγγύτερος ήτανε ο Κλέωψ, τί εγγύτερος δηλαδή, ο μόνος να λες καλύτερα. Είχε λαμβάνειν άρα η Κλεοπάρα, μόνο που να : Έμπαινε πάλι στη μέση αυτό το μπουρδελάκι, το σκοτεινό τ΄αστέρι. Ο Θειός είχε τον απέθαντο. Ο καψερός ο Κλέωψ, που όσο μπουμπούνας και να 'ταν, την είχε ανθιστεί τη δουλειά, ότι δηλαδή έτσι και τα κακάρωνε ο Μπάρμπας, η δική του η ζωή θα γινότανε αίφνης good morning Vietnam, παρακαλούσε κάθε νύχτα στην προσευχή του να ψοφήσει σα σκυλί το σκυλί τ' αγαρηνό -που του άξιζε κιόλας, γιατί ήτανε στ' αλήθεια σκατόψυχος ο γέρος- αλλά πού ; -Αθάνατη η μούμια. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και τα ΄χε τετρακόσα κι ήτανε και κοτσονάτος κι έκανε και τσεκ απ κάθε δίμηνο και τ' αποτελέσματα ήτανε καλύτερα κι από του Kεντέρη, πριν βέβαια τονε σβερκώσει το ψάρι που το λέγανε Γουάντα. Ξεγελούσε το Θεό, κορόϊδευε και το διάολο ο Μπάρμπας κι έτσι κανείς τους δεν τον ζύγωνε.
Το σύμπαν είναι άδικο. Ο μεν Κλέωψ να μαζεύει όλη την καρπαζιά σαν ηλεκτρομαγνήτης, ο δε Μπάρμπας να μαζεύει όλο το χαρτί, μα και τα χρόνια των υπολοίπων που φεύγαν πριν την ώρα τους, λες και του τα χρωστάγανε από την κατοχή και τον συμμοριτοπόλεμο. Ο Κλέωψ, νέο παιδί, τριάντα χρονών άνθρωπος, να δουλεύει βοηθός αποθηκάριου στα ψυγεία του θειού του και να κουβαλάει τα τσουβάλια με τ' αλεύρι και του Μπάρμπα, του Χεφρήνου, να του κουβαλάνε τα τσουβάλια με τα λεφτά στην τράπεζα. Και σα να μη φτάνανε όλες αυτές οι αδικίες μαζεμένες, να ΄σου κι ο Χάρος να κλείνει πονηρά το ματάκι στον Κλέοπα : Μια μέρα, στα καλά του καθουμένου, στη λήξη της βάρδιας, τονε κλειδώσανε κατά λάθος τον φουκαρά μες το ψυγείο, τον ξεχάσανε εκεί ολονυχτίς και μέχρι την αυγούλα ο αίμας του γίνηκε γρανίτα φράουλα. Κρυοπληξία το λένε αυτό το πράγμα κι είναι πολύ άσκημο, διότι εκτός του ότι πας στον άλλο κόσμο λάου-λάου, μπορεί να θέλουνε μετά και βαριοπούλα για να σε ισιώσουνε, ώστε να χωρέσεις στο κοφίνι. Καλύτερα να μη σου πω πώς γίνεται αυτή η δουλειά, στο νεκροτομείο. Τέλος πάντων. Πάει κι ο Κλέωψ. Τέρμα, αυτό ήταν.
Το 'μαθε ο Μπάρμπας και κρυφογέλασε ο κωλόγερος, σου λέει "-πάλι χρόνια αλλουνού τσουρνέψαμε". Κρατήθηκε όμως, να μην φανεί κιόλας ότι είναι άκαρδος -λές και δεν το 'ξέραν όλοι- μόνο έδωσε εντολή στο προσωπικό "όπως μεριμνήσωσι διά την αξιοπρεπήν ταφήν του αγαπητού ανεψιού". Όπως πήγαινε να φύγει ο λογιστής κατά την πόρτα του γραφείου, τον βούτηξε ο γέρος από το μανίκι :"-Αξιοπρεπήν, κύριε Γεωργίου, απλώς αξιοπρεπήν, ουχί χλιδώσαν, να εξηγούμεθα ! Δεν τα ευρίσκωμεν εις το πεζοδρόμιον τα λεπτά".
Κι έτσι, την επομένην, εις Ιερόν Ναόν Κοιμήσεως Θεοτόκου κλπ, εψάλη η νεκρώσιμος, για να τον παραχώσουν τον άμοιρο τον Κλέοπα, ώστε να τελειώνει κι αυτό το βαρετό το έργο. Έντεκα νοματαίοι όλοι κι όλοι πάνω από το μνήμα, πέντε εργατάκια, συνάδελφοι απ' την αποθήκη, τέσσερα κοράκια, ο παπάς δέκα κι ο Μπάρμπας έντεκα, τυλιγμένος στο κασμίρι του, να κοιτάει το ρολόϊ κάθε τόσο, άντε να το λήγουμε να φεύγουμε. Λέει ο παπάς τα δικά του, χραπ η πρώτη η φτυαριά στο χώμα, γκρουκ να απλώνεται μετά πάνω στην κάσα και χραπ και γκρουκ, δώστου κι άρχισε να σκεπάζεται το φέρετρο, με τις πρώτες κιόλας φτυαριές.
Μα τότε, χεστήκανε όλοι πάνω τους, γιατί πνιχτή φωνή ηκούσθη εκ της κάσης κι ήτανε του Κλέοπα, που χτυπιότανε μέσα σαν το ψάρι και γύρευε να τον βγάλουν όξω, στο φως. Πέσανε τα φτιάρια από τα χέρια των κορακαίων, ο ένας την έφαγε στο δάχτυλο το μεγάλο του ποδιού του, "ωχ μάνα μου", έσκουξε, του παπά του γλίστρησε το πετραχείλι μες τις λάσπες, μα κι η μασέλα του μαζί, τα εργατάκια σκορπίσανε ουρλιάζοντας σα δαιμονισμένα και γενικώς έγινε της τρελλής. Τη μεγάλη όμως τη ζημιά την έπαθε ο Μπάρμπας. Πρόλαβε να χλωμιάσει για μια στιγμή και την άλλη ένοιωσε ένα σφάχτη, μαχαιριά σωστή, στον ώμο τον αριστερό κι έπειτα να του σφίγγει μια μέγγενη την καρδιά, ώσπου γονάτισε χάμω, λερώνοντας και το κασμίρι του. Μέχρι να συνέλθουν οι υπόλοιποι, ο γέρος είχε πέσει με τα μούτρα στο σκαμμένο χώμα και κοίταζε τους σβώλους. Κοίταζε μα δεν έβλεπε. Πάει η καλιά του. Αντίο ζωή.

Τον Κλέοπα τον ξεφυτρώσανε σε λιγάκι. Μια χαρά βγήκε από την κασέλα, κοστουμαρισμένος, ξυρισμένος, γαμπρός σωστός. Τέτοια κοστουμιά δεν είχε ματαβάλει ο μαύρος, εν ζωή. Αναστάς εκ του μνήματος ο Κλέωψ, αφού βέβαια πρώτα φρόντισε τα της κηδείας του "αγαπητού θείου" ("αξιοπρεπή, κύριε Γεωργίου, απλώς αξιοπρεπή, όχι πολλές χλίδες και γκλαμουριές με τον παρά τον δικό μου"), εν συνεχεία ρύθμισε τα τυπικά της κληρονομίας και των αλεύρων εν γένει κι όταν ξεμπέρδεψε μ' ολη τη χαρτούρα, πέρασε και μια βόλτα από το Νεκροτομείο, να επισκεφτεί εκείνον τον γιατρό που είχε διαπιστώσει τον "θάνατον εκ κρυοπληξίας".

"-Για πές μου τώρα, ρε γιατρέ", τον ρώτησε πονηρά ο Κλέωψ, "νύχτα στο δώκανε το δίπλωμα;". Κάτι περίεργα ψέλλισε ο γιατρουδάκος, περί "εξασθενήσεως ζωτικών οργάνων, μεταβολικής απραξίας των κυττάρων και κλινικής εικόνος νεκρού", μα ο Κλέοπας τον έκοψε γελώντας και του 'χωσε στην τσέπη ένα μασούρι χαρτονομίσματα, χοντρό σα σαλάμι Ουγγαρίας.

162 σχόλια:

  1. Ε,δεν παιζεσαι!Τσιφορος και λιγα λεω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουχα χα χα χα !!!!! Ρε τον Κλέωπα, άμα σε θέλει η πουτάνα η τύχη.(ρε μπας και ήταν στο κόλπο ο γιατρός;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για δες που προβιβαστηκε ο Κλεωψ κι επαψε να ειναι Κλαιωψ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά ρε, ακόμη δεν καταλάβατε πως ο Κλέωψ ήταν ο συνέταιρος κι εγώ έκανα την νεκροψία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην κατοχη το πηρες πληρωνοντας με ενα τσουβαλι φασολια απ'το χωριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε ούφο Λούκρη, ούτε μιά κομπίνα δεν μπορείς να συλλάβεις?Με φασόλια, αποκλειστικά, τρέφεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πού το είδες το εξαιρετικό ,εσύ Καγκελάριε? Δεν έχεις παίξει τον παπά ποτέ? Άλλο δείχνεις, άλλο μπήχνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι κομπινα,μωρε,με νεκροψια σε ζωντανο ανθρωπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χε χε χε !!! τα γραπτά μένουν (συνήθως).Ο Apostel,πριν απ'όλους τους γκουρούδες μυρίστηκε κομπίνα, όχι παίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απσύρομαι. Έπεσα σε γκαζοντενεκέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και να μην επεφτες,παλι για αποσυρση εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. swear,αυτα που ξερεις να τα αφησεις.εσυ σημερα και ο συνεταιρος χτες,αναφερατε στα κειμενα σας το ονομα μου επι ματαιω(χωρις να μου δωσετε ποσοστα)...να μην επαναληφθει,γιατι το εχω κοπυραιτ και θα σας τρεχω στα δικαστηρια...
    το κειμενο απολαυστικο,οντως θυμιζει τσιφορο αν και ως μεγας κριτικος λογοτεχνιας που ειμαι(δηλαδη κακιασμενος αποτυχημενος λογοτεχνης)δεν μπορω παρα να μην σου επισημανω μια αδυναμια..εφοσον ο τυπος πεθανε εκτος νοσοκομειου,στο νεκροτομειο θα του εκαναν(υποχρεωτικη απο τον νομο)νεκροψια-νεκροτομη,μια διαδικασια που δεν αφηνει και πολλα περιθωρια..παρεξηγησεων..(αφου ο εγκεφαλος και ολα τα οργανα,καταληγουν στο τελος της μεσα στην κοιλιακη χωρα του πτωματος ατακτως εριμμενα..) γιουσαουνη καλα τα λεω,η ειχες λιποθυμησει στο νεκροτομειο στο πρωτο μαθημα ??(ουχαχαχα)..
    παρτα λοιπον,για να μαθεις αλλη φορα να αναφερεσαι στο συγγραφικο μου πονημα (τροφαντα οπισθια),ως ακουσον,ακουσον,πονημα μαθητου..ο χαρος δεν εχει δασκαλους,πλην του σερεμη του βαρκαρη,που τον εμαθε να τραβα κουπι στον αχεροντα..
    α ναι και καλη σας ορεξη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και μην ξεχασετε να διαβασετε τον νεο αρχιγκουρου της φαπας ΜΥΑΛΟ,σε επιδειξη ανελεητου και αηδιαστικου γλυψιματος μετα γλωσσης και αλλων οργανων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιός είναι πάλι ο νέος αρχιγκουρού της φάπας ΜΥΑΛΟ ? Δώσε ρε Χάρε ένα link να καμαρώσουμε.

    Λοιπόν, η σημερινή μέρα ταφόπλακα στα όνειρα της Λούκραινας για ΕΛΛ στα 18 ευρώ (ή μήπως στα 10 την ήθελε ? δεν θυμάμαι). Σε μια άλλη ζωή ίσως. Για την ιστορία, να αναφέρω ότι σήμερα η ΕΛΛ του χαρτοφυλακίου μου πέρασε ήδη (μετά από καιρό, πράγματι) σε θετικό πρόσημο. Και το κεφάλαιο ατόφιο κι άειντε να πάρουμε και το μέρισμα των 2,4 ευρώ και προσεχώς έρχονται κι οι αληθινά μεγάλες αποδόσεις. Κι όλα αυτά στην καρδιά της λαίλαπας. Και κάτσε εσύ τώρα Λούκραινα, να την κοιτάς. Ας πρόσεχες. Στα είχα πει και μια και δυό. Και το νου κακομοίρα μου, μη σε γδάρουνε, στα χαρτάκια που πας και μπαίνεις. Το σκαλπ θα σου πάρουνε, μην ξεθαρρεύεις. Να ρωτάς τον Swear, πριν κάνεις κινήσεις.

    Βλέπω και μια καινούργια γκουρουδίνα, Όλιβ Όϊλ. -Λούκραινα εσύ είσαι, έτσι ? Καρφώνεσαι χωρίς τόνους. Όποια κι αν είναι εν πάση περιπτώσει η Όλιβ Όϊλ, να βγεί να δηλώσει το αληθινό νικ της, ειδάλλως θα την καρατομήσω, μα την Παναγία. Όπως και κάθε άλλο γκουρού που σκάει μύτη εδώ μέσα με άλλο νικ. Χτες εμφανίστηκε μέχρι κι ο Κουμπάρος. Να δώ ποιοί άλλοι θα βγούν από τα μνήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παρολίγον να το ξεχάσω. Περίμενα κι εγώ να δω ποιός απ' όλους εσάς τους πάνσοφους γκουρούδες θα επεσήμαινε ότι δεν υπάρχει όνομα "Κλέωψ". Ούτε Κλέοπας, ούτε του Κλέοπος ούτε του Κλέωψ ούτε τίποτα. Κλέων υπάρχει, Κλέωψ όχι.

    Κλεόπας υπάρχει, άλλο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Eπιτελους!Παρε μετρα ρε swear γιατι εχει ανοιξει επικιδυνη φαμπρικα με τα πολλα nick.Aσε που θα σας το κανουν το blog περασμα για γκουρουδες.Σαν τα αποδημητικα πουλια ενα πραμα.Σταματανε εδω να ξεκουραστουνε-αφου λογω της γκουρουδιας τους αρχιζουν στο κυνηγι-και ριχνουν και μια κουτσουλια.
    Μονο στον Γερο να επιτραπουν τα πολλα nick.Τουλαχιστον πρωτοτυπησε ως παντεσπανω Αντουανετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κοίτα Πρωτεσίλαε, εγώ δεν έχω πρόβλημα με τους Γκουρούδες, το αντίθετο μάλιστα, τους γουστάρω κάργα. Το μόνο που θέλω είναι να μου στέλνουνε ένα πμ με το αληθινό νικ τους κι εγώ τάφος.

    Τουλάχιστον αυτός ο Ντολμάς ομολόγησε ποιός είναι.
    Περιμένω την Ολιβ να βγεί αντρίκια και παντελονάτα και να πει ποιά γκόμενα κρύβεται πίσω απ' αυτό το νικ. Και πώς είναι εμφανισιακά. Αλλιώς, θα την αποκεφαλίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χαχαχαχα
    Διακρίνω πομπάρισμα εισηγμένης, επιμελώς καλυμένο ή όχι??


    Μπάρμπας. "Άλευρα-Σιτηρά .... λίρες αγιογεωργίτικες .... αν χρειαστεί να στο πάρει ο Μπάρμπας. Που θα στο πάρει ... ο δε Μπάρμπας να μαζεύει όλο το χαρτί ... να κουβαλάει τα τσουβάλια με τ' αλεύρι και του Μπάρμπα ... Αναστάς εκ του μνήματος ... ρύθμισε τα τυπικά της κληρονομίας και των αλεύρων εν γένει κι όταν ξεμπέρδεψε μ' ολη τη χαρτούρα,πέρασε και μια βόλτα από το Νεκροτομείο, να επισκεφτεί εκείνον τον γιατρό που είχε διαπιστώσει τον "θάνατον εκ κρυοπληξίας".

    "-Για πές μου τώρα, ρε γιατρέ", τον ρώτησε πονηρά ο Κλέωψ, "νύχτα στο δώκανε το δίπλωμα;". Κάτι περίεργα ψέλλισε ο γιατρουδάκος, περί "εξασθενήσεως ζωτικών οργάνων, μεταβολικής απραξίας των κυττάρων και κλινικής εικόνος νεκρού", μα ο Κλέοπας τον έκοψε γελώντας και του 'χωσε στην τσέπη ένα μασούρι χαρτονομίσματα, χοντρό σα σαλάμι Ουγγαρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η φωτο μου δεν σου κανει,Ποπαϋ?Κανεις πως δεν με ξερεις,ενω ποζαρω ολο σκερτσο στο πλευρο σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποια ειναι αυτη η θρασυτατη λουκρητια που τολμα να ισχυριζεται οτι ειναι.....εγω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=1004438&pg=326
    ΕΙΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΓΡΑΦΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλά τώρα ... όποια πέτρα και αν σηκώσεις και έναν κικου βλέπεις από κάτω.

    Βρε τι άλλο θα διαβάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά, και γαμώ τα γέλια ο τύπος. Ρυπαντικής τεχνολογίας, με τούρμπο σιελογόνους. Ο γλύφτης Μικελάντζελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Λοιπόν, Κikou, ετοιμάσου. Η κοινή γνώμη λέει ότι ο Σπάρτακας επιστρέφει μόλις σφίξουν οι ζέστες. Εγώ τον κόβω για πιό νωρίς, κατά το Πάσχα, λίγο πριν, λίγο μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εγώ ψήφισα το 3.

    Οι μεγάλες αρκούδες πάντως θα επιστρέψουν αν προηγηθεό ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ...

    Εγώ περιμένω ... το κέρατό μου το ταυρίσιο, να γίνει bull η αγορά (κάποτε θα γίνει και αυτό, μα τώρα, μα σε 1,2 χρόνια θα γίνει) ... εκεί θα πέσει το μεγάλο γέλιο, όταν όλοι θα είμαστε από την ίδια πλευρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Σπαρτης είναι ΜΥΑΛΟ δεν είναι παίξε γέλασε ... σιγά μην εκτίθεται διαρκώς όπως ο ρουμπίνι και η Μέρεντιθ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στο μεταξύ swear ο δικός σου ... ξέρεις τώρα, μην λέμε ονόματα ... ναι ναι αυτός που μόλις βγήκε long έπεσε η Αμερική 1500 μονάδες ... το έχει γυρίσει στο short τώρα.
    Να γιατί ανεβαίνει η αγορά .... τουλάχιστον αυτός είναι συμπεθέστατος και εκτίθεται καθαρά ... δεν είναι πονηρεμένος, σαν τα άλλα τα μαστόρια, που όλα τα πιάνουν και δεν λανθάνουν ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κι εγώ το 3 ψήφισα. Μη είσαι σίγουρος ότι θα είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά. Υπάρχουν άτομα που θα είναι αρκούδια, ό,τι και να κάνει η αγορά. Θα το δεις. Θ' ανεβαίνει κι αυτοί θε λένε "καθήστε να δείτε τί έχετε να πάθετε". Και ξανά και ξανά.
    Ναι, ο Σπάρτης την έκανε με ελαφρά μόλις είδε το μπέρδεμα. Σωστός.
    Αυτόν που λες εσύ, τον ηλεκτρολόγο, κι εγώ τον συμπαθώ, έχει μεγάλη πλάκα. Μ' αρέσει όπως τα γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όταν όλοι μαζί οι Γκουρούδες αναφωνήσουν "απεταξάμην τη γκουρουδιά!"
    Eίναι όλα τα λεφτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Άλλο πράγμα το άστρο κι άλλο η κατά συρροήν βίζιτα. Και ο Σπάρτη έχει πολύ ΜΥΑΛΟ για να το ξέρει αυτό καλύτερα από τον καθένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χεχε, Ντολμά το 'πιασες, έτσι ? Είπα να μη μιλήσω, αλλά μίλησες εσύ.

    ΝΑΙ, πολύ ΜΥΑΛΟ όντως.
    Υπάρχουν και μεγαλύτερα βεβαίως, όπως εσύ καλή ώρα, κουμπάρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ούτε κουμπάρος, ούτε νονός είμαι. Ποδοσφαιριστής ναι. Παίζω μπάλα κι ας ειρωνεύεσαι. Και η απάντηση στο χθεσινό. 4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Α, άμα είσαι ποδοσφαιριστής κουμπάρε, τότε θα σ' αρέσει ένα άρθρο-φωτιά που θα σηκώσω σύντομα :

    "Η ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΗΔΕΝ"

    Σασπένς, αγωνία, τρόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μηδέν ναι. Και χωρίς φανέλα, μπορεί. Νούμερα όμως δεν έδωσα ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Να σας δώσω και κάνα χαρτάκι γιατί σας βλέπω λιγάκι πεσμένους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο συνέταιρος εις ουδέν λάθος υπέπεσεν. Η επίσκεψις του Κλέωπα στο Νεκροτομείο , όπου εκ παραλλήλου μπορεί να ηργάζετο ο ιατρός, δεν δηλώνει πως ο μαϊμού-μακαρίτης απαραιτήτως υπεβλήθη σε νεκροψία- νεκροτομή. Μπορεί να υπεβλήθη σε απλή νεκροσκοπία και να εξεδόθη, κατόπιν προσυμφωνημένης αμοιβής, το απαραίτητον πιστοπιητικόν θανάτου. Ταύτα, για να μη νομίζει ο Χάρος πως παίζει τον θάνατο στα δάκτυλα. Υ πάρχουν κι άλλοι ειδικότεροι αυτού.Μπρρρρρρρρρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ρε συ swear,αυτος ο ντολμας -μπαλμας ποιος διαγραμματακιας ειναι?? ο quartz μηπως???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ενώ αν το άφηνες πιστοπιητικό, θα σου έκαναν μήνυση τα αστροπελέκια. Ή μήπως, μύνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Julio Balmas
    Για ρίχτο το χαρτάκι .... να το ακούσουμε.

    Γιατι πεσμένους??
    Για short θα είναι το χαρτάκι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πάντα πάνω kikou04. Από το χώρο της Υγείας είναι. Με τις υγείες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ρίχτο ... πές όνομα.
    Στο χώρο της υγείας είναι από Ιατρικό ως ΛΑΒΙ και από ΙΑΣΩ ως ΜΕΝΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μόνο με μαγαζιά γωνία ασχολούμαι. Αλλά περισσότερα δε μπορώ να πω, υπάρχουν και οι ματάκηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ερώτηση για ψιμάρια. Ποιός είναι ο απλούστερος τρόπος προσδιορισμού του χρόνου θανάτου ατάφου μακαρίτη? Ωρέ, κουβέντα που ανοίξαμε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προσδιορισμού ή ορισμού; Ορισμού απλό. 0-1 σεψ αφού τον πυροβολήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πες ρε Χούλιο Μπάμια, άλλωστε για image maker δεν σε προσλάβαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. χαχαχα ωρε doctor έγραψες.

    Βρε Julio Balmas πες το εσύ και εμείς στους ματάκηδες θα το ξεφορτώσουμε.
    Μπας και ο Αντρέ θέλει να φτιάξει καμιά αποτίμηση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. πες μας τώρα και ένα μάγκικο άλα τις! για να γουστάρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Kikou04 διαβάζω ορισμένα στοιχεία και θα σου στείλω πμ στο capital.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. κατσε ρε συ,δεν μου τα λες καλα.ο νομος σε περιπτωση θανατου εκτος νοσοκομειου,με εξαιρεση τον θανατο γηραιου ατομου με γνωστη ασθενεια,οπου υπογραφει ο γιατρος που τον παρακολουθει το πιστοποιητικο θανατου,επιβαλει την νεκροτομη και οχι την απλη νεκροσκοπια και μαλιστα οι συγγενεις δεν μπορουν να το αρνηθουν..εκτος αν δεν τα ξερω καλα,οποτε πασο...(γαμω τα θεματα πιασαμε,θα τους διωξουμε ολους απο το μαγαζι..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Προς Πρωτεσίλαο:

    Πρέπει να σου έχω λείψει πολύ, ε; Εμ, πάρε τον usound και ελάτε κάνα σ/κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τα στοιχεία ως Julio Balmas θα μου τα στείλεις??

    Ώ ρε μανουλίτσα μου ... προβλέπω να μου στέλνουν 20 π.μ. και να με παίρνουν και 10 τηλέφωνα ... για να μάθουν το χαρτάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. market maker ?? ΜΟΝΕΥ maker έχετε ??

    kikou04, με το παλιό μου νικ. Και δεν είναι χαρτάκι έτσι που το βλέπω. Χαρτάρα είναι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. χαχαχα και μόλις ετοιμαζόμουν να ρωτήσω το haros με π.μ. για να μου απαντήσει στο γρίφο του USOUND.

    Αυτός σίγουρα θα ξέρει την ακριβή ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Kikou, να το στείλεις και σε μένα να το περάσουμε από φίλτρο. Μη μας βγει κάνα ατέρμονο παιχνίδι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Θα μου πεις, μπορεί να μας βγει και το φίλτρο λαχανοντολμάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλά τα λες, Χάρε, αν εξαιρέσεις το "γηραιού". Απλά πρέπει να έχεις εξετάσει υποχρεωτικώς εν ζωή τον κακαρωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Το πιο φτηνό χαρτί στο χώρο της Υγείας ... είναι ένα. Για να δούμε αν θα συμπέσουμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. A, γιατρέ, αυτά τα ξέρω απ' όξω, στην ιατροδικαστική ήμουν τζιμάνι (και πού δεν ήμουν άλλωστε?).

    Κάνεις ό,τι και με τα ψάρια : Πρώτα κοιτάς τον κερατοειδή κι αν είναι σαν γυαλί σημαίνει ότι μόλις τα κακάρωσε, αν έχει θολώσει σημαίνει ότι έχει κάνα τετράωρο ψόφιος. Μετά το πεντάωρο αρχίζει η ακαμψία, που βαστάει όμως κάνα 12ωρο, μετά αρχίζει πάλι η λύση. Η ακαμψία ξεκινάει από πάνω (σαγόνι) κι όσο περνάει η ώρα κατεβαίνει μέχρι αστραγάλους.
    Μπορείς να τσεκάρεις και τις κηλίδες στο δέρμα.
    Τέλος, άμα είσαι πολύ μαλάκας και καθυστερήσεις να βρείς εάν όντως τα 'χει φτύσει ή όχι, μην ανησυχείς. Όπου να '΄ναι θα σε πιάσει η μπόχα.

    Πομπάρει ο Ντολμάς ή μου φαίνεται ?
    Βρε κουμπάρε, πάλι τα ίδια άρχισες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. mc
    Καλά αυτό με τον Ατέρμωνα ... ήταν το κάτι άλλο.
    Τέτοια ανάλυση ούτε η UBS για την ΑΛΤΕΚ δεν είχε κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Φοβάμαι kikou ότι και αυτό που ΘΑ σου στείλει, κάτι παρόμοιο θα κρύβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. πωπω, θα βγαλουμε τρελα λεφτα παλι... ποιος στη χαρη μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Και εμείς τι κάνουμε φίλε μου mc ... μπρίκια κολλάμε??? Θα ρίξουμε άφθονο γέλιο και θα φτιάξει η μέρα μας.

    Πάντως βρε παιδιά ... ο ΧΑΙ5 πως και δεν έχει εμφανισθεί στο blog σας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Εγώ να την κάνω … βρώμισε γκουρουδίλας … την απεχθάνομαι αυτή την οσμή …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. mc παίξε εσύ με τους rsi σου για να μην πω τίποτα ποιο βαρύ και άσε μας εμάς στη χασούρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ξέχασα και το καθρεφτακι ή το δέσιμο της φάλαγγας. Για τη διαπίστωση που λέγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Καλός, συνέταιρε! Αυτά ισχύουν περί προσφάτου κακαρώματος. Εγώ ομιλώ περί παλαιού. Και, προσοχή, ατάφου μακαρίτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΠΟιο βαρύ; Κατάλαβα. Καληνύχτα στην όμορφη παρέα πάω να παίξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ντολμά, για να μη σε πάρει ο διάολος, μίλα καλά στο καρντάσι τον Mc.
    Mάλλον δεν ξέρεις τί εστί Mc, oπότε φρόντισε να μάθεις. Άειντε μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Συνέταιρε, αυτόν τον Χούλιο, θα τον διαγράψεις εσύ ή εγώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Πόσο παλαιού πτώματος ? Και με τί αιτία θανάτου?
    -Πτώμα ανασυρθέν από ύδωρ ? Και τί ύδωρ > Γλυκό ή αλμυρό ?

    -Πτώμα σε ανοικτή ύπαιθρο ?
    Για εξειδίκευσε, να το σκεφτώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. α, για να σας πω, ντιπ αχαριστοι ειστε, ο ανθρωπος παει να μοιραστει τα κερδη με την παρεα, ενω ο εμσις ουτε το μωρο δε μας γνωριζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Βρε παιδιά ... αφήστε τον άνθρωπο να μιλήσει ... κακό είναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Den peirazei kikou... Ta ta poyme me prosopiko minima... Edo tin ortografia koitane. Kalispera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Πού ΄σαι ρε Καλαμπαλίκη και σε ψάχνουμε ? Ακόμη greeklish γράφεις ρε γαμώτο σου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Άντε καληνύχτα, Μπάμια!
    Πού είσαι ρε Καλαμπαλίκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Καλά, γράφε όπως θες.
    Μα πού βρίσκεσαι κι εσύ ρε άνθρωπε ? Στο Βόρειο Πόλο ?
    Εδώ, ο Κινέζος από την Κίνα και γράφει σαν άνθρωπος. Και άλλοι πολλοί.
    Δεν πιστεύω καημένε να σ' έχουν χωμένο στο Γκουαντάναμο ? Αν ναι, πες να σηκώσω θέμα στο φόρουμ, για να σε βγάλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ime se mia stoa toy Velgioy, me aikioy 180 den evriska tipota stin Elada ke etsi kseniteftika.
    Ponemeni istoria...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Α, ώστε στο Βέλγιο. Πολύ ωραία χώρα το Βέλγιο.
    Δεν έχω πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Sampos ego to exo di?
    Sinexia mesa sta antrakorixia me to gkasma ime

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. βλεπεις το 'ηχος και φως' στην πλατεια καλαμπαλικη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ores ores akoyo xromata ke vlepo moysikes
    Na anisixiso?
    Giatre moy, kamia gnomi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. kikoy, min psaxnis tin ABE, den pomparo
    Oyxaxaxaxa poy elege ke o guru tis drys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ρε σεις! Πολύ κλαψιάρικα είναι τα θέματά σας χτες και σήμερα! Δεν ξαναέρχομαι αν δεν τα αλλάξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Μην ανησυχείς φίλε kalampalikis

    Και εγώ τα ίδια συμπτώματα είχα όταν μας πέταξε την τριάρα ο Πανσεραικός μέσα στο ΟΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Τι εστί ABE????????
    Από που προέκυψε αυτό πάλι??

    Βρε όλο το ταμπλό θα αγοράσουμε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Κοίτα ρε πού καταντήσαμε! Να μας εκβιάζει και το διάγραμμα της ΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ποιό διάγραμμα ΕΤΕ; ο μαυροπίνακας με τις γραμμούλες θες να πεις! Ναι σας απειλώ, αν δεν βάλετε πάλι τον αναπτήρα και τη σκηνή με το Γιάπη στο μπαράκι, δεν ξαναδιαβάζω δακρυβρεχτα και ψυχώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Πωπώ μπηχτή, συνέταιρε! Άκου ,"ψυχώ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. βρε evie, ψυχω το θεικο κειμενο του swear ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Φάντομ, βάλε το κανονικό σου νικ, μη σε διαγράψω και του λόγου σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Usound, μην αρχίζεις τα Ανδριανοπουλικά.

    Αποχωρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Μην ακους κανεναν,swear.ΘΕΙΚΟ το σημερινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Σώθηκες! Είδες το τελευταίο του κείμενο; Σορτάρισε ΕΤΕ είπε. Πάλι καλά που πήρε τις ΑΛΦΑ της Νάντιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ωραίο κείμενο είναι δεν είπα το αντίθετο! όμως δεν τα πάω καλά με τα νεκροταφεία και όλα τα κείμενα με αυτή τη λέξη μέσα, ψυχώ τα λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Όλο μαλακίες κάνει αυτό το παιδί. Αλλά, παιδί μου είναι...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Δεν τα πας καλά με τα νεκροταφεία αλλά το blog σου κατράμι το έβαψες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. μηπως πηρε και τον σημερινο Οπαπ της Ναντιας ? χαχαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Τι δεν τα πας καλά με τα νεκροταφεία, βρε πτώμα εν αναμονή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Αποκάλυψη! Ο mc, ναι είναι ανιψιός! Αλλά! Όχι του Θρασύβουλου!!! Του ΘΕΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Καλά Εύη, αύριο θ΄' ανεβάσω ένα θεματάκι με τον Γουϊνυ τον αρκούδο και την παρέα του (Τίγρη και λοιπούς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ωχ! Άλλη μελλοθάνατη! Αυτή είναι διασωληνωμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Nantia42, είπαμε μαλάκας, όχι αρχιμαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Και γιατί δεν ανεβάζεις διαφήμιση της Λάκτα? Αμυγδάλου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Καληνύχτα σε όλους ... αν ενοχλεί τους οικοδεσπότες αναφορές σε μετοχές, να μου το πείτε.

    Από Δευτέρα πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Η ΕΤΕ είναι διασωληνωμένη γιαυτό την έχω στα σκοτάδια για να αναρρώσει; Κι από ότι είδατε έκανε την πρώτη προσπάθεια :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. σουερ μην το γυρίσουμε στο άλλο άκρο με τα μικυ μαους! Νορμαλ κατάσταση δεν έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Καληνύχτα Kikou. Tί να ενοχλεί ρε φίλε ? Σάμπως κάνουμε κι άλλη δουλειά ? Όλο εκεί πάει η κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Για ΕΛΛ, δεν ακούω κανέναν να μιλάει. Μούγκα έτσι? Γκουρούδες, σας ξεβράκωσα πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Και μολις κανει να σηκωθει,Ευη,καπου θα σκουντουφλησει μεσα στον Αδη που την εγκατεστησες και παρτην παλι κατω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Χωρις αυτους,Ναντια,το μπλογκ δεν ερχεται στα ισια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Την ΕΛΛ δεν μου τη στέλνει ο mc, να την μπογιατίσω κι αυτή, μόνη μου δεν μπορώ να βάλω τόσες τιμές!

    νορμαλ με γούστο πως το λένε nantia;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ρε σεις ο "γκαβουλιακας" ποιος είναι;Αλλο μυστηριο τουτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. -Πρωτεσίλαε ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ είναι ο γκαβούλιακας ? Εντύπωση μου κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Ναι,βρε παιδια.Την ιδια απορια εχω κι εγω.Πηξαμε στους νεοφερμενους.Ποιος ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Κανας Κλέωπας, θα είναι! Ή η Νάντια στα νιάτα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Γκαβούλιακας και Όλιβ Όϊλ, δύο νέα φρούτα που ξεφύτρωσαν από χθες βράδυ, σχεδόν ταυτόχρονα.

    ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ έχουν ένα ΚΟΙΝΟ γνώρισμα : Δηλώνουν "φίλοι" του Usound. Προσέξτε τις κάρτες τους. Αναμφίβολα, είναι όντως φίλοι του Usound. Σκεφτείτε τώρα, πλην εμού, ποιός ΑΛΛΟΣ είναι φίλος του Usound ?

    Το πιάσατε, έτσι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Δεν επεσες μεσα αυτην τη φορα,αντρικο νικ δεν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Πώς να κρυφτείς από μένα βρε πιτσιρικά ?
    Είναι δυνατόν να μη σε καταλάβω ? Ξέρω ΟΛΟΙ ποιοί είστε. Από πού γράφετε. Τί σκέπτεστε όταν γράφετε. Τί σκέπτεστε όταν δεν γράφετε. Τί ΔΕΝ σκέπτεστε όταν γράφετε (το συνηθέστερο). Είμαι στο μυαλό σας, στο μυαλό τους, παντού. Ο ΕΝΑΣ. Ο ΑΡΙΣΤΟΣ.
    Πάει και τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ΟΧΙ Λούκρη, δεν εννοώ εσένα. ΞΕΡΕΙ ο πιτσιρικάς ποιόν εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Ειπες πιτσιρικας και μου θυμισες....Που χαθηκε αυτη η ψυχη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Εγώ νομίζω πως ο γκαβούλιακας είναι ο Ντεσμοντ. Τούτου............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Αντε από εκεί γκουρούδες της συμφοράς! Με το που την έβαλα στα σκοτάδια την ΕΤΕ ανάρρωσε! Της έφυγε η ιλαρά! Μη παραπονιέστε λοιπόν! ξέρω τι κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ναι, σιγά μην είναι και ο Νέλσον Μαντέλα ή ο Ναύαρχος Νέλσων. Βρε άντε και συ καημένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Ρε συ Εύη, ήθελα να 'ξερα, τί διάβολο την παρακολουθείς τόσο καιρό την ΕΤΕ ? Ντετέκτιβ είσαι ?
    Βρες εκεί μια μετοχή ν'΄αγοράσεις, να σου φύγει κι η έννοια, να γλιτώσεις κι από τις αναλύσεις επί αναλύσεων. Να ξενοιάσεις βρε αδελφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Δεν ξερω αν αφησες για μενα το υπονοουμενο swear,παντως αν ναι γελιεσαι.Δεν εχω χρησιμοποιησει και ουτε προκειται αλλο nick,διοτι απλουστατα δεν το χρειαζομαι.Και στο roosters που μπαινω και τους τα χωνω ως protesilaos μπαινω και παντου ως protesilaos.
    Oποτε ΑΝ υπονοησες εμενα,λαθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Βρε, άκου που σου λέω! Ποιός άλλος γράφει στις τρεις το πρωί? Μόνο αυτός που δεν βλέπει την ώρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Κανω τη διατριβή μου στην ΕΤΕ γιαυτό! Άλλωστε δεν γίνεται να αλλάξω μοντέλο την έχω συνηθίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Εσύ πάλι Πρωτ, τί μυγιάζεσαι ? Γκαβούλιακας είσαι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Συνέταιρε, έχω π.μ. Απ' τον Ντέσμοντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Ας επιστρεψουμε στο θεμα του αταφου νεκρου,βρε παιδια.Με την απορια θα μεινουμε τελικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Λούκρη, κοίτα τι είδους μύγες σε τσιμπάνε και θα τη βρεις τη λύση........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Μονο ΜΙΓες με τσιμπανε.Και κουνουπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. το μισο ταμπλο αναφερθηκε αποψε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Αντε να βρεις ακρη ετσι.Αν και ολο το ταμπλο,περιπου,καλα τα πηγε αυτες τις μερες.Απο Δευτερα ξυριζουν τον γαμπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ο χαρος,οπως παντα εβγαλε ακρη..
    ο νεος γλυφογκουρου ΜΥΑΛΟ,ειναι ο παλαι ποτε ωριονας,πρωην.....
    αποδειξη..θυμαστε πως εγλυφε ο ωριονας τον σπαρτη στο μπλογκ του(με τραβηξε κοντα σου το φωτεινο μυαλο σου,η σπιρταδα σου,το μεγαλο κ.βλι σου, συμπληρωναν οι αλλλοι..και λοιπα )??
    ε ,τα ιδια περιπου λεει στον τσιμενι...
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ...
    Καταρχήν χαίρομαι που επέστρεψες. Χαίρομαι επίσης που σου έκανα πετυχημένο... στίμιουλους (που είναι και της μόδας) ώστε να επιστρέψεις.

    Μα τω Θεώ δεν σε κάνω για 50 με τίποτα! Είναι η νεανική φλόγα που βγάζει το γραπτό σου και η εριστικότητά σου (ανά πάσα στιγμή έτοιμος για καβγά) που δεν μου φαινόσουν πάνω από 25! "Οι νέοι είναι αψίκοροι κ.λ.π." πώς το έγραφε ο Θουκιδίδης, ο Negen θα μας πει!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Χαρούλη ας τον να παίξει μπάλα ... για μένα είναι μεγάλος μαέστρος ... ξέρει να κάνει καλή διαχείριση.

    Αν δεν μάθουμε κάτι από αυτόν Χρηματιστηριακά, τουλάχιστον θα ρίξουμε άφθονο γέλιο.
    Από χθες το forum έχει αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή