Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Η παραβολή των Μωρών-Παρθένων

Ήτανε που λες μια φορά κάτι κοπελιές, πέντε τον αριθμό, τα χάλια τους τα μαύρα. Σερνικός δεν τις ζύγωνε και μόνο ο Bluesman είχε κάποιες φωτογραφίες τους, στη γνωστή συλλογή του, με τίτλο «Τα Τέρατα του Τσίρκου». Σαύρες σκέτες. Τί σαύρες δηλαδή, τυραννόσαυροι, αφού ήτανε οπωσδήποτε μεγάλη τυραννία και μαρτύριο να έρχεσαι φάτσα με φάτσα με δαύτες. Κι όπως καταλαβαίνεις, με τέτοια χάλια, οι τύπισσες δεν. Όταν λέμε «δεν», κυριολεκτούμε. Παρθένες, αυθεντικές, μέχρι μεδούλι. Εκ των περιστάσεων, δηλαδή, όχι οικεία βουλήσει. Στο ράφι είχανε απομείνει οι δόλιες και για να παρηγορηθούνε το είχανε ρίξει στις επενδύσεις. Σου λέει «αφού να μας πηδήξει άντρας δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση, κάτσε να μπούμε στο ΧΑΑ, να φχαριστηθούμε πήδημα». Μωρέ και μπήκανε και φχαριστηθήκανε. Πήδημα εννοείται. Ακούσανε κάτι γκουρούδες που τις μπάσανε στα καλά χαρτιά και μαζώξανε πάνω τους όλο τον εικοσάρη, συν κάτι επιλεγμένα λιμά σαραντάρη. Μιλάμε για πολύ χαρτί. Και μετά περιμένανε, αφού έτσι κι αλλιώς συνηθισμένες ήσαντε στην απέλπιδα αναμονή. Κι εν τω μεταξύ, το πήδημα έπεφτε right through.

Τώρα, εκτός απ’ αυτές τις πέντε φλόμπες, στην ιστορία μας υπήρχανε κι άλλες πέντε γκόμενες. Αυτές πάλι, ήτανε και πολύ πρώτες γυναικάρες, κοινώς “μωρά”, που λένε και κάτι μπανάλ τύποι, κάτοχοι ΙΧΕ Subaru Impreza μπλε ελεκτρίκ, με αεροτομή από boeing 777, μπουρί δέκα ιντσών, στερεοφωνικό οκτώ χιλιάδων watts και αγωνιστική χαρτογράφηση. Τα μωρά, εκτός του ότι φύλαγαν την παρθενιά τους –έτσι διέδιδαν τουλάχιστον- φύλαγαν και τα λεφτά τους. Είχανε βρεί κάτι μαλάκες καληνυχτάκηδες (όλους κατόχους Subaru Impreza), που τους τα έσκαγαν κανονικά, τα πάντα πληρωμένα, από καφέ και σινεμά, μέχρι και συνολάκια ιταλιάνικα. Έτσι, ο στόχος ζωής που είχαν θέσει τα μωρά, ήτοι η εσαεί διατήρησις της ρευστότητός των -αλλά και της παρθενίας των- επετυγχάνετο απολύτως, δεδομένου ότι οι Σουμπαραίοι, όχι μόνο πλέρωναν σαν κύριοι, μα και δεν γύρευαν τίποτις κόλπα πονηρά, ομοίως σαν κύριοι. Ενώ όμως αυτά τα γκομενάκια είχαν όλο το χρήμα ατόφιο, μετοχές δεν αγόραζαν. Τα μωρά είχανε αφήσει τα λεφτά στον τόκο, να γεννάνε, μέρα με την μέρα. Και είχαν αράξει.

«-Βρε πάρτε καμμιά μετοχή!», τις συμβούλευαν οι άλλες οι παρθένες, οι σαύρες που λέγαμε. «-Ουστ από δω χάμω, μουστακαλούδες, που θα μας δώσετε και συμβουλές», τις αποπαίρνανε οι γκομενίτσες. «-Τι να τις κάνουμε μωρέ εμείς τις μετοχές ; Εμείς έχουμε φράγκα. Άσε να φανεί ο πάτος και βλέπουμε». Και βέβαια, τα συγκεκριμένα μωρά είχαν ιδίαν αντίληψιν της εις χρήμα αποτιμήσεως ενός αξιόλογου πάτου.
Εντάξει, πάμε και στο ζουμί, για να μην τα πολυλέμε. Καθώς προείπα, οι πέντε φόλες όλο άνοδο περιμένανε κι άνοδο δεν βλέπανε. Μια νύχτα δίχως φεγγάρι, νυσταγμένες καθώς ήσαν, την έπεσαν να σαπίσουν. Την ίδια στιγμή, έπεσαν στα κρεβάτια τους και τα μοντέλα, τα μωρά που λέγαμε, να λειώσουν κι αυτά, αποκαμωμένα από τα ψώνια που κάνανε ολημερίς, με τις πιστωτικές των Σουμπαραίων.
Ξαφνικά, μές το σκοτάδι, ακούγεται αγριοφωνάρα μεγάλη και πολύ τρομαχτική : «-Ιδού ο Γκοτζίλας έρχεται, δείχτε μου τα χαρτιά σας !». Και ξανά πάλι : «-Ιδού ο Γκοτζίλας έρχεται, δείχτε μου τις μετοχές σας !». Αφού το λέω κι ανατριχιάζω, τόσο τρομακτικό ήταν το όλο σκηνικό.
«-Αμάν, μανουλίτσα μου!, λένε χεσμένα από το φόβο τους τα μωρά, «τούτος ο αγριάνθρωπος γυρεύει τις μετοχές μας!». Πετάγεται τότε ένα μωρό –ξανθό- και προτείνει «-Δείχτα κι εσύ μωρή τα χαρτιά μας, να φύγει το χτήνος, να ησυχάσουμε !». «-Ποιά χαρτιά μωρή ζαβή ?», την επιπλήττει ένα άλλο μωρό, καστανό. «-Έχουμε εμείς χαρτιά ? Φουλ μετρητό είμαστε. Την κάτσαμε την βάρκα. Κάτσε έχω μια ιδέα».
Και μια και δυό, πάει και χτυπάει το κουδούνι αυτωνών των πέντε ερπετών, που είχανε ήδη ξυπνήσει και περιμένανε ατρόμητες τον Γκοτζίλα, να του δείξουν τις μετοχές τους. «-Φέρτε καλέ κορίτσια καμμιά μετοχούλα, να ξεγελάσουμε τον Πίθηκα !», παρακαλάει το μωρό. «-Να πας ν’ αγοράσεις δικές σου, μωρή ψωνάρα!», την κόβουνε οι σαύρες και της κλείνουνε την πόρτα στη μούρη.
Μιά κουβέντα ήτανε. Άντε τώρα να βρείς ν’΄αγοράσεις μετοχές, νυχτιάτικα. -Από πού να τις αγοράσεις, από το Χονγκ-Χονγκ ή από το Τόκυο ? Σα να πέφτουνε λιγάκι μακρυά. Και έτσι, μείνανε οι γκομενάρες χωρίς μετοχές, δηλαδή αμέτοχες, πράγμα πολύ άσχημο. Η κατάσταση χειροτέρεψε, μόλις ο Γκοτζίλας τους χτύπησε το κουδούνι. Απ’ έξω, ακούστηκε η απόκοσμη αγριοφωνάρα του, να λέει κάτι ξενόγλωσσα :
«-Γρηγορείτε ουν ουκ οίδατε γαρ πότε ο Γκοτζίλας έρχεται, οψέ ή μεσονυκτίου ή αλεκτοροφωνίας ή πρωϊ μη ελθών εξαίφνης εύρη υμάς καθεύδοντας».
Η ξανθιά κατουρήθηκε πάνω της : «-"Κλαδεύοντας" ? -Καλέ αυτός ο μούργος ήρθε εδώ χάμω να μας κλαδέψει ! Ωχ, κακό που ‘παθα η έρμη

90 σχόλια:

  1. Κανενα σχολιο?!!!
    Ειδες τι παθαινεις αμα παιζεις μονο με τρέιντερς.
    Τες πα, ας προσεχες.
    Και τα κειμενα σας και μ' αρεσουν και με αποπροσανατολιζουν ρε γαμωτο (στα γεμάτα, οχι γμτ και μαμακιες).
    Ασε που πικραινομαι κιολας.
    Αφηνω το το κουμπασο που μετραω το Φιμπονατσι στην ακρη και λεω πως πηρα τη ζωη μου λαθος.
    Και τοσος κυνισμος ρε παιδι μου?!
    Πως να κατσω μετα να γραψω τα δακρυβρεχτα τα δικα μου?
    Ακαθαρμα (που μ' ελεγε και μια γιαγια στο χωριο της που ειχε παρει χαμπαρι οτι γυροφερνα την εγγονη της)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχε χαρη που μου εχει απαγορευσει ο συνεταιρος να δημοσιευω τη συλλογη μου εδω, σας παραπεμπω στην τσικιπιντια, να τη βαλετε σε λινκ να την εχει προχειρη ο κοσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνοντας με το πνευμα του αρθρου,θα επικεντρωθω μονο σε ενα σημειο...οι τριχα καγκελο γεροντοκορες δεν πηραν μονο εικοσαρη,αντε και λιγο σαρανταρη..πηραν και παρεμειναν,εδω και πολυ καιρο,υπο υπο ογδονταρη,χανοντας ετσι και την τελευταια μεγαλη ανοδο,πριν αρχισει η κριση..τωρα τελευταια,με τα λιγα που τους εμειναν πηραν και εικοσαρη και κανουν κουβεντα πια μονο για αυτον..οταν ομως γυρισει ο τροχος,παλι τα θεματα τυπου.... ελα μωρη αρρωστη λαμογιεξ,τρελλανε τους ολους.. θα ξεφυτρωσουν σαν μανιταρια..βλεπεις η λαμογιεξ ειναι στο αιμα του ελληνα μικροεπενδυτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φτου ρε γμτ"£³³³@@$%/... παλι σωταρισα το γοριλλα με ψιλοκομμενο κρεμμυδακι, βλεπεις η πτωση ηταν προδιαγεγραμμενη... ατιμοι γκουρουδες με φαγατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ουχαχαχαχαχα ουχαχαχαχαχα.......
    εμπαινε μπλουζ και τα κοκκαλα δικα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το 'χω παραπονο ρε μητσο, πως γινεται και αυτοι συνεχως κονομανε και εγω τη ρουφαω... στη μονοπολυ... μπουχαχαχαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα,εχω ριξει ΤΟ γελιο....το πως μεταβαλουν οι γκουρουδες μαγικα τις ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ προβλεψεις τους για τον ινδιανο,ειναι να το χαζευεις...εκει που ελεγαν,οτι πανω απο 6800 ,αντε συν τριακοσιες δεν εχει,τωρα ξαφνικα ολοι το ειχαν προβλεψει...
    ουχαχαχαχα.αν τωρα βουτηξει παλι κατω,παλι θα το ειχαν προβλεψει..αν παει σφαιρα πανω,παλι το ιδιο....το πως γινεται αυτο,ο θεος και η ψυχη τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ουισκι με φιλ

    μη βαλω κανενα πουλερικο, με προγκατε αμεσως, εσεις τα βαζετε φορα παρτιδα στη ρεκλαμα, αντε ρε απο δω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν μου λέτε , ρε? Που πήγαν οι γκόμενες? Έχουν μετοχές μήπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οχι,ακουσαν τους γκουρουδες και σορταραν τον ινδιανο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και χασούρες και αραχνιασμένες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε συ ντοκ, πως θα γινει να φερεις εκεινο το κρειζυ μωρο προς τα δω, κανε κατι, ξερεις εσυ απ' αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άντε μαλάκες, σας έβαλα και μουσική επένδυση, την βερσιόν δίχως περικοπές του Whiskey in the Jar.

    Όσο για γκουρούδες, οι ροπαλιές πέφτουν αλύπητες, αλλά αυτοί κάνουν ότι δεν έχουν πάρει χαμπάρι. Δεν πειράζει. Αφήστε τις αγάμητες φόλες να κάνουν πάρτυ μόνες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είδε κανείς πού πήγε το δολάριο και ο χρυσός ρε παιδιά; Ψάχνω τις τσέπες, τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να μου πληρώσεις το 5χίλιαρο, μπλουζ, που μούβαλε κεφαλικό φόρο ο Μπούμπης κι εγώ είμαι 'δώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. λοιπον μαγκες,το αποφασισα..θα παω να γινω γκουρου..θα γραψω εικοσι μηνυματα με εικοσι εναλλακτικες πορειες του αμερικανου..επειτα,οτι και να γινει θα ανασυρω το καταλληλο..του πουστη,σε καποιο θα εχω πεσει μεσα..σιγα μην θυμουνται τα δεκα εννια υπολοιπα..αντε,σας χαιρετω,η ιντερνετικη δοξα με περιμενει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μc or phantom rose, αν σου δώσω ένα χιλιάρικο ,θα το φέρεις το μωρό εδώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αντε να τσονταρω κι εγω αλλο ενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εσύ, θα βάλεις τα 5! Τα 4 είναι δικά μου. Τζάμπα θα κάνω τον κράχτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τσκ, τσκ, όλα λοιπόν νομίζετε ότι εξαγοράζονται... Τσκ, τσκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εγω θα βαλω το ιμπρεζα με τα μπουρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. χε,χε έχουμε οδηγήσει και χειρότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ (έτσι να θυμηθούμε και λίγο ΗΙ5)

    Βρε συ swear αυτά τα μωρά, ξανθά και ανόητα ήταν???
    Μπάνανα ήθελε ο Γκοτζίλα, μετοχές έψαχναν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλά, κράτα τη για πάρτη σου μοναχοφάη. Εμείς να τσοντάρουμε στα έξοδα θέλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αν και δεν καταλαβαίνω για ποια μιλάτε, ευχαρίστως να τσοντάρετε στα έξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Α, αν ξανανεβάσεις διάγραμμα, θα σε κατατάξω στην πρώτη κατηγορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όχι Kikou, ο Κing Kong ήταν που γύρευε μπανάνες.

    Ο Godzilla δεν τσιμπάει με φρούτα. Θέλει να δει χαρτί, ειδάλλως μαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κάλλιο μέλι κι όλοι παρά σκατά και μόνος, mc!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Kikou, αν μπορούσε κάποιος να βάλει μπανάνα έστω και κατά 0.25% πάνω ή κάτω, πόσα θα έβγαζε σε ένα χρόνο; ας αφήσω και ένα ματάκι, να γουστάρει και ο swear ;-) ;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ευη, εχω και ιμπρεζα, παμε μια βολτα; (χαμογελο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. A κατάλαβα ο Γκοτζίλα είναι λονγκάκιας και ο Κ.Κ. είναι σορτάκιας που του αρέσουν οι μπανάνες.

    The Phantom Rose 1
    Δεν σε πιάνω ... κάντο λίγο πιο λιανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εάν όλοι όσοι προβλέπουν βραχυπρόθεσμα μπορούσαν να πιάνουν ένα 0.25% προς τα πάνω ή προς τα κάτω τη μέρα, πόσα θα είχαν βγάλει το χρόνο; Δε συζητώ καν για μεγάλες κινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Άστο πιά το κομπιουτεράκι ρε Φάντομ (ακόμη αναρωτιέμαι ποιός παλιός γκουρού είσ' εσύ).
    Εδώ το θέμα είναι οι γκουρούδες νέας τεχνολογίας, πρωταθλητές της κωλοτούμπας. Βγαίνει ο άλλος το πρωϊ, να μας πει για τα ρόπαλα. Τρώει το βράδυ τις ροπαλιές του και την κάνει γυριστή. Αυτό είναι το θέμα. Τί 0.25% και ιστορίες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Kikou,να εξηγήσω. Ο mc προφανώς εννοεί πως
    οι γκουρούδες στο φόρουμ όλο προβλέπουν
    και μας λένε ότι πέφτουν και 100% μέσα.
    Εάν εγώ μπορούσα να πιάνω 0.25% κίνηση τη μέρα, θα έκανα 87% το χρόνο και αν μόχλευα, 18 φορές τα λεφτά μου
    Απλώς με τον τρόπο μου, μας λέει πόσο μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να πιστεύει ότι πέφτει μέσα συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Α κατάλαβα ... και τα βρακιά τους θα τους είχαν πάρει. Η διάρκεια τρώει τον παίκτη ... όποιος λοιπόν είναι πάνω από το PC και κάνει καθημερινό trade τότε στο τέλος ή τα βρακιά του θα αντιληφθεί ότι του λείπουν ή στην καλύτερη των περιπτώσεων για αυτόν να βγάζει χαρτζιλακάκι.

    Βέβαια υπάρχουν ορισμένοι traders που ισχυρίζονται ότι κονομάνε ... μέγα Μαθηματικό παράδοξο αυτό ... που πας βρε κακομοίρη με 5 - 10 ευρουδάκια να τα βάζεις καθημερινά με Γκοτζίλες και Κ.Κ. που έχουν άφθονο χρήμα και χαρτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πάντως, εγώ τόχω βρει το κόλπο. Τη βγάζω με μερίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το πρόβλημα δεν είναι ούτε το άφθονο χρήμα, ούτε το χαρτί. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο over-betting. Αλλά επειδή με μαλώνει ο swear, αποχωρώ και καλό βράδυ σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. και κονομαμε, και τα λεμε και δημοσιως να κονομανε και ολοι οι υπολοιποι, μια κοινωνικη προσφορα των γκουρουδων, κανεις φτωχος δε θα μεινει στην κοινωνια πλεον, αρκει να διαβαζει γκουρουδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Tι είναι αυτό το over-bedding? ουχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ούτε εγώ ξέρω τι είναι το over-betting ... αυτό που ξέρω είναι ότι όταν πας σε ένα καζίνο και σε δουν να κάθεσαι σε καρέκλα, αυτομάτως τρίβουν τα χέρια τους οι γκρουπιέρηδες, θεωρώντας δεδομένο ότι θα στα πάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τι να πάρουν οι γκρουπιέρηδες οι άμοιροι? Υπάλληλοι είναι σαν τους mods του capital. Με τη διαφορά πως αυτοί πληρώνονται και κονομάει και τ' αφεντικό........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ρε τον παλιοεμσι, του αγγελου του νερο δε δινει τελικα, τι σου ζητησαμε αδερφε μου, αναλυση της ΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. O γκρουπιέρης είναι εκπαιδευμένος για να παίξει ΣΩΣΤΑ το παιχνίδι ... δεν τα παίρνουν αυτοί, αλλά το καζίνο ...

    Ένας γκρουπιέρης που χάνει διαρκώς ... έχω αμφιβολίες αν συνεχίσει να δουλεύει στο καζίνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ή δουλεύει αμισθί. Για το ψώνιο! Και ταϊζει και κανα σάντουϊτς τ' αφεντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Το over-betting είναι -με δικά μου λόγια- η διαρκής και άρα υπερβολική έκθεση σε στοιχηματική διακινδύνευση, κόντρα στο νόμο των πιθανοτήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. οβερμπεντινγκ ειναι στο κρεβατι με τις 5 σαυρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δε μου λες Blues, αυτή η Closer είναι μία από τη Lifo, που το 'παιζε κουτσαβάκι ? ΔΜΛ ή κάπως έτσι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. τις πρωτες ή τις δευτερες ? ( της παραβολης )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. τις σαυρες ειπαμε ναντια...

    ναι, αυτη ειναι σουεαρ... μη της κανεις κακο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μμμ, μπορεί να την "υποδεχτώ" αυτές τις ημέρες, όπως της αρμόζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Άντε πάλι! Οι δεύτερες δεν είναι σαύρες, φίλη με μετοχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Βρε καλώς τη φίλη μου, τη Nantia42.
    -Kάνα τραγουδάκι να σου βάλω ή θα πεθάνεις πάλι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. overbedding με τις σαυρες αντι με τα "μωρα" ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    οκ, γουστα ειναι αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. πεθανα με το κειμενο, μη με βασανιζεις αλλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. υπερβολική έκθεση σε στοιχηματική διακινδύνευση, κόντρα στο νόμο των πιθανοτήτων ειπαμε ναντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Oρίστε λοιπόν. Πρώτη μετάδοση στα blogs, διεθνώς, το "Wrong".
    Depeche Mode σε κέφια.
    http://www.youtube.com/watch?v=5bsXOcK9_Cw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Έμαθε και το risky. Μέχρι τώρα ματσουλούσε friskies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καλά, για τον Blues, τα έχουμε ξαναπεί. Δίνει κακή έννοια στη λέξη "γούστο".
    Για εκδίκηση, αύριο θα δαλύσω το νεοσύστατο Blog της φίλης του, της "Δικά μου Λόγια", με τα δικά ΜΟΥ (φρικτά) λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. τα friskies είναι η τροφή του γκουρου μπούμπη αν δεν κάνω λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. … και ‘γω προς ΔΜΛ κλείνω …το ’πα κιόλας … άιντε το καλωσόρισμα … καλωσόρισμα …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. -Ώστε αυτή είναι, ε?
    Έτσι μου 'ρχεται να μπω να της κάνω καλοκαιρινό, από απόψε κιόλας. Βαριέμαι και λίγο, αλλά με τρώει και το χέρι μου. Εσείς, τί θα κάνατε στη θέση μου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. evie, αλλλαζω εμμονη.
    παμε για ΕΤΕ , οχι για να αποδειξουμε στους αλλους,ετσι, επειδη γουσταρουμε.
    προτεινω μελετη και ξαναδιαβασμα βιβλιων τ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ποιός μαλάκας την κουβάλησε στα Capitalblogs ?
    Aυτός ο zyxx? Σίγουρα αυτός. Μόνο αυτός κάνει ότι καταλαβαίνει τέτοιες παπαριές. Μαζί μιλάνε, κανείς δεν καταλαβαίνει. Παπαριές στο πάτερο. Αρχιδιές Μαρίτσα μου, που λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αρχιδιές Μαριγούλα μου, είναι το σωστό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Kάνω cameo εμφανιση.(Εχω κατι υποχρεωσεις για αυτο θα κετσω κανα 5λεπτο).Πιανω την κουβεντα απο το τελος της και προσθετω:υπαρχει και το αρχ... μαντολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Α! είπαμε εγω κάνω ζωγραφική ανάλυση nantia, δωσ' μου διάγραμμα κι εγω του βάζω χρώματα και γραμμοσκιάσεις! αλλιώς θα έπρεπε να τρώω frieskies που λέει ο usound.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Άρχισα να βαριέμαι. Λέω να πάω στης ΔΜΛ.
    Ώρα να συστηθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. πάντως αυτό που είπες με την ΕΤΕ, nantia, είμαι μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. αστηνε βρε να γραψει 2-3 αρθρα, πας να την διαγραψεις απο τωρα, λυσσαξες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Μόλις συστήθηκα στη ΔΜΛ, με δικά μου λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ωραια, μελετη λοιπον .
    εκτος απο την ετε, θα ριχνω μια ματια και σε οτε , ελπε, οπαπ, δεη .
    ( αυτη τη στιγμη δεν εχω καμμια τους )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ρε μανια να μην εχουν μετοχες, ενταξει σας πιστεψαμε, εισαστε και τα πρωτα μωρα, γκομεναρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. οι φωτογραφιες ειναι καλες , γιατι να τις βγαλει ? επειδη ο U .....και τι εγινε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. τις μετοχες.

    blues , ευτυχως ή δυστυχως, ειμαι απο αλλο ανεκδοτο.το δικο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. καληνυχτα μετοχοι και αμετοχες, ονειρα γλυκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΠΡΕΠΕΙ να τις βγάλει, Blues, επειδή έτσι προστάζει ο Βούδδας. Δεν υπάρχει "γιατί", σε θέματα Θείας Βούλησης.

    Εν πάση περιπτώσει, από κάπου πρέπει να ξεκινήσω τον καυγά, έτσι δεν είναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή