Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Γελάτε ακόμα γκουρούδες ?

Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Να μην αυτοεκπληρωθεί η κατακλείδα του άρθρου μου-φωτιά, του Νοεμβρίου 2008, σχετικά με το μέλλον των αγορών. Το μέλλον είναι ήδη εδώ και είν' αυτό ακριβώς που προέβλεψε ο Swear. Κατά λέξη, ο άτιμος.Ο άνθρωπος που καρπάζωσε αλύπητα τον απατεώνα-σκιτζή Ρουμπίνη, όταν όλοι ακόμη τον προσκυνούσατε με δουλοπρέπεια, ο άνθρωπος που ξεβράκωσε και αποκάλυψε την γελοία αναλύτρια-καρτούν Γουϊτνευ, τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι της κάνατε διακριτικά κομπλιμέντα για τα μπούτια της. Τέτοιοι είστε. Λακέδες και υποταχτικοί, έτοιμοι να σκύψετε τη μέση για μιάς πεντάρας εκτιμήσεις και για ένα ζευγάρι μπούτια με κυτταρίτιδα.
Ο Swear είναι άλλο πράγμα. Όπως μου είπε τις προάλλες και η Τσαρέβνα Apologia, "-έχω γνωρίσει πολλούς καργιόληδες, μα σαν και σένα κανέναν". Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πόσο κόσμο γνωρίζει. Τέλος πάντων. Ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι, O Ενας και Μοναδικός, ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ επί Γης. Η ΙΔΙΟΦΥΙΑ. Ένας από τους 7 σοφούς της Αρχαιότητας. Και πολλούς λέω.
Η κινητή εγκυκλοπαίδεια. Ο άνθρωπος που απομνημόνευσε όλον τον «Πάπυρο-Λαρούς-Μπριτάνικα». Ο ΜΟΝΟΣ επί γης που ξέρει τα ΠΑΝΤΑ από οικονομία, έως εάν αυτή που τον έπαιρνε αγρίως από πίσω, στο «Before The Devil Knows You’re Dead” ήταν όντως η Marisa Tomei ή κάποια σωσίας της. -Τί ? -Δεν ξέρετε ΠΟΙΑ είναι η Marisa ? Αγοράστε χρυσό τώρα.
Είμαι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ. Ο ΑΡΙΣΤΟΣ. Και σας το λέω ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ. ΚΙΡΙΖΙΑ όλοι. Θυμάστε τις τιμές στόχους που έδωσα, σε ανύποπτο χρόνο. Και μόνο η ΕΥΑΘ, έκανε ένα 100% πάνω και πάρτους όλους κάτω. Σούζα τ' αλογάκι. Κι άλλες, πολλές, μην τις ξαναλέω.
Και θα πείτε, γιατί δεν έγινες καθηγητής πανεπιστημίου ? Ο Swear φυσικά, σαν Ελέφας μονάχος, δεν είχε κανέναν να τον βοηθά. Δεν ήτο ποτέ διπλωμάτης, πλην της περιόδου που υπηρέτησε ως πρόξενος στην Γουαδελούπη, όπου και συνέθεσε το Cantaloope Island, το οποίο εν συνεχεία μου έκλεψε ο Χέρμπι Χάνκοκ και το εμφάνισε ως δικό του (αλλά κι αυτονού του το έκλεψαν οι US3, καλά να του κάνουν). Αν δεν ξέρετε τον Χάνκοκ ή τους US3, μπάτε σε συμβόλαια χρυσού ΡΕ ! O Swear δεν μασούσε τα λόγια του, ούτε και τσίχλες. Τον βλάκα τον έλεγε βλάκα ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ και το πλήρωνε, καθότι ο βλάκας του έκανε μηνύσεις και αγωγές. Αλλά ο Swear ΠΟΤΕ δεν νέρωσε το ουίσκυ του, άσε που δεν πίνει κιόλας.
Κιρίζια ΟΛΟΙ σας. Σας διαβάζω στο φόρουμ και κοντεύω πιά να πάθω ρήξη σπληνός από τα γέλια. Αυτό πια έπαψε να είναι διασκέδαση, είναι πλέον βλάβη της υγείας μου. Αν συνεχίσετε έτσι, με βλέπω σύντομα στο νοσοκομείο. Κοντοπίθαροι Γκουρούδες της συμφοράς. Σας ξεβράκωσα ΟΛΟΥΣ. Σας ξεφτίλισα ΟΛΟΥΣ. ΑΣΧΕΤΟΙ και άμπαλοι. Σας έχω ΟΛΟΥΣ για πλάκα. Είμαι η ΚΟΡΥΦΗ, παραδεχτείτε το. Είστε ΛΙΓΟΙ σαν μυαλά. Είστε χαμένοι από χέρι. Ιδίως στην μεσαία κεφαλαιοποίηση, ΔΕΝ μπορείτε να τα βάζετε με εγκεφάλους σαν ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ. Θα σας πάρω τα σώβρακα και δεν θα το πάρετε και χαμπάρι.
Όπως μου είπε και η Νantia, γνωστή σε πολλούς και σαν Lena Olin των blogs : ."Έχω δει ρε μπαγάσα όλους σχεδόν τους επιχειρηματίες, σε φωτογραφίες σε περιοδικά και εφημερίδες. Κοντομηνά, Κόκκαλη , Μυτιληναίο κτλ.Πολιτικούς σχεδόν όλους. Μα το Θεό , πιό ομορφάντρα από σένα, πιό έξυπνο άτομο , πιό ΣΑΤΑΝΙΚΟ μυαλό δεν έχω ξανασυναντήσει. Είσαι 1 στο 1 δισεκατομμύριο. Σαν νέγρος αλμπίνος, με κόκκινα μαλλιά, ας πούμε. -Πώς τα μυρίζεσαι όλα, μου λες ?Αν δεν είχες αυτή την αλαζονεία , την έπαρση που προκαλεί στο ΜΕΣΟ άνθρωπο απέχθεια , θα ήσουν η κορυφή της Ελλάδας και του κόσμου. Πάλι με πέθανες !".
Καθηγητής ανεπρόκοπος άχρηστος του Πανεπιστημίου δεν έγινα , αλλά λύνω το Μ-16 με τα μάτια κλειστά και πίσω από την πλάτη. Και επίσης πηδούσα περισσότερο, εις μήκος 23 μέτρα, εις ύψος 5 μέτρα και επί κοντώ 10 μέτρα κι ας λένε ότι ο Μπούμπκας είναι πρωταθλητής, για φάπες το έχω το ρωσσάκι.
Μετά από όλα αυτά , ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΙΑ για το τί θα γίνει. Ένα άρθρο μόνο , αλλά ΦΩΤΙΑ στα μπατζάκια σας, γιατί κατάλαβα ότι ακόμα ΚΙΡΙΖΙΑ είστε.
Το μυαλό μου βάζει μέσα αδελφές Κανονίδου, τα Τζαβαράκια, διατραπεζική , τον μαύρο το σκύλο τον αράπη, τον ταμ-ταμ-ταμ, Ραχμάνινωφ, Σιμπέλιους, το σουτ βολέ του Έντερ, Γενικό Δείκτη, Κατσέλη αρτοποιήματα, ΜΠΑΙΝΩ στο μυαλό σας, στο μυαλό τους και μετά βλέπω το μέλλον.Ακόμα και εγώ ΑΔΥΝΑΤΩ να το εξηγήσω, το μυαλό του Swear είναι πια ένα φαινόμενο της φύσης.
Γελάτε ακόμα γκουρούδες ??
Ή ταν ή επί τας. Πάει και τελείωσε.

31 σχόλια:

  1. Άσχετοι, όλοι. Η σφήκα δεν πέθανε εκ φυσικών αιτίων, λόγω του δήγματος που μου κατάφερε, μα λόγω οξείας δηλητηριάσεως από τη νικοτίνη που ρέει στο αίμα μου.
    Ούτε αυτό δεν σκεφτήκατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τον πέρασες τον φίλο μου τον Χίος9000, αυτός είναι Ρουμπινοφάγος και Αρκουδοφάγος, μάλιστα!
    Εμ Σούζα τ' αλογάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε τι παθαινει ο ανθρωπος οταν πιανει τα 10 το λιμανι...
    αμα πιασει και τα 20,θα παει να περπατησει και στο νερο..(και θα πνιγει...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε συνέταιρε, τράβα καμιά ειδοποίηση πως θ ανεβάσεις θέμα, γιατί η Λούκρη γράφει ακόμη στο προηγούμενο ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα, γι αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Usound,βγαλε τη σκουφια σου και βαρα με!10.53 ποσταρες στο προηγουμενο.Χαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλλά, όπως βλέπω, ειδοποίησε άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε μου λες. Αυτή η Τσαρέβνα, πως τη λένε, γιατί σε λέει καργιόλη? Βαρειά κουβέντα, αν τη δούμε ιατρικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μέχρι τη μέση διάβασα και νόμιζα ότι το έγραφε ο συνέταιρος usound, λέω θα πλέκει το εγκώμιο του αληθινά αξιόλογου συνεταιρου, σταμάτησα την αναγνωση όταν έφτασα στα περί κλοπων και US3, λέω δεν μπορεί! Ο swear συγγράφει και δεν έκανα λάθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά ,η Εύη! Ο ζωγράφος της ΕΤΕ. Καλό κορίτσι. Θέλει να διαβάσει και Καραγάτση, αλλά περιμένει να πέσουν οι τιμές των βιβλίων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τί σημαίνει "-γιατί με λέει καργιόλη" ? Τί κουτή ερώτηση είν' αυτή ? -Χαϊδευτικά.

    -Εσένα γιατί σε φωνάζουν Χάλβυ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Α! και κάντε κάτι ρε παιδιά με αυτή τη νικοτίνη! Όποτε μπαίνω εδώ μέσα δεν βλέπω το πληκτρολόγια από τον καπνό πόσο μάλλον να δω τις εκπληκτικές προβλέψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι αλήθεια! μηπως σας βρίσκετε κανένα αντίτυπο να το δανειστώ θέλω θα σας επιστραφεί άθικτο δίχως ίχνη από μπογιές διαγραμμάτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χάλβυ; Πάει αυτό! Γλυκούλη τον ελένε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σάμπως βλέπεις το διάγραμμα που ανεβάζεις? Και μη μου πεις πως φταίει ο καπνός.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η πρόβλεψη είναι ότι αν πάει πάνω θα σορτάρουμε κι αν πάει κάτω θα φορτσάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ το βλέπω! εσείς καντε κλικ για να το δείτε σε μεγέθυνση. και σταματήστε να καπνίζετε όσο βλέπετε τα διαγράμματά μου χαλάνε τα χρώματα και τσούζουν τα μάτια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε συνέταιρε, όσοι γράφουν εδώ μέσα, αν αρχίζουν κι αγοράζουν, λες να δούμε νέο 99? Με τέτοιο τζίρο ,από 100 ευρώ να ρίξουν ο καθένας θα κάνει λίμιτ απ ο δείκτης. Αν ρίχναν και 200, ακόμα καλύτερα, αλλά εδώ δεν έχουν ν αγοράσουν τον Καραγάτση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. και που είσαι ακόμα usound εγώ δεν έχω αγοράσει ακόμα! σκέψου να βάλω και το αντίτιμο των βιβλίων του Καραγάτση που δεν αγόρασα! θα δεις που θα πάει ο δείκτης με τα 36 ολόκληρα ευρώ μου- μόλις μου εγκριθεί το δάνειο μου ζητάνε ένα σκασμό χαρτιά για περάσει τον έλεγχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν κανουμε κι εμεις ενα κομμα,βρε παιδια?Αν εχουμε τη δυναμη ν'ανεβασουμε τον ψοφιο ΓΔ,μεχρι κυβερνηση θα γινουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Άσε! Στο εγκρίνει ο Αλή άτοκο και χωρίς χαρτιά. Τζάμπα ο κόπος, συνέταιρε! Δεν έχει νόημα το πομπάρισμα.Όλοι αυτοί, αν τους γυρίσεις ανάποδα, ζήτημα είναι να μαζέψεις τα διόδια για Αθήνα-Λαμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να και πολιτικές βλέψεις η Λούκραινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μονο ο Μανος με τον Αντρεα θα εχουν,δηλαδη?Ταυροι αυτοι,αρκουδες εμεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. παρεμβασεις στην οικονομια

    κι αυτη για το καλο των φτωχων διαμαρτυρεται, αντε και στα δικα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Blues, πρέπει να έχεις τη μεγαλύτερη στον κόσμο συλλογή φωτογραφιών άσχημων γυναικών και οπωσδήποτε πολύ άσχημο γούστο. Πού στο διάολο πας και τις βρίσκεις όλες αυτές τις πατσαβούρες, μου λες ? Τις προάλλες με το κοντοπούτανο, τώρα με νέα φλόμπα.
    Βρε τί γίνεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μια Μητερα Λαουρα/Τερεζα ειναι κι αυτη,μπλουζ.Μπορει και κατι σαν την Κυρια με τη λαμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλα δεν ειπαμε οτι ειναι ωραια... απλα να τονισω το ανιδιοτελες των προθεσεων της κοπελας, κατι σαν τα γκουρουδια ενα πραγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. το εσωσες με το τραγουδι .
    ο τυπος στο προηγουμενο, δεν ειναι τεμπελης, αλλα κοπροσκυλο σκετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή