Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Ο σεξιστής


Ο τύπος πάθαινε ένα ανατσουτσούρωμα, μια αναφουρφουρίαση στη θέα ωραίων γυναικών. Κι αντίθετα με μένα, που απ’ το κοτόπουλο τρώω μόνο το μπούτι, εκείνος καταβρόχθιζε όλα τα κομμάτια. Δέχθηκε σφοδρή επίθεση από κάτι ξεγοφιασμένες κλώσσες της εποχής και κάτι θολοκουλτουριαραίους ,που τον είπαν «σεξιστή» .Ήταν όμως?



97 σχόλια:

  1. Από κάτι αγάμητες φεμινίστριες και κάτι αριστερές λούγκρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσεξε μην σου τελειωσουν τα κερματα οταν σ'αγκαλιασει ο φουσκωτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπα;Δεν το γνωριζα...Δωσε καμια λεπτομερεια...Και καλα απο φεμινιστριες(ιδιως στα 80ς τωρα που το σκεφτομαι δεν μου κανει εντυπωση).Οι προοδευτικαριοι ομως τι ζορι τραβουσανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εμ, τι νομιζατε; δεν ειναι ολες σαν το λουκρακι μας απελευθερωμενες απο ταμπου και προκαταληψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Τον καιρό όμως που εμείς εδώ στην Ελλάδα ανυποψίαστοι γελούσαμε με τα σκετς του , στη Μ. Βρετανία είχε δημιουργηθεί ,από συγκεκριμένες ομάδες, ένα πολύ αρνητικό κλίμα εναντίον του. Πρώτες επιτέθηκαν οι φεμινίστριες. Τον κατηγόρησαν πως το χιούμορ του ήταν σεξιστικό και πως παρουσίαζε τις γυναίκες σαν ανεγκέφαλες bimbos, σαν απλά σεξουαλικά αντικείμενα. Ήταν τέτοια η στενομυαλιά και ο φανατισμός τους, που δεν τις άφηνε να δουν κάτω από την επιφάνεια και να αντιληφθούν πως τα σκετς με τα ημίγυμνα κορίτσια, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η αφορμή για τον Benny Hill να αυτοσαρκαστεί, και εν τέλει να σατιρίσει και τα δύο φύλα . Εναντίον του Benny Hill στράφηκαν και οι λεγόμενοι "εναλλακτικοί κωμικοί" που ήρθαν στο προσκήνιο τη δεκαετία του '80. Οι σοφιστικέ, πολιτικοποιημένοι και φυσικά "προοδευτικοί" εκπρόσωποι της "εναλλακτικής κωμωδίας" , θεωρούσαν το χιούμορ του show, πολιτικά αντιδραστικό, παλιομοδίτικο και ξεπερασμένο. Μάλιστα ένας κωμικός της νέας γενιάς, ο Ben Elton είπε για τον Benny Hill πως είναι απλά "ένας βρωμόγερος που κυνηγάει κορίτσια στο πάρκο για να τους βγάλει τα ρούχα". Η διανοουμενίστικη Αριστερά , που θεωρητικά υποστηρίζει τους αδύνατους και τους εργάτες , στράφηκε, με μια χαρακτηριστική σνομπ διάθεση, εναντίον του "άξεστου", όπως το έβλεπαν, σλάπστικ χιούμορ της αγγλικής εργατικής τάξης που εκπροσωπούσε ο Benny Hill ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. … καλησπέρα … είμαι ο stockbroker σας … θέλω να σας ενημερώσω ότι … μάλλον …πρέπει δηλαδή … να ενεργοποιήσουμε το stop-loss … και πάλι καλησπέρα και ευχαριστώ για την προμήθεια …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιό stop- loss, ρε αετέ? Τώρα που πήραμε αέρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πικραμένο γράμμα μου, στον Φίλο μου Αετό ( οι υπόλοιποι να ΜΗΝ το διαβάσουν):
    "Πιστέ μου φίλε Freeagle, αποφάσισα τελικά να μην τους γράψω το "Σέβεν Φίφτυ". Και τί να τους γράψω δηλαδή ? Τί νοιώθουν αυτοί οι ταραμάδες από "Σέβεν Φίφτυ" ? Μόνο εσύ θα το διάβαζες κι ο Manta. Οι υπόλοιποι θα κάναν χαβαλέ, ως συνήθως δηλαδή. Δεν γίνεται όμως να γράψω άρθρο-φωτιά για δύο άτομα, συν μία η μάνα μου, τρία. Κοιτάζω και την εμπορική πλευρά, βλέπεις. Εάν δεν την κοίταζα, θα καταντούσα σαν την κολλητή μου, την Αpologia, που της ζήτησαν να κλείσει την παρουσίαση του βιβλίου της με τη φράση "THIS IS THE HEART" κι αυτή, από αντίδραση, αλλά και λίγο εξαιτίας του τρακ που είχε, τα σκάτωσε και βροντοφώναξε στο τέλος "THIS IS SPARTA!". Μετά απ' αυτό τί περιμένει, να την αγαπήσουν οι εκδότες ? Φόρα κυρά μου το σανδάλι σου, βάστα και το ταγάρι σου και πούλα διανόηση, τί να σου πώ?
    Εγώ όμως ΘΕΛΩ να με αγαπούν οι εκδότες και δουλεύω σκληρά γι αυτό. Να κάθομαι να βγάζω τα μάτια μου, να γράφω για σκουριασμένες Triumph, για ξεσκισμένες από τους μπάτσους Harley, για γαπωνέζικες cafe-racer βολίδες και γαμιστερά τετρακύλινδρα, για τα δίχρονα πενηντάρια χρέπια που μόλυναν το σύμπαν πιό πολύ κι από το "Έξον Βαλντέζ" κι από κάτω να με πριονίζουν οι κάφροι, συγγνώμη αλλά δεν. Πλήττει το κύρος μου κι ενοχλεί τον εκδότη. Δεν, πάει και τελείωσε.
    Πάρε ως παράδειγμα την Λούκραινα. Ήθελε να πάρει Ελλάδος κοψοχρονιά. -Πόσα έδινε, θυμάσαι ? -20 ευρώ έδινε, λέει. Κι αν τα έδινε κι αυτά, που πολύ αμφιβάλλω. Καλά, κυνήγα την τώρα μέχρι τα 50 και βλέπουμε. Μερικοί δεν έχουν καταλάβει ότι οι εκπτώσεις δεν διαρκούν για πάντα. Και τους τα λέω : "-Μάγκες, αφήστε τις οικονομικές φυλλάδες, δεν θα σας πουν τίποτα. Εδώ τα βλέπετε, Αλμούνιας και Τρισσές μαζί μιλάνε, χώρια καταλαβαίνουνε". Κι ούτε αναλύσεις, ούτε τίποτα. Μόνο αν έχετε κάνα σκύλο Μπούμπη, όπως εγώ, ΙΣΩΣ κάνετε δουλειά με τα διαγράμματα, ειδάλλως είστε χαμένοι από χέρι. Σας δουλεύουνε ψιλό γαζί. Είναι σα να θέλω εγώ ν' ακολουθήσω με ποδήλατο ένα Yamaha R6-nitro. Δεν γίνεται. Ένας τρόπος υπάρχει για να τους πάρεις τα σώβρακα, αλλά αυτόν θα τον πώ σε άλλο, ΕΜΠΟΡΙΚΟ άρθρο-φωτιά.

    Δες και τον Λάκη τον Γλυκούλη. Μας έχει ταράξει στους κώλους. Τώρα ξεκίνησε και τα μπούτια. Τα βυζιά μας λείπουνε μόνο. Έχει όμως το κοινό του. "-Γερασμένο", θα μου πεις και δίκιο θα 'χεις, αλλά -δεν κατάλαβα!- κι οι Status Quo τί κοινό νομίζεις έχουνε ? Εξηντάρηδες και πάνω.

    Τώρα μου κουβάλησε και τον Πρωτεσίλαο. "-Νέο αίμα, συνέταιρε!", μου δήλωσε. Μωρέ, νέο-ξενέο, άμα το αίμα δεν βράζει, βράστα. "-Συνέταιρε, σύνελθε", τον προειδοποίησα. "Ο Πρωτεσίλαος καίει κάρβουνο, γκαζοζέν είναι το παιδί. Ένα άρθρο το χρόνο μπορεί να σηκώνει κι αυτό off-season". Δεν μ' άκουσε. Κάτσε να δουμε τώρα τί θα πει, που ο Πρωτεσίλαος θ' ανεβάσει άρθρο για την 21η Απριλίου τον Δεκαπεντάγουστο, βοήθειά μας.

    Και τώρα πάνε να μου βάλουν φουρνέλο και στη Nantia. Δεν θα τους περάσει όμως. Θα τους πάρει ο διάολος.

    Ο φίλος σου ο Swear, Πρώτος, Άριστος, Κάλλιστος, Γίγας, Μορφή, Διδάσκαλος του Γένους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καταλαβα...Τον επιασαν στο στομα τους η Καλλιοπη Μπουρδαρα(αντιπροεδρος της ΕΓΕΣ=ενωση γυναικων ελλαδας,προεδρος η Μαργκαρετ για να μην ξεχνιομαστε)και οι Κουναλακομπιστηδες της γηραιας Αλβιωνας...Ε δεν πειραζει.Αυτος και οι Μonty Pythons εγραψαν ιστορια,οι αλλοι ως συνηθως κομπαρσοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι κοτσανες μπορει να πει κανεις οταν ειναι κολλημενος!Σεξιστης ο Μπεννυ?Βρε ποσο δικιο ειχε ο ανθρωπος που παρουσιαζε ΕΤΣΙ μια μεριδα γυναικων!Ας βγουν τωρα οι χαζοφεμινιστριες να τα πουν αυτα εναντιον των ιδιων των κοριτσιων που συνωστιζονται στα καναλια και στα περιοδικα,ποια θα πρωτογδυθει για να κερδισει τα 15 λεπτα διασημοτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ουτε καν σεξιστης , ξενερωτος .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eξυπακούεται ότι συμφωνώ με την Nantia !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλα τα λες Πατρο-swear(κατα το Πατροκοσμας ο Αιτωλος),αλλα ποιος σ'ακουει;Βασικα εχω προγραμματισει αρθρο για την 25η Μαρτιου(νωριτερα δεν...)αλλα κι αυτο θελει κανα 2μηνο ακομη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λουκρ, μερικές από αυτές που συνωστίζονται στα κανάλια ενδέχεται να έχουν τελιώσει πανεπιστήμιο! αφού έτσι τις θέλουν προσαρμόζονται! Σκεφτείτε το κι έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έτσι τις θέλουμε! Να προσαρμόζονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η φίλη μου η Νάντια προφανώς ενοχλήθηκε από το δεύτερο βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χεχε, βλέπω την Λούκραιναν εις ρόλον ηγέτιδος του ενταύθα αντιφεμνιστικού κινήματος. Δεν βαριέσεθε, έχουν ακούσει και χειρότερα αι σουφραζέται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τωρα το ειδα ! χαχαχαχα!
    με τετοια νυφη κι εγω θα το βαζα στα ποδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φαίνεται πως εσύ το άδειαζες βράδυ το ψυγείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οσες πιστες ας προσελθουν.Δεν αντεχω τις υπερβολες.Αν τα χωνουν στους αντρες που γουσταρουν τις γυναικες και το δειχνουν,ειναι τουλαχιστον φαιδρες οι φεμινιστριες.Δηλαδη τι πρεπει να κανουν?Πως δεν τις βλεπουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγώ πάντως θα είμαι εφεξής πιό προσεκτικός. Σήμερα κοίταξα για ένα δευτερόλεπτο περισσότερο του συνήθους μια αλλήθωρη εβδομηντάρα και μούκανε καταγγελία για σεξουαλικη παρενόχληση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να γυρίζουν το κεφάλι από την άλλη, αυτό να κάνουν, όταν βλέπουν γδυμνές ! Εσύ δηλαδή, τί μας προτείνεις, να γίνουμε ματάκηδες ? Αίσχος και ντροπή σου ! Είσαι και θρησκευάμενη, παναθεμά σε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. λουκρητια, τα ματια ειναι για να βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και τα δόντια για να ματσουλάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τωρα κι αλλη μια φορα,swear!Καλο!!!!!!!
    Θρησκευαμενη?Υπαρχει θρησκεια που να ταυτιζεται με τα πιστευω μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. swear , μην το παρακανουμε με τη σεμνοτητα , θα μας πουνε και μαλακες στο τελος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιατί το λές αυτό, Nantia ?
    Eάν βάλουμε και λίγη ταπεινότητα μέσα, ίσαμε κυβέρνηση βγάζουμε. Αμφιβάλλεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αστειευεσαι βεβαια .
    μη μου κανεις το μετριοφρονα , Μεγαλε Λιμεναρχη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Λιμενάρχης? Ουχαχα! Σε ποιόν κολπίσκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παιδιά, για να σοβαρευτώ, σας έχω πεί την άποψή μου : Ποινή για βιαστή = κόψιμο αρχιδιών. Ποινή για παιδεραστή= ξερίζωμα (επί τριήμερο) αρχιδιών + λοιπών εξαρτημάτων + εκδορά και αλάτισμα, μέχρι να γίνει παστός, σα ρέγγα Νορβηγίας. Ποινή για νταβατζή = ισόβια, σε κελί με φονιάδες. Ποινή για ματάκηδες, εφαψίες και λοιπές ανωμαλάρες = εξόρυξη οφθαλμών, αποκοπή χειρών κπλ, κατά περίπτωσιν.

    Τα υπόλοιπα πουλάκια, κάτι γελοία αφεντικά που εκμεταλλεύονται τη θέση τους κλπ, νομίζω ότι με ένα πολύ γερό βρωμόξυλο και κάποια κατάγματα στρώνουν.

    Μην ακούσω τίποτα για μεσαιωνικές αντιλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Την κεφαλικη ποινη την αφηνεις στην απ'οξω και διαφωνω απολυτως!Ειδικα για παιδεραστες και εμπορους ναρκωτικων,βλεπεις κατι πιο αποτελεσματικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Συμφωνώ, συνέταιρε! Για κάτι γελοίες γραμματείς που εκμεταλλεύονται τη θέση τους, τι λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ... πριν αρκετά χρόνια, στην Αγγλία είχα παρακολουθήσει μια εκπομπή , «που πήγαν τα εκατομμύρια του Μπέννυ?», λεγόταν, ο Μπέννυ δεν είχε ούτε παιδιά ούτε σκυλιά…
    Τον βρήκαν σέκο τρεις μέρες μετά τον θάνατο του, στον καναπέ, με μια μπουκάλα σαμπάνια και η τηλεόραση ανοιχτή, όλοι ανυπομονούσαν να ανοίξει η διαθήκη … Λίγες μέρες μετά επιτέλους άνοιξε, τα άφησε όλα σε ένα παρανιψιό της τρίτης ξαδέρφης της γιαγιάς του, τα «κορίτσια» εξεπλάγησαν, μια ειδικά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, έλεγε πως εγώ πρωί βράδυ «φερόμουν καλά» στον «Θείο» Μπέννυ, στο τέλος είπε πως το «φερόμουν καλά» σήμαινε … πώς να το πω … πεολειχία …η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν μες’ την αγανάκτηση, που πήγαν τόσα χρόνια δουλειάς αναρωτιόταν … -γιατί να μην πάρω κάτι; Μες’ τα νεύρα ήταν … «ζωηρή» … ήξερε ο Μπέννυ να διαλέγει …

    (Swear, με τιμά η αναφορά σου σε ΜΕΝΑ αλλά δεν μπορώ να γράψω άλλο, συγγνώμη … με περιμένει και η νύχτα … αύριο …)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Παιδιά, για να καταλάβετε ΠΟΣΟ δίκιο έχω όταν ουρλιάζω ότι η Λούκραινα ΔΕΝ διαβάζει χριστό, προσέξτε τί μου γράφει :

    "Την κεφαλικη ποινη την αφηνεις στην απ'οξω και διαφωνω απολυτως!¨"

    Και με θαυμαστικό κιόλας, να μου υποδηλώσει τη διαφωνία της.

    Εγώ παραπάνω έχω προτείνει τα μαρτύρια της Ιεράς Εξέτασης, δηλαδή όχι απλώς θάνατο, αλλά μαρτυρικό θάνατο (δηλαδή, άμα σου ξεριζώσουν τα ούμπαλα, σου κόψουν το απαυτό σου και σε γδάρουν, θα πεθάνεις, έτσι δεν είναι ρε γιατρέ ή υπερβάλλω?), αλλά η Λούκραινα ΔΙΑΦΩΝΕΙ. Θέλει ΚΕΦΑΛΙΚΗ ποινή, που εγώ την άφησα απόξω.

    -Δεν μου λες Λούκρη, πάς καλά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σωστός ο αετός! Και το άτομο που τον κληρονόμησε ήταν με ειδικές ανάγκες! Βρε, τον σεξιστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εκτός βέβαια, Λούκρη, εάν θέλεις να επιβάλλεται κεφαλική ποινή ακόμη και σε βάρος καμακιών τύπου Στάθη Ψάλτη. Να μη μείνει δηλαδή κεφάλι για κεφάλι στους αντίστοιχους ώμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Έλα ρε συνέταιρε! Παληό μοντέλο είναι, δικαιολογείται και μια αυξημένη κατανάλωση λαδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μα η ποινη που προτεινεις ειναι ευνουχισμος με βασανιστικο τροπο!Με ηπια μεσα[χειρουργικη επεμβαση] εφαρμοζεται σε καποιες χωρες,αρκει να συμφωνησει ο ενοχος.Και επιβιωνει,φυσικα!Εγω μιλω για εκτελεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΒΡΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ "ΗΠΙΑ ΜΕΣΑ" ΜΕ ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ? ΜΙΛΗΣΑ ΕΓΩ ΓΙΑ "ΗΠΙΑ ΜΕΣΑ" ? -ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ? θα μας τρελλάνεις ?

    Βρε τί έχω πάθει, εγκεφαλικό θα μου φέρει δαύτη, καμμιά ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Διαφωνεις Ναντια?Γιατι να μην λαβουν αυτο που εδωσαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ηρεμηστε , αρκουν αυστηρες ποινες, που ειμαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Έλα ρε Λούκρη! Τόσοι και τόσοι επιβιώνουν χωρίς αρχίδια και χωρίς να τους τα κόψουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Kαλα τα λεει η Λουκρη.Ειναι χρονια μπροστα και φουλ ενημερωμενη επι του θεματος.Ακομη και ο ευνουχισμος με κοψιμο του πεους δεν προκαλει θανατο.Οποτε δικαια συμπληρωσε...
    "Ο λεγόμενος "μαύρος ευνουχισμός" περιλάμβανε την αφαίρεση όχι μόνο των όρχεων αλλά και του πέους, καθιστώντας τους ευνούχους ακόμα περισσότερο όμοιους με τις γυναίκες. Στην περίπτωση του "λευκού ευνουχισμού" διατηρούσαν το πέος. Στα σκλαβοπάζαρα της Ρώμης οι ευνούχοι μοσχοπουλιόντουσαν, πιάνοντας τιμές μέχρι και 250 φορές υψηλότερες από εκείνες των κοινών σκλάβων, ανάλογα με την κατηγορία: υπήρχε ο semivir, ο κατά το ήμισυ άντρας, ο eviratus, ο εντελώς ευνουχισμένος, ο mollus, ο ελαφρά θηλυπρεπής και ο *@#!#cus, ο οποίος είχε τόσο έντονα τα γυναικεία χαρακτηριστικά και τις κινήσεις, ώστε μπορούσαν να τον περάσουν για χορεύτρια"
    http://www.focusmag.gr/articles/view-article.rx?oid=697

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κινητη εγκυκλοπαιδεια εισαι,Πρωτ!
    [Τι σκατα Λουκρητια θα ημουν αν δεν ηξερα κατι περισσοτερο επι του θεματος?Χρονια μαζι με τον Καστρατο,τον αχρηστο χοντρογατο.Χαχαχαχα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλά, Πρωτ, επίτρεψέ μου να σου πω, παρότι μη ειδικός σε ζητήματα χειρουργικής, ότι η ανωτέρω διαδικασία ευνουχισμών στηριζόταν στην αιμοστασία, αφού σκοπός ακριβώς ήταν η εν ζωή διατήρηση του ευνούχου.

    Μίλησα εγώ ρε παιδιά για αιμοστασία ? Βρε, εδώ λέμε να τον κάνουμε παστή ρέγγα τον παιδέρα, φέτες να τονε κόψουμε κι εσύ μου λες ότι η Λούκρω είναι ενημερωμένη περί του semivir, γαμώ την αγανάκτησή μου, γαμώ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Usound,πολλοι απ'αυτους που λες γεννιουνται με ορχεις και τους χανουν στην πορεια.Τους πεφτουν λιγο παραπανω βαρεια τα ατιμα και δεν τ'αντεχουν,βλεπεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Θα συμφωνήσω με τον συνέταιρο. Η Λούκρη επεκεντρώθη απλώς στους όρχεις κι όχι στη χειρουργικη αντιμετώπιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Λοιπόν παιδιά, επειδή μάλλον δεν πρόκειται να συνεννοηθούμε, συγχωρήστε μου την παράλειψη να προσθέσω σε όλα τα ανωτέρω και μια χαριστική βολή με 45άρι στο σβέρκο.

    -Εντάξει τώρα ?
    Βεβαιωθήκαμε ότι ψόφησε ο άγρια ακρωτηριασμένος, αιμμορραγών ακατάσχετα και γδαρμένος ?

    Ή μήπως να του καρφώσω κι έναν πάσσαλο στην καρδιά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. οι περισσοτεροι λουκρητια μου.
    γι αυτο και οι εξαιρεσεις, φωτεινες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Γι'αυτο και λεμε:αντρας με πολλα κιλα α....,Ναντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Η αιμοσταση σε αγγεια οπως η ραχιαια αρτηρια του πεους συμβαινει αυτοματα ή με λιγο παγο και τοπικη πιεση.Η αιμοσταση ειναι και αυτοματη(απο μονη της δηλαδη)λειτουργια.
    Κοινως αν καποιου του τα κοψουν εν ψυχρω και τον αφησουν αβοηθητο,μην στοιχηματισετε οτι θα πεθανει.Δεν ειναι το πιθανοτερο.
    Τωρα για το κυριως θεμα,χωρις να θελω να παραστησω τον προοδευτικο ή τον ανθρωπιστη,θα πω οτι η ποινη δεν μπορει να ειναι ποτε ο θανατος.Ισοβια ναι,χιλιες φορες.Καταναγκαστικη εργασια για τα ειδεχθη,ναι.Αλλα το κρατος,η κοινωνια δεν πρεπει κατα τη γνωμη μου να αφαιρει ζωες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. συμφωνω με τον Πρωτεσιλαο για τη θανατικη ποινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αν μεινει μεσα ισοβια και δεν του δοθει η ευκαιρια του σεξουαλικα αρρωστου να ξαναδρασει,ας φαει ισοβια.Αλλα τα ισοβια ειναι λεξη αποστερημενη της εννοιας της πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Για την αρχιδοποινή για να είμαστε ακριβείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Χε, χε!!!
    .... τι να συμφωνήσει ώρε παίδες ο ένοχος;;; «τρεις πόντους, να τ’ αφήσω;;;» …
    η αποκοπή, των γενετικών οργάνων του αρσενικού ανθρώπου είναι αργός και βασανιστικός θάνατος …

    http://www.youtube.com/watch?v=lk06_ll_vgo

    … ρωτήσατε τον Armin Meiwes, ζωντανόν ακόμη εις φυλακάς της Γερμανίας, ακόμη καλύτερον ρωτήσατε τον Bernd Jürgen Brandes … ΝΕΚΡΟΝ … του οποίου πρώτον το πέος εκαταναλώθει (μετά πολλών προσπαθειών … αι οποίες περιελάμβαναν, κόψιμο, κρεμμυδάκια και φυσικά αλάτι και πιπέρι …) και έπειτα τα άλλα μέλη του σαρκίου του …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ε, τί ανησυχείς ρε Πρωτ ? Αφού το κάθαρμα θα επιζήσει μετά ΑΠ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ, υποθέτω ότι είμαστε ok.

    Εγώ είμαι Οκ.

    Για τη Λούκρη δεν ξέρω, πού σώνει και καλά να καρατομήσει το ΠΤΩΜΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ειναι δυσκολο το θεμα.Πολυ δυσκολο.Κατανοητη καθε αποψη βρε Λουκρη...Αλλα σε τετοια ζητηματα,καλη και ασφαλης πυξιδα ειναι οι αρχες.Και η αρχη που λεει οτι η οργανωμενη κοινωνια δεν αφαιρει ζωες μου φαινεται σωστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Πωπωπω, πολύ μοβόρικοι είστε σήμερα ρε παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καλώς τον βαρυποινίτη του Αλκατράζ. Τελικά, δεν καταλαβα, ο Αλουμινόταυρος τη σκαπούλαρε εξαιτίας αυτού του μπερδέματος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μου φαίνεται πεσμένος ο Πρωτ, σήμερα. Έχει κολλήσει με τις αρχές ενώ το θέμα μας είναι τ' αρχίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Μαζι σου,Πρωτ,με μια ενσταση:Να προφυλαχθει η κοινωνια απο τους ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ενοχους παρομοιων αποτροπαιων πραξεων.Οχι μερικα χρονακια στη ψειρου κι υστερα δρομο να συνεχισουν το ξεφρενο γ...οποιου πιτσιρικιου βρεθει στο δρομο τους.Ας διαλεξουν ποιο κεφαλι θα του κοψουν του παιδεραστη.Παντως καποιο πρεπει να το κοψουν αναγκαστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μπππρρρρ συζήτηση που ανοίξατε, αυτή η Λούκρι φταίει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ε, τί περίμενες συνέταιρε ? Αβαντάροντας διαρκώς την Λούκραινα που είναι ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ θέματος, επηρρεάστηκε ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Δεν ξέρω ρε φίλε, τι να σου πω... Υποτίθεται ότι αυτός έφαγε μπαν - αλλά εγώ δεν μπορούσα να μπω! Άβυσσος τα άδυτα του capital! (Εμένα πάντως μου έφερνε σε εφεδρικό nick δικού τους και το έγραψα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Εγώ, όλως παραδόξως, συμφωνώ με τελευταίο σχόλιο Λούκραινας.

    -Λέτε να έχω βγεί κι εγώ εκτός θέματος ?

    Πανάθεμά σε Λούκραινα, έχεις διαλύσει όλες τις πολιτισμένες μας συζητήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αγαπητή Λούκρη, τις προάλλες που σου έγραψα αν μπήκες στην ΕΛΛ στο 35, το έπιασες ελπίζω το υπονοούμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Βρε διαστρεβλωτες,παλι η Λουκρη σας φταιει;;;;
    Ο Swear αρχισε στις 12:21 την κουβεντα-out of the blue-για κοψιματα και ξεριζωματα...
    Αστους Λουκρη μου να λενε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Βρε Μάντα! Να σου κάνω μιά ερώτηση? Χωρίς παρεξήγηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Έλα, ΠΡΩΤ! Σου πήρε τα σώβρακα σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Το επιασα,Μαντα,αλλα δεν την επιασα την αθλια.Κατι ΟΛΘ φορτωσα,ετσι για να υπαρχει ποικιλια στο τραπεζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Αφού εσύ ρε Πρωτεσίλαε μας λες ότι τελικά δεν παθαίνει κανείς και τίποτα ιδιαίτερο από τέτοια απλά κοψιματάκια-ξεριζωματάκια.

    Η μοβόρα η Λούκρη το χόντρυνε κι άρχισε να μιλάει για λαιμητόμους και κρεμάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Και τι ρωτάς βρε γιατρέ; Κάν'την!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Η Λούκρι, η Λούκρι το είδα και γω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ασε! Δεν σε ξέρω καλά , δεν με ξέρεις και θα με ξαναπούν ξινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Γερο,πες μας κι εσυ την αποψη σου.Ποια κεφαλη να κοβουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. "Αφού εσύ ρε Πρωτεσίλαε μας λες ότι τελικά δεν παθαίνει κανείς "
    Καλα λεω διαστρεβλωτες.Ειπα δεν ειναι το πιθανοτερο.Υπαρχει μια μικρη,αλλα ουσιαστικη διαφορα.
    Βρε τα σωβρακα ας μου τα παρει χιλιες φορες....Την Λουκρη μου μονο μη μου πειραξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Γλυκούλης, γλυκούλης, γλυκούλης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Δεν έχω γνώμη περί του θέματος Λούκρι μου.
    Ένα λεπτό να πάω στην τουαλέτα να δω αν είναι όλα καλά και επανέρχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Σε έχω πει εγώ ξινό; Δεν παρεξηγώ εύκολα, ρώτα κι αν μπορώ θα απαντήσω...

    (Για το θέμα της συζήτησης, εμένα μου άρεσε ο Μπένι γιατί είχε μια αφέλεια, μέχρι και αθωότητα θα μπορούσε να πει κάποιος, στα σκετσάκια του... Πολύ περισσότερο με ενοχλούν κάποιες εμπορικές διαφημίσεις...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Εγω θελω να ακουσω την γνωμη του phantomrose...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Είπα εγώ πως εσύ με έχεις πει ξινό? Πάντως, μ' έπιασες! Άντε να την κάνω την ερώτηση. Γιατί πρέπει απ το δικό σου το καλο γραπτό να κονομάει άλλος απ' τις διαφημίσεις? Και δεν πάει στο διάολο! Ας κονομάει! Αν δε σε σέβεται κι όλας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Γερο,τελειωσε η αυτοψια?[Ενοχος αισθανεσαι και ψαχνεσαι,βρε?]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Όχι Λούκρι μου, σε καμία περίπτωση ένοχος.
    Αλλά να, με αυτά που διάβασα, ήθελα να βεβαιωθώ ότι όλα πηγαίνουν ρολόι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Συγνωμη αλλα για να καταλαβουμε κι εμεις.Εφαγε ο Μanta ban;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Καποιος βαραγε στο γαμο του καραγκιοζη,Πρωτ.Αλλου στοχευε κι αλλου πηγαν τα σκαγια.Κι ηταν τα ζωα μου αργα,ουτε με τη βουκεντρα δεν ξυπνουσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Χμμ, ναι είναι όντως καλή ερώτηση, μήπως δεν την έχω κάνει κι εγώ στον εαυτό μου;

    Η δική μου απάντηση είναι ότι εκεί μέσα έχουν φτιαχτεί κάποιες "σχέσεις", με άλλους ανθρώπους, και μια κοινότητα, που ναι μεν δεν έχει τους κανόνες που εγώ θα ήθελα (απέχει πάρα πολύ, ιδιαίτερα όταν η "ιδιοκτησία" συμπεριφέρεται ως αγάς της Τουρκοκρατίας), αλλά τις οποίες δεν είμαι διατεθειμένος να χαρίσω σε κανέναν, και ούτε βρήκα λύση να αποσυρθώ αφήνοντας χώρο να μιλάνε και να περνάνε άποψη μόνο οι Ανδριανόπουλοι και κάτι αντιδραστικοί μεν αλλά "νομοταγείς" τύποι, όπως είμαι βέβαιος ότι θα βόλευε...

    Μετά σκέφτηκα και το άλλο, ότι και στην "μεγάλη" κοινωνία το ίδιο συμβαίνει - αλλά δεν έχουμε αποσυρθεί, το παλεύουμε ακόμα...

    Επίσης για το θέμα του σεβασμού, σωστά λες ότι αντιμετωπίζουμε συμπεριφορές που δεν δείχνουν σεβασμό στον χρήστη, όπως είναι ας πούμε το ότι απαξιούν να σου δώσουν έστω μια απάντηση, τα μπαν, οι διαγραφές - αλλά αυτές οι συμπεριφορές δεν αισθάνομαι ότι απαξιώνουν εμένα αλλά όσους υποτίθεται έχουν αρχές και δεν τις τηρούνε ή τις τηρούνε επιλεκτικά...

    Απλά η άποψή μου, όχι κατ' ανάγκην σωστή - λάβε επίσης υπόψην ότι για μένα η επικοινωνία με άλλους έχει μεγάλη σημασία και είναι και κατ' εξοχήν πολιτική πράξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Άλωση του συστήματος μέσα από το σύστημα? Καλή τακτική αλλά για πολύ σπουδαίους στόχους. Τα λέμε, φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Καληνυχτα σε ολους.
    Και η ερωτηση και η απαντηση , ενδιαφερουσες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ταγάρι δεν διαθέτουμε. Όποιος ήθελε να βγάλει λεφτά από μένα, τα έβγαλε και χωρίς να πω THIS IS THE HEART. Ο μόνος που δεν έβγαλε τίποτα σε χρήμα ήμουν εγώ. Η εταιρεία παραγωγής πληρώθηκε, ο εκδότης πληρώθηκε, εγώ λοιπόν θέλω 50ευρω με κάθε THIS IS THE HEART. Αλλιώς θα λέω ό,τι θέλω.

    Για να σας αποδείξω την απουσία ταγαριού και την υποκρισία της γιαπηδομαφίας με τα πούρα που δεν έκανε κάν τον κόπο να θυμάται το όνομά μου (ούτε λόγος να διαβάσει το βιβλίο το οποίο η ίδια χρηματοδότησε), θα σας πω το εξής περιστατικό.

    Έχω ετοιμάσει μια παρουσίαση-περφόρμανς, που φυσικά δεν μου ζητήθηκε, και ουδείς με βοήθησε να την εκτελέσω με αποτέλεσμα να μην γίνει τεχνικά όπως ακριβώς την ήθελα. Τεςπα. Κάθομαι λοιπόν πάνω στο τραπέζι, με το μπούτι έξω, γιατί αυτή ήτο η κατάλληλη θέση. Έρχεται ο Αλ Πατσίνο της συμφοράς. Μα εκεί πάνω θα την κάνετε την παρουσίαση; με ρωτά σοκαρισμένος. Γιατί τί πρόβλημα υπάρχει; ρωτώ κι εγώ αθώα. Ε ας είμαστε λίγο σοβαροί, απαντά με το μάτι θολό από τα ξενύχτια στα ξέκωλα.

    THIS IS SPARTA, αδελφοί μου. Και το ταγάρι, δώρο.
    Δεν κατεβάινω ρε φίλε από το τραπέζι.

    Όσον αφορά στο θέμα μας. Προτιμώ Μόντι Πάιθονς και Μπιλ Χικς. Ζήτημα αισθητικής και πολιτικής, ουχί φεμινιστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Θα είμαι σύντομος, δεν θα μακρηγορήσω.

    φίλε swear για να είναι πιο αποτελεσματική η ποινή που περιέγραψες θα έλεγα ότι ένα ψήσιμο με πατάτες στον φούρνο, σε σιγανή φωτιά –χωρίς να αναιρείται τίποτα από τα προηγούμενα – δεν θα έπρεπε να απορριφθεί.

    Η Λούκρη μου έδωσε μια ιδέα λέγοντας « πως ένα κεφάλι πρέπει να κοπεί οπωσδήποτε, η το πάνω η το κάτω». Αν κοπεί το κάτω ( εννοώ μόνο η βάλανος ) οι λειτουργίες του όλου συστήματος παύουν να εκτελούνται κανονικά, η το μοναδικό αποτέλεσμα είναι η μείωση του μήκους; Επειδή κάποιοι έχουν εξειδικευμένες γνώσεις, εγώ ούτε την αιμοστασία ήξερα, ας με κατατοπίσουν στην εγκυκλοπαιδική μου ερώτηση.

    Επί ενός θέματος που συζητήθηκε, της θανατικής ποινής, σκόρπιες σκέψεις από δώ και από κεί

    Κώδικας του Χαμμουραμπί


    Δεν με χαλάει ιδιαίτερα η επιβολή θανατικής ποινής αρκεί να έχω κάπως ξεκάθαρο στο μυαλό μου τι θέλω, σε τι βάθος χρόνου, και με ποιο τρόπο το επιτυγχάνω. Λίγο μακιαβελικό αλλά τι να κάνουμε. Ας πούμε, προσωρινή, η οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος. Εφαρμογή της μιας η της άλλης πρότασης τι επιπτώσεις έχει. Ποιος θα την εφαρμόσει. Κ.λπ, κ.λπ.
    Καταλήγω στην γενική φόρμουλα δύο παράλληλων αξόνων δράσης α) προσωρινά μέτρα ανάλογα με την ένταση του προβλήματος ( βιαστές, παιδεραστές, ναρκωτικά…) β) Συστηματική και σε βάθος μελέτη του με στόχο τις βαθύτερες αιτίες, όχι ότι θα βρεθούν αλλά η μελέτη νομίζω βοηθάει καλύτερα στην λειτουργία του πρώτου άξονα.

    Δεν νομίζω ότι μακρηγόρησα. Αν και από τα κατά καιρούς συμφραζόμενα αντιλαμβάνομαι ότι ορισμένοι εκπρόσωποι του γυναικείου φύλου λατρεύουν τα μεγάλα κείμενα , τα οποία και ξεκοκαλίζουν. Σε κάθε περίπτωση εκλιπαρώ την κατανόηση του φίλου μου του usound, αυτής της καλοκάγαθης γλυκιάς αρκούδας ( καθαρά εξωχρηματιστηριακώς ομιλώ) των blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή