Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Avant-Première

Όπως είχα προαναγγείλει πριν λίγες μέρες, ήταν απλώς θέμα χρόνου η επανεμφάνιση της φίλης μου της Απολογίας.


«-Φίλη σου η Απολογία ? –Από πού κι ως πού ? –Εσύ δεν ήσουν που την είχες υποδεχτεί με τις πέτρες στα Capitalblogs ?», ρωτάει ο γνωστός πανίβλακας, με τις θεόχαζες ερωτήσεις. Ναι, αυτό συνέβη πράγματι προ Χριστού, μέχρις ότου αντιληφθώ ότι είχα ενώπιόν μου ένα πηγαίο/γνήσιο συγγραφικό ταλέντο, οπότε σταμάτησα να της ρίχνω πέτρες. Λίγα αυγά μόνο, που ύστερα τα έκοψα κι αυτά. Τέλος πάντων, δεν θ’ απολογηθώ κιόλας για την Απολογία. Αυτή είναι δική της δουλειά. Η ουσία είναι ότι η Απολογία είναι κολλητή μου, όσο και να χτυπάτε κάτω τους κώλους σας, ελληναράδες, ανεπρόκοποι, γυναικοδιώχτες, συμπλεγματικοί.

Η Απολογία έλειψε πολύ καιρό και οι φήμες οργίασαν. Κάποιοι είπαν ότι την δολοφόνησε ο Joe Arpaio, εξαιτίας των λιβέλων που του εξαπέλυε. Ψέμα. Άλλοι διέδιδαν ότι άνοιξε μπυραρία «Red Lion» στα suburbs του Μπέρνλι και χοντροκονομάει από τους αλκοολικούς rednecks. Μύθος. Κάποιοι, πιο ευφάνταστοι, ισχυρίζονταν ότι -βαθειά διεφθαρμένη πλέον από την συναναστροφή της με τoυς traders του Capital- προσελήφθη από την Morgan Stanley, προκειμένου να συντάσσει εμπιστευτικές (τάχα μου) εκθέσεις για τις ελληνικές τράπεζες και ότι ιδίως εξαιτίας της κατέρρευσε το σύστημα, ακριβώς κατά τον ύποπτο χρόνο της απουσίας της. Φίδι. Τίποτ’ απ’ τα παραπάνω δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι άλλη :

Τόσον καιρό η Απολογία μας έγραφε (εκεί που δεν πιάνει tattoo) διότι έγραφε. Συνέγραφε, είναι ο ακριβής όρος. Στρώθηκε κάτω, έστυψε το μυαλό της (???), απομονώθηκε από τον ενοχλητικό (εσάς εννοώ, χαμένοι, όχι εμένα) περίγυρο κι έκανε αυτό για το οποίο προοριζόταν. Τελείωσε το βιβλίο της.

«Είναι όμορφα εδώ στην Κυψέλη», έτσι λέγεται το βιβλίο και η συγγραφέας του ονομάζεται Βασιλική Δήμου. «-Ποια είναι πάλι αυτή ?», ξαναρωτάει ο κρετίνος. Η Απολογία, ηλίθιε. Η Βασιλική Δήμου είναι η Apologia Pro sua Vita, για τους φίλους απλώς «Βασιλική», άρα για σένα –πάντα- «Απολογία». Το «Είναι όμορφα εδώ στην Κυψέλη» -το ξαναγράφω- είναι το βιβλίο της Απολογίας. Οφείλω να το παρουσιάσω. Κι όπως θα έχετε αντιληφθεί, δεν συνηθίζω να πομπάρω παρά μόνον ποιότητα. Δεν το έχω διαβάσει ακόμη, αλλά αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία, όταν μιλάμε για μένα, αφού μπορώ να εκπονήσω μιαν ολοκληρωμένη βιβλιοκριτική, ακόμη και δίχως να έχω διαβάσει το έργο, με την ίδια ευκολία που ο Paganini μπορούσε να εκτελέσει και τα εικοσιτέσσερα καπρίτσια, σ’ ένα βιολί δίχως χορδές. Για να μη σου πω και το εικοστό πέμπτο.

Ας ξεκινήσουμε από τα στοιχειώδη. Το βιβλίο εκδίδει ο γνωστός (τουλάχιστον σε όσους διαβάζουν κάτι πέραν του «Χρηματιστηρίου» και του Τakis1-Καλογήρου) οίκος «ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ» κι εδώ θα βρείς μία σύντομη παρουσίασή του :
http://periplousekdoseis.blogspot.com/2009/03/blog-post_09.html

Όχι, δεν ξέρω πόσο κοστίζει το βιβλίο, σπαγγοραμένε, εξάλλου υποψιάζομαι δεν θα τιμολογηθεί πριν την επίσημη παρουσίασή του, αύριο, Τρίτη 10 Μαρτίου και ώρα 19.00 (δηλαδή επτά το απόγευμα), στο café “ΜΑΓΚΑΖΕ”, Αίολου 33, Aθήνα. Αλλά, όσο και να κοστίζει, τράβα, ζήτα το και πάρτο. Καλό θα είναι να το ζητάς από περισσότερα βιβλιοπωλεία, ώστε να γίνεται αξιόλογος ντόρος και σαματάς περί του έργου. Απλώς, σου θυμίζω ότι τα βιβλιοπωλεία είναι κάτι καταστήματα με βιβλία στις προθήκες, που απόξω γράφουν «Βιβλιοπωλείο» (συνήθως).

Λοιπόν, αυτή είναι η πρώτη εκδοτική προσπάθεια της Βασιλικής (νομίζω). Η τύπισσα κάνει αυτό ακριβώς που δεν πρέπει, δηλαδή γράφει βιωματικά. Εγκλωβισμένη στην Κυψέλη, όσο ακριβώς κι εσύ στη μετοχή της Εθνικής Τραπέζης, δηλαδή άσχημα χωμένη, βγαίνει στο παράθυρό της και μετράει κεραίες και ηλιακούς. Εισπνέει τον καθαρό αέρα της περιοχής, κάνει και κάνα-δυό εκτάσεις-ανατάσεις χειρών, στρώνει κεφάλα, που λένε, κι έτσι εμπνέεται, όπως ο Μπάροουζ από τα φαρμάκια που κατέβαζε.


Για ξεκάρφωμα και μόνο, αυτοσαρκάζεται, αλλά στην πραγματικότητα είναι ψωνάρα ολκής, με υψηλά ποσοστά αυτοεκτίμησης συγκεντρωμένα στο αίμα της. -Πόσο στέκει στα λογικά της ? –Όχι ιδιαίτερα. Αυτό άλλωστε καθίσταται προφανές, ήδη εκ πρώτης όψεως, από τον τίτλο του βιβλίου, στον οποίον η λέξη «φρικαλέα» έχει παραδόξως αντικατασταθεί από τη λέξη «όμορφα».



Ο κορμός της ιστορίας δεν έχει καράτε και δεν έχει σεξ, πράγμα που αυτομάτως πλήττει σοβαρά την εμπορικότητα. Παραμένει πάντως μια καλή ιστορία. Οι βιολόγοι-γενετιστές θα βρούν οπωσδήποτε ενδιαφέρον, στην καταγραφή της πεισματώδους προσπάθειας επιβίωσης ανθρωπίνων οργανισμών στην ευρύτερη περιοχή Centrala Atomoelectrica Cernobil/Κυψέλης, ενώ και για τον ιστορικό του μέλλοντος το βιβλίο θ’ αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα στην ερμηνεία του θαύματος της Χιροσίμα, αλλά και της Δρέσδης. Ο συνειδητοποιημένος προλετάριος θα ενοχληθεί οπωσδήποτε από τις σαφείς νύξεις περί αναβίωσης της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, καθώς και από τους προκλητικούς συσχετισμούς μεταξύ Φωκίωνος και Νήσων Φώκλαντ, ο γεωγράφος θ’ αναθεωρήσει όσα γνώριζε μέχρι σήμερα για την Αττική γή, ο ακτιβιστής της Greenpeace θα αξιοποιήσει το σύγγραμμα ως “exhibit A”, για την δικαιολόγηση της όποιας ακραίας δράσης του, ενώ η καργιόλα-κυράτσα-λοβοτόμος, τύπου Μάρας Μεϊμαρίδη θ’ αγανακτήσει για το γεγονός ότι το σύστημα επιτρέπει ακόμη να εκδίδονται τέτοια βιβλία.


Με λίγα λόγια, το βιβλίο είναι καλό.

107 σχόλια:

  1. Τσκ, τσκ, βλέπω ότι κάτι γράφετε, εικάζω ότι είναι λίαν ενδιαφέρον, αλλά τα γράμματα είναι πολύ μικρά δια να τα διαβάσω με ευκολία. Α, επι τη ευκαιρία, το πανύβλαξ με υψιλον δεν πρέπει να είναι? Όχι λογω ορθολαγνείας, αλλά απλώς διερωτήθην... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατω να χτυπας τον κωλο σου swear,το κορμι δεν θα μου το φας..
    απολογιαπουειμαισυγγραφεας,αποκατεστησε την ταξη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι, όχι, Θρασύβουλε, «πανίβλαξ» είναι ο δόκιμος όρος. Δηλαδή, ο απολύτως δόκιμος είναι «πάνβλαξ», όπως (με) λέμε «πάνσοφος», αλλά και το «πανίβλαξ» συγχωρείται, χάριν ευφωνίας και μεγαλοπρεπείας. Ως επιχείρημα για την προτίμηση του συνδετικού «ι» έναντι του «υ», δεν βλέπω καλύτερο από τον συσχετισμό μεταξύ της λέξεως «πανίβλαξ» και της λέξεως «πανίδα», καθόσον ο πρώτος εντάσσεται βιολογικά στην δεύτερη.

    Χάρε, ακαλλιέργητε κάφρε, χοντράνθρωπε των Ιμαλαϊων, απευθείας απόγονε του Τζένγκις Χάν και του Τάρας Μπούλμπα, πάς να χαλάσεις την βιβλιοκριτική μου ? Κάτσε να δεις πού θα στην στείλω την ΕΤΕ, για να μάθεις.

    Kikou, αυτός που λες είναι ο άνθρωπός μας. Τον έχουμε ανάγκη, μη μου τον τσαλακώσεις (όχι ακόμη τουλάχιστον).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολική επαναφορά.

    Γαμώ τις βιβλιοκριτικές, βλογείστε τα γένια μου.
    Το βιβλίο είναι τζάμπα (τσάμπα;). Όχι τζάμπα πράμα. Εντελώς τζάμπα. Πώς το λένε αυτό στα ελληνικά; Φρί;

    Το χρηματοδοτούν κάτι εταιρείες με μπύρες οι οποίες μου υποσχέθηκαν ως ανταμοιβή ένα κιβώτιο, αλλά ακόμα δεν έχουν στείλει τίποτα.

    Γαμώ τα φράγκα που τους έχω δώσει γαμώ.

    Ο πανίβλακας σύμφωνα με τον Μπαμπινιώτη γράφεται με "Ιώτα", αλλά εγώ κύριε Καλωχεραίτα έχω λαθολαγνεία και γράφω τα πάντα όπως μου αρέσει.

    Επίσης να προσθέσω ότι αυτό το ποστάκι δεν θα πάει μπροστά. Ο μόνος τρόπος για να σωθεί είναι να αρχίσετε να με υβρίζεται χυδαιότατα, να βάλετε καμιά σόκιν φωτογραφία μου από αυτές που απλόχερα προσφέρω στο μπλογκ μου, και να φάω μπαν από τον αντμιν, μπας και δούμε στον ήλιο μοίρα φίλε Σουέαρ.

    Τελικά στην παρουσίαση θα έρθει μόνον ο Αρπάιο όπως το πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για όλους έχει χάρε μου (παρουσίαση) Χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω. Ειλικρινώς. Έχω να σας πω κι άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. swear,με προσεβαλες βαθυτατα και πληγωσες τα ευαισθητα αισθηματα μου..(ουχαχαχαχαχα...)
    απολογια.ΟΧΙ,δεν εχει για ολους.ΠΡΩΤΑ ΕΓΩ..(αν ξαναφερθω ευγενικα σε γυναικα να με χεσετε,θα γυρισω στην παλια καλη συνταγη νεατερνταλ..)στο μεταξυ,μιας και επεστρεψες απο τας αγγλιας,πηγαινε στο σπιτι και ριξε κανα καθαρισμα,στο μαγαρισαν οι γνωστοι αγνωστοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χε, χε, εγώ προτιμώ το "πανυ" και "βλάξ". Υπάρχει βεβάιως η λέξις "πανυ", έτσι? Οπως λέμε πολυμίξερ ή πολυκαρπος, κάτι τέτοιο.

    Σας ευχαριστώ ωστόσο δια την ταχείαν απάντησιν και σας εύχομαι κάθε επιτυχία εις την δύσβατον οδόν της συγγραφικής τέχνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. επιτελους φρεσκος αερας φυσηξε στο μπλογκ, βασιλικουλα καλη επιτυχια σου ευχομαι... χαθηκες βρε κοριτσι μου, με την ευκαιρια, στειλε μου οταν αδειασεις εκεινο το μηνυμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ BLOG
    Το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων και Μεταθέσεων, συντιθέμενο από τους : α) Στρατηγό-Καραβανά Usound και β) Nαύαρχο Swearengen, αποφάσισε τις κάτωθι φωτογραφικές μεταβολές, που ισχύουν από δημοσιεύσεώς τους :
    1) Η καταξιωμένη συγγραφεύς Apologia Pro Sua Vita προβιβάζεται στο αξίωμα της "Εκλεκτής υπ' αρ. 1"
    2) Ως εκ τούτου, η μέχρι τούδε "Εκλεκτή υπ' αρ. 1", γνωστή και ως Nantia42, υποβιβάζεται σε "Εκλεκτή υπ' αρ. 2", εφεξής καλούμενη Nantia2 (συγγνώμη Nantia, αλλά θα έπρεπε να είχες καταλάβει ότι είμαι πιό ασταθής κι από το όζον. Εξάλλου, είχες προειδοποιηθεί σχετικά από τον διορατικό Πρωτεσίλαο, τον οποίον -κακώς- αγνόησες).
    3) Ο απηνής διώκτης του νεοφιλελευθερισμού, διορατικός Πρωτεσίλαος, προβιβάζεται -επ' ανδραγαθία- σε Αρχηγό των Μυστικών Υπηρεσιών του Blog και σε Αναβαθμισμένο Ειδικό Συνεργάτη, με απεριόριστες αρμοδιότητες, ανώτατη crypto-διαβάθμιση και πλήρη πρόσβαση σε κωδικούς/κλείδες/συστήματα ασφαλείας.
    4) Η βοηθός βοηθού 3ου τηγανιέρη Λουκρητία προβιβάζεται σε Τηγανιέρισσα Β' Τάξεως, λόγω συμπληρώσεως ανωτάτου χρονικού ορίου παραμονής στον κατώτατο βαθμό.
    5) Ο δίοπος/πυροβολημένος Freeagle προβιβάζεται σε Ανθυπασπιστή-Πιλάφι-Οπλονόμο.
    6) Ο εξαφανισμένος από μέρες Mc, άμα τη επανεμφανίσει του, υποβιβάζεται σε βοηθό βοηθού 3ου τηγανιέρη, καταλαμβάνοντας την θέση της προβιβασθείσης κυρα-Λούκραινας.
    7) Ο οκνός μαύρος κιθαρίστας Bluesman, παραμένει στάσιμος (λογικό), πλην όμως του επιβάλλεται η ποινή να γράψει δέκα φορές το κάτωθι τετράστιχο :
    "Αν έχεις μαύρο γλήγορο, στο σπίτι τους προφτάνεις
    κι αν είν' οκνός ο μαύρος σου, στην εκκλησιά τους βρίσκεις
    Δίνει βιτσιά του μαύρου του και πάει σαράντα μίλια
    και μεταδευτερώνει του και πάει σαρανταπέντε"

    Οι λοιποί, παραμένουν ως έχουν (και βλέπουμε)
    Toυς ζυγούς λύσατε.
    Εκ της Διοικήσεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. :-)))))))))))))))))))))))))) ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ:-)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσένα σοκολατάκι θα σε κάνουνε Πτέραρχο απ΄ότι βλέπω!
    Μια μικρή προσπάθεια και όλα είναι πιθανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαβαθμιση Εγγραφου:TOP SECRET(Ακρως Απορρητον)

    Προς Ανωτατο Συμβουλιο:
    επειδη, οπως καλλιον εμου γνωριζετε,ο τομεας που μου ανετεθη ειναι ιδιαιτερα ευαισθητος και με δεδομενο οτι οι επιχειρησεις ψυχολογικου πολεμου, τις οποιες ειναι αρμοδια να εκτελει η Υπηρεσια μας,απαιτουν ακμαιο ηθικο απο τα στελεχη μας, σας παρακαλω θερμως οπως δια ενεργειων σας εξασφαλισθουν τα κατωθι:
    -ηθικη και υλικη ανταμοιβη undercover agents με πολυχρονη προσφορα στον τοπο και το blog οπως λχ η Μεγαλη Κυρια των blogs Λουκρητια την οποια σοφα ετοποθετησατε κοντα στα τηγανια καθοτι εχει λαβει ειδικη μετεκπαιδευση στις ΗΠΑ στην δηλητηριαση επικινδυνων αντιπαλων.
    -αναβαθμιση του Πρυτανεως των thinktanks Ζaratustra, του οποιου τα nonpaper αναμενεται να αποτελεσουν πολυτιμο βοηθο για την Υπηρεσια μας
    -αδιακοπος και ανεμποδιστος επικοινωνια της Υπηρεσιας μετα της Νantias,της οποιας αι συμβουλαι θα αποτελεσουν πολυτιμη αρωγη προκειμενου να ευδοκιμησουν οι στοχοι της Υπηρεσιας.

    Μετα Τιμης
    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε παιδια που χαθηκε η λουκρι; δεν πιστευω να την εχετε βαλει σε κινδυνο με αναθεση undercover αποστολων τυπου 'το κυνηγι του χαμενου σπαρτολεοντα', 'η εξιχνιαση του μηστηριου των επισκεψεων του τακης1' ή μηπως την 'αποκαλυψη της μυστικης φωτογραφισης του κουφετου για γνωστο περιοδικο'; λουκρι πλιζ καμ μπακ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατ' αρχήν θέλω να συγχαρώ την Απολογία για την επιλογή του μάνατζερ. Ούτε ο Ψινάκης δεν θα έκανε μεγαλύτερο ντόρο. Οφείλω όμως ως καραβανάς να προβώ σε κάποιες παρατηρήσεις , να διατυπώσω και κάποιες απορίες και να κάνω και λίγο τον καλό.
    1)Γιατί "είναι όμορφα ΕΔΩ στην Κυψέλη"? Τίτλος του τύπου "είναι όμορφα στην κυψέλη" απηχεί ευρύτερο κομμάτι του ζωϊκού βασιλείου (συμπεριλαμβανομένων και των μελισσών) και οδηγεί σ' ενα συνειρμό που συνδυάζει τη φυλακή αλλά και το αθηναϊκό προάστιο.
    2)Η επιλογή του cafe είναι, τουλάχιστον, ατυχής.
    Το παραδίπλα μαγαζί "ΠΑΡΕΜΕΑΓΚΑΖΕ" είναι σαφώς πιό κυριλάτο κι αφήνει κι ένα υπονοούμενο.
    3)Το πομπάρισμα του βιβλίου από τον συνεταίρο είναι καταφανώς άγαρμπο κι ατσούμπαλο με προφανή κίνδυνο να εκτεθεί η συγγραφεύς ως προταθείσα ουχί για το στυλ γραφής αλλά για το στυλ απλώς.
    4)Άντε, κορίτσι μου, και εις ανώτερα! Και καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οκνέ αράπη, σε παραδέχομαι, διότι τουλάχιστον δεν έπαψες να στερείσαι καλού γούστου, όπως απέδειξες και με τον "Iceman". Λεπτομέρεια : ο λευκός ντράμερ κουρεύεται στον ίδιον μπαρμπέρη με τον Albert. Στο δίσκο όμως έπαιζε ο σκύλος-αράπης Soko Richardson, πρώην Mayall, Creedence κλπ, που μας έχει ήδη αφήσει χρόνους. Τώρα, αφού μιλάμε για Tele, πρόσεξε τον Jerry Donahue με τους βλάχους Hellcasters. Aυτό το κομμάτι (The Beak/The Claw) το είχα πρωτακούσει κάπου το '86-'87 σ' 'ένα demo του "Guitar Player" και σκέφτηκα "-τί παίζει ο γαμιόλης?". Είκοσι τόσα χρόνια κατόπιν, εξακολουθώ να έχω την ίδια απορία. Θέλει ακουστικά για να το πιάσεις, όσο γίνεται να το πιάσεις. Ο τύπος είναι τρελλός, δεν εξηγείται διαφορετικά. Δηλαδή, αυτό το πράγμα απλώς δεν γίνεται, όσο αμερικανόβλαχος και να είσαι. Για την ιστορία, ποτέ δεν βρήκα το cd με το "The Beak/The Claw" και μόνο δείγμα του βλάχου μου απομένει μια session συμμετοχή του στον γνωστό γλυκανάλατο δίσκο "City to City" του Τζέρυ Ράφφερτυ, όπου όμως δεν παίζει έτσι ούτε κατά διάνοια.
    Η Λούκρη μάλλον έχει στραβώσει μαζί μου, επειδή την πήρα στο κυνήγι, με τη βρεγμένη σανίδα. Θα της περάσει. Σε όλες περνάει.
    Παμπονηρίδη Πρωτεσίλαε, που νόμισες ότι βρήκες ευκαιρία, κάτω τα χέρια από τη Nantia2. Σιγά να μη σου επιτρέψω "αδιακοπο και ανεμποδιστο επικοινωνια". Τρελλός θα είσαι, μου φαίνεται. Η Nantia2 είναι προσωπικό μου λάφυρο, από τους αδιάκοπους αγώνες που έχω δώσει και δίνω στα blogs. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα επ' αυτής. Θα σου κόψω τα χέρια έτσι και σε δω να τη ζυγώνεις. Άντε τώρα, μη σε στείλω και σένα στα τηγάνια, να κάνεις παρέα στη Λούκραινα.
    -Ρε συνέταιρε, τί χορταστικό (μα και ευγενικό συνάμα) σχόλιο είν' αυτό ? -Άρρωστος είσαι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξέχασα το The Beak :
    http://www.youtube.com/watch?v=srcJZTE_Fjg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλή επιτυχία και από μένα στην Απολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανεπίδεκτε συνέταιρε, θες να σου αποδείξω τάχιστα, πώς υπακούουν οι γυναίκες?
    Λούκρη, εμφανίσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Διαβαθμιση Εγγραφου:Ανακοινωσιμο

    Η Υπηρεσιας μας προκειται να προμηθευτει εκατο αντιτυπα του προτεινομενου βιβλιου της φερελπιδος συγγραφεως,τα οποια και θα μοιρασθουν στο Τμημα Εντοπισεως Καταλυματων(εις την επαναστατικη αργκο γιαφκες),προκειμενου να εχουν τα στελεχη του εν λογω Τμηματος μια πληρη ενημερωση περι των δρωμενων στην ιστορικη γειτονια των Αθηνων.Η Υπηρεσια θα εντεινει τις προσπαθειες εξαρθρωσης ομαδων που χρονια ταλαιπωρουν το κοινωνικο συνολο και συγκεκριμενα εχει στοχοποιησει:1)την Σεχτα Νεοφιλελευθερων Τενεκεδων και 2)τον Ταγαρικο Φιλοβανδαλικο Αγωνα.

    σημ1.:Ναυαρχε,μην ανησυχειτε.Δεν επιθυμουμε να επεμβουμε εις τα προσωπικα σας.Παρεπιπτοντως σας αποστελουμε φυλλαδιο οδηγιων της Υπηρεσιας μας υπο τον τιτλο:"10+1 τροποι για να βγεις σωος απο ενδογυναικειο καβγα"
    σημ2.:Η απειλη σας-καιτοι προεκληθη εκ στιγμιαιας παρερμηνειας-φανταζει ως υπερτατο δωρο.Παρεα με τη Λουκρη;;;Και στην κολαση ακομη!

    Μετα Τιμης
    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εεεεεεεεεεεππππππππ! Μην το χέζουμε! Πόσο κάνει το αντίτυπο? Έχω να λογοδοτήσω και στους μετόχους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έγραφα χθες, 11:49, εν μέσω κλίματος γενικευμένης ευφορίας :
    "Να προσθέσω ότι πολύ για "άνοδο" διαβάζω και φοβάμαι ότι θα πέσει και πάλι ματσούκι. Ή μάλλον, θα πέσει κουπί της ανόδου. Ή το καδρόνι της Αποστολάκη. Κάτι σε ξύλο, τέλος πάντων".
    Τόσα χρόνια έχουν περάσει κι ακόμη εκπλήσσομαι από το πόσο συχνά εκπλήσσω ακόμη και τον εαυτό μου. Πρόκειμαι για κάποιο φαινόμενο, δεν εξηγείται αλλιώς. Προφήτης ? Μάντης? Μέντιουμ? Τεχνικός Αναλυτής των μικροκυμάτων ? Ή μήπως όλ' αυτά μαζί ? Δεν ξέρω κι εγώ πώς να το ερμηνεύσω. Άρα δεν ξέρει κανείς.

    Πρωτ, μήπως ΘΕΣ να πάς στα τηγάνια ?

    Συνέταιρε, τί έγινε ? Δεν έχεις πιά το κοντρόλ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε Πρωτ, αυτό το "παρεμπιπτόντως", πότε θα το πετύχεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Blues, πάρε και τον Billy Ray Cyrus. Πρώτο όνομα στην Αμερική, άγνωστος εδώ. Μιλάμε ότι ο τύπος γεμίζει για πλάκα τα στάδια. Το κούρεμα ολίγον αλβανικόν, αλλά δεν βαριέσαι. Άστο λίγο να παίξει το βίντεο, δεν ξεκινάει αμέσως.
    http://www.youtube.com/watch?v=OIqMflhH1LY

    Συνέταιρε, κοντρόλ ΔΕΝ βλέπω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αχ swear ο άνθρωπος μας είναι άλλος ... αλλά τον έκαψες και έτσι δεν πολυγράφει το τελευταίο διάστημα ... δεν ξέρω αν παρατήρησες, μόλις βγήκε long (αφού μας είχε φάει με τις πτώσεις του Κ.Κ. και με τα Νοστραδαμικά σενάρια) ήρθε η κατάρρευση των δεικτών την επόμενη μέρα.
    Αφού έχει μάτι γκουρού και όλους τους διαβάζεις ορθά ... τι θέλεις και πας και τους μαρτυράς, στο πλατύ κοινό???
    κράτα κανένα μυστικό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Διαβαθμιση Εγγραφου:Ανακοινωσιμο

    Στρατηγε,αντι να βαλετε λυτους και δεμενους να μας φερετε την Λουκρη ασχολειστε με επουσιωδη θεματα.ΠαρεΜπιπτοντως το εν λογω πονημα που πομπαρει ο Ναυαρχος διανεμεται δωρεαν.Παρακαλεισθε κατοπιν τουτου οπως διαθεσετε το κονδυλι για μετεκπαιδευση του αξιου στελεχους μας Αlbatrus στις νεωτερες τεχνικες εξουδετερωσεως ηθικου βγενοπουλικων.

    Ναυαρχε,το moto της Υπηρεσιας μας ειναι ενα:ΛΟΥΚΡΗ UBER ALLES.Kατα συνεπεια καντε οπως νομιζετε.

    Μετα Τιμης
    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Άλλο ένα ελάττωμά σου, συνέταιρε! Είσαι και βιαστικός!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δωρεάν δεν δεχόμαστε, χτεσινέ ουτιδανέ! Το παρόν μπλογκ πλέον είναι εις θέσιν να παράσχει και χορηγίας. Εκατό κομμάτια με 10 ευρώ έκαστον, καλά είναι, Χούβερ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Kikou, eίμαι μαρτυριάρης, αφού το ξέρεις. Από μικρός στο σχολείο έτσι ήμουν. Στην αρχή οι συμμαθητές μου με φώναζαν χαϊδευτικά "το φιδάκι ο Διαμαντής", αλλά μέχρι να τελειώσει η πρώτη δημοτικού με φώναζαν "το φιδάκι το καρφί". Και μετά, Αρτέμη και τα λοιπά. Θυμάμαι, είχα έναν συμμαθητή ξερόλα, που μελετούσε τα κύματα ώστε να προβλέπει πότε θα βάλει διαγώνισμα ο δάσκαλος. Στην αρχή τον εμπιστευόμουν και δεν διάβαζα, αλλά μετά από κάτι αδειάσματα που έφαγα (το διαγώνισμα έμπαινε πάντα όταν ο κυματώδης διαβεβαίωνε ότι δεν θα μπει), αποφάσισα ότι η καλύτερη λύση ήταν να προσπαθήσω σκληρά, αντί να υπεκφεύγω των ευθυνών μου. Έκτοτε, αγνόησα τελείως τον ξερόλα και συγκεντρώθηκα στο στόχο μου. Ήταν τότε που ξεκίνησα τις αντιγραφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν γνωριζω Στρατηγε.Μηπως να ρωτησετε τον Υπευθυνο Οικονομικου mc;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Άμα είναι να την παρακαλάς τη Λούκρη, συνέταιρε, άστο ! Στο κάτω-κάτω, δεν της έκανα και τίποτε. Ίσα ίσα που την πέτυχα με το σανίδι. Σιγά ! Έχει ακούσει και χειρότερα, χεχε (από σένα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μπα!Αυτός με πιέζει να προβούμε σε απολύσεις! Άμα του πω για χορηγία, θα παραιτηθεί πάραυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μα και ο Mc χάθηκε. Λέτε να τα βρήκε σκούρα με τα τηγάνια ? Δύσκολο πράγμα τα καμμένα λίπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν πιστευω να ενδωσετε στο αιτημα...Με τσιπιες αναδιοργανωση της Υπηρεσιας δεν γινεται...
    ΠαρεΜπιπτοντως παρακαλουμε οπως μας συστησετε καποιον Γκουρου καθοτι αποφασιασαμε να επενδυσουμε τμημα των μυστικων κονδυλιων της υπηρεσιας μας σε μετοχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Συμπέρασμα από το όλο ποστ:

    "ποτέ μην τα βάζετε με μία γυναίκα! - Θα εκδώσει βιβλίο!"

    την elenitsa μην την ψάχνετε, γράφει βιβλίο!

    ΥΓ. στην περίπτωσή μου, λόγω ελλείψεως συγγραφικού ταλάντου, θα αγοράσω όλη την ΕΤΕ για να μάθετε να την σορτάρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χεχε, διακρίνω κάποια τσιμπήματα ζήλιας εκ μέρους των λοιπών κορασίδων. Ώστε γράφει η Λούκραινα, ε?

    Κάτσε να δεις τί θα γράψω εγώ, αύριο. Αποχαιρετιστήριο/δακρύβρεχτο άρθρο-φωτιά, στο οποίο λίγο-πολύ (πολύ !) θα χρεώνω την αποχώρησή μου στη Λούκρη. Πράγμα που θα συνεπιφέρει την αποχώρηση και του συνεταίρου μου, άρα και την κατάργηση του blog κι όλ' αυτά εξαιτίας της. Να δω πού θα ξαναγράψει μετά και με ποιό νικ. Θα τη λυντσάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. To ασμα που θα τραγουδαω στην Λουκρη οταν με στειλει ο ημιπαραφρων αρχηγος στην κουζινα...:

    Eχω εσενα Λουκρη

    (σ' εσκισα Blues...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Στο όρος πατάτα θες να πεις πρωτ;

    Ελα, σας έχω καλά νέα! η Λουκρι έχει ένα μικρό προβληματάκι με τη συνδεσή της στο ιντερνετ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. μου είπε μάλιστα, να σας πω ότι "ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αχ αυτά τα κύματα ... έχω πάθει φοβία ... αφού να φανταστείς κάθε βράδυ πριν πέσω να κοιμηθώ, προσεύχομαι και εκλιπαρώ το Θεό να με λυπηθεί ... μην τυχόν και πιάσει να αναλύσει εταιρία που κατέχω η γνωστή κυματική αναλύτρια του forum (μπροστά της ο Ρουμπίνι μοιάζει ως άγγελος καλών ειδήσεων).
    Όλα τα στέλνει στα 0,2 με 0,4 ευρώ ...

    Βέβαια θα μου πεις βγάζεις άκρη?? Αφού απλώνει όλα τα νούμερα σαν να είναι τραχανάς ... δεν της ξεφεύγει τίποτα ....

    Φτου φτου σκόρδα ... τι θέλω και κακομελετάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Βρε με την Λουκρη και στο Ορος Αραρατ παω evie μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. "Μικρό προβληματάκι", ε?
    Κι εγώ που νόμιζα ότι έγραφε τόσην ώρα !
    Εύη, κάποια λες ψέμματα.
    -Ώστε ψεύδεσαι ασυστόλως ενώπιον του Βούδδα Νταϊμπούτσου ?
    Σαν δεν ντρέπεσαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Λούκρι και τα μυαλά στα κάγκελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εμένα, έτσι και τολμήσει και μου κάνει κυματική ανάλυση στον ΟΛΘ, θα της ρίξω με μπαζούκα, μα την Παναγία ! Όλα κι όλα!
    -Καλά δεν ήταν τόσα χρόνια με ΛΑΝΕΤ και ΕΛΙΧΘ ?
    Δεν καταλαβαίνω γιατί μεγαλοπιάνεται ο κόσμος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τα καλα νεα πρωτα: Καλη επιτυχια στην Απολογια!

    Πρωτεσιλαε , θελω σεμιναριο, να φρεσκαρω οσα εμαθα στη KGB .

    Ε όχι και λαφυρο , Ποπαυ ! ( υποβιβασμος ολοφανερος , πρωην αρχοντα των λιμανιων ! )
    Τι ειμαι, η Χρυσηιδα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Κοιτα swear,τωρα που θα μπουκαρει η ΘΕΑ ΜΑΣ μεσα μην αρχισεις τα γνωστα γιατι θα χουμε ντραβαλα.Διοτι αν ξαναλειψει η Λ. ανω των 12ωρων(κουφια η ωρα) δε θα το αντεξουμε.Κανονισε να εισαι συγκρατημενος και τυπικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Α! δεν φταίω εγώ! Ας μας έχετε στα όπα όπα να μην γράφουμε! Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, για να μην ξυλώνεστε να αγοράσετε τα βιβλία μας! Ψέματα δεν λέω ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ευχαριστως Ναντια.Αν και δεν ξερω αν θα με αφησουν να διατηρησω το ποστο.Μου ζητανε να κανω εκπτωσεις σε ζητηματα αρχων,η Υπηρεσια υποχρηματοδοτειται και μας κανουν και ανωθεν ρουσφετολογικου τυπου παρεμβασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Βρες χρηματοδοτη, τζαμπα δε δουλευω !
    ειναι λεπτη εργασια.
    για τα ρουσφετια , βασισου πανω μου .
    κατι γνωστα παιδια 25-35 χρονων, τα εχει αμεση αναγκη η υπηρεσια. μαζι θα τα διαλεξουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Νantia, δεν πήγαινε άλλο. Αυτή η σχέση είχε τελματωθεί. Βαρέθηκα τις τεχνικές αναλύσεις σου, τις κοφτές απαντήσεις σου, τα τραγούδια του Κλάφτον, τα βαρέθηκα όλα. Άσε πιά και το άλλο. Το άλλο, ντε ! Η ηλικία. Είμαστε συνομήλικοι, μην το ξεχνάς αυτό. Δηλαδή, εγώ σε οχτώ χρόνια, στα 50 μου, θα είμαι στα ντουζένια μου κι εσύ να σε κλαίν οι ρέγγες. Καταλαβαίνεις, επρεπε να δώσω μια λύση.

    Ε, είμαι και λίγο άστατος
    http://www.youtube.com/watch?v=heSeoyZaqgU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αφού σκέφτομαι να της στείλω ένα π.μ. και να την ρωτήσω ... μα καλά πέρα από τα ΕΝΚΛΩ και δύο άλλα ζόμπι που έχουν ολοκληρώσει την διόρθωση (ποια διόρθωση τώρα ... εδώ μιλάμε για το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ) σε βαθμού υπερκύκλου δεν υπάρχει κάποιο χαρτί που να έχει καλά θεμελιώδη που να δικαιολογεί άνοδο ... έτσι για να χαμογελάσει και μας το χειλάκι μας ... πείτε το μας, αυτό το χαρτάκι και αναλύστε το μας.
    Αλλά από την άλλη φοβάμαι ότι θα μου απαντήσει αγριεμένα ... ΟΧΙ όλα θα τα εξαφανίσουμε ... έτσι είπα στον εαυτό μου κάτσε καλά, που πας να τα βάλεις και εσύ με τα παλιρροϊκά κύματα ... θα σε πνίξουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Διαπίστωση καραβανά. Μήπως η Απολογία, μετά το πομπάρισμα, μας έγραψε κανονικά? Ήτοι, μήπως πήραμε τον πούλον? Ρε, σα δίκιο νάχε ο οικονομικός διευθυντής! Σφιχτός, αλλά δε μασάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ενταξει.Γραψε μου ενα memo με τις προτασεις σου και αφησε το στο γραφειο μου first thing in the morning.Mεθαυριο δε ελα να πιουμε καφε(το γραφειο ειναι στον ογδοο)και να τα συζητησουμε.
    (Καφε θα πιουμε κ.Swear,μην ανησυχειτε...)
    Καταλαβες κυριε...Δε μας φτανουν τα βασαν μας εχουμε και τις φοβιες του Ναυαρχου να κουλαντρισουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Προσπαθώ να συνδυάσω τα σχόλια του kikou με το κλάμα της Νάντιας (2 πλέον) αλλά αδυνατώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ποιου ναυαρχου ?
    μετα το σχολιο του ( 11.51 μ.μ.) , αστον αυτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ναντια, το σημαντικό είναι ότι το πήρες ψύχραιμα. Πίστευα ότι θα τα έσπαγες όλα (εάν δεν τα έχεις ήδη σπάσει, στα μουλωχτά). Το ήξερα ότι είσαι ανώτερος άνθρωπος.

    Τελικά, να το ξέρεις, αυτό που μας διέλυσε ήταν αυτή η ρημάδα η τεχνική ανάλυση. Υπέσκαψε τη σχέση. Άτιμα ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ, σκοτώνετε τα αισθήματα των ανθρώπων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. το κλαψουρισμα ηταν για το μεγαλο λιμεναρχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Δε θα κατσω να σε παρακαλω! παμε παρακατω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μπραβο Ναντια.Η Υπηρεσια θα βασισει την αναδιοργανωση της σε στελεχη με αυτοπεποιθηση και ατσαλινο ηθικο οπως εσυ.Εχει και ενα σεμιναριο η Μοσαντ τον Απριλιο στη Λιμνη Κομο.Ερχεσαι να το παρακολουθησουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Έχεις δίκιο, συνέταιρε! Τα διαγράμματά της φταίνε. Τουλάχιστον δεν έτεμνε τας γραμμάς καυληδόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Εντάξει, ίσως δεν πρέπει να είμαι κι εγώ τόσο απόλυτος. Μπορεί στα 50 σου να είσαι δράμα, αλλά τώρα βαστάει ακόμη η μπογιά σου. Άσε με λίγο να το σκεφτώ.
    Εν τω μεταξύ, σου απαγορεύω ρητά να πας στο γραφείο του Πρωτεσίλαου. Ούτε απόξω, ακούς ? Θα σου κόψω τα πόδια, αν σε πιάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. γουσταρω !
    Μοσαντ και λιμνη Κομο ....για ξεκαρφωμα τη διαλεξαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ούτε να το σκέφτεσαι για λίμνη Κόμο. Θα σε πνίξω, σαν την κυρά-Φροσύνη, κακομοίρα μου. Ειμ' ανατολίτης εγώ. Αλή Πασάς και Αλή Μπαμπάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Οκ κλεισαμε!Βγαζω εισιτηρια!Και ασε τον αλλο να φωναζει...
    (καλα μην ερθεις απο το γραφειο.Μην προκαλουμε.Τα λεμε το μεσημερι στο εστιατοριο της Υπηρεσιας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Βρε πιτσιρικά Πρωτεσίλαε, ένα (αριθμός 1) τραγούδι να της βάλω, θα πέσει σαν την ΕΤΕ.

    "Με πέθανες !"
    "Με πέθανες !"
    "Με πέθανες !"

    Τί να λέμε τώρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. το " με πεθανες", πεθανε με τον υποβιβασμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ε αιντε βαλτο...Τι καθεσαι;
    (Δεν με φτανει ο συντονισμος δεκαδων undercover επιχειρησεων που εχω να συντονισω,εχω και τις ζηλιες του Ναυαρχουκου απο πανω...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. To ναυαρχο αστον!
    Απολογια δεν ηθελε ? και ειναι και καλο κοριτσι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Πρόσεξε μαστοριά Πρωτεσίλαε. Ανατρέχω απευθείας στην εφηβεία της (ε, καλά, και κάτι παραπάνω). Βάζω αυτό :
    http://www.youtube.com/watch?v=GXuKLJAuEUc&feature=related
    Της δηλώνω παράλληλα ότι ο στίχος καλύπτει απόλυτα την περίπτωσή μας. Δέχεται σαν ηλεκτρική εκκένωση τον κοφτό ήχο από τις κιθάρες των Schenker και Jabs και κάπου στο σόλο πέφτει ξερή. Εργαλείο αυτοί οι Scorpions, από μικρός με δαύτους καθάριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Νάντια, αύριο κατά τη μία σε θέλω στο γραφείο του Προέδρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Όχι, όχι, με παρεξήγησες ! Δεν ήθελα Απολογία ή τουλάχιστον όχι ΜΟΝΟ Απολογία.
    Σε δοκίμαζα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ο ανθρωπος ειναι μωροφιλοδοξος.Ηθελε νταραβερια με τη διανοηση.Αστον να βρασει στο ζουμι του τωρα....
    Εμεις εχουμε δουλεια.Εκλεισα ηδη το λιαρ τζετ της Υπηρεσιας.Και ενα σαλε για το ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Το τραγουδι βεβαια, θεος !
    τετοια βαζει και με ριχνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Πολεμικό μου λάφυρο, σε προστάζω να γυρίσεις πίσω. In the name of Christ, I compel you. Μη με αναγκάσεις να χρησιμοποιήσω το ρόπαλο για να σε σύρω μέχρι τη σπηλιά. Ξέρεις ότι είμαι άνθρωπος των τεχνών και των γραμμάτων, γαμώ το αρκουδοτόμαρό μου, γαμώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Πρωτεσιλαε , πρωτη αποστολη, η ανευρεση της λουκρητιας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. "τετοια βαζει και με ριχνει!"
    "τετοια βαζει και με ριχνει!"
    "τετοια βαζει και με ριχνει!"

    Πιτσιρικά, είπες τίποτα ?
    Πιτσιρικά, είπες τίποτα ?
    Πιτσιρικά, είπες τίποτα ?

    Πάμε Νάντια ! Αρκετά ασχοληθήκαμε μ΄αυτόν τον αστείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. και δευτερη αποστολη, η ενασχοληση σου, - οποτε βολευει, εννοειται - με το φορουμ , οπου διαφοροι τυποι αλωνιζουν .
    μα ολα εγω θα τα λεω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ωραία Nantia, καλά του έκανες και τον ξαπέστειλες σε αποστολές. Έξυπνη κίνηση, για να ξεφορτωθείς το τσιμπούρι. Ούτε εγώ δεν θα το σκεφτόμουν.

    Κάτσε να σε ξαναρίξω λίγο, για σιγουριά !
    http://www.youtube.com/watch?v=q5a0OAtzrXE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ήμουν βέβαιος.
    Σκέπτομαι ότι ο υποβιβασμός σου ΑΠΌ ΤΟΝ USOUND ήταν εντελώς άδικος. Σε αποκαθιστώ άμεσα κι άστον να χτυπιέται. Πήγε να μας βάλει φουρνέλο, για να εκμεταλλευθεί την περίσταση αυτός ο πιτσιρικάς, ο μπιστικός του.
    Ο οποίος -σου θυμίζω- είναι ταγμένος στην κυρά-Λούκραινα, μεταξύ άλλων που τον βαρύνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Διαβαθμιση Εγγραφου:TOP SECRET(Ακρως Απορρητον)

    Διανεμεται σε ολα τα στελεχη του Τμηματος Αντιμετωπισης Ημιπαρανοικων

    Οπως θα ξερετε αμα τη αναληψει των καθηκοντων μου ευρεθην προ δυσαρεστης εκπληξης.Ο Ναυαρχος ενεκα του χρονιου νοσηματος που τον ταλαιπωρει(παραληρημα μεγαλειου με σχιζοειδη αποκλινουσα συμπεριφορα) αρχισε τα σουξουμουξου με ευηδεις υπαρξεις οπως η φερελπις συγγραφευς Απολογια.Και σαν να μην εφτανε αυτο εκανε σκηνες ζηλοτυπιας(μην ξερασω)στην γνωστη και δοκιμασμενη φιλη Ναντια.Ενωπιον της φαιδρης και δυσαρεστης αυτης καταστασεως ανελαβα ως Υπευθυνος Μυστικων Υπηρεσιων να επεμβω με σκοπο την αποκατασταση της ομαλοτητας και την επαναφορα στο status qvo ante.Kαι βεβαια βαλαμε σε κινηση το παναρχαιο κολπο της ζηλειας.Λιγο σικε φλερτ με την φιλη και αψογη επαγγελματια Ναντια και αρχισε να τα στριβει ο μουρλοναυαρχος.Η σχζοειδης του καταστασις δεν προξενησε ευτυχως, χαρη στο καλοστημενο θεατρο μας και την αψογη εκτελεση της επιχειρησης μεγαλη ζημια.Γυρισε ψοφοδεης και παρακαλων στην αγκαλια της Ναντιας.
    Παρακαλειται ο Ναυαρχος να μην μεγαλοπιανεται με διανοουμενιστικα μεγαλεια και να μην θετει τις λεπτες ισορροπιες του blog εν κινδυνω προκειμενου να ικανοποιησει τη μεγαλομανια του.Η Υπηρεσια εχει σοβαροτερες υποθεσεις απο την ερωτικη ζωη του Ναυαρχου.
    Μission accomplished!

    Mετα Τιμης
    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αυτή η Νάντια19 φταίει, μην δει αρσενικόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Πρωτεσιλαε , καλα τα λες, σε γενικες γραμμες !

    Αλλο με απασχολει . Ο υποβιβασμος λεει εγινε απο τον U ?
    Ας ειναι, δε θα βαλω τους συνεταιρους να τσακωθουν μεταξυ τους, χαμενο παιχνιδι θα ηταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. βρε Γεροδημε , εγω φταιω ή που ειμαστε λιγες και εδω κι εκει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Τί "παρακαλών", βρε άχρηστο κορμί ? Μία Scorpions και μια Santana έβαλα και τα κανόνισα όλα μια χαρά. Σε ξέκανα για πάντα, κατσαρίδα. Κάτσε να σου ρίξω και λίγο ακόμη Baygon, μην μου ξαναεμφανιστείς.
    http://www.youtube.com/watch?v=udTO7YGVWWU&feature=related

    Αυθεντική εκτέλεση του "Nadia". Για τη Nantia, φυσικά. O κολλητός μου Jeff Beck καταφέρνει το τελειωτικό χτύπημα.

    Και να λάβεις υπ' όψιν σου Πρωτ, ότι δεν κατέφυγα καν σε φτηνά τεχνάσματα soft μελό ασμάτων, καψουρουτράγουδων και λοιπών ανοησιών. Ντεσιμπέλς χρησιμοποίησα και πολλά μάλιστα. Είμαι μάστορας ο άτιμος !

    Ναι, Nantia, αυτή είναι η αλήθεια, αφού θες να ξέρεις. Αυτό το κάθαρμα ο U το έκανε. Μπήκε με τον δικό μου κωδικό κι έγραψε όλες αυτές τις αθλιότητες. Μα την πίστη μου ! Με σύγχυσε ο παλιάνθρωπος ! Δεν είναι να έχει κανείς εμπιστοσύνη σ΄αυτούς του δύο. Και μην ακούς αυτά τα δήθεν, ότι και καλά έκανε σικέ φλέρτ. Στην έπεφτε ο αναίσχυντος, κανονικότατα. Όπως και στη Λούκραινα, βέβαια. Όπου κάτσει η μπίλια, κατάλαβες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Τι λίγες, εδώ ο Ναύαρχος δεν προλαβαίνει, χίλια κομμάτια κοντεύει να γίνει να σας προλάβει όλες λυσσάρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Βρε Νανατια το ειχε χασει ο ανθρωπος.Τον ειχε λουσει κρυος ιδρωτας."Σου απαγορευω να πας απο το γραφειο του"...."Θα σου κοψω τα ποδια"...
    Σε λιγο θα μας πει οτι σε υποβιβασε η Λουκρητια.
    Κοιτα να τον προσεχεις,να τρωει καλα,να τον βγαζεις βολτα κλπ γιατι ειναι απορυθμισμενος.
    Το forum το παρακολουθουν αλλοι(και θα με ενημερωσουν αυριο),καθοτι σημερα ειχαμε με το παιδι(τρομαρα του)να ασχοληθουμε που ηθελε να κανει τον Γεωργουσοπουλο και τον γοη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ποιά είναι πάλι η "Νανάτια" ?
    ουουουουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

    Άκου "Νανάτια" !
    ουουουουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

    Λοιπόν, εγώ πάω για νανάκια.
    Νανάτια, όπως είπαμε έτσι ? Ό,τι σου λέω εγώ. Μη ακούς τις σειρήνες.

    Άκου "Νανάτια" !
    ουουουουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Αιντεεεε...Βρε Ναυαρχε πηγαιντε για υπνο και πιειτε και το τηλιο σας πρωτα.Ναι ναι ολα καλα!Ναι και η Ναντια εδω διπλα σας ειναι.Οχι,δεν σας εγκαταλειπει...
    (αιντε τωρα να ασχοληθεις με εξαρθρωση οργανωσεων οταν η ηγεσια σου παριστανει τον Ροδολφο Βαλεντινο).Ε ρε που μπλεξαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Κατι -δηλαδη τι κατι, πολλα- μου λενε οτι προσπαθεις να τα μπαλωσεις ,swear !
    Ισως και να συκοφαντησεις το συνεταιρο σου που εχω αρχισει να συμπαθω.
    Θα σκεφτω με το φως της μερας .

    Εχω να δω και κανα διαγραμμα, θελω καθαρο μυαλο.
    Καληνυχτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ναντια σε παρακαλω!Μην μας κανεις τετοια κασκαρικα!Εσυ εισαι σοβαρη επαγγελματιας.Τι θες τωρα, να τον απορυθμισεις τελειως;Ειδαμε και παθαμε να τον φερουμε στα συγκαλα του.
    Εγω σου εγγυωμαι οτι δεν θα ξαναξενοκοιταξει.Εννοια σου,το πηρε το μαθημα του.Η ψυχουλα του το ξερει.Εσυ Κυρια.Ξερεις τωρα,εγω θα στα λεω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Πρωτεσιλαε, εγω γιατρος δεν ειμαι, αλλα μια μικρη συγχιση του την προκαλει του swear η Απολογια .
    Βλεπε capital και το blog της,γνωστα αυτα.
    Δικαιολογημενα , γιατι το κοριτσι δεν ειναι αχρωμο και αοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ενταξει τι να κανουμε τωρα...Να τον κρεμασουμε;Κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε,δαγκωνομαστε οταν το παρατραβαει και οταν φτανει στο μη παρεκει επεμβαινουμε,οπως σημερα καλη ωρα.Εσυ ομως εχεις βαριες ευθυνες στους ωμους σου,να τον κουλαντριζεις γιατι ειναι δυσκολη η περιπτωση του.Σημερα το πηρε το μαθημα του.Ας ελπισουμε να κρατησει η σημερινη θεραπεια για ενα διαστημα.
    Η Υπηρεσια σου στελνει τα πιο θερμα συγχαρητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. με τα ψιψιψικια και τα κοκακοκακια του swear,o χαρος παλι το κερδισε το κορμι πατριωτες....μπουχαχαχαχα,ποτε θα μαθετε μικροι αταλαντοι ερωτυλοι??haros rules......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Χμμμ και ξανά χμμμμ. Πολύ έρωτας και προδοσία πέφτει σ' αυτό το μπλογκ. Άμα αφήνατε και τα πληκτρολόγια να έρθετε καμιά βόλτα από το μαγκαζέ που σας περίμενα μέχρι τις 10 η ώρα, καλά θά τανε. Δουλειές και δικαιολογίες.

    Τα καλύτερα της βραδιάς για όσους τα έχασαν.

    1. τα στελέχη της εταιρίας που είχε αναλάβει το ιβέντ, με κουστουμάκι και πούρο έτοιμα να πάρουν εντολές από τον Μάρλον Μπράντο για την επόμενη αποστολή.

    2. Στέλεχος πριν την παρουσίαση "Πείτε ότι θέλετε, αλλά στο τέλος πρέπει να πείτε "THIS IS THE ΗΕΑRT"
    Απολογία "Τί να πώ;" Στέλεχος "THIS IS THE HEART"

    20 λεπτά αργότερα. Στέλεχος "Αχ κυρία απολογια, δεν είπατε THIS IS THE HEART"
    Απολογία " Αχ συγγνώμη κύριε στέλεχος το ξέχασα"

    Τσάμπα την βγάλαμε πάλι.

    Άλλο ένα χμμ για καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή