Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Τhe Mob Rules

Μαδρίτη -λέει- και Βαρκελώνη, χάλια μαύρα. Μέτρησαν την ατμόσφαιρα και τη βρήκαν τίγκα -όχι στο καυσαέριο, αλλά- στην κόκα. Ναι,ναι, σνίφα-ρούφα-τραβατόνε. Ηλεκτρικές σκούπες τα ρουξούνια των Μαδριλένων και των Καταλανών. Καλά, για μετρήστε ρε παίδες την ατμόσφαιρα κι εδώ χάμω, να δούμε τί θα βγάλει το κοκο-τέστ.
Αμ, γι' αυτό έχω αϋπνίες τελευταία και λέω και γω, τί στο διάολο, αφού μόνο δώδεκα καφέδες τη μέρα πίνω και ποτέ μετά τις οχτώ το βράδυ. Ο δε Usοund, που μένει και βορειότερα, εκεί με όλη την καλή την κοινωνία, κοντεύει ο καψερός να καταντήσει σαν τον Σημαδεμένο.-Νεύρα ; -Νεύρα ; Βρε, γι αυτό πάει τις νύχτες και σπάει ξένα μπλογκς. Μπήκε χτες του Καλογήρου και του το 'κανε λαμπόγυαλο, στα καλά καθούμενα. Ώπα ρε. -Του Τάκη ρε ; -Καλά, δεν σέβεσαι τίποτα πιά ρε ; -Ούτε καν τους θεσμούς ρε ;
Αγαπάω με την καρδιά μου, την πατρίδα τη γλυκειά μου κι ας λένε μερικοί, τί σκατοχώρα είν' αυτή. Η καλύτερη χώρα, εάν εξαιρέσεις τον ήλιο. Προσπαθώ να μαζέψω υπογραφές για την κατάργηση των καλοκαιριών, αλλά κανείς δε με νοιώθει. Κανείς δεν υπογράφει. Όλοι περιμένουν το καλοκαίρι. Και γω το περιμένω, αλλά με αποστροφή. Ξεκινάει το μαρτύριό μου, το ξέρω. Θα μπορούσα να απαριθμήσω πάνω από τριακόσιους λόγους, για τους οποίους σιχαίνομαι το καλοκαίρι, αλλά μετά τον διακοσιοστό τριακοστό τρίτο θα πρέπει να σκέπτομαι και βαριέμαι.
Όλα τα δεινά έχουν να κάνουν με τον ήλιο.Για να ακουμπήσεις το τιμόνι, χρειάζεσαι γάντια οξυγονοκολλητή. Ο κώλος σου καίγεται σαν μπριζόλα γουρουνίσια, πάνω στα καθίσματα. Με τη μηχανή, είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Είναι μύθος ότι οι μηχανές ταιριάζουν με το καλοκαίρι. Οι μηχανές είναι για εννιά μήνες το χρόνο, από Σεπτέμβρη μέχρι και Μάϊο. Μετά τέρμα. Έτσι και φας καλοκαιριάτικα σαβούρδα με τη μηχανή, γαμήθηκες. Θ' αφήσεις κάμποση σάρκα στην άσφαλτο και είναι κρίμα. Εάν έχεις τη στοιχειώδη σοβαρότητα να φοράς κράνος, το κεφάλι σου γίνεται ηλιακός θερμοσίφωνας-Μαλτέζος και το μυαλό σου χυλός.
Το καλοκαίρι, επειδή δεν φοράς μπουφάν, άρα δεν έχεις αρκετές έξτρα τσέπες, αναγκάζεσαι να χώνεις στις δυό κωλότσεπες από κλειδιά και πορτοφόλια, μέχρι κινητά, καπνούς, αναπτήρες, ό,τι σκατά κουβαλάς μαζί σου. Έτσι όμως, με τόσα αντικείμενα συγκεντρωμένα πίσω, ο κώλος σου δείχνει τουρλωτός σαν του Ληρόϋ, εκεινού του αραπά του χορευτή από το "Fame", που μετά πέθανε από Έϊντς, ο καημένος.
Είναι επίσης μύθος ότι το παγωτό συνδέεται με το καλοκαίρι. Το παγωτό είναι για εννιά μήνες το χρόνο, από Σεπτέμβρη μέχρι και Μάϊο. Μετά τέρμα. Το καλοκαίρι λειώνει κατά τρόπο αηδιαστικό και βρωμάει κιόλας. Οι καφέδες, το ίδιο. Είναι μύθος ότι οι παγωμένοι φραπέδες και οι φρέντοι καπουτσίνοι είναι για το καλοκαίρι. Μέσα σε δύο λεπτά έχουν γίνει σαν κάτουρο χελώνας και δεν πίνονται. Οπότε, δίχως καφέ, αναγκάζεσαι να πίνεις τσάγια, με συχνότητα μεγαλύτερη από ενός Βεδουϊνου. Και βέβαια, όλοι ξέρουμε τί συμβαίνει εάν πίνεις πάρα πολλά τσάγια. Αλλά και τί να κάνεις ; Να κορακιάσεις ;
Αναψυκτικά, μπύρες, ο ίδιος μύθος. Ζεσταίνονται στο λεπτό και δεν πίνονται, εκτός πιά κι αν είσαι χούλιγκαν της Μίλγουωλ, οπότε δεν σε νοιάζει και τόσο. Η θάλασσα. Άλλος μύθος, ότι δηλαδή ο Έλληνας και η θάλασσα έχουν άρρηκτο δεσμό. Κανένας δεσμός. Πρώτη χώρα σε πνιγμούς, παγκοσμίως. Πέντε σάντουϊτς, είκοσι μπύρες και μια βουτιά ενδιάμεσα, αυτός είναι ο δεσμός. Και όσοι επιζήσουν, στην ταβέρνα για τη συνέχεια. Και η ατμόσφαιρα. Σκυλοβρωμάει αντηλιακά. Θα ξεράσω.
Καλά, για τα έντομα, δεν μιλάω. Προσωπικά, εφαρμόζω από χρόνια μια επαναστατική εντομοαπωθητική μέθοδο δικής μου επινόησης, με κορτιζόνη. Κατεβάζω δυό τρία Xozal το πρωϊ, με το τσάϊ μου, και μετά πέρα βρέχει. Όποιο κουνούπι με τσιμπήσει, πεθαίνει επιτόπου. Άσε που η κορτιζόνη στρώνει και τη μούρη και κλέβω κάνα-δυό χρονάκια, για πλάκα. Δε με κάνεις πάνω από εικοσιπέντε, με τίποτα. Και πολύ λέω. Μετά, όταν μπεί το φθινόπωρο, διακόπτω την κορτιζόνη για εννέα μήνες, όπως έκοβε ο Κεντέρης την ερυθροποιητίνη πριν τους αγώνες.
Το καλοκαίρι είναι η εποχή του κάφρου. Του όχλου. Όλα στη φόρα. Τάβλι στο μπαλκόνι, άλλο αυτό πάλι. Ρε μαλάκα, έχω εγώ νομίζεις όρεξη ν΄ακούω τα ζάρια σου ; Έμπα μέσα και στήσε και μπαρμπούτι, άμα γουστάρεις. Και φώναξέ με. Καψουροτράγουδα, με ανοιχτά παράθυρα. Κτηνωδία. Ήχοι απο μαχαιροπήρουνα και εργατικές μασέλες. Καυγάδες ζευγαριών. Χωρίστε, να τελειώνουμε. Κανείς δεν πάει χαμένος. Οι δρόμοι, μια τραγωδία σκέτη. Που πάτε ρε όλοι μαζί ; Για μπάνιο, λέει. Και γιατί πάτε για μπάνιο ; Επειδή ζεσταινόμαστε. Άναψε το air-condition. Κάνε ένα ντους, αδελφέ. Βάλε πάγο στο κεφάλι σου. Χώσου στον καταψύκτη. Αλλά μη με δουλεύεις, ότι τάχα μου πάς για μπάνιο επειδή ζεσταίνεσαι. Πες, μαλάκα : Πάω για μπάνιο, επειδή θέλω να μαυρίσω (-κι άλλο ; δεν σου φτάνει έτσι που 'σαι, ρε σκούρε ;). Πάω για μπάνιο, μπας και γνωρίζω στην παραλία καμμιά καλή γκόμενα (ναι, εσύ και καμμιά μυριάδα λιγούρηδες ακόμη. Πανέξυπνο, μηδέν συναγωνισμός). Πάω για μπάνιο, επειδή μετά το μπάνιο θα φάω σα χτήνος. Α, μπράβο, τώρα μιλάς αλήθεια. Τώρα σε παραδέχομαι. Αυτή τη λαστιχένια σαγιονάρα, βλέπω δεν την αποχωρίζεσαι ποτέ. Φετίχ σκέτο.
Άκου, Ήλιε. Εμείς οι δύο δεν πρόκειται ποτέ να τα βρούμε. Δεν ψήνομαι. Με καταλαβαίνεις ; Ήλιε μου, σε παρακαλώ. Πιό ευγενικά δεν γίνεται.



78 σχόλια:

  1. Θα σου περασει.Σε ανυποψιαστη στιγμη,οπως ειπε μολις προ ολιγου κι ενας δημοσιογραφος,στον ΣΚΑΪ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ το καλοκαίρι παθαίνω ουρολοιμώξεις. Λόγω μπύρας. Κάνει η μπύρα ουρολοιμώξεις; Η μπύρα όχι. Ο καθετήρας όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον χειμωνα κοβεις τις μπυρες ΚΑΙ τον καθετηρα,δηλαδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστα ολα...Επιτελους να λεχθουν οι αληθειες.Θα προσθεσω κατι για τη θαλασσα.
    "Παω στη θαλασσα να κανω ενα μπανιο να δροσιστω" λενε τα θυματα.Τι μπανιο ρε Καραμητρο;Ποια δροσια;Να λιωσεις απο τη ζεστη θες να πεις.Να πατας την καυτη αμμο και να πεταγεσαι σαν αναστεναρης.Να σε ψηνει ο ηλιος ο ηλιατορας σαν τηγανια. Πες ρε σαν εντιμος ανθρωπος "παω για μπανιο για οφθαλμολουτρο". Αλλα μην πας να μας πουλησεις φουμαρα περι δροσιας...Αμα θες δροσια, βαλε το air-condition και κατσε σπιτι.

    Το κακο με το χειμωνα βεβαια ειναι πως σπανιζουν τετοια θεαματα (παταμε full size,ειναι τραγουδιστρια της country η κοπελα,μιλαμε για ηθος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεχασες να γραψεις για το συφερτο της παραλιας, με τους χοντρους κοιλαραδες και τους γεματους κυτταριτιδα κωλους να ψειριζονται σαν μαιμουδες, πραγματικα ναυαγια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμ το sex που το πας; που ιδρώνεις και γλιστράς σαν το χέλι και από πουθενά δεν μπορείς να πιαστείς;
    If you listen to fools, the mob rules πάω τώρα στο μπλογκ μου στο καπιταλ που μετα από του Takis1, σοδόμισε ο Usound, το τόσο ρομαντικό χαϊκού που συνέθεσα χθες για δυο +δυο μάτια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άμα κατάφερα να τσαντίσω και σένα, είμαι πολύ μεγάλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eπιτέλους, δικαίωση. Τρείς (τουλάχιστον και έως στιγμής) άνθρωποι με μυαλό (δεν εννοώ εσένα Λούκραινα, μην κορδώνεσαι), αντιλαμβάνονται κι αυτοί τη θερινή τραγωδία. Και τώρα που είπα "τραγωδία", αμ αυτό το κακό με τις παραστάσεις στην Επίδαυρο, πού θα πάει ? Άντε να δούμε τί θα δούμε φέτος. Τί θα δούΝΕ, για την ακρίβεια. Την Ιφιγένεια εν Ταύροις, καβάλα στον Ταύρο των χρηματαγορών. ΑΥΤΟ μάλιστα. Fuckin' awesome, που λένε και τ΄αμερικανάκια. ΦΥΣΙΚΑ, δεν δίνουμε ούτε λεπτό σε "πλαζ" (μη χέσω) του ΕΟΤ, διότι ο αιγιαλός μας ανήκει, ούτως ή άλλως Βλ. πρόσφατο σχετικό άρθρο-φωτιά του Ζάρα (στο μπλογκ του Ζάρα, εννοείται). Εάν διαθέτουμε πλωτό μέσο, έστω και κανώ, την πέφτουμε σε ιδιωτική πλάζ κανενός τρίπουστα, απ' αυτους που έχουν μαντρώσει όλη την παραλία, από Σαρωωνίδα και πέρα. Σπέρνουμε την (τάχα μου ιδιωτική) ακτή με σπασμένα γυαλιά, πρόκες κλπ και παίρνουμε τον πούλο, πριν πλακώσουν οι μπράβοι. Μιλάμε για μεγάλες ποσότητες, σακιά ολόκληρα. Υπογραμμίζω ότι σίδηρος και γυαλί είναι οικολογικά προϊόντα, no problemo. Κοιλαράδες και κώλοι κυτταριδιασμένοι είναι πράγματι ένα οικτρό θέαμα, Αντρέα. Πολλοί δε εξ αυτών των κρεάτων, έχουν χαραμίσει και ίσαμε εννιά χιλιάρικα σε Bόϊδι-Λάϊν και τέτοιες απάτες, ενώ με τα ίδια λεφτά, θα μπορούσαν να είχαν τρυπώσει από τα εννιά ευρώ στον ΟΛΘ (τυχαίο παράδειγμα), και να έχουν τώρα μια χιλιάδα κομματάκια, με μέρισμα τον Ιούλιο και απ' όλα, κομπλέ. Αυτό βεβαίως, ΕΑΝ δεν είχαν ξακοιλιαστεί να τρώνε, όλο το χειμώνα. Που εάν τα υπολογίσω κι αυτά τα λεφτά, μας κάνει άλλη μια χιλιάδα, ΕΤΕ αυτή τη φορά, πάλι από τα εννιά ευρώ (όλα εννιά ευρώ έκακαν πριν λίγους μήνες, καλή φάση). Με τον Freeagle, θα συμφωνήσω ως προς την μουσική επιλογή, που εξεπίτηδες δεν έβαλα, για να μη λένε ότι όλο Σάμπαθ ακούω (που είναι και η αλήθεια). Θα διαφωνήσω όμως ως προς το χέλι. Ε, μην τα παραλέμε, κιόλας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε μαλάκα Freeagle, πολύ για Νικολέτ μου κάνει η θαυμάστρια, η Xtos. Άφησε τον Γιάννη κι έπιασε εσένα. Έχε το νού σου, ο Swear δεν γελιέται. ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με αφορμη την επελαση του Tαμερλανου-Usound σε φίλια blogs(Τaki συνεχισε τον Ιερο Αγωνα σου,ειμαστε μαζι σου!) , σας παραθετω αυτουσιο αποσπασμα κατευθειαν απο το σπανιο αντιτυπο(3 κυκλοφορουν)του βιβλιου: "Μanual-Οδηγιες Χρησεως του Usound":

    "Επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχεια θα δημιουργησουμε μια εικονικη πραγματικοτητα, για να καταλαβεις αναγνωστη. Αποκαλυψη...Λιμοι,σεισμοι,καταποντισμοι...Οι 4 Ιπποτες της Αποκαλυψεως επελαυνουν.Αι σφραγιδαι ανοιγονται. Το τελος πλησιαζει.Αιμα και οιμωγαι παντου. Ο Usound μονολογει:
    -Μα τι μαλακες που ειναι ολοι;Τι ουρλιαζουν; Αυτοι οι ιπποτες της αποκαλυψης μου φαινονται μαγκιτες!Θα παω να τους πιασω κουβεντα για γκομενες...(...παει...επιστρεφει...)
    -Πολυ ξηγημενα παλληκαρια!Θα σηκωσω θεμα... Τιτλος:"Τα κουτσαλογα". Με ματαιωμενους ερωτες,βια και τα σαλουν της Αγριας Δυσης...".

    Zητω ο Τακης!(οχι ο Ζαχαρατος, Λουκρη,ο αλλος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε συνέταιρε, λες να τσαντίστηκε ο αετός; Δεν πιστεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ... Swear ένας εθνοπατέρας από βήματος της Βουλής είπε ότι δεν έχει σημασία αν είναι άσπρη γάτα ή μαύρη αρκεί να πιάνει ποντίκια (ήταν πολύ σοφή κουβέντα απορώ πως την σκέφτηκε...)... και γω λέω τι nikolet, τι xtos, αρκεί μια πετυχημένη πεολειχία, στα nicknames θα κολλήσουμε; Άλλο μ’ ανησυχεί εμένα, στο πμ μου λέει να βρεθούμε γωνία 3ης Σεπτεμβρίου με Χαλκοκονδύλη, είναι στο κέντρο μου ‘πε, κοντά στην Ομόνοια, εγώ είμαι από επαρχία και δεν ξέρω από αυτά ... κι άμα βγει κάνας μουστακαλής; φοβάμαι λίγο ... Swear θες να ‘ρθεις μαζί μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μ' αρέσει που ο συνέταιρος ήταν σίγουρος πως ήταν η Νικολέτ! ουχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ποια νικολέτ βρε συ; Οουυχχααχχαα!
    να τον !εγώ είμαι στο πιο γλυκανάλατο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πού το είχες κρυμμένο αυτό; Κάτσε να το ψάξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. να κάνω και τη αυτοκριτική μου, (έτσι μου είπε η Αλέκα ...). Είναι απίστευτο! δείτε τι μαλακίες έγραφα δυο χρόνια πριν! ... και δεν μιλώ για τις 5000 μονάδες ΓΔ! ουουχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χάσαμε και τον Τριαντάφυλλο! Μας είπε αλήτες και Κωστοπαιδα κι έφυγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πότε έγινε αυτό ρε usound; Δώσε στοιχεία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://prometheus.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=18143&pg=10000#comment130841

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δυστυχως η συγχρονη κοινωνια δεν ανεχεται τη διαφορετικοτητα αετε, αντε να γραψω τωρα εγω πως τη βρισκω το καλοκαιρι στην παραλια, θα πεσουν να με φανε ολοι μαζι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. freEagle,

    εχω την εντυπωση οτι το ρητο με τη γατα το ειχε πει ο Μαο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. .. σώπα ρε ανώνυμε! Είπα και γω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τι κανατε παλι στον τριανταφυλλο ρε σεις, ντροπη ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. γράψε blues, μην στενοχωριέσαι ... θα σε υποστηρίξω εγώ, είναι γνωστό ότι είμαι κυκλοθυμικός χαρακτήρας αλλάζω γνώμη/γυναίκα/σπίτι/πόλη σε χρόνο dt ... τι λέγαμε; ααα! ωραίο το καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τίποτα! Τρικυμία εν κρανίω έχει ο τύπος. Βλέπει φαντάσματα! Ευχαριστώ του λες και τσαντίζεται! Μου θυμίζει κάτι τύπους στη σχολή που τους φωνάζαμε:
    "Σπρώξε τον προτζέκτορα
    για να σε κάνω Λέκτορα!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. freEagle

    εκανα ενα λαθος, "... μία από τις σοφότερες ρήσεις όλων των εποχών του κινέζου κομμουνιστή ηγέτη Ντενγκ Χσιάο Πινγκ: «Ασπρη γάτα, μαύρη γάτα, μου είναι αδιάφορο. Αρκεί να πιάνει ποντίκια".
    To ειπε οταν ξεκιναγε τις μεταρυθμισεις στιν Κινα. Προς αποκατασταση της ιστορικης αληθειας.

    ΥoDa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. αυτο φτανει αετε... http://www.youtube.com/watch?v=JKW2rb1o5VU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ενα επεισοδιο θυμαμαι γιου, τα αλλα δεν τα εχω παρακολουθησει, εν πασει περιπτωσει αν ειναι να μας φταιει καποιος δε νομιζω να ειναι ο τριανταφυλλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σου δείχνω να μου φταίει κάποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. δεν σηκωνουν ολοι το στυλ σου... δεν εχει νοημα, το ξεχναμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. http://www.youtube.com/watch?v=Pu69rDqVuvY&feature=related

    για σενα γιου... το βρηκα πριν λιγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτός είσαι! Δεν μου πάνε οι ροκιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ωραία κομμάτια και τα δυο blues ... μάγκες πάω για κάνα ποτό σας χαιρετώ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. τι φωναρα αυτος ο τομ τζοουνς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. καλη διασκεδαση αετε, μου την καρφωσε και σηκωνω θεμα τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Kαλά ρε μαλάκα συνέταιρε, εσύ πρέπει να έχεις κάνει πολλές καταχρήσεις στη ζωή σου, πιό πολλές κι από μένα.

    Εγώ σε έκανα κάπου μεταξύ 48 και 50 και τώρα μαθαίνω ξαφνικά ότι το '68 ήσουν αγέννητος. Γέρασες πρόωρα, πιτσιρικά.

    Αμ, το άλλο ? Ότι παρακολουθείς Κάτμαν ?
    Αμ, το άλλο ? Ότι διάβαζες ΚΛΙΚ ?
    Αμ, το άλλο ? Ότι βλέπεις Ζούγκλα ?
    Αμ, το άλλο ? Ότι διαβάζεις Καφριανή ?

    ΟΛΑ μαζεμένα τα έμαθα, πιτσιρικά. Μου 'ρθε ντουβρουτζάς, αλητάμπουρα, τεντυμπόϋ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αμ το άλλο; Είμαι και χαζός! Αγκού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ωχ ! Σηκώνει θέμα ο Blues, o master του πληκρολογίου.

    -Και ΠΟΤΕ με το καλό θα είναι έτοιμο ?
    -Το φθινόπωρο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Που είναι το χαρτί να υπογράψω; "Δεν μου αρέσει το καλοκαίρι, δεν μου αρέσει ο ήλιος!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. οχι καθόλου! δεν μπορώ τη ζέστη! στη θάλασσα είμαι δελφίνι ζωδιο νερένιο γαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Άει γειά σου, Εύη.
    Λοιπόν, ξέρεις τί μου αρέσει σε σένα ? Είσαι πολύ ανοιχτό μυαλό. Δεν είναι κομπλιμέντο, δεν κάνω τέτοια εγώ και το ξέρεις.

    Παράδειγμα, σημερινό : Είδα το σχόλιό σου, στου Freeagle, για το "Don't break the Circle". Οποιαδήποτε άλλη στη θέση σου -κυριολεκτώ- θα το έκλεινε το βίντεο, με την έναρξη, με το πρώτο χτύπημα της μπαγκέτας στο ταμπούρο. Εσύ προφανέστατα έκατσες και τ' άκουσες και μάλιστα εντόπισες αυτό το "κάτι" που έχει, παρότι δεν είσαι εξοικειωμένη με τον ήχο του NWOBHM (λογικό). Με εντυπωσίασες, πραγματικά.
    Αλλά γενικά είσαι αστέρι μεγάλο και εξαιρετικός χαρακτήρας. Τέρμα. Μην το πάρεις και πάνω σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. κατω τα χερια απο την ευη, εγω την ειδα πρωτος...

    γεια σου ευουλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. σκορπιός είμαι usound. και το μήνυμα swear το διάβασα περιμένω τα 5" της αυτοεξαφάνισής του :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΙΣΩΣ την βαπτίσω Baby-Swear. Αρκεί ν' αποκτήσει μάτι γατίσιο στις αγορές και να ταξιδέψει λίγο περισσότερο εκτός Πατρών (και δεν εννοώ μέχρι το Αντίρριο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ρε, τί καμάκια είστε σεις! Αλλά στο τέλος, ξέρετε ποιός κερδίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. σιγά παιδιά είμαι και μόνη μου εδω μέσα, που είναι οι υπόλοιπη ομάδα, Λουκ και nantia; την nantia την πήρε το μάτι μου είναι on line στο forum πάω να τη φωνάξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μίλησε κι ο πιτσιρικάς.
    Ρε, τί έγινε ο Σάκης, τον λιάνισαν με το μυδραλιοβόλο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μπα! Μάλλον του αρέσει! ουχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Η Λούκραινα σίγουρα θα κλαίει, για τον Sakis. Γνωστό πλέον στο πανελλήνιο και ως Σάκης Τονήπγιαμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Λέω να κάνω ένα μεγάλο αφιέρωμα στη Eurovision, που την παρακολούθησα με προσοχή και αντικειμενικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. καλη θα ειναι μια θεση κατω απο τη δεκατη, δωδεκατη, να σφιξουν λιγο οι κωλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Σφίγγει ο χαλαρός σφιγκτήρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μπα! Δεν πετυχαίνει! Αποβάλλει το σύρμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ουστ, κάφροι! Μου την τρομάξατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ξεκινώ από τώρα, το αφιέρωμα.

    ΜΑΛΤΑ : Συγγνώμη, αυτήν την Μαλτέζα, τη χοντρή, με παλετοφόρο κλάρκ την ανέβασαν στη σκηνή ? Δεν βλέπω άλλο τρόπο.

    ΑΛΒΑΝΙΑ : Ο χορευτής που ήταν βαμένος πράσινος, ήταν οικοδόμος-μπογιατζής που έφαγε έναν κουβά μπογιά κατακέφαλα, σε ένα γιαπί που δούλευε προχτές, στο Χαϊδάρι. Προσπάθειες να τον ξεβάψουν με νέφτι και white spirit, απέβησαν μάταιες. Ένας άλλος που εκανε σβούρες με το κεφάλι, έχει χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα και για κομπρεσέρ. Επίσης, στρο πρόσωπο του τρίτου χορευτή, αναγνώρισα τον Πέτρο, έναν σοβατζή πρώτης τάξεως, για όποιον ενδιαφέρεται.

    ΙΣΡΑΗΛ : Η μια από τις δύο τύπισσες ήταν πράκτωρ της Μοσάντ, με αποστολή να τσεκάρει την αίθουσα από σκηνής. Η άλλη ήταν κανονική τραγουδίστρια. Οι γκαζοντενεκέδες δεν ξέρω τί περιείχαν. Πάντως όχι λάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. εδω είμαι είχα πάει λίγο δίπλα στου blues!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Συνεχίζω :

    ΚΡΟΑΤΙΑ : Αυτό το τσογλάνι, ο τραγουδιστής ήταν sniper στον πόλεμο και υπερηφανεύεται ότι έχει χτυπήσει 23 Σέρβους.

    ΣΟΥΗΔΙΑ : Μ' αυτήν την τύπισσα, προσωπικά δεν τα έβαζα. Νομίζω ότι θα με σώριαζε χάμω, με ένα μπουκέτο.

    ΔΑΝΙΑ : O Bryan Adams έχει πάρει σύνταξη ή εμένα μου φαίνεται ?

    ΕΣΘΟΝΙΑ : Αν ήταν το βιολί πουλί, θα το παίζανε πολλοί.

    ΤΟΥΡΚΙΑ : Άει σιχτίρ !

    ΓΕΡΜΑΝΙΑ : Ο κωλοτρυπίδης που τραγουδούσε ήταν Τούρκος, 100%. Κάτι σαν Μεχμετ Σολ του τραγουδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Που έκατσα και τα είδα, ε?
    Εμ έτσι χτίζεται η μουσική παιδεία, αγόρι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Να υποθέσω τώρα ότι του χρόνου θα ξαναστείλουν την Καλομοίρα Σαράντη ή μήπως θα επιστρατεύσουν πάλι αυτή την πρόστυχη χοντρομούρα την Παπαρίζου ή μήπως την άλλην, τη τζουτζόγρια την Βίσση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. στο ιδιο διαστημα πετυχα τη σειρα του σκορτσεζε για τα μπλουζ σε δορυφορικο καναλι, ακομα το βλεπω, συνεχιζεται μεχρι το πρωι, εκει πετυχα και τομ τζοουνς με τζεφ μπεκ που εβαλα παραπανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. κονομησε ο σακις και η συμμορια του εκει στη ρωσια διαμαντη, αυτο ηταν το παιχνιδακι, με τη χρηματοδοτηση μας βεβαιως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ειμαι απαρηγορητη!Εβδομος ο Σακης???????Αν ειναι δυνατον!!!!!!!!Εβδομος απ'το τελος και πολυ θα ηταν και παλι.Πρωτια του αξιζε.Σνιφ,σνιφ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Τωρα που γυρισα ειδα τον διαλογο Blues-Usound. Mε αφορμη λοιπον χθεσινοβραδινα μνμ στα capitalblogs εχω να πω τα εξης:

    Αν και σε υβρεις και σε παραληρημα δεν αξιζει να απανταει κανεις ξεκαθαριζω. Εγραψα σχολιο στου Αετου. Το σχολιο απευθυνοταν στον Αετο ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Αφορμη ηταν η δηθεν παρεξηγηση Αετου-Usound. Aπευθυνθηκα στον Αετο με την οικειοτητα που αισθανομαι απεναντι του και τα γραφομενα μου κινουνταν στο γνωριμο υφος που εδω και σε blogs φιλων εχουμε(πλακα).
    Λιγο μετα εμφανιζεται απροκλητο, επιθετικο σχολιο,σε blog χρηστη του capital. Το σχολιο περιλαμβανει και την βαρια ΥΒΡΗ "αλητεια". Παρα το παραληρηματικο υφος φαινεται το σχολιο να απευθυνεται προς τον Usound ή προς εμενα. Επειδη ομως φωτογραφιζονται ηλικιες-και επειδη ο Usound ειχε γεννηθει το 68-,θεωρω πως το υβριστικο σχολιο απευθυνεται σε εμενα.Οποτε εχουμε και λεμε:
    Την υβρη την αντιπαρερχομαι. Δεν την επιστρεφω. Την αντιπαρερχομαι. Σημειωνω απλα πως αν ο υβριστης γνωριζε το προσωπο στο οποιο απηυθηνε την υβρη, θα ντρεποταν σε ολη του τη ζωη. Στα περι Μαη και Αντιδικτατορικου Αγωνα γραφομενα εχω να πω πως υποδηλουν πληρη αδυναμια διακρισεως των σοβαρων(τετοια γεγονοτα) απο φαιδροτητες(καυγαδες στα blogs). Bεβαια το παραληρημα οδηγει σε ανακατεμα των παντων.
    (τον Daniel con Betit δε χανουν τιποτα οσοι δεν τον γνωρισαν. Τον Σαρτρ τον γνωρισαμε στις "Λεξεις" και στις "Καταστασεις").
    Στα περι Κωστοπουλου κλπ τι να πει κανεις; Ειναι ενδεικτικα της νοοτροπιας καποιων να θεωρουν πως δυνανται να βγαλουν συμπερασματα για ανθρωπους απο τα γραφομενα στο διαδυκτιο. Τι να κανουμε, για καποιους-και παντως και για μενα- το γραψιμο στα blogs ειναι απλη διασκεδαση,αφορμη για πλακα και επικοινωνια με συγκεκριμενα ατομα. Δεν αποτελει το απαν της υπαρξεως μας, ουτε κανουμε φτηνη φιγουρα.
    Και επειδη μακρηγορω και επειδη,ξαναλεω, η υβρη ηταν βαρια και τελειως απροκλητη,δηλωνω: It takes two to tango. Kαι επειδη η εργασια μου ειναι σε Ιδρυμα του Καποδιστριακου, εμεις εκει "χορευουμε" με μελη ΔΕΠ και μονο(απο Λεκτορες και πανω).Οχι με παγκιτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή