Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Goldfinger


Σήμερον-Α΄Προβολή : Ο Δαιμόνιος Usound, σε διπλό ρόλο : Του Πράκτορος 007, αλλά και του Χρυσοδάκτυλου, για διαφορετικούς λόγους.

Γειασάν ρε Πράκτωρ !

58 σχόλια:

  1. Διερωτώμαι τί θα συνέβαινε εάν ανέθετα στον ΑΛΕΚΟ το πομπάρισμα του ΟΛΘ.
    -Πόσο θα το έφτανε το χαρτί, άραγε ?
    -270 ευρώ ή και περισσότερο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2008 Imperial War Museum: Eκθση με θεμα Ian Fleming+James Bond

    Αντιγραφω απο το βιβλιο της Εκθεσης:"One morning in February 1952 in a hideaway on the island of Jamaica, a middle-aged British journalist sat down at his desk and set about creating a fictional secret agent."
    "I am going to write the spy story to end all spy stories" εγραψε ο Fleming.


    "Τα βρηκα ολα.Ελυσα ολα τα μυστηρια.Τελειωσα ολες τις blogoιστοριες.Εχω ολες τις απαντησεις.Ρωτα με." δηλωσε ο Usound στο bar Jamaica.
    Shaken or stirred?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σου ζήσει! Να είναι έξυπνο και τυχερό σαν τη μάνα του! ουχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ Πρωτ, με την επιμονή σου, πρέπει να ανοίξεις τεράστια θέση στη ΜΟΗ. Είσαι ο ΜΟΝΟΣ άνθρωπος στην γη που θα έσκαγε τον συγκεκριμένο market maker. Στο τέλος, θα αναγκαζόταν να την εκτοξεύσει στα 40 ευρώ, σιχτιρίζοντας την ώρα που μπήκες εσύ το χαρτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. A, και ξεχασα για σήμερα.

    5*

    Ευγενικέ Χρυσο-δακτυλο-δέσποινε, χαρά μας να μας ξεναγείς στην υπέροχη μαιευτική γειτονιά σου. Πάντα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειδικά στα υπόγεια ,σταθμούς- μετρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. blogoφιλοι σας αφηνω.Ευχομαι μαγευτικο σαββατοβραδο!:)
    Να περασετε καλα φιλεναδοι!
    Φυσικα 5* τσιγκοδεσποινε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να σου ζησει!!! να ειναι παντα τυχερη και ευτυχισμενη!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=P3EMvdL7RTE&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Τσιγκοδέσποινε"?
    Βρε, μπας και μου την είπε ο Πρωτ ?
    Ευχαριστώ, Νικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ελά ρε συ,δεύτερη κόρη; Μπράβο ,μπράβο ,οπως καταλαβαίνεις με δύο γιούς ένα άγχος το είχα ,αλλά τώρα ηρέμησα .Αν κάνεις και μιά αναδιάρθρωση χαρτοφυλακίου ,μέσα ,λοιπόν έκλεισε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να σου ζήσει Swear! Να είναι γερή και καλότυχη!

    Να τη δεις όπως επιθυμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έκλεισε. Όμως, δεν χρειάζεται αναδιάρθρωση. Κάθε άλλο. Με βάση πρόχειρους υπολογισμούς και λαμβανομέων υπ' όψιν διαδοχικών splits, συμμετοχών σε αυξήσεις μ.κ. κλπ, θεωρώ ότι σε τριάντα χρόνια από σήμερα οι γιοί σου θα βρεθούν σώγραμποι, ο μεν ένας το 34,6% του ΟΛΠ, ο δε άλλος στο 58,2% του ΟΛΘ, χάρη στις επιδέξιες κινήσεις του (νυν μέλλοντος) πεθερού τους, γνωστού και ως "Μπαρίσνικοφ του Χαα". Αυτοί κοιμούνται κι η τύχη τους -δηλαδή εγώ- δουλεύει.

    Μάγκες, σας αφήνω. Ο Swear χρειάζεται είκοσι λεπτά ύπνου, πριν ξεκινήσει την αυριανή κοπιώδη ημερα του. Ημέρα μνήμης και περισυλλογής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τυχερακια,τα καταφερες!Δυο κορες ειναι μεγαλη ευνοια της τυχης.Οπως γουσταρεις να την δεις,φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να σου ζήσει swear και νάναι καλότυχη. Να είσαι καλά να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. να σου ζησει και καλοτυχη..
    τωρα το πως θα επιβιωσεις εν μεσω τριων θηλυκων,ειναι αλλου παπα ευαγγελιο..αν παντως τα βρεις καποτε σκουρα,το gentlemens capital club θα ειναι εκει και θα σε περιμενει..με φρεντο,τσιγαρο και μπακουροκουβεντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Bραδυνη περιπολος αναφερει:επικρατει ηρεμια και ταξη....
    Ζαρα γυρισες;
    Γεια σου Χαρε συνυπνοβατη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τρια διαμαντια στο κεφαλι σου
    Β Α Σ Ι Λ Ι Α Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο ρε Σουερ! Να σου ζήσει! που τα προλαβαίνεις όλα θα θελα να ‘ξερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ε! Που και που, ρίχνει και καμιά πιστολιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επιτέλους, σήμερα δεν με πέταξε έξω το μπλογκ σας.
    Μωρέ τί είχε πάθει;

    Τεσπα. Καλώς τα δεχτήκατε. Τα 18 πρώτα χρόνια είναι λιγάκι δύσκολα. Τα επόμενα 18 είναι πολύ δύσκολα. Εκ πείρας. Όχι δεν είμαι μάνα. Είμαι όμως κόρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Mωρέ, δίκιο έχεις, τα πρώτα 18 είναι δύσκολα και τα επόμενα 18 το ίδιο. Ειδικά όμως στη δική σου περίπτωση, προβλέπω ΑΚΟΜΗ πιό δύσκολα τα ΜΕΘεπόμενα 18. Θα αναρωτιέσαι, για ποιόν λόγo. Λοιπόν, έχω άσχημα νέα ΚΑΙ για σένα, κορίτσι. Τα νέα έχουν όνομα και λέγονται "Επιθεωρητής Πρωτ". Από στιγμή σε στιγμή, θα λάβεις μια κλήση. Μια κλήση για εμφάνιση στην Ασφάλεια. Εκεί θα σε περιλάβει ο Επιθεωρητής Πρωτ. Θα σου κάνει περίεργες ερωτήσεις, όπως ας πούμε, εάν έχεις άλλοθι για το βράδυ της 17ης Μαϊου 2009. Με ποιούς μιλάς. Σε ποιά Blogs γράφεις. Τί σχέση έχεις με το Capital. Τί μετοχές έχεις στη μερίδα σου. Εάν συνηθίζεις να πομπάρεις χαρτιά και πώς το κάνεις (το πομπάρισμα εννοώ, δεν είμαι δα ο Usound). Εάν γράφεις στο φόρουμ με το νικ Xristos666. Τέτοια πράγματα. Κάποια στιγμή θα σε ρωτήσει: "Καλέ μου άνθρωπε, ξέρεις από Vespa?". Σε περίπτωση αρνητικής απάντησής σου (την οποίαν προεξοφλώ, αφού καμμία γυναίκα δεν ξέρει από Vespa, μόνο κάτι παλιοί μπαρμπάδες και φυσικά εγώ), θα επαναλάβει την ερώτηση, σε παραλλαγή : "-Τότε, καλέ μου άνθρωπε, μήπως ξέρεις από τέσπα?". Εκεί, θα πρέπει να απαντήσεις. Εάν ΔΕΝ απαντήσεις, θα σε ρωτάει για τα επόμενα 18 χρόνια, μέχρι να ομολογήσεις. Είναι κάπως επίμονος ο Πρωτ. Για να καταλάβεις, τον χρησιμοποιούν σε ιπποφορβεία, σε test αντοχής γαϊδάρων επιβητόρων. Όποιος όνος αντέξει τις δοκιμασίες του Πρωτ, θεωρείται σπόρος περιωπής. Απλώς δεν έχει τύχει μέχρι τώρα να βρεθεί τέτοιος σπόρος. Τα ζα σκάνε το ένα ένα πίσω από το άλλο. -Τί έχουν τα έρμα και ψοφάνε ? Έλα μου ντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Eλα μωρε,τα παραλες...Μια φιλικη κουβεντουλα θα κανουμε. Να δει και τη θεα η κοπελα απο το γραφειο που ειναι μαγευτικη.Κερναμε και ωραιο καφε.Και σε οτι θελει ας απαντησει. Την πρωτη φορα ειμαστε τελειως χαλαροι. Απο την δεκατη λιγο ανεβαζουμε στροφες και αρχιζει το ζορι...
    Εκει δε που η κατασταση γινεται σουρεαλιστικη ειναι που στη μεση της "κουβεντας" βαζουμε στα μεγαφωνα Β.Καρρα και κανουμε karaoke με τον ανακρινομενο. Με αυτο τα ξερνανε ολα....
    Tετοια κολπα ουτε ο james

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Freeagle, υπάρχει μυστικό. Είκοσι λεπτά ύπνου ημερησίως συν άφθονη κορτιζόνη, σε αιώρημα ή σε δισκία. DexaRhina-spray, ένα φιαλίδιο ημερησίως και ένα κουτί Xozal την ημέρα, τον Usound τον κάνει πέρα.Eναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις Αerolin spray, αυτό για το αλλεργικό άσθμα, αλλά μην το εισπνεύσεις, δεν κάνεις τίποτα έτσι. Βάλτο σε ποτήρι και πιές το, με τη μία. Άσπρο πάτο. Θα μου πεις, μα γιατί να πάρω Aerolin, άσθμα έχω ? Γιατί, σάμπως έχω εγώ ? Ε και λοιπόν ? Επειδή δεν έχεις σήμερα άσθμα, αποκλείεται να αποκτήσεις αύριο ? Προληπτική ιατρική αγόρι μου, αυτό είναι το πνεύμα. Θιβετιανά κόλπα, αρχαία. Επίσης, πιστεύω πολύ στην αντιβίωση. Εγώ, με το πρώτο "αψού", κατεβάζω ένα μπουκάλι Ceclor των 1000 mg και κόβω το συνάχι μαχαίρι. -Ποιός να στα πει αυτά τα κόλπα ρε μαλάκα, οι γιατροί ? Επτασφράγιστα μυστικά τα έχουν, για να κονομάνε από τους αρρώστοι. Για κόψιμο στο ξύρισμα, παίρνω ένα κουτί Flagyl (των 500 mg όμως, όχι χιλιάρι, μη χαλάσουμε και το στομάχι μας). Τρείς κάψουλες το πρωϊ, μαζεμένες. Αυτό το σχέδιο "πρωϊ μεσημέρι βράδυ" είναι μεγάλη παπαριά και θα στο εξηγήσω. Το μικρόβιο πρεπει να χτυπιέται ριζικά και αιφνιδιαστικά. Κανένα μικρόβιο δεν επιβιώνει μετά από τέτοια πυρηνική επίθεση. Γιατί νομίζεις ότι έχει γεμίσει ο κόσμος ιώσεις ? Επειδή οι γιατροί, οι χέστες, το πάνε λάου-λάου με τις αντιβιώσεις, μην τυχόν παρεξηγηθούν τα μικρόβια. Και για να κονομάνε βέβαια. Οι ίδιοι κάνουν μυστικά εμβόλια, αναμεταξύ τους, κρυφά από το πόπολο. Το μικρόβιο θέλει θάνατο, όχι χάδια και ρομαντικά τραγούδια. Μπαμ και κάτω. Κάνε αυτά που σου είπα. Να κοιμάσαι λίγο, να τρως ελάχιστα, να πίνεις κεφέδες και να καπνίζεις όσο προλαβαίνεις. Να διαβάζεις πολύ. Να κλέβεις στα χαρτιά. Να έχεις χρέη. Εντάξει, όλα τα υπόλοιπα τα έχει πει ο Μπουκόφκσι. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως ! Εάν θέλεις να κάνεις αγόρια, τότε να μου πεις να σου δώσω ΑΛΛΗ φαρμακευτική αγωγή. Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα. Υποχρέωσή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αρκετά περισπούδαστα γράψαμε.

    Ευχαριστώ όλους τους φίλους, για τις ευχές τους. Πολύ σας φχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φίλτατε εάν κατανόησα καλώς υπάρχει νέο μέλος στην Οικογένεια σου,
    Οπότε :
    ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΥΓΕΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...
    Και επειδή έχω 3 (ΑΡΡΕΝ 25 - ΘΗΛΥΚΟ 22 -ΘΥΛΗΚΟ 3) αγαπητή μου και σεβαστή ομήγυρη σας πληροφορώ ότι υπάρχει :
    1. Η προεφηβεία
    2. Η εφηβεία
    3. Η μεταεφηβεία
    4. Η γαιδουροεφηβεία
    Και φυσικά η γεροντοεφηβεία την οποία και περνάω ΕΓΩ.
    Αυτός ο USound είναι υπαρκτό πρόσωπο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τοσο εξωγηινος μοιαζει,που να σε κανει ν'αναρωτιεσαι?

    Γεροντοεφηβεια?Τι ειναι αυτο,παλι?Οχι γεροντοεφηβεια,αγαπη μου!Γερο να πεις τους γερους!!!Αιωνια εφηβεια το λενε κι ειμαστε ομοιοπαθεις,μην τρομαζεις.Ακινδυνο ειναι.Για μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οχι εξωγηινος αλλά μοιαζει καταπληκτικά με το alter ego του καθένα μας, ακόμη και του ABI NORMAL.
    Επίσης για την πλερέστερη ενημερωσή σας αγαπητή Λουκρητία - Βοργία να υποθέσω ? - να σας ενημερώσω ότι φέτος συμπλήρωσα ακριβώς μισό αιώνα ζωής που σημαίνει ότι δεν μου φτάναν τα υπόλοιπα έχω και
    midlle age crisis !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οχι και Βοργια!Οργια πες κι εισαι μεσα.Οργιο σκετο.Οσο για τον μισο αιωνα σου,εγω τον συμπληρωσα μαζι με μιση δεκαετια απο πανω.Αλλα νιωθω περιφημα,παραδοξως.Κοριτσι ετοιμο για ολα,η αλλιως, κοριτσι στον κοσμο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. "Οργια πες κι εισαι μεσα.Οργιο σκετο"

    Παλι τα ιδια;;;;Θα συνελθεις επιτελους;
    (και κοιτα και τα πμ σου.Εχουν αραχνιασει οι ευχες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παρεξηγησες,Πρωτ.Οργιο μ'ελεγε μια φιλη προ αμνημονευτων χρονων,παλαβιαρα δηλαδη.Μια δοση την εχω ακομα,αυτο με σωζει.

    Ευχαριστω και για τις ευχες,δεν μπαινω ομως ποτε ως λουκρητια στο φορουμ και δεν σκεφτηκα να κοιταξω.Εχω αρχισει να φυραινω,γμτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ωρέ Αλέκο, εσύ έκανες χατ-τρικ. Βρε, μπας και είσαι ο Μπλάνκο,ο Ζορρό ? Ευχαριστώ για τις ευχές. Αντεύχομαι τα καλύτερα.

    Ο Usound είναι ο θρυλικός Usound. Φυσικά και είναι υπαρκτό πρόσωπο. Xρόνια τώρα.

    Καλά, αυτός ο ΜΠΑΟΚ, πάλι ξάπλωσε ? Καλά, βάζελοι, να δείτε τί θα πάθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μου τη λέει ο Αλεκούκος ή ιδέα μου είναι; Τί σου κάνει εντύπωση, Αλέκο; Το σφρίγος μου, το συγγραφικό μου τάλαντο, οι κατακτήσεις μου ή αυτός ο αέρας που αποπνέω; Ρε, τι ζηλιάρης που είναι ο κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η άλλη ισχυρίζεται πως είναι ακόμη "κόρη"! Ένα, ένα εξηγούνται όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εμ, τί είναι μωρέ, γιός ? Καλά λέει.
    Είδες τί μπελά πήγε να βρεί η δόλια η Απολογία, στα καλά καθούμενα ? Ο άλλος ο Πουαρώ της ετοίμαζε φάκελο, εάν δεν τον έχει ετοιμάσει κιόλας. Είμαι βέβαιος ότι τώρα ξεκοκαλίζει τα blogs της Απολογίας, συνδέοντας τα κομμάτια του παζλ. Τον βλέπω να διαβάζει μέχρι το φθινόπωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Απο καπου μπαζει,ρε παιδια.Μαλλον ειναι ο αερας που αποπνεει ο usound.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μόνο μην του μπει καμμιά ιδέα περί Σπάρτη, διότι μέχρι να ολοκληρώσει τις έρευνές του, θα έχει διαβάσει τα πάντα, από κλανιές του Εντυ Μέρφυ μέχρι και ισολογισμούς της Εθνικής, ΧΩΡΙΣ να έχει βγάλει νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Όχι. Το ρεύμα που νιώθεις είναι από άλλο αέριο, μη ατμοσφαιρικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. -Μεθάνιο, ας πούμε ? Την μοσχομύρισες τη Λούκραινα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αοσμο ειναι,παραδοξως!Τι εφαγες σημερα,usound?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Άοσμο ? Μήπως είσαι κρυωμένη ?
    (βλ. συνταγή ανωτέρω, υπό λήμμα Dexa-Rhinaspray)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ένα κιλό αστακό και δυό κιλά στείρα. Χώρια τις κουτσομούρες και τα εκμέκ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πωπω, ανοίχτε κάνα παράθυρο ρε παιδιά ! Σαν τα ποντίκια θα σκάσουμε.
    Βρε συ, για του Aegean Man το πέρασες εδώ χάμω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ενα κρυωματακι το εχω.Ποσες μερες να το παρω το θαυματουργο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μονος σου τι εφαγες ρωτησα,οχι οικογενειακως μαζι και με τους πλησιεστερους γειτονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Να πίνεις ένα φιαλίδιο κάθε πρωϊ, πριν το κατούρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτός ο αστακός έχει τοξικά παράγωγα ή δεν κάνω καλές καύσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πες μας ποσα κιλα εισαι,να δουμε αν κανεις καλες καυσεις με τοσο φαγητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Να πας να κοιταξεις καταλύτη και αισθητήρα λαμδα. Χαμός γίνεται απο τους ρύπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 78. Αλλά κι ένα Φιατάκι που έχω, αδυνατούλι είναι, αλλά όταν το βάζω μπρος βάζει μάσκες η Κηφισιά κι η Βαρυμπόμπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Εξαιρετικες καυσεις κανεις,ρωτα και τη γειτονια,θα στο πουν χωρις περιστροφες.Σιγουρα τους εχεις φλομωσει τους ανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Επιστρέφω πάραυτα. Πάω να κλείσω τα παράθυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Εξαιτίας δε του οδηγού, χρειάζονται μάσκες μέχρι την Αργυρούπολη, ξέχασες να πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Θα μετατρεψεις το σπιτι σου σε θαλαμο αεριων?Γιατι?Αποπειρα αυτοκτονιας κανεις???Τρεξτε,παιδια,καντε κατι,δεν μας τα λεει καλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ίσως θέλει να κάνει μυοκτονία-εντομοκτονία-γενοκτονία, πακέτο, τρία σε ένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Για γενοκτονια δεν το βλεπω,τοσα χρονια θα τους ειχε στειλει ολους στο σπιτι.Συνηθισαν οι ανθρωποι σιγα-σιγα,μιθριδατισμος γαρ,και τωρα δεν τους πιανουν ουτε οι ισχυρες δοσεις.Ευτυχως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή