Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Hijo de Puta

H Siesta είναι μία, πάει και τελείωσε. Δεν υπάρχει δηλαδή αυτό που πολλοί λένε, κατά πλεονασμό, "μεσημεριανή σιέστα", μιάς και δε νοείται ούτε πρωϊνή ούτε βραδυνή σιέστα, ούτως ή άλλως. Η Siesta είναι η hora sexta - η έκτη ώρα- μετρώντας πάντα απ' την αυγούλα. Κοντολογής, το μεσημέρι. Είναι η ώρα του σαπίσματος, η ώρα που ο Μεξικάνος, ζαβλακωμένος από τον ήλιο και με την κοιλιά πρησμένη από τακίτος με τορτίγιας κι έχοντας κατεβάσει καμμιά δεκαριά μπυρόνια, πέφτει τελικά σε καταστολή και λειώνει, όπως ο βόας που μόλις έχει καταβροχθίσει ένα ελάφι,αμάσητο.
Ο Κάρλος, αποκλειστικός κύριος, νομέας και κάτοχος του ελεεινού μπάρ "Fandango", μιάς ποντικότρυπας χαμένης κάπου όξω από την Θιουδάδ Ομπρεγόν, έχει μόλις σηκωθεί από τη σιέστα του και πασκίζει απεγνωσμένα να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά πάνω από την ήδη πιτσιλισμένη από χοντρές σταγόνες ιδρώτα φυλλάδα του, την "Εl Financiero", κάτι σαν τον δικό μας "Κόσμο του Επενδυτή". Δηλαδή, κυριλέ πράγματα.
Ο Κάρλος προσεγγίζει αρκετά αυτό που έχεις κατά νουν ως μεξικάνικο πρότυπο : Χοντρός, μακρυμάλης, λαδομάλης, με παχιά μουστάκα, βρωμίλος κι αξύριστος. Έχει όμως μάτι που κόβει σβέλτα, καθώς και μιά Winchester Defender, φτηνιάρικη αλλά πάντα γεμάτη, κάτω από τον πάγκο του, διά παν ενδεχόμενο. Και είναι και μελετηρός. Ειδικά στα οικονομικά είναι άπιαστος. Τεχνική ανάλυση βέβαια δεν κατέχει, ούτε ισχυρίζεται κάτι τέτοιο, αλλά στα θεμελιώδη διαθέτει ένα άλφα επίπεδο.
"-Έϊ, Χουανίτο, το ξέρεις φίλε μου ότι η Citigroup έχει πάει ενάμισυ δολλάριο ?". Το μάλλον ρητορικό ερώτημα απευθύνεται από τον Κάρλος στον Χουάν Γκουτιέρεθ Πασκουάλ, πρώην αριστερό μπακ της Ντεπορτίβο Τολούκα, νυν άνεργο και σταθερό θαμώνα του "Fandango", ήδη από την εποχή ακόμη που έπαιζε μπάλα. Ίσως και γι αυτόν ακριβώς το λόγο να την έκοψε νωρίς τη μπάλα. Ο Χουανίτο προσεγγίζει αρκετά αυτό που έχεις κατά νουν ως μεξικάνικο πρότυπο : Χοντρός, μακρυμάλης, λαδομάλης, με παχιά μουστάκα, βρωμίλος κι αξύριστος. Το μάτι του είναι μονίμως θολωμένο από την tequila και το μόνο που κόβει είναι η θέση του μπουκαλιού, μέχρι το επόμενο σερβίρισμα. Σπάνια σηκώνει τη μοσχαροκεφαλή του από τον πάγκο κι όταν το κάνει είναι για να θαυμάσει κάποια ατάκα του οικοδεσπότη Κάρλος, που πάντα βρίσκει τον τρόπο να τον εντυπωσιάζει. Να, όπως τώρα :
"-Απίστευτο !", αντιδρά ο χοντρο-Χουάν στην είδηση του γκρεμοτσακίσματος της Citi, λες κι ήξερε πόσο έκανε και πέρυσι.
"-Κάρλος, άσε επιτέλους αυτές τις μαλακίες και πιάσε μια θερβέθα", ακούγεται η βραχνή φωνή του Ερνέστο Ετσεβερία, από την άλλη άκρη του πάγκου. Ο Κάρλος, ικανοποιεί το αίτημα, όχι πάντως δίχως να ρίξει ένα φαρμακερό βλέμμα προς τον "Έρνι τον Κύκλωπα". Ο Ερνέστο προσεγγίζει αρκετά αυτό που έχεις κατά νουν ως μεξικάνικο πρότυπο : Χοντρός, μακρυμάλης, λαδομάλης, με παχιά μουστάκα, βρωμίλος κι αξύριστος. Το μάτι του είναι ένα και μοναδικό. Το άλλο το έχασε σ' έναν άγριο καυγά, πριν κάτι χρόνια. Για γκόμενες λένε κάποιοι. Άλλοι πάλι, κάνουν λόγο για πρέζα. Ο Έρνι δεν μιλάει ποτέ για το χαμένο μάτι.
"-Κι όμως φίλοι μου !", επιχειρεί εκ νέου ο Κάρλος, "βρισκόμαστε σ' ενα οριακό σημείο των αγορών. Είναι το λεγόμενο σημείο "του αποχαιρετισμού", αφού κάποιων οι δρόμοι θα χωρίσουν για πάντα. Ορισμένοι από μας θα γίνουν πλούσιοι, ενώ κάποιοι άλλοι θα παραμείνουν για πάντα στη μιζέρια τους". Το τελευταίο σχόλιο συνοδεύεται κι από ένα καταφρονητικό βλέμμα προς αμφότερους τους θαμώνες του καταστήματος. Αυτοί σαλεύουν αμήχανα στις θέσεις τους, αποφεύγοντας τη ματιά του. Στο κάτω-κάτω, δεν θέλουν ν' αποχαιρετιστούν με τον Κάρλος. Ο Κάρλος είναι φιλαράκι, για ποιό λόγο να χωρίσουν οι δρόμοι τους ?
Έξω, ο τζίτζικας έχει ήδη βγάλει τη μπέμπελη. Λειώνουν μέχρι κι οι κάκτοι.
"-Φίλοι !". Τώρα ο Κάρλος έχει πάρει το επισημότερο ύφος του. "-Οι στιγμές που ζούμε, είναι κοσμοϊστορικές. Οι ευκαιρίες περνούν για μια στιγμή από μπροστά μας, μιά τόση δα στιγμούλα, ίσα-ίσα για όσο χρόνο προλαβαίνει ένας γρήγορος μάγκας σαν κι εμάς ν' απλώσει τη χερούκλα του και να τις γραπώσει ! Και ν' αλλάξει την ιστορία της ζωής του, για πάντα !"
"-Απίστευτο !", αντιδρά ο χοντρο-Χουάν.
"-Κι όμως ! Όπως ακριβώς σας τα λέω. Ο Πλανήτης μας είναι πλέον γεμάτος ευκαιρίες, φίσκα, όπως το Εστάδιο Αζτέκα, στο Μουντιάλ του '86, επί Μιλουτίνοβοτς, τότε που είχαμε πηδήξει τις αδελφάρες τους Βέλγους, στην πρεμιέρα. Κι εμείς καθόμαστε εδώ και πίνουμε μπύρες, σαν άχρηστα τομάρια που είμαστε. Ορίστε, διαβάζω τώρα, η Μπάνκα Ναθιονάλ ντε Γκρέθια έχει πάει στα 9,82 ευρώ, βάλτε κάτω να δείτε πόσα πέσσος μας κάνει αυτό. Τζάμπα. Αδιανόητη ευκαιρία λέμε, μοναδική, σχεδόν θεόσταλτη, μα τον Άγιο Δομένικο !". Και οι τρείς μαζί σταυροκοπιούνται.
"-Φίλοι, η Μπάνκα Ναθιονάλ ντε Γκρέθια είναι η ευκαιρία της ζωής μας. Θα γίνουμε πάμπλουτοι", καταλήγει ο Κάρλος, σχεδόν υποκλινόμενος μπροστά στο ολιγάριθμο κοινό του.
"-Απίστευτο !", αντιδρά ο χοντρο-Χουάν.
"-Κάρλος, άσε επιτέλους αυτές τις μαλακίες και πιάσε μια θερβέθα", συμπληρώνει ο Ερνέστο Ετσεβερία, με τη βραχνή φωνή του και το ένα και μοναδικό μάτι του να καρφώνει άγρια τον Κάρλος, τον δήθεν "φίλο", που προσπάθησε -τόσο απροκάλυπτα- να τον μπάσει στην ΕΤΕ. Hijo de puta.....

123 σχόλια:

  1. Και για οποιον δεν κατεχει την ισπανικη,ο τιτλος μεταφραζεται ως εξης:Το πομπαρισμα της...μαργιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος σου ειπε οτι ξερω?Απ'τα συμφραζομενα το εβγαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατάλαβα. Πάλι ΔΕΝ διάβασες το κείμενο. Ήταν και μεγάλο, ε?
    -Πού να βγάζεις τα μάτια σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά, εσένα Επίτιμε, θα σου παραγγείλουμε μία Agave 0%. Κι ένα σαλέπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραίο κείμενο! Πες το ψέματα η ΕΤΕ έχει πάει στη μισή τιμή από τότε που την πούλησα την τελευταία φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και λίγο κάτω από την μισή από κει που την αγόρασες. Να τα λέμε όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ώρε μανούλα μου, ΑΥΤΕΣ κι είναι ειδήσεις ! Μαζεμένες, έτοιμες για copy-paste στους οικείους μίτους. Το μόνο που τους λείπει είναι οι φατσούλες Tζιοκόντα και ασφαλώς οι μπανάνες στα κλαδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολοκληρη ΚΥΠΡ λαχταριστη μας περιμενει,στην ΕΤΕ κολλησατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αφού κι εγώ μετά από το ποστ του ιουλίου 2008 περί Ιθάκης, σταμάτησα δεν μεταδίδω άλλο... μέχρι που θα πάει πιά;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Λούκρι πομπάροντας το νέο απόκτημα της.
    Κύπρου 2 κρίκοι ένα τάληρο για περάστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ορίστε κατάσταση ! Μόλις είπα για μπανάνες, πήγε ο μπουνταλάς ο γκορίλας να τις αρπάξει με τη χερούκλα του μέσα από τον θάμνο (λόγω τη ραγδαίας πτώσης δεν χρειάζεται πιά να τις βάζουν τις μπανάνες σε κλαδιά, αλλά τις κρύβουν χαμηλά, μέσα στα βάτα).

    -Πού πας βρε γκορίλα ? Ακόμη να καταλάβεις ότι στην έχουνε στημένη ? Α, ρε γαμώτο, τί χαζό ζωντανό είναι τούτο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Swearengen, χαίρομαι όταν βοηθάω (:)-ο/-<
    GeroΔήμε, αυτά είναι γνωστά, τα έχει πει η κυρία Εύη ξανά. Απλώς για να μην κατηγορηθεί χωρίς λόγο, το ανέφερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ασε,Γερο,στους δυο κρικους ενα ταληρο ηταν ακριβη,τωρα αρχισε να γινεται ελκυστικη.Κατι,φυσικα,που δεν θα γινει ΠΟΤΕ η Μιγουλα-αναγουλα,οσο κι αν πεσει.Κι εχει δρομο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η παρέα των χασούρηδων εδώ είναι ή σε λάθος μπλογκ μπήκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και η Κύπρου καλή και η Μιγούλα καλή στην πορεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Mc, πώς τη ζωγράφισες αυτή τη φατσούλα ? Βρε, τύφλα να ΄χει ο Discount ! Μου επιτρέπεις να τη χρησιμοποιώ ? Ξεκινώ από τώρα, με το κοντέρ μηδενισμένο από τη μέχρι σήμερα σκαιότατη συμπεριφορά μου. Πάμε :

    "-Φίλοι μου καλοί κι αγαπημένοι (:)-ο/-<
    , σας εύχομαι να περάσετε ένα υπέροχο τριήμερο, κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα (:)-ο/-<, μέσα στη υπέροχη θαλπωρή της ζεστής συντροφιάς και ενός υπέροχου απολαυστικού Nescafe (:)-ο/-<"

    (από τη μέση και κάτω κλεμμένο από διαφήμιση. Από τη μέση και πάνω, κλεμμένο από τα blogs. Υπέροχο δεν είναι ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Swear,το ασμα του post σου ειναι κορυφαιο.Συμπεριλαμβανεται στο soundtrack του Κill Bill,με την Θεα Ουμα Θερμαν να δινει ρεσιταλ.

    Goodnight moon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μην ξυνεις πληγες,usound,ειμαστε κι ευαισθητοι.Αλλωστε,τι χανουμε?Λεφτα!Πφ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. -Ποιά είναι λέει "Θεά" ? -Η Ούμα Θέρμαν ? Χαχαχαχαχαχα! -Αυτό το ανορεξικό ξυλάγγουρο ?
    Ε, όχι δα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημέρα! 5!
    Καλημέρα! Νάσαι καλά!
    Κι υπέροχος ο καφές σου!
    Έχω και γλυκάκι!
    Ευχαριστώ! Κάνω δίαιτα! Αλλά η συνταγή σου υπέροχη!
    Περαστικά στο γιόκα σου! Τουφυγε το συνάχι?
    Όχι του άμοιρου! Υπομονή! Και πάλι 5!
    Και πάλι περαστικά!
    Σύνολο:18 σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συγγνώμη, ξεχάστηκα ! Πάμε πάλι :

    "Καλέ μου φίλε Πρωτεσίλαε(:)-ο/-<
    , με το υπέροχο λεπτό γούστο που σε διακρίνει, δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να μη μνημονεύσεις την υπέροχη λεπτή σιλουέττα της αγαπημένης Ούμας (sic) (:)-ο/-<
    "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν βλέπω και ποιος άλλος θα της κάτσει. Ούτε ο Ότι Κιανσουκάτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 5* γλυκια μου!Να σαι παντα καλα!Να μας γραφεις τα υπεροχα κειμενα σου.Χαιρετισμους και φιλακια απο την βαφτισιμια μου:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλώς τον Επίτιμο στους ψήφους!
    Τους πήρες όλους βρε παιδάκι μου, κάνε
    και λίγο κράτει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Συγγνώμη, ξεχάστηκα και πάλι (:)-ο/-<
    5* και πάλι 5*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ειδος διαλογου που πρεπει να απαγορευτει απο υις αρχες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλή μου Λούκρη, κι εσύ ΚΥΠΡ (:)-ο/-<
    Κι εγώ ΚΥΠΡ΄(:)-ο/-<
    Άντε και καλή μας επιτυχία χρυσή μου και βέβαια 5*
    :):)))):)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. (:)-#-< ανθρωπάκι σε σιέστα που φοράει berberry! Πως σας φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Υπέροχο Εύη μας, πραγματικά υπέροχο το ανθρωπάκι σου (:)-ο/-<
    Τί γλυκούλι !
    5*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οικοδεσποινα μας τρελανες παλι!Να εχεις κουραγιο παντα να μας ανεβαζεις!Τι καλυτερο απο απογευματινο καφε παρεα με τα κειμενα σου
    5*:)))

    (...απο οδηγιες φαρμακευτικηςς αγωγη προκλησης εμετου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σας είπα για το παράστημα του γιού μου στην παρέλαση? Α, ξέχασα! 5!::::::::)))))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και ο ΜακΛάφλιν με Ντε Λουθία και Ντι Μεόλα, υπέροχοι κι αυτοί, ευγενικέ Bluesman
    5* κι εσύ
    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μεταφραση,Μπλουζ!Μας βριζεις με τροπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Λοιπόν Swearengen, παρότι θα ήθελα να συνεχίσω την ωραία μας συζήτηση, πρέπει να φύγω :)-ο/-<
    Αλλά αύριο σου υπόσχομαι και αφού προηγουμένως έχω ξυπνήσει και πιει τον αρωματικό μου καφέ και αφού αφουγκραστώ τα κύματα της θάλασσας που χτυπούν την εξοχική μου κουζίνα, να σ' ενημερώσω για τις τελευταίες μου σκέψεις. Και να θυμηθούμε παρέα τους παλιούς μας δασκάλους. :)-ο/-<

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τους χαιρετισμούς μου στην όμορφη μπλογκογειτονιά από την όμορφη την πάνω γειτονίτσα, που τραγουδάνε δυό κορίτσα :)))
    5*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. αν μπορειτε εκφραστειτε οπως εγω... εδω σας εχω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Βρε Mc, δεν θα περάσεις (με το τζίπ σου) κι από κείνον τον μπάρμπα σου, στο ορεινό χωριό να πιείτε τις τσικουδιές σας ? Μισή ώρα υπόθεση είναι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. mc, 5*. Να είσαι πάντα γερός να μας γράφεις τις παπαριές σου.

    Ένας πούστης μια φορά δεν το είπε, καημό το έχω. :)-ο/-<<<

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Α στο βουνό! Ναι αλλά δε θα φτάσει το καλώδιο τηλεφώνου μέχρι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δε γίνεται αυτό ρε Bluesman. Θα πρέπει να φράξουμε τα σχόλια για να γίνει αυτό που λες.
    Πάντως, 5*, για τη σκέψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ax, να χαίρεσαι την πτήση σου κρητικό πουλί! Πάντα ψηλά το κεφάλι! 5* και σε σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καληνυχτώ την γλυκιά παρέα και τα λουκουμάκια {{:)-ο/-<
    Το 5 το καλύτερο από μένα για σας. Σας αγαπώ, mc αποτυχημένος διαχειριστής, τώρα ΚΑΙ Αλιφέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ρε τον χοντρό, τα έφαγε όλα τα σοκολατάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλησπερα φιλεναδε!:)Το αρθρο σου ειναι οτι πρεπει για ενα απολαυστικο τριημερο.Να εισαι παντα καλα!!!
    Η μπλογκογειτονια μας ειναι ειναι χαρουμενη οταν σε εχει κοντα της!:)))
    Την καλησπερα μου και στον αγαπητο ------.Μην χανεσαι,να εισαι παντα κοντα μας να μας γεμιζεις τις μπαταριες με αισιοδοξια!:)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Στο καλό αγέρωχε Ψηλορείτη και καλά μ... στην π.... σου !
    5*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κρατησου,Γερο,δεν κανει να φας αλλα.Επειδη στα κερνανε θα πεσεις με τα μουτρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ρε σοβαρευτείτε! Όταν τα χλαπακιάζατε, καλά ήταν? Γαϊδούρια! 3*!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Λούκρι εσύ τα έφαγες όλα;
    Δεν είπες ότι έκανες δίαιτα;
    5*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Απαράδεκτη κατάσταση ! Ποιός μαλάκας φιλενάδος χλαπάκιασε όλα τα σοκολατάκια, την ώρα που οι υπόλοιποι νιαουρίζαμε ? Αίσχος ! 2*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. φτανει ρε σεις θα λιποθυμησω... να βαλω ενα βιντεακι του swear απ' το deadwood? ειναι μονο για ενηλικες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Εσύ μωρή Λούγκρη τα λούγκρισες τα γλυκά ?
    Ντροπή σου, αχόρταγη !
    1*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πάει και η μερέντα, την φάγανε και αυτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Φιλεναδοι!Για να σοβαρευτουμε(προσωρινα ε)η εκπαιδευση της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΘΕΑΣ ΟΥΜΑ:

    training

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ορκιζομαι,τα μοιρασα στη γειτονια,δεν ηξερα οτι τα θελατε εσεις,νομιζα πως τα'χατε μπουχτισει.Ευηηηηηηηη!!!!!!!!!Βαλε φρεσκα στο τραπεζι να ηρεμησουν τα παιδια,στερητικο τα'πιασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Α,ξεχασα:0*Σε ολους!Ετσι,για να μαθετε να με υποπτευεστε για φαγανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Και την μερέντα, να την αφήσει κάτω αυτός που
    την τσούρνεψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. τι να φέρω ρε παιδιά εδω μου φάγατε μέχρι και τα ξύλα από τα αμπάρια! (:)-#-< 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 15*στον Πρωτ,φυσικα.Τον εξαιρω απο τους υπολοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Μῆνιν ἄειδε θεὰ Πηληϊάδεω Ἀχιλῆος

    οὐλομένην, ἣ μυρί᾿ Ἀχαιοῖς ἄλγε᾿ ἔθηκε,

    πολλὰς δ᾿ ἰφθίμους ψυχὰς Ἄϊδι προΐαψεν

    ἡρώων, αὐτοὺς δὲ ἑλώρια τεῦχε κύνεσσιν

    οἰωνοῖσί τε πᾶσι· Διὸς δ᾿ ἐτελείετο βουλή,

    ἐξ οὗ δὴ τὰ πρῶτα διαστήτην ἐρίσαντε

    Ἀτρεΐδης τε ἄναξ ἀνδρῶν καὶ δῖος Ἀχιλλεύς.



    Tίς τ᾿ ἄρ σφωε θεῶν ἔριδι ξυνέηκε μάχεσθαι
    55555555**************:::::::))))))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. μας την εφαγες τη λουκρι πρωτ, χαλαλι σου βρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Τα ξύλα, είδα τον doc να έχει 5-6 στον ώμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Δεν τρωγομαι με τπτ,Μπλουζ,δεν το ξερεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 55555555^^^^^^^^^^^55555555555555555 ******** στον usound!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Η άλλη μπέρδεψε την Βρυσηίδα με το βρισίδι! 1*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Είπα και γω τον ξέχασε τον Μπαμπινιώτη στο ΑΛΗ 2!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. -Tης το χρωστάς, από τη χθεσινή χυλίπιττα που σου 'ριξε ? Έπρεπε να είχες υπολογίσει ότι είναι Φαμ Φατάλ !

    Εν αντιθέσει προς τη σοκολατοφάγο Λούκρη, που είναι Φαμ Φαταούλ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ποιος Μπαμπινιωτης,βρε Γερο?Ο Ομηρος ειναι,γνωστος και ως Ομερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Η Λουκρη blues μου ειναι αλανι.Σημερα ετσι αυριο αλλιως.Θανασιμη αγωνια εχω μη με εγκαταλειψει.Και για να επανελθουμε σε κατασταση σοβαρου,αξιοπρεπους blogging:

    Και παλι καλησπερα σε ολους τους φιλους και τις φιλες!:)Η γωνια αυτη ειναι μια οαση στην μπλογκογειτονια μας.Το νεογεννητο της ξαδερφουλας μου της Χαρικλειας μολις τα ξανακανε πανω του!!Ο ξαδερφος μου ο Βρασιδας κερδισε λογοτεχνικο διαγωνισμο!Το αρθρο σου καστροδεσποτη μας μαγεψε!Παντα τετοια!
    Και φυσικα 5*

    (παρακαλουμε μη μας γεμισετε το χωλακι με ξερατα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. παμε παρακατω...
    Καλη η Ουμα, δε λεω, αλλά....
    Μια και χθες μου αφιερωσε τρια τραγουδια ο swear, ενα που ξερω πως του αρεσει . Με αλλη θεα, Σαλμα Χαγιεκ.

    http://www.youtube.com/watch?v=Tu4Hnbor9rI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Καλά εσύ Λούκρι στον Όμηρο είσαι ακόμη καημένη;
    Δεν κοιτάς εκεί που με γέμισες αρνητικές ψήφους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Προσφορα προς το μπλογκ,για ν'αποφυγουμε την φασινα:
    Νεφροειδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ειναι αθεοφοβη πρωτ, ιερο και οσιο δεν εχει... αντε καληνυχτα και καλα να περασετε... ματς-μουτς-σλουουουουρρρρρρππππ... μπλιααααχχχχχχχχχχχ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Το νεφροειδες στον Μπλουζ,γρηγορα!Προσεχε που ξερνας,βρεεεεεεεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ε οχι ρε παιδια!ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ!Η Σαλμα Χαγιεκ χρειαζεται 3 λιποαναρροφησεις για να πλησιασει εκ του μακρωθεν κατασταση στοιχειωδως αξιοπρεπη.
    Οχι και θεα!Θα χασουν οι λεξεις την αξια τους...

    κορυφαιο τραγουδι(dont let me be misunderstood)κορυφαια η ΟΥΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Οι Los Lobos, τρομεροί. Φχαριστώ.
    Η Χαγιεκ πολύ καλή ήτανε πιό μικρή, τελευταία σα να μπατάλεψε κι αυτή. Κάτι στη μούρη της, δεν μου πάει. Το σαγόνι της ? Και το προφίλ της, πολύ πλακουτσωτό είναι. Κατά τα λοιπά, μια χαρά κοπέλα η Σάλμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Άσε που -τώρα που το σκέφτομαι- είναι και ολίγον κοντοπούτανο, η Σάλμα. Είπαμε, μακρυά από γκαμήλες τύπου Ούμας, αλλά αυτή είναι σκέτος τάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ειναι κοντουλα και αφρατουλα , η αληθεια να λεγεται.αλλά ο Αντονιο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Τί κοντούλα ? Ζουμπάς εννοείς.
    Ψηφίσω Κέϊρα Νάϊτλυ, που 'ναι και Εγγλεζάρα και μου τη δίνει (με την καλή έννοια) η προφορά της. Ναι,ναι, Κέϊρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Μακρώ(!)θεν σου λέει ο άλλος! Για να τονίσει το μάκρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Δεν μας παρατάς κι εσύ ρε Μπλουζμαν, που 'χεις κολλήσει μ' αυτην την χοντροπουτανάρα, την Άννα-Μαρία Λογοθέτη της Βραζιλίας ?
    Τί είναι αυτό το κρέας ? Αηδιαστική περίπτωση.
    Έλεος πλέον. Μα πού πήγε το γούστο ? Άμα την ξαναβάλεις, θα σου κάνω μήνυση για προσβολή δημοσίας αιδούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Κατι σε Βανα Μπαρμπα θυμιζει η μανδαμ,Μπλουζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. να δουμε και αλλες γνωμες, θα τις δω το πρωι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Τί γνώμες να πάρεις βρε χυδαίε, που μου βρήκες την ανώμαλη κουνίστρα με τα έμπλαστρα Λέοντος ? Να δω πώς θα το ξεκολλήσει, η πανηλίθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Μαθηματα αποτριχωσης παραδιδει,βρε πανασχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ας πάει πρώτα να κάνει καμμιά δίαιτα, η γουρούνα και μετά κάνει κι αποτρίχωση κι απολέπιση κι απ' όλα.
    -Αποτρίχωση με έμπλαστρα Λέοντος ? -Είσαι σίγουρη ? -Βρε μπας κι έχει πάθει καμμιά ψύξη εκεί χάμω και δεν μπορεί να κάτσει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Που ξέρεις καμιά φορά, Νάντια...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Εγώ στη θέση της, με τέτοια ψύξη, θα έπαιρνα κάνα ήπιο αντιφλεγμονώδες όπως πχ Bruffen, κάνα ισχυρό παυσίπονο, όπως Lonarid, Mesulid ή ακόμη και μορφίνη και σε δυό μέρες θα ήμουν περδίκι. Με έμπλαστρα δεν γίνεται δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Α,αλλος ρωταει,σ'αλλον απανταει...Κατι δεν παει καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Καλα ρε swear,λες ανορεξικη την Ουμα κα σ αρεσει η κινητη διαφημιση της Μπιαφρας Ναιτλι.Δυο μετρα και δυο σταθμα...
    Αυτη του blues καλη ειναι,αλλα θελει το αναλογο περιβαλλον.Κανα σκυλαδικο στην εθνικη οδο ή να εισαι καπου που δεν θα σε δουνε και σε αρχισουν στο δουλεμα τιποτα ταχα εκλεκτικα φλωροπαιδα.Παντως εγκρινεται,προβιβαζεται!

    Kαι αγοροκοριτσο και κλασσικο θηλυκο κ.Swear

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Δεν βαζετε μια ψηφοφορια ακομα,να εκφραστει ο λαος ελευθερα για το πως βλεπει την μπουτου του μπλουζ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Αυτός ο Βluesman με έκανε να αηδιάσω, παναθεμά τον. Σε λίγο θα μας βάλει καμμιά τσιτσιδη που χρησιμοποιεί βδέλλες γι ν' αντιμετωπίσει την όποια ψύξη. Ικανός είναι. Βρε, τί άλλο θα δούμε εδώ μέσα ?

    H Θέρμαν είναι αρρωστιάρα και χλεμπονιάρα. Άχρωμη και χαρχάλω. Ασουλούπωτη. Κρεμανταλού.
    Η Νάϊτλι έχει τύπο, ρε Πρωτ. Πώς να το κάνουμε τώρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Βρε παιδι μου δεν συνεννοουμαστε.Ενα-ενα τα θεματα.Ασε προς στιγμη τον τυπο και παμε στα της εμφανισης.Η Ναιτλι-που εμενα μου αρεσει-ειναι υμνος στην ανορεξια.Η Ουμα ειναι απλα λεπτη.Παρακατω, και οι δυο ψηλες ειναι.Δε λεω η ομολια της Ναιτλι μετραει πολυ,οπως και το στομα της,αλλα ετσι ελαφρα τη καρδια πεταμε τα σκανδιναβικα γονιδια της Ουμα;Αλλο επιχειρημα:η Ουμα ειναι διαχρονικη,εχει αντεξει στο χρονο.Κατσε να την δουμε και την Αγγλιδουλα σε καμια 5αρα χρονια...
    Στο θεμα του τυπου-στυλ τωρα.Ναι η Κιρα εχει.Αλλα μηπως η δικια μου παει πισω;Μην εισαι αδικος...Και ξανθια η δικια μου...

    τι να λεμε τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Απο πιττα που δεν τρωτε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Τι μας νοιάζει κι αν τσουρουφλιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Απο πιττα που δεν τρωμε, εκφερουμε αποψη.

    Ψηφιζω Ναιτλυ, αλλα και η Ουμα, καλη ειναι.
    Σταθερα ο swear προτιμα ενα συγκεκριμενο τυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Καλα εσυ ανωνυμε μονο με για την δικη σου πιτα μιλας βρε θηριο;Και βρισκεις μιλλιουνια που να τους ενδιαφερει το θεμα φανταζομαι...Ε εμεις ειμαστε μπλα-μπλαδες και παπαρολογοι, μη μας παρεξηγεις.

    Ναντια,στον ιδιο ευρυτερο τυπο ανηκουν τα κοριτσια...Απλα η μια παιζει Εθνικη Ελπιδων και η αλλη ειναι σημαια της εθνικης ομαδας.Ειπαμε να λεμε κουφα,αλλα μπαστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Πρωτεσιλαε, οχι ακριβως.Η Ουμα αγοροφερνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Συμφωνω!Το ειπα πρωτος παραπανω.Γι αυτο ειπα ευρυτερο.Ιδια ρευμα λεωφορου,διαφορετικη λωριδα...
    Αλλα οχι "ανορεξικη" η Ουμα που εχει 15 κιλα παραπανω απο το ζωντανο μαθημα ανθρωπινων οστων Ναιτλι.Να χουμε και μια συνεπεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Τελος παντων.
    Προσευχομαι για σας πεπλανημενοι,αιρετικοι!

    Prayer for u

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. βρε τι λετε ολοι υποκριτες; μονο μη πεσει στον ερωτα σας καμια κιρα και δεν ξερετε πως να την ξεφορτωθειτε, α ξεχασα, κανει πολυ καλη συζητηση... τι να λεμε τωρα, το λατιν το εργαλειο αρκει να περασει απο αποσταση για να αρχισει η ορμονοθεραπεια, ασε που το ιδιο παραγει ποσοτητες ικανες προς πωληση στις φαρμακευτικες... πες βρε κουφεταρα και συ τη γνωμη σου ως ειδικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. μπλουζ,πηρες φωνητικο συγγραφεα για τα σχολια????

    ΑπάντησηΔιαγραφή