Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Λούτσος βρώσιμος


Επιτέλους, μετά επίμονον πολιορκίαν, κατώρθωσε να την πείση δια νυκτερινήν έξοδον. Τόπος συναντήσεως ωρίσθη το φαρμακείον του Μπακάκου εν Ομονοία. Εξίνισεν ολίγον όταν της το προέτεινεν ,αλλά ήτο αργά δια να επανορθώση. Πιθανόν να τον εθεώρησεν επαρχιώτην αλλά είχε τρόπον να ανατρέψη την αρχικήν εντύπωσιν. Της ετοίμαζε τρομεράν έκπληξιν.
Είχεν επιμεληθεί προσωπικώς εκ πρωίας του καθαρισμού και της στιλβώσεως τού οχήματός του.Είχεν αφαιρέσει και το μαγνητικόν ταμπελίδιον «Μπαμπά, μην τρέχεις!» δια προφανείς λόγους.
Άμα τη προσωρινή στάσει, η πολύφερνος επεβιβάσθη του απαστράπτοντος οχήματος χαρίεσσα και μειδιώσα.
Έχεις καμιά προτίμηση?»,την ηρώτησε , γνωρίζων ότι θα του παρεχώρει την πρωτοβουλίαν. Όπερ και εγένετο. Την αιφνιδίασε.
Είσαι για λούτσο?», η επομένη ερώτησις.
Ορίστε?»
Λούτσο, ντε! Το νοστιμότατον οψάριον!».Δραξάμενος της ευκαιρίας εποίησε και την σχετικήν επίδειξιν των ιχθυολογικών του γνώσεων.
«Και πού τον τρώμε?», η διφορούμενος απάντησις .
Η απόκρισις τού έφερεν εις το έρκος των οδόντων πρόστυχον ατάκα αλλά συνεκρατήθη.
«Στη Λούτσα!»
Μετ’ ολίγον εκείνη προεφασίσθη έντονον κεφαλαλγίαν.
«Δεν θέλω να σου χαλάσω τη βραδιά! Μια άλλη φορά».
Απεβιβάσθη θωπεύσασα την παρειάν του. Ποτέ του δεν αντελήφθη τί ωδήγησεν εις τοιαύτην στρέβλωσιν
.

96 σχόλια:

  1. Μια ζεστή καλημέρα κι από μένα στην υπέροχη μπλογκογειτονιά (???) μας. Ξαναδιαβάζω τώρα το κείμενό μου, πραγματικά καταπληκτικό και το βίντεο υπέροχο :) 5*. Πάντα πρωτιές μας εύχομαι :) Ωραίος και ο καφές, ευχαριστώ, αλλά και τα σοκολατάκια υπέροχα κι αυτά. 5*. Ένα μεγάλο εύγε σε όλους τους φίλους και φίλες που ανοίγουν την καρδιά τους -και όχι μόνο- σ’ αυτή την φιλόξενη (???) γωνίτσα των blogs :) 5* Χ 5*.

    Τώρα, σε σχέση με τα χθεσινά αίσχη :

    -Ρε μαλάκα Bluesman, τι ορμόνες και παπαριές μας λές ? Αυτή εδώ η τσούλα έχει σωματοδομή ιθαγενούς του Αμαζονίου, απ’ αυτούς που ψαρεύουν ακόμη με καλαμένιο καμάκι και τους τρώνε τα πόδια οι κροκόδειλοι και τα πιράνχας. Μόνο το κόκκαλο στη μύτη της λείπει για να την ξαναστείλουμε πίσω στη ζούγκλα. Κανονικό πιθηκοειδές. Σε λίγο θα μας πεις ότι σ’ αρέσουν και οι Πυγμαίες της Νέας Γουϊνέας. -Μα τι γούστα είν’ αυτά που έχετε ορισμένοι ?

    Άλλος από κει ο Πρωτεσίλαος. Ήθελα να ‘ξερα, σε οφθαλμίατρο πότε πήγατε για τελευταία φορά ? Ρε παιδάκι μου, η Ούμα (άκου Ούμα ! μη χέσω), έχει μια πατούσα σαν κουπί. Σαρανταπέντε νούμερο παπούτσι φοράει. Καλά, είσαι σοβαρός ? Σ’ αρέσει γυναίκα αντρουά, με ποδάρι μπασκετμπωλίστα ? Σας πουλάνε κάποια για θεογκόμενα και τσιμπάτε αμέσως. Άμα την έβλεπες αυτήν μπροστά σου, σε κάνα βαπόρι για Κυκλάδες, φορτωμένη με σάκκο πενήντα κιλών, sleeping bag κλπ, και τα παπούτσια Νο45 να χάσκουν μπροστά σου, σαν τάφος λυκόσκυλου, θα έλεγες «ουστ μωρή μουλάρα, πατσαβούρα, που μου θες και τουρισμό!». Αλλά έτσι είναι. Επικεντρώνετε σε όσες σας πλασάρουν για σούπερ. Κάτι υπερτιμημένες, τύπου Θέρμαν, Θέρον κλπ. Και βέβαια, ως βέροι ελληναράδες, μη δείτε ξανθό μαλλί, αναστατώνεστε. Την ίδια στιγμή, πάω στοίχημα ότι κανείς από σας δεν ξέρει ποιά είναι πχ η Claire Forlani (εγγλέζα φυσικά, κι αυτή), ή η άλλη, η Jennifer Connelly (αμερικανίδα αυτή, αλλά δεν πειράζει), δηλαδή και ηθοποιάρες κλάσεως, αλλά και αυθεντικές καλλονές. Και όχι μπασκετμπωλίστριες. Ξυπνάτε. Θέλω να έχετε μάτι αετίσιο, σαν του φίλου μου του Freeagle. Και επίσης : Το γούστο είναι κάτι που καλλιεργείται. Μην επαναπαύεστε στο έμφυτο φτηνιάρικο γούστο σας. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας, τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Swearengen, 5*. Μου θύμισες ότι πρέπει να πάω ν' αγοράσω κάνα δυο καινούρια ζευγάρια παπούτσια για την Άνοιξη.
    Usound, 4χ4*, ένα ακόμα υπέροχο κείμενο-στολίδι της μπλογκόσφαιρας, μα ο λούτσος της εικόνας μου δημιούργησε νέα συμπλέγματα κατωτερότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -Ρε συ συνέταιρε, να σε ρωτήσω κάτι ? Από καιρό δηλαδή θέλω να σε ρωτήσω, αλλά περίμενα να δω πού το πας :
    -Γιατί αδελφέ μου, τελευταία, γράφεις σαν τον Θρασύβουλα ?

    5*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5* για την εύστοχη παρατήρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε swearengen, η επίσκεψή σας μας τιμά. Όπως πάντα, ετοιμόλογος, χιουμορίστας και ικανότατος στη γραφή. Λαμπρυνετε το φτωχικό μας με την παρουσία σας. Τα σέβη μου στη σύζυγο που κατάφερε έναν τέτοιον άνδρα!Επιμελώς αποφεύγετε να σχολιάσετε τα περί λούτσου, αν και ευκόλως διακρινόμενη η αντιπάθειά σας σε λέξεις που λήγουν εις - ουτσος. 5*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω ότι έχει αναφερθεί σε παλιότερο κείμενο, στον Ανδρούτσο. 5*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι εγώ στον Παπανούτσο, αλλά ήταν σαφές το υπονοούμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και όμως, εκτιμώ απεριόριστα τον Σούτσο, και υπήρξα -αν και ΑΕΚτζής- θαυμαστής του Γιούτσου.
    Αλλά, μέχρι εκεί και -νομίζω- ορθώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαφές υπονοούμενο, δεν μπορεί να είναι υπονοούμενο. Είναι σαν να λες αγοράζω μετοχές που τελειώνουν σε ΟΛΘ. (Κάτι που επίσης έχει κάνει στο παρελθόν, μάλλον ανεπιτυχώς). 5*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σωστός ο mc! Μου θύμισε μια βλάχα, που όταν της σφύριξε στο αυτί ο βλάχος "έλα μωρή το βράδυ στην πηγούλα να σε μαμήσω", απήντησε:
    "Tούπιασα το 'πονοούμενο, Μήτσου μου!"
    3* για την βλάχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όχι, το θυμάμαι καλά, είχα πεί κατά λέξη :

    "Αγοράζω μετοχές που ΑΡΧΙΖΟΥΝ από ΟΛ. -τρία γράμματα".

    Άλλο πράγμα αυτό, μη λέμε κι ό,τι θέλουμε.

    5*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχεις δίκιο, το θυμήθηκα τώρα. Θυμάμαι, είχα δώσει εντολή αγοράς 150,000 τεμαχίων Ολυμπιακής Αεροπορίας. Το σύστημα μου απάντησε ότι δε μπορεί να εκτελέσει τέτοια εντολή και με ρώτησε αν επιθυμώ να πάρω Ολυμπιακή τεχνική. Του απάντησα όχι. Δεν ξανασχολήθηκα από τότε με ΟΛ-. 5*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εφιστώ την προσοχήν στις κυρίες(λέμε τώρα). Όποια μπει οφείλει να απαντήσει στην ερώτηση: "Λούτσον έχετε γευθεί?".
    Αν πει ναι ,τρία!
    Αν πει όχι, πέντε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από την πλευρά του management, η σωστή ερώτηση δεν είναι το ΑΝ. Είναι το πόσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε mc, συνέλθετε! Απευθυνόμεθα εις κυρίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η δε βαθμολογία προκύπτει από την σχέση: Λούτσοι επί Λούτσοι συν δύο φορές τους Λούτσους + έναν επιπλέον Λούτσο. Αυτό είναι ταυτότητα: (Λούτσοι+ένας επιπλέον) εις το τετράγωνο. Προσεγγίζει το fair value και μπορεί να μας οδηγήσει σε ορθές αποφάσεις. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορούμε να έχουμε και το Λούτσοι^3-1. Και πάλι όμως οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί.
    Κύριε Usound, 5* για την υπενθύμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προσοχή, προσοχή! Η χρήσις λέξεων ληγουσών εις -ούτσος θα ελέγχεται αυστηρά! Να 'μαστε ξηγημένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κατάλαβα! χάθηκε να πει ότι πάνε για συναγρίδα; Τώρα του έμεινε ο λούτσος στο χέρι ας πρόσεχε ... καλημέρα είπα; δεν είπα! Για προσέχετε τι λέτε για τις κοντές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λοιπόν πολύ γουστάρω αυτό το "η ανάρτηση αφαιρέθηκε από τον συγγραφέα"! 5* στην blogSpot.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η κυρία να απαντήσει στην ερώτηξη περικαλώ. "Έχετε γευθεί λούτσον?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι ερώτηση είναι αυτή αγαπητέ usound ασφαλώς και έχω, για συναγρίδα μην παίρνετε όρκο καθότι 1λουτσος=1ΕΤΕ ενώ 1συναγρίδα = 10 ΟΠΑΠ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συμπεραίνεται όθεν πως ,αν σας ταϊσουν συναγρίδα, ισοφαρίζετε 10 λούτσους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. πολύ σωστά καθότι ισχύει η μέθοδος της αντικατάστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ω !!! συναγωνιστή usound , πάντα το έλεγα ότι η ευγένεια και το ήθος είναι γένους αρσενικού , εννοείται 5* .
    Αν τώρα ο λούτσος έχει σχέση με γαύρο ,ευχαριστώ δε θα πάρω ....,καλο μεσημερι σε εσένα και όλους τους εκλεκτούς αναγώστες του υπέροχου μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Kαλο μεσημερι στην απανεμη γωνια της blogoγειτονιας!Ανοιξα τον υπολογιστη και πλημμυρισα απο την θεσπεσια φωτογραφια του υπεροχου αυτου ψαριου!Με την παρουσια των φιλων γινεται ομορφοτερη η μερα μας.Λατρεμενοι λουτσοοικοδεσποτες να ειστε παντα καλα να μας φτιαχνετε το κεφι!:)))).Ενα τραγουδι,ενα καλο νεο,μια βολτα αρκουν για να φτιαξει η διαθεση:)))
    Και φυσικα 5*


    Λοιπον,μετα το μπουκετο φρασεων που σε οδηγει σε γαστρεντερολογο,εχουμε και λεμε.
    Swear,καταρχην εκανες γαργαρα την παρατηρηση-επιχειρημα οτι η Κιρα ειναι στα ορια του anorexia nervosa.Δευτερον τι παει να πει μας "πλασαρουν".Δεν σε ειχα για συνομωσιολογο και τυπο του στυλ"ελα μωρε...Κατι τετοιες τις ειχαμε για την πλακα μας στο εργαστηρι θεατρου/πρακτορειο μοντελων κλπ".
    Τα απειρα εξωφυλλα της Ουμα σε ολα τα καλα περιοδικα ειναι προφανως μεσα στην προσπαθεια να σε πιασουν κωτσο-αυτο τους μαρανε-και οχι γιατι η κοπελλα εχει σπανια ομορφια και τυπο...
    Αυτοι που της εδωσαν το Οσκαρ β γυναικειου και Χρυσες Σφαιρες και αυτοι ασχετιδηδες....Στο ΤIME ο Tarantino δηλωνει οτι ειναι σε επιπεδο Γκαρμπο και Ντηντριχ,αλλα ξερω,τι να μας πει αυτος ο ανυπαρκτος...
    Εν ετει 2005 την πληρωνουν 13εκ.δολλαρια και ειναι απο τις πιο ακριβα αμοιβομενες ηθοποιους του Ηollywood,αλλα ασε ξερω..."τι ξερουν αυτοι οι αλμπανηδες,εμενα ρωτα"...
    Εχεις δικιο.Ειναι φτηνιαρηδες(και εγω μαζι τους),ασχετοι και πανε να μας πουλησουν φικια για μεταξωτες κορδελες για να μας τα φανε .Ειναι για τα μπαζα η Ουμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πως να ψηφισω το κειμενο,αφου δεν εχεις την σωστη επιλογη ουτε σημερα?Για Νομπελ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. viviane at chickipedia

    ου να μου χαθειτε ωρε, ντρεπομαι για λογαριασμο σας, καλυτερα να παραδεχτειτε πως δεν ειστε σε θεση να αντιμετωπισετε ενα θηριο του αμαζονιου, τζοτζομπες, ε τζοτζομπες...
    οπως βλεπετε στην εγκυροτατη τσικιπιντια, το θηριο ειναι 5 ποδια και 7 ιντσες ψηλη, ειπατε τιποτα; ειπατε τιποτα; ειπατε τιποτα;... για τα υπολοιπα τι να λεμε τωρα, πισω και σας εφαγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ευγε,Μπλουζ,αυτη η ΚΡΕΟ-ΛΗ βαζει κατω πολλες ξανθοψειρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε συ blues, σιγά το ύψος, 5'7 = 1,70μ καλή αλλά όχι και θηρίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Στον κυριο ? : απ οσο θυμαμαι, οχι .

    Αν ημουν αντρας, το γουστο του swear στις γυναικες, ειναι πρωτο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σκυλί με ρούχα είναι ,και ναι μπορεί να δαγκώνει.
    Τώρα για το Σαρλιζάκι, που μου την θεωρείται υπερτιμημένη, μάλλον λόγω ηλικίας ξεχνάτε.
    Ένα Martini βοηθάει στην ανάκτηση μνήμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ξεχασα: τι βρωμοψαρο ειναι αυτο, ευγενικε οικοδεσποτη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ως γνωστόν όλα τα εις -ουτσος φανερώνουν ανδρεία ή σοφία π.χ. Ανδρούτσος (ανδρεία) , Παπανούτσος (σοφία). Εξαιρούνται: το Γι-ουτσος και #-ουτσος που σημαίνουν έμπαινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Για τα chicks τώρα … διαφωνώ με την επίθεση στον Blues και ναι το αετίσιο μάτι μου διακρίνει την ωμή θηλυκότητα και την ζωώδη σεξουαλικότητα στο κορμί γέννημα-θρέμμα του Αμαζονίου … για όλες τις άλλες που αναφέρεστε, πώς να το πω να μην το κόψει η λογοκρισία … είναι λίγο κρυόκωλες, τι λίγο δηλαδή πολύ, πάρα πολύ … σε σημείο που αν πάει κάποιος με δαύτες θα του χρειαστεί σίγουρα το έμπλαστρο λέοντος … για την ψύξη …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτη η διευκρινηση στον τιτλο:Βρωσιμος-τι σκοπο εχει?Γινεται σε αντιδιαστολη με ποιον λουτσο ακριβως?Τον πολυκαιρισμενο να υποθεσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Οφείλω να δηλώσω πως μετά τις παρεμβάσεις Μπλουζ και Αποστέλ αναθεωρώ την αρχική μου εντύπωση. Το Σαρλιζάκι είναι ο κώλος του μαρτίνι? Ε τότε, οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο για την κυρία θα θεωρηθεί ιεροσυλία. Όσο για το λατινάκι, τι να λέμε τώρα. Μπουκιά και συγχώριο. Και αντιχοληστερινικόν αν και κατ' όψιν λιπαρόν.
    Υ.Γ.Νάντια, η περαιτέρω συμμετοχή σου δεν είναι επιτρεπτή ανευ απαντήσεως εις την ερώτηξιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. H κατάσταση είναι σχεδόν τραγική. Βλέπω οτι το φτηνιάρικο κοντοπούτανο του Μπλουζ, γνωστή πιά στους κύκλους της ανθρωπολογίας ως "O Aνθρωποπίθηκας του Bluesman" (προς τιμήν του επιστήμονα -της Θύρας 7- που την ανακάλυψε), σαγήνευσε κι άλλο κόσμο. Πρώτος-πρώτος ο κάφρος Freeagle, από τον οποίον βέβαια δεν περίμενα και κάτι καλύτερο. Ακολουθεί ο Πρωτεσίλαος, που δήλωσε ότι θα τη συνόδευε ευχαρίστως, αλλά και ο Usound, που χτες τη βρήκε κοντόχοντρη μεν, αλλά ωστόσο "παιχνιδιάρα", ενώ σήμερα τη θεωρεί πλέον "μπουκιά και συγχώριο" (στο λαιμό να σου κάτσει). Θυμίζω ότι προ ημερών ο ίδιος (Usound) είχε αναρτήσει νταλικέρηδες για καλλονές. Υποψιάζομαι ότι θα υπάρχουν κι άλλοι κρυφοί θαυμαστές, αφού δεν είδα και κανέναν, πλην εμού, να βγεί ευθέως και να καταδικάσει το οικτρό θέαμα. -Ύψος 1,70 ? Εδώ γελάμε. Ναι, με τις χοντροτακουνάρες της και πάνω στο σκαμνάκι του λούστρου. 1,50 είναι το εκτιμώμενο ύψος, συν-πλην ένας πόντος. Θα ρωτήσει κάποιος : "-Μα δεν βρίσκεις τίποτε θετικό πάνω στην πιθηκίνα?" Η απάντηση είναι ναι, βρίσκω σ' αυτήν μία και μόνη χρησιμότητα : Να παρασύρει τον ηλίθιο γκορίλλα μακρυά από τις μπανάνες που του κρύβουν κάθε μέρα οι elliotικοί μέσα στους θάμνους και να τον ανεβάσει σε ψηλά κλαδιά. Διότι κανονικά, ΜΟΝΟ ενός γορίλλα τη γενετήσια ορμή θα μπορούσε να ξυπνήσει αυτή η μαϊμού.

    Πάμε παρακάτω. Όπως πολύ σωστά (αναμενόμενο άλλωστε) επεσήμανε η εκλεκτή Nantia42, το γούστο μου στις γυναίκες είναι εξαιρετικό. Όντως. Ανέφερε ο Πρωτεσίλαος κάποιο οσκαράκι που έχει πάρει η Ούμα. Big deal, λέω εγώ. Οφείλω βέβαια να υπενθυμίζω ότι κάτοχος Όσκαρ είναι και η Jennifer Connelly, ηθοποιός μεγάλης κλάσεως Αλλά πού να τα ξέρετε αυτά, ελληναράδες ? Εδώ ο ουζμπέκος ο Bluesman την είπε "ξέκωλο". Ποιάν ? Τη Jennifer. Να τρέχετε πίσω από τον κώλο της Σαρλίζ, ξέρετε βέβαια. Χωρίς να σκεφτεί κανείς από σας τους αφελείς, ότι όταν την κουβάλησαν την Σαρλίζ εδώ χάμω στην Ελλαδίτσα, να κάνει τη διαφήμιση του Martini, η Σαρλίζ ήταν ένα τίποτα. Και βέβαια, αυτό δεν ήταν τυχαίο. Για μόντελινγκ λέμε τώρα, διότι η καημένη ως ηθοποιός κάπως το παλεύει. Αλλά ούτε κι αυτό το έχετε προσέξει, διότι το μόνο που σας κινεί το ενδιαφέρον είναι ο πισινός της. Εν πάση περιπτώσει, όσο για τον περιβόητο κώλο, πού τον είδατε εσείς ρε μπαγλαμάδες, να μου τον δείξετε και μένα ? Αφού η διαφήμιση κόβεται ΠΡΙΝ αποκαλυφτεί ο κώλος. Άρα είστε και άσχετοι, αλλά και φαντασιόπληκτοι. Σας πουλάνε παραμύθι ότι πίσω από το σήμα του Martini κρύβεται τάχα ένας αξιόλογος κώλος κι εσείς το τρώτε αμάσητο. Χαϊβάνια. Πίσω από το σήμα του Martini κρυβόταν ένας φτηνός κώλος, τόσο φτηνός που να μπορεί να τον πληρώσει ένας χλιμίτζουρας ελληνας διαφημιστής, ώστε να πάρει τον κώλο του (ο κώλος) και να έρθει στην Ελλάδα να γυρίσει το διαφημιστικό με τρείς κι εξήντα. Ενώ, εάν ο κώλος ήταν καλός -άρα ακριβός- κατ΄αρχήν δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα, αλλά -ακόμη κι αν ερχόταν- θα τον έδειχναν ολόκληρο και δεν θα τον κάλυπταν με αυτοκόλλητο Martini. Ώστε να πιάσουν τόπο τα πολλά λεφτά. Αρκετά όμως μ' αυτόν τον κώλο.
    Θέλω σήμερα να καθήσετε κάτω και να σκεφτείτε σοβαρά. Για τον εαυτό σας. Αναρωτιέμαι πόσοι από εσάς θα οδηγούσαν Subaru Impreza, μπλέ ελεκτρίκ, με το φτερό από πίσω σε θέση απογειωσης, με μπουρί σαν κανόνι και με τα παράθυρα ανοιχτά, ν' ακούγεται ο Τσιμογιάννης σε δέκα οικοδομικά τετράγωνα. -Ή μήπως υπάρχουν ήδη ανάμεσά σας κάποιοι τέτοιοι ? Δεν θα εκπλαγώ καθόλου. Ο άλλος (Πρωτεσίλαος) επικαλείται τη γνώμη του Ταραντίνο για την Θέρμαν. Είναι -λέει- σε επιπεδο Γκαρμπο και Ντηντριχ. Και το είπε αυτό, ποιός ? Ο Ταραντίνο, που αν του δείξεις φωτογραφίες της Γκάρμπο και της Ντρήτριχ, θα νομίζει ότι είναι τίποτε συγχωρεμένες θειές του, από τη Σισίλια. Ο Ταραντίνο, ένα σκέτο βόϊδι, που η επιτυχία του επιβεβαιώνει ότι η Αμερική είναι όντως η χώρα των ευκαιριών. Θα μου πεις "-εσύ ρε επίπεδο, δε βλέπεις Ταραντίνο?" Φυσικά και βλέπω. Και Τζάκι Τσαν βλέπω, δίχως αυτό να σημαίνει ότι τον θεωρώ ηθοποιό.
    Κανονίστε την περαιτέρω πορεία σας. Άπαντες πλην Mc, που είναι άνθρωπος με γούστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. οχι,οχι,γιουσαουνη τα μπερδεψες.η σαρλιζ επαιζε σε καποια διαφημιση του μαρτινι και ηταν οπως παντα ΘΕΙΑ..ο κωλος του μαρτινι,ηταν αλλη διαφημηση,που δοξαζε την ανθρωπινη γυναικεια υπαρξη ως επιτομη της θειας δημιουργιας οταν αυτη εχει ΚΕΦΙΑ...ανυπερβλητος,απολυτος,αυθαδης,Ο κωλος..
    (παλι μπερδεψες τον λουτσο με τον παπανουτσο...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. αδερφακι μου swear,με την λεξη πληρωνεσαι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Στάκα, βρε Χάρε!Δεν μπορεί να κάνει λάθος ολόκληρος Αποστέλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δεν κάνει λάθος ο Apostel.
    Χάρε ξαναδές το βίντεο.
    5*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. swear:
    -για αμοιβη Ουμα γαργαρα

    -για φιλμογραφια Ουμα γαργαρα

    -για Χρυσες Σφαιρες(οχι μια, πολλες)υπεργαργαρα
    -για κοκκαλιαρα Κιρα παλι γαργαρα
    Γκλουγκλουγκλουγκλουγκλουγκλουγκλουγκλου
    -και ο Ταραντινο ισα και ομοια με Τσακι Τσαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Α!Και κατι αλλο...Σκεψου να ειχε παιξει η Ουμα στο Ηulk,οπως η Connelly(που θεωρεις βεβαιο οτι αγνοουμε)...Αμοκ θα σε ειχε καταλαβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. -Tί να σου πώ βρε ? Πόσα παίρνει η Ούμα ? Η Μαντόνα ξέρεις πόσα παίρνει ? Και τί με νοιάζει όμως εμένα ? Αν μου βάλεις ν΄ακούσω Μαντόνα, θα σου κόψω την καλημέρα. Δεν υπάρχει καλλιτέχνις Μαντόνα. Μια απάτη είναι όλο αυτό, όπως ο Χατζηγιάννης, που τον ακούνε οι πιτσιρικάδες.
    Άρα, το κασέ δεν αποτελεί κριτήριο. Πού ακούστηκε ?

    Φιλμογραφία Ούμα ? Δεν βλέπω κάτι το εξαιρετικό. Τουναντίον θα έλεγα. Ουσιαστικά, όλη της η καρριέρα είναι οι τρείς ταινίες του Ταραντίνου, εκ των οποίων οι δύο είναι για γέλια και η τρίτη απλώς βλέπεται. Άντε να σου βάλω και το Γκάτακα. Με την ευκαιρία, να σου πώ ότι στο Kill Bill, η Χάννα που είναι τουλάχιστον δέκα χρόνια μεγαλύτερή της, φαινόταν πέντε κλάσεις ανώτερη. Και όχι μόνο ως ερμηνεία, αλλά και ως εμφάνιση.
    Άρπα την !

    Για Κέϊρα : Άλλο κοκκαλιάρα, άλλο αδύνατη-μινιόν. Η Θέρμαν είναι κοκκαλιάρα, δηλαδή έχει μεγάλα οστά παντού και για αυτό είναι ΚΑΙ φαίνεται κοκκαλιάρα. Για δες τη φάτσα της Κέϊρα, του φαίνεται για κοκκαλιάρα ? Όχι. Για τον λόγο που σου εξηγώ. Καθαρή ανθρωπομετρία.

    5* στον εαυτό μου, για την κατάρτισή μου, επί παντός επιστητού. Και άλλα 5* για το γούστο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Swearengen, σε προσκαλώ στην ομάδα "έξυπνο κρίμα". Στηρίζετε στην υπόθεση εργασίας ότι όλοι εξαπατώνται από τα μ.μ.ε. και βλέπουν για κορμάρες, κάτι ανορεκτικά παραμελημένα ψάχνω-δε-βρίσκω.
    Το "έξυπνο κρίμα", ορμά στο ψαχνό (ελπίζω να καταλαβαίνουν και οι υπόλοιποι ότι η έκφραση δεν βγήκε τυχαία. Αν τα χτικιάρικα ήταν ωραία, θα λέγαμε "όρμα στο χτικιό". Δεν το λέμε). Ορμά λοιπόν στο ΨΑΧΝΟ ενώ ταυτοχρόνως αναφωνεί προς τους θαυμαστές ακτινογραφίων, "κρίμα ρε παιδιά, κρίμα. Κλαψ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. "Βουρ στον πατσά!", το ξέρω εγώ. "Και βάρα στο ψαχνό!". Μη λέμε κι ό,τι θέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Εξαρτάται από το ψαχνό. Ούτε ο Μπαμπινιώτης μπορεί να περάσει το τεστ εισαγωγής στο "έξυπνο κρίμα".
    Όταν μιλάμε για αντίπαλα στρατεύματα λέμε όντως "βάρα (ή χτύπα) στο ψαχνό". Όταν όμως μιλάμε για γυναικάρες, έχουμε το "όρμα". Άσχετα εάν τις περισσότερες φορές περνάμε και στο "βάρα". Αυτό το "βάρα" εκτελείται αλλού και αλλιώς κατόπιν του αποτυχημένου trade, μα που καταδεικνύει την αρχική μας ορθή επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. -Mc, κατέχεις (ξέρεις) ίντα 'ναι (τί είναι) να ΄χεις χίλια (1000) πρόβατα, να τα ταϊζεις, να τα ποτίζεις, να τα βοσκίζεις (βοσκάς) μέσα στο κρύο στη βροχή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. To Tainted Love στις χειρότερες στιγμές του. Όχι ότι και το αυθεντικό τα πήγαινε και πολύ καλύτερα. Αυτή είναι η γνώμη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Swearengen, αποφεύγω να μιλώ για πρόβατα, ακολουθούν παράξενοι έως παράλογοι συνειρμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Τραγική. Άχρωμη και αταλαντη. Θλιβερά κατάλοιπα της γενιάς των "wanna be whitney" κορασίδων του Μπρονξ.
    Αυτή είναι η γνώμη μου.

    1*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Πάντως, έχω παρατηρήσει πως όλοι οι χασούρηδες κατέχουν καλά τα μυστικά του κώλου. Προσπαθώ να βρω τη συνάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΜΥΣΤΙΚΑΤΟΥΚΩΛΟΥ=int(2*ΧΑΣΟΥΡΑ-0,8). Όπου ως χασούρα μετράμε το % του διαθεσίμου. Όταν και μόνον όταν αγγίξει το 90% μαθαίνει κανείς το πρώτο μυστικό. Τα επόμενα απαιτούν μόχλευση και ασχολούνται μ' αυτά επαγγελματίες traders.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αυτο λεγεται κοκκαλιαρα και οχι αδυνατη (τωρα επιτελους που απαντησες,την βαζω και οποιος εχει ματια βλεπει).
    Και στις τρεις ταινιες του Ταραντινo που επαιξε,πηρε ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΣΦΑΙΡΑ.
    Τωρα βεβαια το Dangerous Liaisons,το Μiserables,το Jennifer8,το Prime(με Μεριλ Στριπ),το Golden Bowl(σκηνοθεσια James Ivory,βρε τον μυρωδια πηγε καi πηρε την Θερμαν,δεν ρωταγε τον swear!)δε σου λενε τιποτα.
    Σε καμια 20αρια ωρες που θα μου σχολιασεις την συμμετοχη Κονελι στο HULK,θα βαλω το λινκ της εργαρας αυτης.
    Σαθρα τα επιχειρηματα σου swear...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Πολύ ωραία η συνάρτηση σου (2* ΧΑΣΟΥΡΑ-0,8).

    2*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Τώρα πια οι χρυσές λύρες είναι πιο ακριβές από τις χρυσές σφαίρες. Όλο και κάποιο ρόλο θα έπαιξαν αυτές οι βραβεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Παναγιά μου! Τι είναι αυτό το χτικιό ρε Πρωτ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Δες κι εδώ την "κουκλάρα" σου :
    http://www.womenrepublic.co.uk/entertainment/makeup/uma_thurman.htm
    Ωχ, μανούλα μου ! Ο Γιαγκούλας ! Εντάξει, θα το τρώω όλο το φαϊ μου.

    Μια χαρά παιδικό εργάκι ήταν ο Χούλκ. Παιδικό σημαίνει για παιδιά. Δεν προορίζεται να αρέσει στους μεγάλους. Όχι αναγκαία, τουλάχιστον.

    1*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. H αγαπημενη του swear ειναι.Μου λεει δεν ειναι κοκκαλιαρα,ειναι λεει απλα αδυνατη.Ε δειτε την και κρινετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ξέρω πολλές τέτοιες swearengen αλλά το "έξυπνο κρίμα" με καλεί! Καλό βράδυ! 3,14*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Μια γυναικα χωρις make-up ειναι αυτο που εβαλες εσυ.Για αυτο που εβαλα εγω επιμενεις οτι δεν ειναι κοκκαλιαρα;
    "Για Κέϊρα : Άλλο κοκκαλιάρα, άλλο αδύνατη-μινιόν",ετσι ακριβως το ειπες να σου θυμησω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ρε δεν με χέζετε με τα ψοφίμια σας! Μιά βόλτα στο Μπουρνάζι σας χρειάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ειδες τωρα τι κανεις swear;Με την ισχυρογνωμοσυνη σου πηρανε θαρρος οι ΛιτσοΓιαγκουσηδες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Όχι ΜΙΑ γυναίκα χωρίς make-up.
    ΔΥΟ γυναίκες χωρίς make-up. Το ψοφίμι η Ούμα και η Κέϊρα, στη παπαράτσι-φωτο που ανήρτησες.

    Νομίζω, η σύγκριση "χωρίς make-up" τα λέει όλα. -Και να σου πω? Η Κέϊρα τρώει και δέκα σάντουιτς και το λύνει το θέμα της. Αυτή η μούρη-Σπιναλόγγα η Ούμα, πώς θα το λύσει, μου λες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Πέραν της πλάκας … τι ειν’ τούτα τα ξόανα; Θα κάνατε ποτέ σεξ μαζί τους; Ρε! Ξυπνάτε ! αν η γυναίκα δεν έχει πιασίματα … τι θα πιάσεις; Άιντε κάνα λούτσο …

    Εκτός βέβαια αν έχετε σκοπό να τις … συζητήσετε .. αλλάζει τότες το θέμα … πάει στο φιλοσοφικό οπότε τσάμπα βάζετε φωτός … αναρτήστε κάνα πόνημα των δεσποινίδων να ξεστραβωθούμε και ‘μεις οι αμόρφωτοι που όλο τον νου μας τον έχουμε στους κώλους και πως θα τους πορθήσουμε …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Α!Σημειωσαμε καποα προοδο βλεπω.Η Κιρα εχει προβλημα ,αλλα θελει λεει δεκα πιτα-γυρο για να λυθει.Ουφ,παει αυτο...Η φωτο της Κιρας που ηταν παρθιο βελος για σενα ,δεν ηταν παπαρατσι.Βγαινει απο την θαλασσα και ποζαρει.
    Στο λινκ που εβαλες εσυ αυτο:"Uma has been one of the best actresses in Hollywood for the last twenty years.",πως σου ξεφυγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ναι, η εκ των καλυτέρων του Χόλυγουντ είναι γνωστή και δεδηλωμένη ανορεξική, οπότε τί συζητάμε τώρα εμείς ? ΑΡΡΩΣΤΗ είναι η γυναίκα. Στάματώ εδώ. Κάθε περαιτέρω σχόλιό μου, θα μπορούσε να παραβιάσει την ιδιωτική σφαίρα και τα προσωπικά δεδομένα μιας βαρέως ασθενούς συνανθρώπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Θα συμφωνήσω με αετόν! Μας πρήξατε με τις καρακάξες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Καλά. Την επόμενη φορά που θα ξανακοιτάξω γυναίκα, θα το κάνω μόνον υπό την αυστηρή προϋπόθεση να έχει πιασίματα (αν έχει και χερούλια και χειρολαβές, ακόμη καλύτερα).

    Μετά τη γυναίκα-δηλητήριο, η γυναίκα-βαλίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. … βγαίνω έξω προς αναζήτηση σαρκός τροφαντής … μαζέψτε τα κοκαλιάρικα … τα λέμε αύριο … πρέπει και να πιω για να ζήσω … καλό βράδυ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. "“I think we should search for the fairy-tale ending. Why not? Let’s be real about how unreal we all are".Tαδε εφη Θερμαν.
    Εδω η αρρωστη και κακασχημη με τον γιο της
    πω ρε χαλια

    The end
    (μην γινει μια ουσιστικη ανταλλαγη επιχειρηματων,φαγωθηκατε)

    Και βεβαια καλο βραδυ στους λατρεμενους φιλους και φιλες και πολλες ευχες για μια χαρουμενη σαρακοστη.Καστροοικοδεσποτες και παλι συγχαρητηρια.Το 876ο 5* απο μενα:)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Τον γιό με ποιόν τον έκανε? Κάτι δεν πήγε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ρε παιδια, που χαθηκε η ναντια; να απαντησει ξεχασε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Καλημερα.
    Δεν το ξεχασα, δε θυμαμαι να εχω γευθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. … καλησπέρα!!! 5* :-)
    Τι να πρωτοευχηθώ;;; Καλό μήνα!!! Καλή σαρακοστή!!! καλή νέα εποχή !!! … μπαίνει η άνοιξη και πλημμυρίζει η μπλογκόσφαιρα με τα θεία αρώματα της μάνας φύσης … να τώρα που σας γράφω η οθόνη μου μυρίζει παπαρούνες … (ή είναι που μου ‘πεσε μια φορά λίγη «παπαρούνα» στο πληκτρολόγιο και ποτέ δεν μπόρεσα να την βγάλω όλη ανάμεσα απ’ τα πλήκτρα; …;-)

    \(^_^)/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Kαλησπέρα κι από μένα στην όμορφη, ζεστή ομήγυρη :))) Καλό μήνα να 'χουμε και να ευχηθούμε, μαζί με το γέρο-χειμώνα, να φύγει για πάντα και το γκρίζο των αγορών. Όσο για τη χαρούμενη συντροφιά μας, τί πιό υπέροχο από το να κάνεις το απογευματινό τσιγαριλίκι σου, στρώνοντας κεφάλα παρέα με το χαρούμενο τιτίβισμα των ξένοιαστων φίλων :)))
    Ευγενικέ Οικοδέσποινε, να 'σαι πάντα καλά, να μας κερνάς από το νέκταρ των κειμένων σου και την αμβροσία των σχολίων σου. Κι εσύ Πρωτεσίλαε, γνωστέ πιά σε όλους και σαν "Γκουρού του Χόλυγουντ", να ΄σαι καλά. Και συ Nantia42, πλουμιστή πέρδικα του Ψηλορείτη, να 'σαι πάντα καλά. Κι εσύ Λούκρη να ΄σαι καλά και να μας καθοδηγείς με τη σοφία της πείρας σου. Κι εσύ Mc, κι όλη η υπεροχη παρέα, όλοι να 'στε καλά.
    Φυσικά, 5*
    :))))) :))))))))):))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Κόφτε την πλάκα! Σας σιχάθηκε η ψυχή μου! Που νομίζετε πως βρίσκεστε? Εδώ είναι μπλογκ για μπινελίκια, πουστιρλίκια, μπουνίδια, κλωτσίδια, ροχάλες. Εν ολίγοις, καθαρό κρεμανταλάδικο! Φιλάκια, χαδάκια, κουδουνίστρες,ματς-μουτς, κεκάκια,σάλια,αδελφίστικα, καλημέρες, καλησπέρες, καληνύχτες, γλύφτες, κολαούζοι,ονειροπαρμένοι, αλλοπαρμένοι, βαρεμένοι, πονεμένοι γονείς, χήρες και ορφανά να στεγαστούν αλλαχού! Τα πήρα τώρα!
    5* μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Tα πήρες Οικοδέσποινε ?
    5*

    -Τί βλέπουν τα μάτια μου, στο παραπάνω σχόλιο της Λούκρης ?
    "Αυτή η ανάρτηση αφαιρέθηκε από το συγγραφέα"

    Μωρέ μπράβο ! Μου έγινε τώρα και ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ η Λούκρη ? Αυτό θα πεί πρόοδος !
    5* και στη Λούκρη, λοιπόν.

    Άφεριμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Εάν έχετε τελειώσει με τη θεμελιώδη ανάλυση του Λούτσου, μπορείτε να δείτε και
    τεχνική του ανάλυση, εδώ

    Σπαμάρω και γουστάρω!

    5*

    ΑπάντησηΔιαγραφή