Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Αρρηφόρειος καραμπόλα

Ρε τους μπαγάσηδες τους Αρχαίους! Ήταν και παιχνιδιάρηδες! Έφτασαν να βάζουν και τα κοριτσάκια να παίζουν μπιλιάρδο, οι διεφθαρμένοι! Τα κλειναν ,που λες, για κάτι μήνες στην Ακρόπολη για να υφάνουν το πέπλο της Αθηνάς για τη γιορτή των Παναθηναίων. Τα βάφτιζαν και Αρρηφόρους για να έχει και μια μεγαλοπρέπεια το πράμα.Τον ελεύθερο χρόνο τους τα κοριτσόπουλα δεν είχαν τι να κάνουν. Καφέ δεν είχε τριγύρω, το chatting ήταν άγνωστο, κορτάκηδες δεν πλησίαζαν. Τόριξαν λοιπόν στο μπιλιάρδο. Μόνο που τότε οι μπάλες κυλούσαν στο έδαφος και τις χτυπούσαν με κάτι ξύλα απελέκητα. Το μέρος που έπαιζαν το ονόμασαν σφαιρίστρα των Αρρηφόρων. Κλέψαν την ιδέα τα αρσενικά κι έστησαν αργότερα τα γνωστά σφαιριστήρια, τόπους αλητείας κι ακολασίας. «Πού ήσουνα παιδάκι μου?», ωρυόταν στη γειτονιά η κυράτσα. «Πότε θα διαβάσεις? Θα σε φάνε τα σφαιριστήρια!»
Μερικοί νομίζουν πως το μπιλιάρδο το ανακάλυψαν οι Γάλλοι, επειδή ένα είδος του λέγεται «Γαλλικό». Πίπες! Τσούρνεψαν την ιδέα οι Σταυροφόροι και τη μετέφεραν στους κουτόφραγκους. Κι επειδή οι ευγενείς τους ήταν και λίγο ντιγκιντάγκηδες, άλλαξαν και τον τρόπο παιξίματος. «Πού να τρέχουμε τώρα στα χωράφια!», σκέφτηκαν. «Μεσ’ τις λάσπες! Να κολλήσουμε και καμιά πανούκλα των ζώων!»
Μέσα στα κάστρα δεν υπήρχαν οι μεγάλοι χώροι της υπαίθρου, έτσι και οι μπάλες δεν μπορούσαν να τρέχουν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Άρχισαν λοιπόν να περιστοιχίζουν χώρους στο πάτωμα με κομμάτια από δέρμα και να παίζουν το παιχνίδι μέσα στους χώρους αυτούς. Στα μοντέρνα αυτά μπιλιάρδα υπήρχε σχιστόλιθος, (ο σημερινός γραφίτης) , το τραπέζι ντύθηκε με ύφασμα (σημερινή τσόχα), παράλληλα δε τοποθετήθηκαν και τοιχώματα γύρω – γύρω (σημερινές σπόντες). Τα τοιχώματα αυτά ήταν δερμάτινα και παραγεμισμένα από τρίχες χαίτης αλόγου. Έβαζαν και κάνα στοίχημα για να’ χει ενδιαφέρον το πράμα. Ίσως από κει να ξεκίνησε και η λέξη «αλογομούρης».
Τα φτωχαδάκια, που δεν είχαν τέτοιες ανέσεις, βρήκαν άλλον τρόπο. Γέμισαν τις ταβέρνες με δαύτα και καραμπόλιζαν εκεί.
Φάλτσα δεν είχε τότε. Ανακαλύφθηκαν αργότερα, κατά τύχη, από τον κούτσαυλο τον Μινγκό. Χτύπησε με την πατερίτσα τις μπάλες του μπιλιάρδου θέλοντας ν’ αστειευτεί. Έκπληκτος βλέπει την μπάλα που χτύπησε, μόλις αυτή βρήκε μιαν άλλη, να γυρίζει προς τα πίσω έχοντας πάρει φάλτσο. Έγινε εύκολα αντιληπτό ότι για το φάλτσο ευθυνόταν το δερμάτινο κομμάτι που βρισκόταν στο κάτω μέρος της πατερίτσας. Ο κος Μινγκό λοιπόν αμέσως τυλίγει με δέρμα το κάτω μέρος της στέκας του και επιδίδεται σε χτυπήματα άγνωστα μέχρι τότε. Στην συνέχεια και ενώ βρίσκεται για πολιτικούς λόγους στην φυλακή, γράφει ένα βιβλίο με 40 καινούργιες καραμπόλες το οποίο εκδίδει μόλις αποφυλακίζεται. Το βιβλίο εξαντλήθηκε και επανεκδόθηκε τρεις φορές.
Ο πρώτος και βασικός κανόνας (που ισχύει μέχρι και σήμερα) ήταν ο εξής: «κατά την διάρκεια της εκτέλεσης τουλάχιστον ένα πόδι του παίζοντα πρέπει ν’ ακουμπά στο έδαφος». Ο λόγος αυτού του κανονισμού ήταν απλός αλλά και αναγκαίος. Οι κατασκευές των μπιλιάρδων τότε δεν ήταν καθόλου ανθεκτικές, έτσι υπήρχε σοβαρός κίνδυνος αν κάποιος παίκτης ανέβαινε με τα δυο του πόδια στο μπιλιάρδο, το βάρος του να γκρέμιζε το τραπέζι. Κι επειδή τότε οι κυράτσες δεν πολυπρόσεχαν τη σιλουέτα τους κι υπήρχε κίνδυνος να διαλύσουν όλα τα τραπέζια, τους απαγόρευσαν τη συμμετοχή. Κι έτσι το παιχνίδι έγινε κατ’ εξοχήν αντρικό.
Μετά την επιτυχία του βιβλίου του Μινγκό πολλοί μαθηματικοί έγραψαν βιβλία συνδέοντας το μπιλιάρδο με τα μαθηματικά. Ο σημαντικότερους απ’ όλους ήταν ο κος Γκοργιολί ο οποίος μέσα από μια μελέτη εκατοντάδων σελίδων το 1835 εξέδωσε μελέτη με τίτλο «Μαθηματικές θεωρίες και σχέση τους με το μπιλιάρδο» δίνοντας έτσι επιστημονικό προφίλ στο μπιλιάρδο. Αν υπήρχε τότε το ΧΑΑ, αυτός θα έγραφε τεχνικές αναλύσεις και θα ήταν παγκοσμίως άγνωστος. Το μπιλιάρδο τού άνοιξε το δρόμο για την αιωνιότητα.

154 σχόλια:

  1. ααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
    όμορφά μου νειάτα που τσαλακωθήκατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα να δεις, το ήξερα ότι η Θρασσάκα είναι ξανθιά, αλλά ξέρει και μπιλιάρδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ApoStel αραπάκο μου
    'επρεπε να σε είχα 20 χρόνια πρίν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. usound
    να μπω στη λίστα σου(αναγνωστες)
    η θα τσαντιστει ο Ιντιάνα τζονς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλά τσάφ ,ε, να μη το αποπαίρνουμε το κορίτσι(λέμε τώρα) ,λοιπόν τρία κορδόνια αβάτζο, πάει;
    ..(ποτέ δεν είναι αργά.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λάθος! Αυτό πάει στο ποδοσφαιράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι ακριβώς Us ,έγκυρο γκόλ στο ποδοσφαιράκι ,είναι μόνο από την πίσω δυάδα και το σέντερ φορ ,τέρμα από τα εξτρέμ θεωρείται πούστικο (τσουτσούνι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Thrass girl ,ναι βρε συ OK ,θα παίξεις με το νικητή.:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντως, αποστελ,όλο το ζουμί στο μπιλιάρδο είναι με τι πετσάκι παίζεις! Χωρίς καλό πετσάκι είναι σα νάχεις πόρσε με κακά λάστιχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εξαρτάται από το παιχνίδι σύντροφε ,στο γαλλικό χρειάζεται τέχνη ,σίγουρα καλό πετσάκι,αλλά δεν πρέπει να υποτιμάμε και το μέγεθος ....της στέκας.
    Στο αμερικάνικο πάλι το μόνο που χρειάζεται ,είναι να βρίσκεις τρύπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. usound,
    χωρις να πιεζεσαι δεν θα πρεπει οπου ναναι να βαλεις και αρθρο με τα τελευταια νεα του Βγενο;Συνδεεται και με το σημερινο(ευγε!),μια που ο ατσουμπαλος αντρικος μονιμως σκιζει την τσοχα...
    Να προσθεσω οτι κορυφαια τραπεζια μπιλιαρδου θεωρουνται τα Brunswick.Κατσε να τα προωθησω λιγο...http://www.brunswickbilliards.com/
    Επισης παντα ειχα την απορια γιατι στην Ελλαδα τα σφαιριστηρια ειναι αποκλειστικα χωροι συναθροισης κοπανατζηδων μαθητοφοιτητων και αργοσχολων.Εγω δεν ξερω καποιο που να εχει αλλο στυλ,πχ να μπορεις να πας για βραδυ,να φας,να παιξεις κλπ.Το εχω παραπονο...
    Το eurosports παλαιοτερα(τωρα;) εδειχνε τα βραδυα αγωνες snooker(προκειται περι μαγειας).Τρομερα δυσκολο παιγνιδι και φοβερο να το παρακολουθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γεια σου σύντροφε Πρωτ, φίλαθλος βλέπω, σου αρέσει να παίρνεις μάτι.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μεγαλο παιγνιδι σ.Apostel.Δεν εφτασα ποτε στο επιπεδο που ηθελα.Ευτυχως τωρα(λογω παρεων)θα το ξαναρχισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλό πετσάκι, μέτρια σε μήκος στέκα , καλή χρήση του "πούστη" ΄και στρίμωγμα στη γωνία. Με τέτοια προσόντα δεν αντιμετωπίζομαι εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν έχεις τέτοια πρόθεση νταβάριτς Πρωτ, ξεκινάς με φιλικό ,αντίπαλος η Θρασσάκα, στα ζόρια μη φοβηθείς ,εδώ είμαστε εμείς.:-)..πιστεύω ότι και ο Us δε θα 'χει αντίρρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κοιτα σ.Apostel,εμεις-οι του κομματος-(ενα ειναι το Κομμα)ειμαστε λιγο συντηρητικοι,λιγο πουριτανοι.Μαλλον τι λεω;Φαλλοκρατες του κερατα ειμαστε.Αυτα(μπιλιαρδο κλπ)ειναι αντρικες δουλειες.Ειπαμε να παιζουμε σοβαρα,να κοιταμε το τραπεζι,καπνιζοντας και πινοντας.Αμα ειναι να κοιταμε τα upskirts την ωρα του παιχνιδιου βραστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι είναι αυτά που λες σ.Πρωτ ,πιτσιρικάς είσαι;
    Δεν είμαστε συντηρητικοί,δογματικοί είμαστε ,λοιπόν θα κάνεις το κομματικό σου καθήκον η να αναλάβουν οι αρχαιότεροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λοιπον σ.Apostel,η τελευταια παραχωρηση που μπορω να κανω-και την κανω για σενα-ειναι να δεχθουμε θηλεα ως παρατηρητες.Τι θες δηλαδη,να φαμε καμια διαγραφη και να τρεχουμε;Ειναι καιρος για τετοια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. θα σου εξηγησει ο usound thrassaka.Eχω μια διαλεχτικη κουβεντα με τον σ.Αpostel και δεν θα προκαμω να στα εξηγησω τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε σύντροφε ,δε με πιάνεις.!!!
    Με την παίχτρια της αντίδρασης Θρασσάκα θα παίξεις λέμε, είναι η ωρα που θα δείξεις ότι είσαι λεβέντης και όχι απεργοσπάστης.
    ....δε χρειάζεται να σου θυμίσω πως χτυπάμε τον καπιταλισμό στη ρίζα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. καλημέρα στην παρέα, ωραίο το κείμενο usound, με πολλά ιστορικά στοιχεία για το μπόουλινγκ, αλλά τι σου είναι αυτοί οι γιατροί βρε παιδί μου! Όπου βρουν έδαφος χώνουν κι από μια διαφήμηση συναδέλφων! Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε πομπάρισμα της πλαστικής χειρουργικής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. θα το παίξουμε η όχι το μπαλάκι το πετσάκι η ότι άλλο παίζεται με τη στέκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εισαι τρελλος;Να με κυνηγανε οι συντροφισσες;Σου εχουνε φερει ποτε το ταγαρι στο κεφαλι;Και ναναι και και μπουκωμενο με καμια 20αρια Ριζους μεσα...Α!Ολα κι ολα.Χτυπηστε τον καπιταλισμο εσεις,οι παλιοσειρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ωχ! συγνώμη μπιλιάρδο έπρεπε να γράψω! Ε! τα μπέρδεψα αφού το άθλημα ξεκίνησε από το έδαφος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτή η Εύη, το μόνο που πρόσεξε ήταν τα βυζιά της παίκτριας.Και νόμιζε πως συζητάμε για το μπόουλινγκ! Κάτι τέτοιοι ασχολούνται με τεχνική ανάλυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λάθος ζωγραφική ανάλυση κάνω! και στη ζωγραφική όλα επιτρέπονται και δεν χρειάζεται σκέψη, ένστικτο χρειάζεται, η πολύ σκέψη καταστρέφει τον πίνακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. χα χα χα , ναι γιατί όχι ,το μπόουλινγκ καρνάβαλος μπορεί να είναι και μπιλιάρδο.!!!
    Εσύ Θρασσάκα ,παίξε μπάλα ,διαλέγεις αντίπαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αααα εσείς δεν παίζεστε με τίποτα
    μπλα μπλα και ουσία μηδέν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ελα γιατρέ ,την έβγαλα την καραμπόλα, σου στήθηκε ...η μπάλα ,για να σε δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τσουουουουουουουουουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Που σαι swear;Δεν σου αρεσε η Νανα,μου εκανες τον αυστηρο.Παρε τωρα το blog σε κατασταση "οργια στο παρθεναγωγειο" για να μαθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Άκου, θρασσάκα, καρακαλτάκα ή ό,τι άλλο, για να μη σου σπάσω καμμιά στέκα στο κεφάλι :
    Εδώ είναι καφενές, οι άντρες λένε και κανένα χοντρό χωρατό, για να περνάει η ώρα. Πριβέ δεν είναι το μαγαζί, όποιος θέλει γράφει, ό,τι θέλει γράφει. Αλλά, για να 'χουμε καλό ρώτημα, εσύ έτσι κάνεις ? Μπαίνεις στο καφενείο της γειτονιάς σου, χώνεσαι στις αντροπαρέες και μιλάς για πετσάκια και μπαλάκια ? Αμφιβάλλω. Εδώ λοιπόν γιατί το κάνεις ? Και δε θα μ' ένοιαζε, αλλά το θέμα είναι ότι εσύ ΜΟΝΟ για τέτοια γράφεις, επί τούτου. Βρε δεν πάει να 'ναι το θέμα για τα ιαματικά λουτρά της Αιδηψού, εσύ θα ψάξεις να βρεις τη μία εκείνη λέξη, το ένα υπονοούμενο, να γατζωθείς επάνω και ν' αρχίσεις το γαϊτανάκι με τα "πιπεράτα", για να μην πω χυδαία. Ε, μπάστα ! Όχι Σάσα Μπάστα, για να εξηγούμεθα. Cool. -Θες να συμμετέχεις στη συζήτηση εφ'όλης της ύλης και να πετάς και καμμιά παπαριά ? -Δεν έχω πρόβλημα. Θες να πετάς ΜΟΝΟ παπαριές, έχω πρόβλημα. Και ΝΑΙ, έχει κι εδώ ban. Παντού έχει ban, εκτός από τα ΑΕΙ, που έχουν άσυλο και γι αυτό καταντήσανε τέτοια μπουρδέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. swear
    εχθες πριν μπω ρωτησα
    και σημερα μουδωσε οκ ο γιατρος
    εσυ γιατι ΜΟΝΟ σφίγγεσαι
    κανε με ban
    σε τι θα διαφερεις τελικα απ΄το αλλο μαγαζι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εύγε σ.swear τεχνικέ αναλυτή ολκής ,ήμουν σίγουρος μετά από μακροχρόνια χρηματιστιριακή εμπειρία ,ότι έτσι θα τη χειριζόσουν την επένδυση? Θρασσάκα ,που πας κυριά μου με τα 59 σου ,αφού το ξέρεις ,οι παιχταράδες στο -10 εφαρμόζουμε stop loss.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Usound ,της είπα ότι είμαι γιατρός (πουλάει τι να κάνω;) αλλά δεν είχα εξετάσει τα θεμελιώδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Βρε μην το αποπερνετε το κοριτσι...Ολοι εχουν το στυλ τους.
    Και εσυ βρε thrassaka,κανε και λιγο κρατει.Ο επιτυχημενος σεξισμος θελει και λιγο ρεγουλα,γιατι εχει πολλα οκτανια και βαραει.Αμολα καν δηθεν σοβαρο σχολιο,καμια απορια(ταχα οτι σε ενδιαφερει το θεμα)και μετα βουρ στο πατσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Υπηρχε ενα καθοδικο γκαπ στο "χαλια" οποτε εσπευσα να τοποθετηθω σορτ.
    Καλές δουλειές!

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. μπιλιαρδο ειναι μονο το γαλλικο,για τους ασχετους μπαινει και τεταρτη μπιλια,μπας και πετυχουν καμμια δεκαρα.το αμερικανικο ειναι οτι ολα τα αμερικανικα.νουλα.ιεροσυλια.αισχος.
    το πετσακι δεν ειναι το κλειδι.ουτε καν η στεκα.με μια καλοζυγισμενη στεκα,ενας καλος παικτης κανει παπαδες.με μια κορυφαια στεκα,ενας μετριος παικτης ΔΕΝ μπορει να βελτιωθει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Eγώ φίλε/φίλη διαφέρω στο ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΑΖΙ. Το κατάλαβες ? Αλλά, εν πάση περιπτώσει, σου έγινε και χθες παρατήρηση από τον Usound, αλλά προφανώς δεν την αντελήφθης ή έκανες ότι δεν την αντελήφθης.
    Και δεν χρειαζόταν άδεια από κανέναν για να μπείς και να γράψεις, ούτε από τον Usound ούτε από εμένα. Αν δεν καταλαβαίνεις το λόγο της παρατήρησης που σου έκανα, τότε συνέχισε με τον ίδιο τρόπο, μέχρι να τα πάρω στην κράνα.
    Έχει χιλιάδες sites/chatrooms στα οποία ο καθένας μπορεί να εκφραστεί "ελεύθερα", υπό την έννοια της ελευθερίας που εσύ υπονοείς. Εδώ δεν είναι ούτε μπουρδέλο ούτε πιπάδικο. Κατανοητόν ? Και το στυλάκι της διαδικτυακής "πρόκλησης" δεν φτουράει εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πολύ το σοβαρεύουμε ,προκλήθηκε ,στο ίδιο πνεύμα απάντησε ,τώρα αν υπάρχουν προηγούμενα ,πάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Χάρε, στα φάλτσα χρειάζεσαι μαλακό πετσάκι. Μόνο που θέλει συχνή συντήρηση. Σαν alfa romeo, ένα πράμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ευγε σ.Αpostel.Οι παλαιοι του Κομματος εχετε εναν ιπποτισμο.
    Βρε thrassaka,εχει καποιες ευαισθησιες ο σ.Swear.Θελει μετρο και καλα κανει.Μην το παιρνεις κατακαρδα.
    Ξαναλεω μην το μαλωνετε το κοριτσι.Πειτε τα με το μαλακο.
    Κατσε να βαλουμε και κανα ασμα πριν παμε για φαγητο...REO SPEEDWAGON δεν εχουμε βαλει,αν θυμαμαι.

    Take it on the run

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΞΥΠΝΑΤΕ. Έχετε προεξοφλήσει ότι το νικ Thrassaka ανήκει σε συγκεκριμένο πρόσωπο. Κι εγώ σας λέω μην το δένετε.

    Τake it on the run. Θυμάσαι Πρωτεσίλαε, που η ΕΡΤ το έβαζε σε μουσικά διαλείμματα ? Τώρα λέμε κάπου το 1981-82. Έβαζε και το Hot dog των Ζeppelin. Βασικά αυτά τα δύο έβαζε, ξανά και ξανά. Και κάναν De Lucia, να περνάει η ώρα. Εξαιρετικός κιθαρίστας ο Gary Richrath και πολύ μελετημένο το συγκεκριμένο σόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Λοιπον ακου Swear,
    οπως θα ξερεις το κομματι προερχεται απο τον δισκο Hi-Fidelity.Nαι,καπου 1980-81.Ηταν ο πρωτος μου δισκος.Το εξωφυλλο ειχε μια γκομενα,λιγο ημιγυμνη.Ειχα ζητησει να μου το αγορασουν και ζοριστηκαν λογω εξωφυλλου.Υπηρξε το αγαπημενο μου συγκροτημα μεχρι το Γυμνασιο.Μετα Μark Knopfler και τα ρεστα.
    Θυμασαι το Μουσικοραμα στην ΕΡΤ;Καθε Δευτερα νομιζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τον Τούτου έβαλες να στ' αγοράσει?
    Πρωτ, οι μυστικές υπηρεσίες του μπλογκ ανεκάλυψαν τον thrassaka. Είναι άντρας , γνωστός για τα πολλά νικς και τις παπαριές του. Και πάει συχνά για μπανάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Κοιτα εγω που εχω καταγγελθει απο εγκυρα προσωπα οτι ειμαι χωμενος στις μυστικες υπηρεσιες(πως με καταλαβε το θηριο;πουλια στον αερα πιανει!)δεν ειμαι ετοιμος να το δεχθω.Ειχε γυναικεια μανταλιτε το γραψιμο.Μπορει να κανω και λαθος.
    Για τον δισκο,κοιτα,ημουν και κατω τον 10ετων ε;Αλλες εποχες...

    Keep on loving you

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. αμ Usound γιατί νόμιζες ότι σου έκανα πάσα;
    Φύλα τη στέκα σου, να την έχεις ολόκληρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ψιλοτσίμπησες αλλά συγχωρείσαι! Μου ήθελες κι αβάντζο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. τι να κάνουμε ,γνωστό το ρίσκο στο bottom fishing.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αμ ο άλλος που νομίζει πως έχει καταγγελθεί από "έγκυρα" πρόσωπα? Μιά ζωή μεγαλοπιάνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Συντροφοι Κουτβηδες(εδω σας θελω,τι ηταν οι κουτβηδες;)παω για φαγητο.Θα επανελθω δτιμυτερος αργοτερως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Θα παίξω το ρόλο της βοήθειας του κοινού :
    Κούτβης ήταν και ο Ζαχαριάδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Λοιπόν επειδή δεν πρόλαβα να τοποθετηθώ χθες έχω να κάνω την παρακάτω μακροσκελή ανάλυση:

    Δεν μ’ αρέσει η Νανά ούτε και η Φαραντούρη, όμως μ’ αρέσει η Καραμπέτη … ακριβώς επειδή δαγκάνει!

    Κατά άλλα ωραίο το σημερινό κείμενο ωραιοτέρα και η δεσποινίς στην φωτό, Usound μετά τους προχθεσινούς λιμενεργάτες απέδειξες ότι διαθέτεις γούστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. για το χθεσινο συμφωνω απολυτως με σουεαρ... και το επεκτεινω, κανεις δε θα μου πει το τι ειναι ωραιο και τι πρεπει να μου αρεσει... ειδικα στη σουμπιζ τα λαμογια αλωνιζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ο Ανδρουλάκης δεν θα μπορούσε να είχε προλάβει να σπουδάσει το КУТV, για το λόγο ότι αυτό είχε κλείσει ήδη από τις αρχές της δεκατίας του 30. Ο Ζαχαριάδης είχε όντως σπουδάσει στο КУТV το 1923-1924. Είχε και ένα δεσμό εκεί, με μια ινστρουχτόρισσα Ρούσσα. Το КУТV δεχόταν σπουδαστές από Ευρώπη, αλλά και Αμερική. Ήταν κάτι σαν το Διεθνές Ινστιτούτο Λένιν και παρείχε σπουδές επικεντρωμένες στη Μαρξιστική θεωρία, κομματική οργάνωση, προπαγανδα και δίκαιο. Με λίγα λόγια, παρήγαγε ινστρούχτορες, σαν και του λόγου μου. Καθοδηγητές, γεννημένους ηγέτες, με λόγο πύρινο, να παρασύρουν το λαό. Φυσικά, επειδή ούτε εγώ πρόλαβα το КУТV, αναγκάστηκα να γίνω αυτοδίδακτος, μαθαίνοντας ρώσσικα από ηλικία 4 ετών. Ήμουν μόλις 18 ετών όταν κατέλαβα θεση Λέκτορα στην έδρα του κλάδου Προπαγάνδας στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας, νεαρός ανθυπολοχαγός τότε, της GPU. Έστειλα πολύ κόσμο να σπάει χαλίκια, ναι, είναι η αλήθεια και το παραδέχομαι, αλλά το άξιζαν όλοι τους, ένας προς έναν. Δεν μετανοιώνω φυσικά. Εξάλλου, έπρεπε κανείς τότε να παράγει έργο, εάν ήθελε να δικαιολογεί το Volga του, τη βότκα του, τσιγάρα αμερικάνικα και ωραίες συντρόφισσες. Δεν γινόταν διαφορετικά. Όλα άλλαξαν, με τον ερχομό αυτουνού του σημαδεμένου πιτσαδόρου, του Γκόρμπυ. Επαναπατρίσθηκα, αγόρασα εδώ κι ένα Lada Samara με κόκκινα νούμερα, έπιασα και γκαρσονιέρα στου Ζωγράφου. Νέο ξεκίνημα. Μετά, με βρήκαν, άνθρωποι της Αλέκας. Οι αξίες δεν πάνε ποτέ χαμένες. Μου πρότειναν να ασκήσω το έργο στο οποίο είχα διακριθεί, πίσω από το παραπέτασμα. Το έκανα, υπό τον όρο ότι ο μισθός μου θα μου επέτρεπε να τρώω το καταπέτασμα. Έφτασα να ζυγίζω 120 κιλά, από το πολύ φαϊ. Οδηγούσα Mercedes πλέον, άρα ήμουν κάποιος, έτσι ? Μετά, μια μέρα κοιτάχθηκα στον καθρέφτη. Είδα τα πλαδαρά μου μάγουλα και σιχάθηκα. Κατέβηκα στο δρόμο κι έβαλα φωτιά στη Mercedes. Πλακώθηκα στη γυμναστική, να ξαναβρώ τη φόρμα μου. Και διάβασμα, πολύ διάβασμα, ξεσκόνισα όλους τους κλασσικούς θεωρητικούς, από την αρχή. Είχα ξαναβρεί τον εαυτό μου. Προχτές είδα στο δρόμο ένα κίτρινο Mustang, επανέκδοση του θρυλικού Ford Mustang της δεκαετίας του '60. Το θέλω πολύ αυτό το αμάξι. Αλέκα μ' ακούς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. … Swear … αυτό ήταν σχόλιο ή άρθρο; Που την βρίσκεις αυτή την ενέργεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. … και κάτι άλλο η «ομάδα κρούσης» δείχνει μια αδυναμία να σπάσει πειστικά ανοδικά και με μεγάλους όγκους το όριο των 18 … κάπου εκεί κάνει συσσώρευση … και κάποια τρίγωνα βλέπω αλλά δεν είμαι σίγουρος γι’ αυτό … έχει πολλά νέφη …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Σιλικόνη φτηνής ποιότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ρε σεις αυτά δε γίνονται.
    Ο Παλαιοκώστας απόδρασε πάλι με ελικόπτερο.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ...πάλι με ελικόπτερο?
    ετοιμαστείτε για εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ...πάλι με ελικόπτερο?
    ετοιμαστείτε για εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. σορρυ το βρηκα για να φαινεται το ονομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. "Το ελικόπτερο δέχθηκε πυροβολισμούς από τους φρουρούς των φυλακών, όπως και από μια διμοιρία αστυνομικών που ήταν έξω από το προαύλιο των φυλακών.

    Κατά πληροφορίες ένας αστυνομικός αυτοτραυματίστηκε την ώρα που έβγαζε το όπλο του."
    ΟΥΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Πω, πω, χάλια ατελείωτα αι φωτό του ιατρου. Μα τι στο καλό τις επιλέγει βάσει των ιατροωρών εν τω χειρουργείω? εκτός του προφανούς της σιλικόνης, επιτράψατέ μοι να τονίσω ότι και η φάτσα μαλλον κα΄τι σε πρώην υδραυλικό που ευρήκε την κλίσιν του με τη βοήθεια της επιστήμης.

    Το δε μαλλί, φενάκη, ανυπερθέτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Περίεργος είσαι ,βρε Θρασύβουλα. Γεροντοκόρος. Η μια σου ξινίζει κι η άλλη σου βρωμάει.Στείλε μου μια λίστα με τις προτιμήσεις σου για να αναρτώ από το δειγματολόγιό σου.Όσον με αφορά, ο καλός ο μύλος όλα τ' αλέθει!
    υ.γ. δεν τόπιασα το 'πονοούμενο περί χειρουργείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Στις εξετασεις κοβεστε απαντες(πλην swear που δεν συμμετειχε,ειχε το ρολο του κοινου).Ειχατε το νου σας στις ημισφαιρικες προβολες του προσθιου θωρακικου τοιχωματος(για να μιλαμε επιστημονικα)της δεσποινιδας της φωτο του Μεγαλου Μαγιστρου της Διαφθορας των Ηθων Usound.
    Λοιπον,αν και σας τα ειπε ο σ.Swear,συμπληρωνω:

    ΚΟΥΤΒ=κομμουνιτσεσκαγια Ουνιβερσιτα Τραβαγιερων Βοστοκ
    Το 1924 καταφθανουν στην Ελλαδα οι πρωτοι ελληνες αποφοιτοι.Αποστολη η συμμορφωση του νεαρου κομματος με τα προταγματα της ΚΔ(κομμουνιστικη διεθνης η κομιντερν).Εσωτερικη διαπαλη ξεκινα μεταξυ των στελεχων που ηρθαν απεξω και εκεινων που ειχαν αναδειχθει εδω.Με την υποστηριξη της ΚΔ επιβαλλονται οι κουτβηδες.Ο Ζαχαριαδης ηταν στην πρωτη φουρνια κουτβηδων.Η διαμαχη ειναι εντονη και ονομαστηκε "φραξιονιστικη παλη χωρις αρχες".Η ΚΔ επεμβαινει και το 1931 με βαση λιστα ονοματων που ενεκρινε ο Ζαχαριαδης καλουνται στην ΕΣΣΔ οι ηγετες των δυο αντιμαχομενων τασεων.Συλλαμβανονται και πολλοι εκτελουνται αργοτερα την εποχη των σταλινικων εκκαθαρισεων.Ο Σιαντος και ο Κωστας Θέος αφου εχουν αναλυθει σε εξευτελιστικη αυτοκριτικη επιστρεφουν στην Ελλαδα.

    Οι αποτυχοντες των εξετασεων να περασουν αυριο απο το Γραφειο Κομματικης Ιστοριας για τα περαιτερω...(να εχουν μαζι και καμια τηλεκαρτα με πολλες μοναδες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Λοιπόν επιφυλασσομαι, αρκεί να τας αναρτήσετε. Τι δεν επιάσατε? Αμα δεν έχει περάσει καμμια 30αριά ώρες εις το χειρουργείο δεν την αναρτάτε. Βάλτε και καμμια φυσική ομορφιά!

    Αμαν η λατρεία της (πλαστικής) χειρουργικής! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Βρε Θρας,μια χαρα ειναι το κορασιο...Και την περουκα που την ειδες;Δηλαδη αμα μας κυαλαρει,να την αποπαρουμε;Αυτο θα συνιστουσες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Εμ, εδώ που τα λέμε ρε συνέταιρε, χειρότερη τσοντόφατσα δεν μπορούσες να είχες βρεί. Τί είναι αυτό το χάλι ? Ξαδέλφη της Φόνσου ? Ποιός ξέρει σε πόσα πορνό θα έχει παίξει.

    Δίκιο έχει ο Θρασύβουλος. Και τα δείγματα που εκείνος εισέφερε, σαφώς καλύτερα, αν και ολίγον ανορεξικά, ειδικά το δεύτερο. Ισχνές γκαμήλες. Από τη Φόνσου όμως, καλύτερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Απ' τα κόκκαλα βγαλμένες, των Ελλήνων τα ιερά(οστά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Εν τάξει, μια ταχεία και πρόχειρος πρότασις ήτο. Αλήθεια, πώς κάνουμε τας παραπομπάς να έχουν άλλο χρώμα?

    Α, και αφιερώνω τας κορασίδας εις αυτούς που λεγουν περί των Ελλήνων. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ομηρος ομιλεί δια "Ελλάδα καλλιγύναικα", έστω και εάν αναφέρεται εις περιοχήν της Θεσσαλίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Άλλο χρώμα έχουν. Αν τις κλικάρεις όμως, κρύβονται οι πόρνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ναι ,βρε σ.Πρωτ για ξαναδές την απάντηση μου..3,41 μμ (κάνε ένα κλικ πάνω στο "και ο Ζαχαρίαδης βεβαίως" άκου εκεί κόπηκα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Κύριε Usound, είναι από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω ΚΑΙ δημοσίως με τις φωτο-επιλογές σας.
    Εγώ κοιτώ την ουσία και η ουσία είτε σιλικονάτη είτε όχι, είναι ΜΊΑ. Μου θυμίζουν οι λοιποί κύριοι εδώ, την άνοδο του '99. "Ναι τρέχει, αλλά δεν έχει καλά θεμελιώδη", γκρίνιαζαν. "Βρε τι θα θες;", έλεγα. "Για γάμο πάμε ή για χαρά;". (Μετά βεβαίως ακολούθησε κηδεία).
    Για το Γαλλικό τώρα. Ο κανονισμός "το ένα πόδι κάτω" ισχύει και σήμερα. Ο λόγος απλός. Δεν θέλουΜΕ τα τραπέζια να αποκτούν κλίση, αλλιώς θα το ρίξουμε στο μπαρμπούτι.
    Τώρα, σχετικά με τις μαθηματικές θεωρίες πίσω από το σπορ. Όταν μιλάμε για ελεύθερο ή κάδρο, ουδεμία σπουδή χρειάζεται. Το "πρόβλημα" έχει λυθεί εδώ και πολλά χρόνια, με δύο τεχνικές που έφεραν τόση νύστα διεθνώς που οδήγησαν στο τρίσποντο.
    Στο τρίσποντο πάλι, υπάρχει η θεωρία των "διαμαντιών" (μην πάει ο νους σας στο ΧΑΑ). Μην φανταστείτε όμως και τίποτα σύνθετα Μαθηματικά. Απλές μετρήσεις είναι.
    Στο θέμα του Παλαιοκώστα τώρα. ΝΑΙ, είχα στοιχηματίσει την εκ νέου δραπέτευση και ΝΑΙ πάλι με ελικόπτερο. Το συμβόλαιο λεγόταν "OldKostas GR Helicopter Esc" (κωδικός OGHE) και τώρα πια όλοι μιλάνε για τον Έλληνα τ.α. που τίναξε την μπάνκα στον αέρα. Είμαι στη δεύτερη θέση πια, μετά το σορτάρισμα του Γιωργάκη στην λίρα.
    Για τον ΓΔ τώρα. Τι άλλο να πει κανείς; Τιμή-στόχος 52 μονάδες. Εκεί αναμένω αντίδραση τάξεως 12.5% +/- 2%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ας ελπίσουμε να μη δω καμμιά μέρα αναρτημένη τη Μπεζαντάκου ή τη Μαστροκώστα, διότι τότε θα αποχωρήσω πραγματικά από τα blogs. Ομοίως, αυτή τη γελοία τσούλα, την Πορδούλα. Τουλάχιστον όχι ανφάς. Κάτι τέτοιο θα με σκότωνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Eρωτήματα γιά ασχετους.
    1. Τι είναι πουλέδες?
    2. Τι είναι οι πικέδες?
    3. Τι είναι ο βασιληάς ή Θανάσης ή πούστης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Συμφωνώ με Mc. Ως προς τις 52 μονάδες εννοώ, όχι ως προς τα τρίσποντα, που με αφορούν όσο και τα τρίποντα, δηλαδή καθόλου.

    Οι 52 μονάδες ομως, είναι γεγονός. Δηλαδή θα είναι, σε λίγο καιρό. Έμαθα σήμερα ότι ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Τα πάντα, ακούτε ? Το πάνε για πάνω τώρα και μετά θα το πάνε για κάτω και ίσως και παρακάτω. Και μετά στο πλάϊ. Μία το ελέγχουν και μία όχι.

    Ο γνωστός Μαέστρος, τυφλός πλέον πιλότος σε F-16 και πρώην ατρόμητος θηριοδαμαστής του Κίνγκ Κονγκ, αλλά και του Γκοτζίλα, έχασε το τηλεκοντρόλ του χρηματιστηρίου, το οποίο αλλάζει κανάλια μόνο του. Φυλαχτείτε. Μην πέσετε στην παγίδα του ανεξέλεγκτου ζάππινγκ.

    Μην αγοράσετε διότι είναι παγίδα. Αν αγοράσετε θα πάει κάτω. Ούτε να πουλήσετε όμως, διότι πάλι παγίδα είναι. Αν πουλήσετε θα πάει πάνω. Μπρος παγίδα και πίσω παγίδα. Καθήστε ακίνητοι και περιμένετε πυροτεχνουργό να σας απεγκλωβίσει. Το νού σας. Θα επανέλθω με τεχνική ανάλυση ολκής, καθώς και ανάλυση των επίμαχων φάσεων του ντέρμπυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Παρακαλω οπως πουμε ενα καλο λογο για αυτο το παλληκαρι του Εργοτελη, τον μεγα Κουτσιανικουλη,που νικησε σημερα την κρατικη και παρακρατικη ομαδα.
    σ.Αostel,κοβεσαι οχι διοτι αγνοουσες το θεμα(ωραιο το λινκ σου,αν και ο Νικος κατα την γνωμη μου ηταν μοιραιος),αλλα διοτι εκανες το βαρυ ολισθημα να πεις κακιες λεξεις.Ακου "Ανδρουλακης"...Αυτην την ποντικομαμη στο ΚΟΥΤΒ αν την ειχε προλαβει θα τον ειχαν να καθαριζει τουαλετες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Εμένα μ' αρέσει! Το παίζει και γκομενιάρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ναι!Οντως το παιζει γκομενιαρης.Ε ρε θρασυτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αυτός πρέπει να έχει φάει πολλές χυλόπιτες στο σβέρκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Eτσι φαινεται.Γι αυτο και στριβει πιο αργα και απο τα μπακ του θρυλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Αντε , παραξενοι, σαν το Θρας κανετε!
    Ο Μιμης δικαιωνεται!
    Τοσο καιρο τωρα λεει για την αναγκη δημιουργιας του Ευρωομολογου και χθες η Μερκελ ανακοινωσε οτι παμε γι αυτο.
    Αλλα ο Μιμης μας φαινεται λιγος!

    υ.γ.

    Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 20.00. Θα συμμετέχουν ο κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και ο κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, ακαδημαϊκός και τ. Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. 33-32 Το σκορ. Πλησιάζουμε τους Άραβες!
    Η μεγάλη επαναφορά του Swear!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ε, αφού βλέπεις ακαδημαϊκό τον Αλογοσκούφη, ο κοκκαλωμένος σου φαίνεται για νέος Μαρξ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Δεν τη δυιλισα την ανακοινωση , την ειδα, την εβαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Η μεγάλη ανατροπή φίλοι μου!
    Πέρασε μπροστά με διαφορά στήθους!
    Η νικηφόρος πορεία μόλις ξεκίνησε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ε, σε τέτοιους οπαδούς απευθύνεται! Που πίνουν πετρέλαιο για τζώννυ μαύρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. 76- 65 ,80 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.
    Τα πατήσαμε τα καημένα.:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. χαχαχαχαχαχα!
    χαχαχαχαχαχα!
    ε οχι και το ΤΖΩΝΥ , ΦΕΤΙΧ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Διαμαντίδης! Αστέρι! Αύριο θα τον βάλει ο Μίμης στο ομόλογο για εγγύηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Όχι Λούκρι, τα στιβαρά και δυνατά στήθη του The Great Buddha Daibutsu!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Καλά, μη φωνάζεις με τα κεφαλαία! Δεν σ' είπαμε και ακαδημαϊκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. sorry, αλλα μολις εγραψες τζωννυ, θυμηθηκα ενα στοιχημα που κερδισα με αφορμη την υπουργοποιηση καποιου , συνεκρινα το οποιο τζωννυ μ αυτο το θειο ποτο και......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Αυτος ο Μιμης δεν ηταν που ηθελε τον Αντρεα φυλακη;Μετα ειναι κολληταρι των Ανδριανοπουλο-Μανων.Τον εχω ακουσει να αυτοπροσδιοριζεται ως φιλελευθερος της αριστερας....
    Για να μιλησω λιγο σοβαρα,χαρισματικος ομιλητης,διαβασμενος,με αποψεις κλπ κλπ.Αλλα οταν φτανει στο συμπερασμα,αστοχει προ κενης εστιας.Κατι σαν τον Δυντσικο η τον Αλεξανδρη στα "καλα"του.Τωρα,απο οτι ειδα στο blog του βλεπει τον ΓΑΠ ως πολιτικο μεσσια.(ας κρατηθω...)Δικαιωμα του βεβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Καιρος να παει στον οφθαλμιατρο,Πρωτ.Τα γυαλια που φορα δεν κανουν για τα ματια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Μην κρατιέσαι! Έτσι κι αλλιώς θα κατουρηθείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Η ανατροπή παίρνει διαστάσεις!
    Κάτω οι Άραβες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Άσε που έμαθα πως θ' ανοίξει και μπλογκ στο κάπιταλ! Ε, ρε γλέντια! Η χαρά του κάθε πικραμένου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Δεν τον βλεπει Πρωτεσιλαε , ετσι .
    Το συμπερασμα του για την παρουσα κριση ειναι οτι μετατοπιζονται οι τεκτονικες πλακες του καπιταλισμου προς τα ανατολικα. Και πιστευει οτι τα μετρα που παιρνονται τωρα , προετοιμαζουν την επομενη φουσκα που θα σκασει, τη δημοσιονομικη φουσκα .
    Με την θετικη δε σταση του ΓΑΠ απεναντι στην κρατικοποιηση των τραπεζων , δεν συμφωνει καθολου.
    Και ναι, ηταν αυτος που το 89 αποκαλεσε τον Αντρεα Κορλεονε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Καλπονοθεια μου μυριζει,Γερο.Εβαλες το χερακι σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Όχι Λούκρι. Όλα είναι νόμιμα, ρώτα και την εφορευτική επιτροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Βρε τι ειστε εσεις;Σας παρακαλεσα να πειτε ενα καλο λογο για τον Κουτσιανικουλη(παιχτης εργοτελη)που καρφωσε την ομαδα του Σωκρατες(αυτου ντε,που τον γυροφερνει σαν κανις στα επισημα του Καραισκακη ο Μιμης)και σεις τιποτα...
    Βlog εκει ο Μιμης;;;Ζαραααααα!Που εισαι ρε;Εχουμε δουλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Βαλτε ενα χερακι ή και δυο, γιατι ο swear κατω απο 100 δε σκαει μυτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Κατουρημένες ποδιές φιλάει ο τύπος! Μα πως γίνεται αυτό το κίνημα να μαζεύει όλους τους χασούρηδες? Τους εμπνέει κι ο αρχηγός, βέβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. "Η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι η τελευταία ευκαιρία του πολιτικού συστήματος να αυτομετασχηματιστεί".Mιμης

    "Ο Παπανδρέου έχει «προσληφθεί» από την κοινωνική βάση της προοδευτικής αριστεράς για να αυξήσει τις ευκαιρίες, τις δυνατότητες και τις επιλογές γι' αυτούς που έχουν «ταπεινή» καταγωγή, δεν ανήκουν σε πολιτικές οικογένειες, δεν έχουν διασυνδέσεις, ούτε μεγάλη περιουσία." Μιμης

    Ετσι τον βλεπει.Και τον γλειφει κιολας αηδιαστικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Θα τον πέρασε για τον Κόκκαλη...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Εγω παλι, ειδα σε δυο συνεχειες , τη συνεντευξη στο TVXS και αλλα ελεγε.
    Η προτιμηση του βεβαια, εμφανης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ε, αφού το είδες και το κατεννόησες, γράψτον στους ακαδημαίκούς κι αυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ναντια,τα εκανα copy-paste απο την διευθυνση που εσυ παρεθεσες...Τωρα αν αλλα λεει εδω και αλλα εκει,τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Τα ιδια λεει παντου, την εκπομπη της Παρασκευης την βαζει παντα στο blog, εκει λοιπον φαινονται οι αποψεις του , ο προφορικος λογος το διευκολυνει αυτο.
    Τελος παντων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Τέλος πάντων...... Τα ύστερα του κόσμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Τελος παντων...Μια θεσουλα παντως θα την παρει για τα καλα του λογια.Οχι βουλευτης βεβαια,καθοτι χρειαζεται σταυρος.Εκτος αν Επικρατειας παλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ζητω συγγνωμη αν φυγαμε απο το κυριως θεμα που ειναι αν ειναι σιλικονη ή αλλο υλικο , τελευταιας τεχνολογιας , τα βυζια της κυριας ! χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. To θεμα μας ειναι το Κομμα βρε αντεπαναστατικα στοιχεια.Που εισαι βρε Ζara και μ΄αφηνεις μονο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Τη θεση θα την εχει , μενει να δουμε ποια.
    Μαλλον θα βαλω στοιχημα και γι αυτην, εχω διαισθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Ναντια ασε τα αποκομματα και πες μας για το Κομμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ε οχι και ζηλιαρα, μια χαρα κοριτσι ειναι, αν και η πρωτη του Θρας, καλυτερη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Τι να σου πω Πρωτεσιλαε, μια μελαγχολια μου φερνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Κατσε γιατι σοβαρευει το πραγμα.Δηλαδη για να καταλαβω,δεν εγκρινεις την ΑΛΕΚΑ;Προσεξε τι θα απαντησεις.Το δικυβευμα ειναι μεγαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Ειπες τη σωστη λεξη !

    Οσο η αριστερα θα ειναι εξω απο το διακυβευμα της κεντρικης κοινωνικης και πολιτικης συγκρουσης που ειναι ποιος εχει την εξουσια και πώς την ασκει, η Αλεκα δε θα μου λεει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Aμαν!Φερτε μου αλκοολ,φερτε τσιγαρα,φερτε γιατρους!Δηλαδη εδω γραφονται πραγματα ανηκουστα!"Η(ντρεπομαι και που το γραφω)Αλεκα(το γραφεις και με μικρα)δεν μου λεει τιποτα"!!
    Παω για υπνο...Εφιαλτες θα βλεπω με αυτα που μου ειπες.Καλα εμενα δεν με υπολογιζεις.Τις μυριαδες ΑΛΕΚΟμανων δεν τις σεβεσαι;

    Αντε να στο αφιερωσω αν και με πικρανες θανασιμα.Kαληνυχτα!
    Go your own way

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Καλα.....μην κανεις ετσι . Σε πληγωσα ε ?
    Ετσι ειμαι εγω, μπαμ και κατω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Για την αφιερωση, ευχαριστω! ( δεν ειμαι τοοοοσο γαιδουρα! )
    Και καληνυχτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. (Από το αστυνομικό δελτίο)

    "...ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.
    Στις 23.47 χθές το βράδι ένα μικρό διαμέρισμα στην Κυψέλη τυλίχτηκε στις φλόγες. Επί τόπου έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα τα οποία κατέσβεσαν εγκαίρως την φωτιά πριν αυτή επεκταθεί και στα διπλανά διαμερίσματα. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον ένοικο του διαμερίσματος κ. Σ.Π. ο οποίος αργότερα παραδέχτηκε ότι ο υπολογιστής του ήταν η αιτία της πυρκαγιάς. Το άρθρο που έγραφε εδώ και ένα μήνα ήταν σκέτη φωτιά και καθώς το τελείωνε, ο υπολογιστής τυλίχτηκε στις φλόγες μεταδίδοντας την φωτιά στα χαρτονομίσματα που ήταν απλωμένα στο πάτωμα για μέτρημα. Ο παθών ισχυρίστηκε ότι στο διαμέρισμα είχε 80 κεφάλια κασέρι τα οποία αποτεφρώθηκαν εντελώς. Ανακρίσεις διενεργεί το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Ρε Αλή τί έχεις κάνει με τα σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. οκέι, τώρα το κατεβάζει...


    ...80 κεφάλια κασέρι στο διαμέρισμα; Τί διάολο, μπακάλης ήταν ο τύπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. O Koς Σ.Π arti αφιχθείς επιμένει στη δήλωση του, για πρόκληση πυρκαγιάς από βραχυκύκλωμα.
    Η πυροσβεστική ενεργεί προανάκριση .
    Εντύπωση προκαλεί η εύρεση στο τόπο του συμβάντος μεγάλης ποσότητας τσιγάρων Καρέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή