Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Λαγός με Σώβρακο

Όπως ακριβώς οι κερατάδες σύζυγοι, που τελευταίοι μαθαίνουν πότε έμπαινε και πότε έβγαινε ο μουστερής στον οίκο τους (και όχι μόνο), έτσι και οι παίχτες, πάντα κατόπιν εορτής μαθαίνουν ποιά ήταν τελικά τα σωστά σημεία εισόδου και εξόδου στις αγορές. Όταν πλέον έχει γίνει η ζημιά.

Υπάρχουν βέβαια και κάτι κερατάδες υποψιασμένοι πως κάτι μπαινοβγαίνει στον οίκο τους (κι όχι μόνο) και για να μάθουν την αλήθεια καταφεύγουν σε ντετέκτιβ. Τώρα, μην φανταστείς τίποτε detectives του L.A.P.D., κομψούς, με γυαλί σένιο, άψογο κούρεμα και τριζάτη κοστουμιά, απ' αυτούς που παίζουν στις ταινίες και δώστου και τραβάνε το python και μοστράρουν και το επίχρυσο το σήμα "to protect and to serve". Όχι. Εδώ μιλάμε είτε για κάτι τελειωμένους κοιλαράδες, με μούρη πρησμένη από το αλκοόλ και προχωρημένη ποδάγρα, είτε για κάτι λεμέδες, με μυωπία εικοσιτεσσάρων βαθμών, άμφω. Τους ξέρεις, είναι αυτοί οι γνωστοί που σκάνε μύτη στο γυαλί και ψάχνουνε ακόμη για τον μικρό Άλεξ, παρότι λύθηκε το μυστήριο. Απο δαύτους περιμένει ο κερατάς να μάθει την αλήθεια και -παραδόξως- τη μαθαίνει, αλλά φεύ -και που τη μαθαίνει, τί καταλαβαίνει ;

Αντίστοιχα, υπάρχουνε κι αυτοί που καταφεύγουν σε εργαλεία μυστήρια για να βρούνε την τάση της αγοράς και καλά κάνουνε δηλαδή, διότι η τάση είναι άτιμο πράμα, επικίνδυνο, δεν είναι για να παίζεις μαζί της. Γι αυτό και οι ηλεκτρολόγοι έχουνε συνήθως στην κωλότσεπη ένα δοκιμαστικό κατσαβίδι, ώστε να τσεκάρουνε την τάση, μη φάνε κάνα κεραυνό κατακούτελα και τους σηκωθεί το μαλλί σαν της Μαρίας Αντουανέτας, της ροκοκό, που της κόψανε το σβέρκο επειδή ήθελε να φάει το παντεσπάνι του μονοφαγά του Δαντών. Που κι αυτός, με τη σειρά του, ήθελε να φάει του Ροβεσπιέρου και γι αυτό τον περάσανε λεπίδι και πάει λέγοντας. Και μετά αναρωτιόταν η αλλοπαρμένη, γιατί ο κοσμάκης προτιμούσε το ψωμί το σκέτο.

Πιό παλιά, μέχρι τέλη δεκαετίας εβδομήντα, ίσως κι αρχές ογδόντα, τότε που το κεράτωμα -εκτός από εθνικό σπορ- λάχαινε και ποινικό αδίκημα, για την επ' αυτοφώρω σύλληψη της άτιμης διοργανωνόταν κανονικό σαφάρι : Ξεκινούσε ο ειδοποιημένος κερατάς, για τον τόπο του εγκλήματος, μαζί με ολόκληρη ομάδα κρούσεως, ντετέκτιβς, μαρτύρους, μπάτσους, μπορεί και κάνα φωτογράφο, για τα σχετικά ενσταντανέ. Άμα ο δράστης ήτανε γάτος, καταλάβαινε εγκαίρως ότι πάνε να του την πέσουνε, συνήθως από τον ήχο της μηχανής του αμαξιού του κερατά. Αυτό ήταν το σήμα εξόδου, αξιόπιστο κι επιβεβαιωμένο, ωσάν τα κύματα Elliot.

Ειδικά, αν ο κερατάς σωφάριζε κάνα δίχρονο Nsu, κάνα παλιό Saab, καμμιά Μπέμπα δίλιτρη ή το άλλο το θηρίο, το Βελότσε, ο μπήχτης άκουγε αμέσως το μπουρί, πεταγότανε σαν ελατήριο από την κλίνη της αμαρτίας κι έψαχνε για το κοντινότερο μπαλκόνι. Από πρώτο όροφο πήδαγε σαν βουάρ, μπορεί κι από δεύτερο, κι αν είχε πάρει και πουλάδα ειδικών δυνάμεων, ίσαμε κι από τρίτο σάλταρε. Την ώρα που το έσκαγε, σα λαγός με σώβρακο (και αν), άκουγε από πάνω τις ξεγυρισμένες χαστούκες και τα μπινελίκια που έτρωγε η καλή του. Δε βαριέσαι.

Τα ζόρικα ήταν για όσους κάναν τη δουλειά σε ρετιρέ, αυτοί δεν είχαν καμμία τύχη. Σούμπιτους τους πηγαίναν στο Α/Τ της περιοχής, διά τα περαιτέρω, τυλιγμένους στη σινδόνη. Όχι αυτή του Βατικανού, που είναι μούφα, την άλλη, τη φέρουσα τα εμφανή ίχνη του αδικήματος.

Όπως ο γαμπρός της πίσω πόρτας έστηνε αυτί, μπας κι ακούσει έγκαιρα την εξάτμιση του κερατά, έτσι κι ο παίχτης είναι στην τσίλια, μπας και πάρει σήμα εξόδου, ώστε να την κάνει όπως-όπως, να μη φάει τη μεγάλη λέζα. Κι εντάξει, άντε και το πήρε το σήμα πώλησης, το θέμα είναι -κι εδώ- από ποιόν όροφο θα σαλτάρει. Ας πούμε, σφιχτό stop-loss στο μείον 5%, είναι σα να πηδάς από τον πρώτο. Με ζημιά 20%, σα να φεύγεις από το μπαλκόνι του δευτέρου. Λες "το πολύ-πολύ να σπάσω κάνα ποδάρι" κι ορμάς στο κενό.

Έχει βέβαια και μερικούς που πηδάνε από πέμπτο, έκτο κι έβδομο. Με ζημιά 70-80%, πάνω τους. Όχι κι έτσι, αδελφέ. Να γλιτώσεις τη σύλληψη είπαμε, όχι να τσακίσεις τον αυχένα σου. Από το ρετιρέ δεν πηδάμε. Κάτσε μέσα, φόρα και το σεντονάκι σου και περίμενε να σε τσακώσουν. Να σου περάσουν βραχιολάκια, να σε βγάλουν και καμμιά αναμαλλιασμένη πόζα, άντε να σου ρίξουν και καμμιά μπούφλα, ο αγαναχτισμένος κερατάς και κάτι ξαδέλφια του. Εμ, άδικο θα 'χει ; Έπειτα, θα περάσεις κι ένα αυτοφωράκι κι αυτό ήταν όλο. Σιγά τα ωά. Μετά, ελεύθερο πουλί. Παρά να σε βρούν χαλκομανία στο πεζοδρόμιο, πιό καλά,δε νομίζεις ;

154 σχόλια:

  1. χαίρε φίλε swear

    ελαφρώς καταβεβλημένος προς το παρόν λόγω αρρώστειας, καθώς διάγω το τέλος της αναρρωτικής άδειας που έδωσα στον εαυτό μου, δεν πρόσεξα ότι ανήρτησες καινούργιο θέμα και έστειλα σχόλιο στο προηγούμενο

    χαιρετισμούς σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το άλλο που το πάς;
    Φαντάζεσαι να πέσουν πέντε παλέτες με μοριοσανίδες από τον πέμπτο όροφο ,θα φας κανένα χριστιανό ,δε λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τι σχόλια έβαλες ρε αθεόφοβε;
    Μάπα, Αίσχος, χάλια. τι είναι αυτά;
    Εξαίσιο όπως πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόλις ανέβασες θέμα, εκτοξεύτηκαν και οι ψήφοι.
    23-14. Τους λιάνισες τους Άραβες!
    Μετά σου φταίει ο doc το Κουφέτο και ο Γεροδήμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με 24 ψήφους, αγαπητέ μου, δεν εκλέγομαι ούτε ταμίας δεκαπενταμελούς, σε μαθητικές εκλογές Λυκείου της παραμεθορίου.
    Τιμή-στόχος 13.000 ψήφοι, ώστε να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο Β΄Αθηνών του ηγέτη μας, του Κωστάκη, μπας και δούμε -κι αυτός κι εγώ- άσπρη μέρα.
    Ψηφίζεις Swear, χτίζεις το μέλλον σου. Και υποθηκεύεις το μέλλον των παιδιών σου.

    Ζαρατούστρα, περαστικά. Ωραίο το ποίημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kala @swear, onirepsoy esi 24 psifoys
    Vre 9 soy toys edosa ego, avantzo gia to mats
    Katse na rikso tora mia stoys arapides na matis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συμφωνω και επαυξανω με τα γραφομενα.ειναι πολυ σωστο το παλιο ρητο..αν ειναι να πανικοβληθεις,φροντισε να εισαι ο πρωτος,αλλιως αστο...βεβαια,υπαρχει παντα η περιπτωση αυτος που χτυπα την πορτα να μην ειναι ο κερατας,αλλα πληρωμενος δολοφονος,οποτε ισως εχεις περισοτερες πιθανοτητες επιβιωσης πηδωντας απο τον εκτο..οποιος ειναι με χαρτια που θα υπαρχουν και αυριο,το πολυ πολυ να κατσει στην φυλακα καποιο καιρο,θα επιβιωσει παντως.οποιος εχει τα σαπακια που ενα ενα φευγουν απο το ταμπλω(και την ζωη),πρεπει να υπολογισει οτι εστω και 1 ευρω ειναι περισσοτερο απο το απολυτο μηδεν..αυτη η κριση ομως εχει μια ιδιαιτεροτητα.δειχνει οτι σαπακια μπορει και να ειναι τα πρωην ισχυροτατα τραπεζικα χαρτια.μια διαδικασια πληρους κρατικοποιησης(γιατι μερικη εχει ηδη γινει)θα εφερνε τους μικρομετοχους κοντα στο απολυτο μηδεν.εδω ομως θελει προσοχη.εγω προσωπικα,για χιλιους λογους,ισχυριζομαι οτι η ΕΘΝΙΚΗ θα ξεφυγει,εστω λαβωμενη βαρια απο την προοπτικη αυτη.για καμμια αλλη τραπεζα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος.το μελλον θα δειξει.ας σπασει το αποστημα,να φυγει το πυον,μπας και δουμε ασπρη μερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φτιαξε την γραμματοσειρα των σχολιων,επειδη εσυ,λογω προχωρημενης ηλικιας εχεις πρεσβυωπια,δεν σου φταιμε τιποτα εμεις τα νειατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι αν αρχισει να σειεται ο κοσμος οσο εισαι μεσα στον....οικο,τι κανεις?Καθεσαι να σου'ρθει στο δοξα πατρι το οικοδομημα η πηδας σαν αιλουρος κι απ'το ρετιρε ακομα κι οποιον παρει ο χαρος?Μ'αλλα λογια,οση κι αν ειναι η ζημια,το σαλτο μορταλε δεν ειναι καλυτερο απ'το να μονολογεις:Ημουνα σημερα...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ είμαι και για άλλη μία τράπεζα σίγουρος :
    Την Ελλάδος.
    Άντε, πάλι μοσχοπουλήσαμε στον όχλο άφθονες χρυσές λιρίτσες, με 20 ευρά καπελάκι τη μία.
    Και χρυσό έχουμε. Έλα, παιδιά, τα φρέσκα !
    Διαλέχτε !

    Κι άσε τη Λουκρη και τον Γέρο, να την περιμένουνε στα 20. Ίδια μυαλά έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η ελλαδος δεν ειναι τραπεζα,ειναι κατι αλλο,πιο βαθυ και πιο μεγαλο(ουχαχαχα).θελω να κανω μια διευκρυνιση..το να λεω οτι για καμμοα αλλη πλην εθνικης δεν ειμαι σιγουρος,δεν σημαινει οτι ντε και καλα ολες οι υπολοιπες θα τον πιουνε..οσες ΔΕΝ τον πιουνε,με τιμες κατω απο την ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ αξια που ειναι τωρα,ανοιγουν πεδιο δοξης λαμπρο για οσους αρεσκονται στα ακραια στοιχηματα.οσοι δηλαδη καποτε επαιρναν λανετ η νελ κλπ,με μικροποσα,σαν να αγοραζαν ενα λαχειο,ιδου πεδιο δοξης λαμπρο...α ρε κωστοπουλε,λατση,σαλλα,που καταντησατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σα να λέμε :
    "ΑΤΕ-Ήμουνα σήμερα" ή
    "Ρε παιδιά, η ΚΥΠΡ τρελλαίνει κόσμο"

    χαχαχαχαχαχα, φαντάζεσαι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το υπολοιπο Αττικης δεν σου κανει?Εκεινη η βου Αθηνων ειναι αχανης,θα ρεψεις να τη γυρισεις προεκλογικα.Ελα υποψηφιος στα λημερια μας,εχεις οπαδους ετοιμους ψημενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όχι ρε, έχω άκρες εκεί. Σε Αιγάλεω και Περιστέρι είμαι πιό γνωστός κι από το Ζαμπέτα. Δεν υπάρχει αντίπαλος, σου λέω.

    -Αλήθεια, αυτή η Nantia/Μοσχολιού, που να γυρίζει άραγε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με πηρε μια τσικνα,η Ναντια θα ειναι που ετοιμαζει τα κοψιδια.Συνοδεια οινου.Μην κοιτας που δηλωνω παρουσα εγω αποψε,ακολουθω εντολες οδοντιατρου:γιαουρτι και γαλα,που φτιαχνουν και την επιδερμιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πήρε το μάτι σας πουθενά τον Αποστόλη(αλμπατρο)
    από το πρωί έβαλε ψησταρια και χάθηκε.Οχι τίποτ'άλλο αλλά αύριο θα τα βλέπει όλα ρόδινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ σφιχτό stop έχει κάποιες φορές την ιδιότητα να πηδάς από τον πρώτο χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Θα μου πεις, έχουν σφίξει και οι κώλοι (η διαπίστωση).
    Πράγματι. Μπορεί άραγε να βρεθεί δείκτης που να συνδέει τα δύο σφιξίματα (η αγωνία).
    Εμένα πάλι η καρδιά μου έσφιξε για άλλο λόγο. Μου υποσχέθηκε το πρωί ο Usound, καρναβάλι. Και δεν είδα τίποτα (η απογοήτευση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άμα έφτασε κι ο σεμνός mc να μιλά για κώλους , έχει πολύ κάτωωωωωωωωωωωωω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ......και όσο νυχτώνει η ...μεγαλώνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Eχετε χασει καθε εννοια ευπρεπειας.Καλα σας εκανε ο Τουτου(οχι ο Ντεσμοντ,ο αλλος).Σα δε ντρεπομαστε...Κι αυτος ο mc...Μπραβο.Ολοι στο βουρκο της ηδονοβλεψιας και της βωμολοχιας.Αισχος!Περιμεναμε και απο τον κ.Swear να βαλει καποια ταξη επιτελους,αλλα που...Ο νους του στα κερατωματα...Ξανα αισχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κοίτα να δεις κληρούχα, το αφεντικό σήμερα είναι ο συνεταίρος. Και δεν έχει την ανοχή τη δική μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επ! Το σενάριο δεν κάλυψε όλες τις περιπτώσεις! Υπάρχουν και οι τέντες καθώς θα πέφτει μπορεί να ανακόψουν την ορμή! (κι όταν λέω τέντες εννοώ πώλησεις και επαναγορές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ασε αυτη η ψηφοφορια.Οχι 1961,οχι ψηφισαν και τα δεντρα.Εδω θα κοκκινιζε και ο Μπερισα με τετοιο μαγειρεμα ψηφων.Μπραβο κ.Swear!Kαι σας ειχαμε και για εκτιμητεο ατομο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ωπ! Καινούργια γκόμενα στο μαγαζί! Άντε ρε συνέταιρε, χαλάλι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αλλη ειναι η ουσια του κειμενου : Αποφευγετε τα ρετιρε οταν το παιζετε " Νυχτες στη Ροδανθη ".

    Μηνυμα εληφθη , swear .
    Blues, αλλου να το δανεισεις το ρετιρε στου Στρεφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και χωρος συναντησης και κλεισιματος ραντεβου για παρανομα ζευγαρακια το blog.Kαι συνθηματικα και απο ολα....Ρε που παμε ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανεβαίνουν σε ψήφους οι Άραβες πάλι.
    Φαίνεται αυτοί που τους σταυρώνουν έχουν στο μυαλό τους το:
    "Χίλιες και μία νύχτες" (Χαλιμά) ή το "Αραπίνες μαύρες ερωτιάρες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Α, δεν παίζω! Αίφνης διαπιστώνω σοβαρές διαρροές προς το αντίπαλο στρατόπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αφιερωμενο εξαιρετικα στην Ναντια και τον swear:
    http://www.youtube.com/watch?v=BfSnoTcPHXY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε Ελενη,εμεις κοροιδα ειμαστε που πληκτρολογουμε το φιδι των οδηγιων της Ευης για να κλικαρεται αμεσα το youtubi;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Λουκρητια , thanks !

    http://www.youtube.com/watch?v=41T9bkoYWss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Που ειναι ο οφις ο πονηρος,Πρωτ?Δεν τον πηρε το ματι μου το τσακιρικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Eχει δωσει τις οδηγιες αναρτησης σε σχολιο στο πρωτο αρθρο.Γραψτες σε σκονακι γιατι ειναι σιδηροδρομος,αλλα διευκολυνει πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Παιδες,δεν αναρτατε το σκονακι καπου στο πλαϊ,να το εχουμε ευκαιρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Άμα πετύχει το σκονάκι της Εύης η γριά Λούκρη , εγώ θα κάνω πρόταση αγοράς της Ολυμπιακής! Τόσο σίγουρος είμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χα!Αυτοι εχουν το νου τους αλλου Ελενη μου.Πως θα νοικιασουν καμια γκαρσονιεριτσα να κανουν τις δουλειες τους.Παει εχουν ξεφυγει τελειως.Και καλα ο Usound ,δεν κρυβεται.Αμ ο κ.Swear,που παριστανει τον σοβαρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δηλαδής ,εγώ είμαι αστείος? Παραιτούμαι πάραυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. To σωμον φοντο καλη ιδεα , ταιριαζει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ... απάντησις εις χτεσινά ερωτήματα ...

    ο σίελος προσθέτει υγρασία στο δέρμα κάνοντάς το πιο μαλακό, απαλό, και “ευκολοφόρετο” ...

    ... διευκρινίζω πως ομιλούμε δια υποδήματα ...

    ... αι παλαιοί στρατιώται γνωρίζουσι πως τρίβοντας της βούρτσα στο γεμάτο σκόνη πάτωμα πριν τρίψουν τις αρβύλες των προσθέτει “έξτρα'' γυάλισμα που ξεχωρίζει και αποτρέπει από περαιτέρω επιθεώρηση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δεν ειπαμε αυτο usound.Tουναντιον σου αναγνωριζεται ειλικρινεια.Για τον κ.Σιγανοποταμακη τα λεμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πάντως, αυτό το κορίτσι, στους κωδικούς σκίζει!
    Τι html, τι gadgets, τι script! Άλλα κόλπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. αν κανω ενα script και γίνει έστω και το παραμικρό λάθος μπορεί να γκρεμοτσακιστεί η σελίδα τα ξεχάσατε τι έγινε στου αλή Ι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ποσα προσφερεις για την ΟΑ?Ελπιζω να σε προτιμησουν,μη μας την παρει ο Βγενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. σκριπτάκια κάναμε κι εκεί και έπεσαν οι σοβάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ελα να πεφτουν οι προσφορες για τον εθνικο μας αερομεταφορεα,παρακαλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ασμα της αοιδου κ.Πεγκυς Ζηνα, με στιχους βαθυστοχαστους και πλεριους προβληματισμο.Τοτε που ηταν γνησια και δεν το επαιζε κουλτουρα να φυγουμε(τρομαρα της).Ταιριαζει και με το post και με την ατμοσφαιρα παρανομου ερωτισμου...

    Αν πας με αλλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αφηστε το Βγενο να την παρει, μεσα στους σχεδιασμους του ειναι κι αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πάνε όλες οι γυναίκες, μας τις φάγανε τα συνεταιράκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 170 εκ! Για τον πρώτο χρόνο. Εφεξής 50% αύξηση τον χρόνο. Να μου δίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Σιγα μην τη δωσουμε πεσκεσι στους Αραβες του Βγενο!Δικους μας δεν εχουμε?
    Πρωτ,οποία βαρβαροτης!Αν πας με αλλη,θα σου κοψω το κεφαλι.Χαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Με τετοια προσφορα,αν σε προτιμησουν,θελω τα ποσοστα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τελικά σε αυτό το ΦΙΦΤΥ-ΦΙΦΤΥ θα αποφασίσετε ποιος θα μπει πρώτος και ποιος δεύτερος, ή θα το αλλάζετε όλη την νύχτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αυτο κανουν,Γερο?Βρε,τις βεντετες!Ο Μπαρκουλης κι ο Κατρακης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ο Μπαρκουλης των μπλογκς ειναι γνωστος,βρε παιδια.Κι οι γατες στο Μενιδι τον ξερουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ευη,πως μπορουμε ν'ακουμε τα γιουτιουμπια σε νεα σελιδα,διχως να χανουμε επαφη με τους Αραβες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Δηλαδη Λουκρητια, ο swear ειναι ο Κατρακης ?
    ε , οχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Εδώ στην Λάρισα πάντως, δεν τον ξέρει καμία γάτα Ελενίτσα τον Μπάρκουλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ενας ειναι ο κυριλε σεμνος Κατρακης,Πρωτ.Υπερασπιστης των αδικημενων,ανιδιοτελης,ποιοτικος.Ο μεγας Νταημπουτσου,βεβαιως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Τι λες βρε nantia;Ο Κατρακης μια χαρα ηταν.Το θεμα ειναι ποιος εκ των δυο θα ταυτιστει με τον Μπαρκουλη,που εκτος του οτι δεν του μεινε τριχα ουτε για δειγμα,το εχει χασει και τελειως ο φουκαρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Οι γατες σας ειναι αστοιχειωτες,Κοσμα.Επειγοντως σεμιναρια χρειαζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Μα κι εσυ,βρε Πρωτ,δεν διευκρινιζεις τι ακριβως εχει χασει,κι αιωρουνται υποψιες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Πρωτεσιλαε , ναι, ετσι ειναι .
    Ατυχης ο παραλληλισμος με το Μπαρκουλη, ασε που και στα νιατα του μπροστα σε Κουρκουλο, Κομνηνο κ.α., αυτος ηταν .........αστα να πανε.

    Για μενα , οι οικοδεσποτες μου θυμιζουν Δαμωνα και Φιντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Λοιπον για να ανεβει λιγο το επιπεδο σας αφηνω με κανα σοβαρο τραγουδι ,γιατι το παρατραβηξαμε στο ελαφρυ και στο χαβαλετζιδικο.

    Σοβαρο τραγουδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Λοιπον για να ανεβει λιγο το επιπεδο σας αφηνω με κανα σοβαρο τραγουδι ,γιατι το παρατραβηξαμε στο ελαφρυ και στο χαβαλετζιδικο.

    Σοβαρο τραγουδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Χαιρετώ την αγαπητή ομήγυρη - αιτούμαι άδεια από τον συγγραφέα να άρει το copyright ώστε να μπορέσω να αναρτήσω θέμα στο φόρουμ με τίτλο "ΕΤΕ - Ημουνα Σήμερα..." - θα κάνει πάταγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Καλως τον Μanta !
    Πιστευω οτι δε χρειαζεσαι αδεια, μονο την ΕΛΛ μην του θιξεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Και:ΕΛΛ τρελλαινει κοσμο[που δε λεει να πεσει],Μαντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΧΑΧΑΧΑ, τρελλαίνει και κυρίως του ωραίου φύλου, αγαπητή Λούκρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αγαπητή Nantia, για να μην παρεξηγηθεί θα ανεβάσω και το "ΟΛΘ - Σοβαρή Περίπτωση":):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ζημιαρη Πρωτ,ΑΥΤΟ ειναι ο υμνος που συνοδευει την σημερινη αναρτηση:
    Παρε τηλεφωνο τον κερατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Εξαιρεστε με παρακαλω, ελλ και ετε δεν εχω αγορασει ποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Κι εσυ Λουκρητια? στο ιδιο μηκος κυματος με τον ΠΡΩΤ ?
    Κι ο αλλος ο Χαρος χθες για σοροπιασμενους γεροντοερωτες !

    Απλη επικοινωνια , thats all!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Aυτο αναρρωτιεμαι κι εγω , κατι πρεπει να γινει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Nantia,πιο ταιριαστο ασμα για το σημερινο ποστ δε νομιζω να υπαρχει.Αντε να βαλουμε κι αυτο στο προγραμμα,για να μη μεινει παραπονεμενος κι ο αλλος συνεταιρος:
    Αχ και να'βρεχε γυναικες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Σε οικο ακολασιας manta μου!Αμ καλα να παθουμε.Δεν θελαμε την λογοκρισια που εξασφαλιζε τα χρηστα ηθη και πεσαμε στο Τολμη και Γοητεια-blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ποτε δεν πεφτω εξω.Μια ειναι η γυναικα που καταλαβαινει τους αντρες.Η Ελεναρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Τίποτε για ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται εύκαιρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Nαι! Δε θελαμε ταξη και ηθικη!
    Και να τα ασματα τα περιεργα εδω!
    Τουρκος θα γινει ο swear !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Και για να μη γινει , του αφηνω ενα τραγουδακι .
    Τον ΕRIC δεν τον χωνευει, αλλα την Sheryl , οk!

    http://www.youtube.com/watch?v=l6F2qExLsic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. O κ.Swear δεν θα γινει τουρκος.Μετα τα αισχη που ελαβαν χωρα,δεν δικαιουται να μας κανει χρηστομαθεια.Αλλωστε συγγραφει το επομενο αρθρο-φωτια με θεμα:"crash test γκαρσονιερας Στρεφη vs Παγκρατι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Πρωτεσιλαε , παιζει και το ιδιοκτητο ρετιρε του usound.xaxaxa!

    Eνταξει , Τσικνοπεμπτη ηταν , απο αυριο βαζω γυαλια και ταγιερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Και βεβαια για τον Πρωτ.,τι αλλο ?

    http://www.youtube.com/watch?v=y95-VipidR0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Μην τον ανάβεις τώρα, θα το διαβάσει και θα φουντώσει! Δεν ξέρεις ότι γυαλιά + ταγιέρ = φετίχ;:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Μη βαρατε , θα το μαθω και το σκονακι της ευης , αν και προτιμω ετσι γιατι και ακους και το blog βλεπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Απ οτι θυμαμαι -και εχω μνημη- ο swear δεν εχει αναφερει κατι τετοιο, σε αντιθεση με τον usound που με αφορμη τη Σαρα Πειλιν , κατι ειχε γραψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Μαντα,ανεβασαμε καμποσα λινκς που θα τον στειλουν αδιαβαστο τον μεγα Νταημπουτσου,μην το παρακανουμε και με υμνους του ΠΑΟΚ!Αφρους θα βγαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Α, εντάξει τότε... Πράγματι, ο doc τρελλός και παλαβός ήταν με την παλαβιάρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Αντε καληνυχτα,παιδες.Κι αν το παρατσικνησατε αποψε,μια σοδα ειναι απαραιτητη πριν οριζοντιωθειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Άντε, καληνύχτα και καλό ξημέρωμα κι από μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Bλακείες. Πάλι μπουρδέλο έγινε το blog, μόλις γύρισα την πλάτη μου. Το μόνο ευχάριστο ότι έστω και ένας (Freeagle), έδωσε την ορθή απάντηση στο προηγούμενο κουϊζ (ήμουν σίγουρος), ενώ μόνο μία (Nantia42), πρόσεξε τις εικαστικές παρεμβάσεις μου στο blog (ήμουν σίγουρος),. Οι υπόλοιποι κοιμούνται όρθιοι. Τα τραγουδάκια με τα οποία μας βομβάρδισε η Λούκρη (άκου «Λούκρη» !), μια τραγωδία σκέτη, όπερ αναμενόμενο. Σταμάτα να στέλνεις τραγουδάκια, Λούκρη, δεν το κατέχεις το σπορ. Μουσικά βρίσκεσαι ακόμη στο νηπιαγωγείο, ενώ και οι συσχετισμοί σου είναι άσχετοι. Ακόμη κι ο σταρ σεντερ-φορ Manta εμφανίστηκε πεσμένος σε απόδοση, ενώ ο Zaratustra, παρότι ασθενής, έδωσε φιλότιμη μάχη, αλλά ήταν εντελώς μόνος στο κέντρο. Ο Χάρος, σκιά του εαυτού του. Ο Πρωτεσίλαος κάπως ξέφυγε από τη γενική μετριότητα, αλλά κι αυτός εκτός κλίματος. Άλλα γράφω, άλλα κατάλαβε. O Mc χώμα. Πρέπει να συνέλθετε, να καταλάβετε ορισμένοι σε ποιο blog γράφετε. -Τι αηδίες είναι αυτές, για γκαρσονιέρες στου Στρέφη ? -Αυτή την εντύπωση σας έχω δώσει ? Θα έπρεπε να ντρέπεστε. -Μήπως πρέπει ν΄αρχίσω να σβήνω σχόλια ? -Μήπως θέτε να δείτε το σκληρό μου πρόσωπο ? Δε θα σας αρέσει, πιστέψτε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Δεν έγραψα ακόμη για να δεις τις αποδόσεις τις δικές μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Αυτά τους γράφεις και μετά περνάνε μπροστά οι Άραβες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Προς το Πολιτικο Γραφειο του Blog:

    Συντροφοι,
    οι τελευταιες εξελιξεις δικαιωνουν απολυτα τις αναλυσεις και τις θεσεις του Κομματος.Η πολιτικη δραση της Ηγεσιας και των απλων λαικων αγωνιστων βρισκει την πιο μεγαλη δικαιωση στα ματια της εργατικης ταξης και του Αlibabικου λαου.To Κομμα αφουγκραζομενο τις αναγκες και τα οραματα του απλου λαου αντισταθηκε σθεναρα στην ενσωματωση και υποταγη του Αlibabικου κινηματος στο συστημα και ειπε ενα βροντερο οχι στον εξωραισμο της capital-ιστικης βαρβαροτητας.Oι λαικες blogοδυναμεις πρεπει να επαγρυπνουν για να υπερασπιστουν αποτελεσματικα τις καταχτησεις τους.Το μελλον βρισκεται στην συμμαχια της εργατικης blogικης ταξης, με την μικρομεσαια αγροτια και τους αυτοαπασχολουμενους.Η βαση του blog καλει τον λαο σε ανυπακοη στα κελευσματα του ευρωblogoμονοδρομου και αντεπιθεση.Με ισχυρο Alibaba διεκδικουμε:
    -σταθερη 7ημερη αρλουμπολογια
    -δικαιωμα στην συνεχη παραθεση youtubιων χωρις λογοκρισια
    -ξεδιαντροπο πομπαρισμα μετοχων
    -συνεχη παραθεση φωτο νυμφιδιων και σταρλετ,με στοχο την καλλιεργεια των πιο χαμερπων ενστικτων
    Παραλληλα Συντροφοι, ειμαστε στην δυσαρεστη θεση να καταγγειλουμε την σταση μερους της Ηγεσιας(σ.Swear),η οποια με συνεχεις και πρωταφανεις προπηλακισμους και απειλες στρεφεται (" -Μήπως πρέπει ν΄αρχίσω να σβήνω σχόλια ? -Μήπως θέτε να δείτε το σκληρό μου πρόσωπο")εναντιον απλων λαικων αγωνιστων.Ιδιαιτερα, καταγγελουμε την προσπαθεια φιμωσης και εκφοβισμου της μπαρουτοκαπνισμενης συντροφισσας Λουκρητιας(γνωστης στους χωρους δουλειας και στις αγωνιστικες κινητοποιησεις ως Λουκρη).Δηλωνουμε οτι τετοιες στασεις δεν ταιριαζουν στο ηθος και την ιστορια του alibabικου κινηματος και ειμαστε ετοιμοι να υπερασπιστουμε την συντροφισσα απεναντι στην πρωτοφανη προσπαθεια ηθικης της εξοντωσης.

    Eμπρος για ενα λαικο,αντιιμπεριαλιστικο,αντιμονοπωλιακο blog

    ΣΕΧΤΑ Λουκρητικων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ο εκφοβισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Συντροφε Γερο,
    σου στελνουμε θερμο αγωνιστικο χαιρετισμο και περιμενουμε να βρεθουμε και παλι κοντα σε νεους αγωνες.
    (να κλειδωνεις καλα τις γιαφκες και να φροντιζεις τον οπλισμο.Ο ενοπλος alibabικος λαος θα προστατεψει τις καταχτησεις του και θα απαντησει σκληρα σε καθε προσπαθεια καθυποταξης του αγωνιστικου του φρονηματος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Εμπρος για την τελικη δικαιωση!Ν'αποτιναξουμε τον ζυγο του μεγα Νταημπουτσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. XAXAXAΧΑΧΑΧΑ!
    Πρωτεσιλαε, γνωστο ποιος σε υποκινει !
    Αφου σας αρεσει ο ρολος, ( το ΣΑΣ , γιατι βαζω μεσα και τη μπαρουτοκαπνισμενη Λουκρητια και το βασιλια του καμπου Γεροδημο ΚΑΙ τον υποκινητη U ) σας τον χαριζουμε.
    Κατι καπνά, κατι μπαμπακια, κατι σταρια
    ( χιλιαδες στρεμματα λεμε ) του φεουδαρχη swear,ετοιμαστειτε να τα μαζεψετε. Θα σας φαει ο ηλιος ! Τι σκατα εργατικη ταξη ειστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ορίστε τώρα με αυτά που κάνεις κύριε Νταημπούτσου. Άρχισε να παίρνει τ΄απάνω και το "είδα φως". Όχι ότι τους Άραβες τους καθάρισες!
    Τσίμα τσίμα πάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΤΙ ΕΙΝΑΙ DAIBUTSU
    ΟΠΩς ΛΕΜΕ DAIHATSU ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Συντροφισσα Nαντια,
    σε καταγγελουμε ανοιχτα για τον υποπτο και προβοκατορικο ρολο σου.Oι απλοι λαικοι αγωνιστες υποκινουνται απο την συνειδηση τους και μονο.O συντροφος Usound ειναι και αυτος υπολογος για αναλογα ολισθηματα,αλλα για λογους τακτικης το κινημα επιλεγει να ξεκαθαρισει την σταση του απεναντι στον συγκεντρωτικο γραφειοκρατη σ.Swear πρωτα.Ο ολισθηρος δρομος που εχεις επιλεξει(βλ.ερωτοτροπιες με μελη του πολιτ μπιρο)δεν εχει τελειωμο.Η εργατικη blogικη ταξη βγαζει χρησιμα συμπερασματα για το που οδηγει ο οπορτουνισμος και ο ρεβιζιονισμος.Σε καλουμε να αλλαξεις ροτα και να ενωσεις την φωνη σου με την πλατια μαζα του λαου,αποκηρυσσοντας τις αστικες σου παρεκτροπες.

    (σ' ευχαριστω για την χθεσινη dido)
    Επεμβαινεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Έχω την εξής αίσθηση. Ο swear θεωρεί την Λούκρη ως προσωπικότητα με έντονο και δυναμικό περιεχόμενο, όποιος διαβάζει πίσω από τις λέξεις των γραπτών της το αντιλαμβάνεται, παρουσιάζει όμως δυσκολία επικέντρωσης στα ουσιώδη με συνέπεια να βραχυκυκλώνεται. Ο swear επειδή θέλει να εκμεταλλευθεί το προαναφερθέν δυναμικό της Λούκρη, προσπαθεί να την κάνει να σταθεί στα πόδια της και για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιεί ( ίσως από αγάπη και με την καλή έννοια πάντα) αυστηρές εκφράσεις. Ίσως την προορίζει και για διάδοχό του. Ότι και να ισχύει όμως, η γεμάτη αγωνία φωνή του Πρωτεσίλαου για καθαρές διαδικασίες πρέπει να ληφθεί υπόψιν.



    Καλά ίσως να φταίει και ο πυρετός…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Κολχόζνικοι, φτωχοδιάβολοι, μουζίκοι, κουρελήδες και λοιπά λούμπεν στοιχεία, βλέπω ότι σηκώσατε κεφάλι. Θα πιάσω το καμουτσίκι, να σας αλλάξω τον αδόξαστο, ρετάλια, που μου θέτε κι επανάσταση. Γρήγορα, πίσω στις δουλειές σας, μη σας οργώσω τις ράχες, ανεπρόκοποι, ρεμπεσκέδες. Μόνο έτσι καταλαβαίνετε, ορισμένοι. Με το βούρδουλα.
    Ταβάριτς Ζαρατούστρα, καλά το πήγαινες, μέχρι κι εκεί που γράφεις "δυσκολία επικέντρωσης στα ουσιώδη με συνέπεια να βραχυκυκλώνεται". Σωστή η διάγνωση. Με λίγα λόγια, δεν καταλαβαίνει Χριστό και μου κάνει και τις συζητήσεις μπάχαλο. -Το παρακάτω, τί το ήθελες, χριστιανέ μου ? -Μα είναι ποτέ δυνατόν να χρίσω διάδοχό μου τη Λούκρη ? Σα να λέμε, να έχριζε ο Ανδρέας διάδοχο τον Γιωργάκη. -Μωρέ, γίνονται αυτά τα πράγματα ? Πιό καλά να έχριζε τον Μητσάρα από τα γήπεδα, παρά τον Γιωργάκη. Κάτι ήξερε κι ο Ανδρέας, κι ας τα 'χε χάσει εσχάτως. Πόσο μάλλον εγώ, που δεν τα έχω χάσει, ούτε κατά διάνοια. Πρέπει να έχεις πολύ υψηλό πυρετό, Ζαρατούστρα. Περαστικά σου εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Κοιτα να δεις τι ορθη κριση εχει ο ανθρωπος οταν παραληρει απ'τον πυρετο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Συντροφε Ζara,
    δεν περιμεναμε τιποτα λιγοτερο απο σενα-εναν τιμιο λαικο αγωνιστη-απο μια νηφαλια αναλυση του προβληματος που θεσαμε,βασισμενη στην διαλεχτικη.Το κινημα αφου συνεδριασε σε πλατια ολομελεια αποφασισε για το καλο του Κομματος να δωσει ενα τελος στην ενδοσκοπηση(βασικα παω για απογευματινο καφε),κρινοντας πως ετσι εξυπηρετειται καλυτερα η ενοτητα, που οι απλοι λαικοι αγωνιστες παντα διαφυλαξαμε ως κορη οφθαλμου.Αλλωστε η λουμπεν μεγαλοαστικη blogικη ταξη τριβει τα χερια της απο τις διαφωνιες που ενεσκυψαν στις γραμμες μας.Ωστοσο δηλωνουμε οτι παραμενουμε με το οπλο παρα ποδα και διατρανωνουμε την αποφασιστικοτητα μας να προστατεψουμε ως οπλισμενο κομματι της εργατικης blogικης ταξης τα συμφεροντα του λαου και να προφυλαξουμε τους αγωνιστες απο πογκρομ διωξεων.

    το ασμα ειναι ψιλοασχετο αλλα το κινημα λαμβανει σοβαρα την αναγκη ψυχαγωγιας των αγωνιστων...
    Ξενυχτησα στην πορτα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Καλησπέρα
    protesilae για να σε φτιάξω, σου λέω οτι τον karpathio τον κάνανε ban λόγω υπερβολικού πομπαρίσματος της Φ/Σ
    Καλό ε?
    Ουχαχα που θα έλεγε κι ο XaiFive

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Μη με περάσετε και για κανα κιρίζι δηλαδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. σ.Blackmamba,
    οχι ρε γμτ!Τι τους πειραξε το παλληκαρι;Και ελεγα κατα καλοκαιρι μερια(ευρωεκλογες γαρ)να ροβολησω απο τα alibικα λημερια στο forum για μια καταδρομικη επιχειρηση.Ελπιζω να επανελθει δριμυτερος.Ελπιζω να μην μου πειραξαν τον Σαντσο-Παντσα του.Και εχω μαζεψει κατι κειμενα τους,μουρλια!Θα γελαγε και το παρδαλο εριφιο.Anyway...Το πολυ πολυ θα τα αμολησω ετσι στο ασχετο,σε ασχετο μιτο θα φαω το ban μου και θα γυρισω στο ταμπουρι μου.Νεοι αγωνες,πιο δυσκολοι οπως βλεπεις μας περιμενουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ορμα ακαθεκτος,Πρωτ!Κοντευει η μερα της ελευθεριας σου.Και ποιος σε πιανει τοτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. μαγκες, σαν πολλα πολλα βλεπω με τη λουκρι τελευταια, για σπαστε, το μωρο ειναι δικο μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. "Στις καλύτερες σέλλες, συνεπιβαίνουν μόνο τα καλύτερα θηλυκά πισινά"

    Swearengen, 1989

    O Swear, γιορτάζοντας τη μεγάλη επιστροφή του στην ενεργό μοτοσικλετιστική δράση, προαναγγέλλει τη δημοσίευση του Μνημειώδους Επετειακού Αυστηρά Συλλεκτικού Άρθρου, με τον τίτλο "Σέβεν Φίφτυ". Μια ωδή στις μεγάλες μηχανές, στις ωραίες γυναίκες και στον εμφύλιο (το τελευταίο για ξεκάρφωμα). Ένα αφιέρωμα στο καμένο λάδι, στη σκόνη, στην τραγιάσκα του μεροκαματιάρη και στο φουλάρι του τέντυ-μπόϋ. Από τις Φλορέττες και τα Ζάκς, τις Βέσπες και τις Λαμπρέττες, στις πολεμικές BMW με καλάθι και στις Harley που καβαλάγανε οι μπασκίνες της χωροφυλακής. Η χαμένη ευκαιρία της ένταξης στην ευρωπαϊκή υποκουλτούρα των café racer. Οι Mods κι οι Rockers, που πέρασαν αλλά δεν μας άγγιξαν. Και μετά το "Σέβεν Φίφτυ", το πρώτο superbike, που άλλαξε για πάντα την ιστορία.
    Αποκλειστικά, στον "Aλή Μπάμπα ΙΙ" : ""Σέβεν Φίφτυ". Από την Swear Productions. Σύντομα κοντά σας.

    Όσοι άσχετοι, ΜΗΝ προσέλθετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. @ Blues διάβασα αυτά που γραψες στου χάρου ...
    Bluesman, χέστα τα κωλόχαρτα φίλε δυο φορές καταστράφηκα από δαύτα ... μην το βάζεις κάτω ... απ' το μηδέν πάλι ξεκινούσα και πάλι κάτι γινόταν ... τα λεφτά είναι δανεικά φίλε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. γουσταρωωωωωωω, θα πηξουμε στα πιπινια παλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. σορρυ αετε, ξαναδιαβασε το, ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως, να εισαι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Κάφρε Mπλουζμαν, πέρνα αμέσως έξω από την αίθουσα. Βρε άθλιε, έκατσες και ξεγέλασες τον κόσμο ότι δήθεν έχασες λεφτά στα παράγωγα ?
    Μωρέ μπας κι είσαι εσύ ο Kamenos και μας δουλεύεις τόσον καιρό ?
    Τέλος πάντων, αφού έμεινες δίχως blog (το καταλαβαίνω ότι ανάλωνες πολύ χρόνο για γράψιμο, φαινόταν από τα κείμενα), προσλαμβάνεσαι εδώ, ως ηχολήπτης. Και πολύ σου είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. λυνω και τετρακυλινδρα... εχουμε δυναμοκλειδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Έχουμε ένα, 10-80 Νιούτον. Φτάνει αυτό, για μοτέρ. Άσε τα λυσίματα για μένα. Να καθαρίζεις carbs ξέρεις ? Να ρυθμίζεις βαλβίδες ?

    Να φουσκώνεις λάστιχα, έστω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. πριν απο καμια 15αρια χρονια ειχα λυσει ενα μπρος 6,5, αλλαξα φλαντζες και δισκους συμπλεκτη, (δεν ειχα φραγκα για συνεργειο) το δεσα και δουλευε, καλου-κακου το πουλησα μετα απο λιγο... επισης κατι σκουτερακια, ενα παπι, ενα εξτι 600, και το αγαπημενο μου τσαο (αυτο ειχε και πεταλια)... 2-3 ακομη δεν τα αναφερω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Όχι δα ! Αυτό ήταν απλώς το Trailer. Στην ταινία θα δείς και τα Zundapp, θα δεις και παλιές BSA και Matchless και Norton Commando, καμμιά Boneville, τις Electra των ΕΣΑτζήδων (που να μη σώσουν, τα καθάρματα), έως πενηνταράκια Simpson (τί κατάρα κι αυτή !), τίποτε Γκαρελάκια, Μπενελάκια κλπ. Για τα Zundapp ίσως πούμε και πώς τους έβαζαν 125άρι μοτέρ και τα έκαναν πυραύλους τα πρα-πρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Blues, τι να ξαναδιαβάσω; κάποια χοντρή 'χακεριά' έκανες στο μπλόγκ σου και μου κόλλησες δυο φορές το μηχανάκι μου ... τέλος πάντων μη παίζεις με αυτά ... ή μάλλον παίξε και κανε ότι θες ελεύθεροι είμαστε όλοι ... δεν σε κατηγορώ φίλε, απλώς δικό μου είναι το πρόβλημα επειδή έχασα ένα φίλο το '99 ... και έτσι αντιδρώ συναισθηματικά κάθε φορά που κάποιος μιλάει για οικονομική καταστροφή σε μετοχές ... συγνώμη για το 'βαρύ' ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Simpson, θεέ μου (swear...) τι μου θύμησες!!! είχε ένας φίλος μου ο Λευτέρης...
    φυσάει εε;; είπε ψωροπερήφανα όταν μου το πρωτοπαρουσίασε ...
    ναι, δε λέω, από μηχανή πως πάει;
    γαμάει!!! σήμερα θα πάμε στα γκομενάκια με το 'εργαλείο', θα κάνουμε θραύση!!!
    . .. μην τα πολυλογώ το Simpson έκανε συνολικά 1015 χιλιόμετρα ... τα 15 μόνο του και τα 1000 με μας να το σπρώχνουμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Τελικά, κάνατε όντως θραύση ! Της μπιέλας !
    Ανατολικογερμανική "τεχνολογία", τί περίμενε ο Λευτεράκης ? To αντίστοιχό του σε τέσσερις ρόδες Trabant, θεωρείται ένα από τα χειρότερα αυτοκίνητα όλων των εποχών. Στην ίδια λίστα είναι και το Γιούγκο, αλλά πρόσεξε ! Και η σειρά 7 της BMW του 2002. Πού 'σαι Σπάρτακα, ν' ακούσεις !
    Να η λίστα
    http://www.time.com/time/specials/2007/completelist/0,,1658545,00.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή