Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Το Τσουκάτο

Και πάει το Τσουκάτο (αθάνατη Μαλβίνα!)στον εισαγγελέα.
-Τα βούτηξες, ρε;
-Ναι, τα βούτηξα!
-Ε, πες το ντε!
-Ναι, αλλά τα ‘δωσα!
-Πού τα ‘ δωσες;
-Στο κόμμα!
-Ρε, άσε τα πούστικα! Το κόμμα λέει πως δεν τα έχει στα βιβλία του.
-Με δουλεύεις, κύριε Εισαγγελέα; Γράφονται τα φακελλάκια στα βιβλία;
-Σωστά! Και σε ποιόν τα 'δωσες τότε; Να τον μπουζουριάσουμε!
-Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, κύριε Εισαγγελέα, δεν θυμάμαι. Ήταν πολλοί.
-Καλά, εσύ πήρες κάνα φράγκο ή σε πιάσανε Τσουκάτο;
-Ε, το κατιτίς μου τόβγαλα κι εγώ!
-Άντε ρε! Φαίνεσαι μπεσαλής. Έχεις 100 χιλιάρικα;
-Με προσβάλλεις, κυρ Εισαγγελέα! Τόσα χρόνια δουλεύω.
-Άντε, σκάστα! Και μη μου ζητήσεις τόκους!
-Σπαθί είσαι κυρ εισαγγελέα!

120 σχόλια:

  1. Απαντώ σε ερώτηξη τού Πρωτεσίλαου στο προηγούμενο θέμα. Δεν πας στο Τσουκάτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντω στους φιλους Usound και mc.
    Κοιταξτε.Θελουμε φιρμα. Δε λεω ο Στρατηγος ειναι μεγαλο ονομα. Αλλα στην πολυκατοικια κυριαρχουν κατο γριες.Η πιο κεντρωα εξ αυτων ψηφιζει ΛΑΟΣ.Οποτε παει η λυση Τσουκατου.
    Αλλωστ το σχεδιο μου ειναι να πλασαρω οτι και καλα ακολουθουμε συμβουλες μεγαλου γνωστη,που συμβουλευει μεγαλοκαιφαλαιουχους σε γνωστο forum. θα το καταπιουν αμασητο οι γριες.Σου λεει "forum... ε ρε μεγαλεια!Εκατομμυρια!".
    Θα τους πω και εγω για να τις ψησω:"Να φανταστειτε αυτοι μαζευονται σε κλειστο club καθε βραδυ και συζητανε.Μιλαμε για προχωρημενα πραματα κυρα-Ελενη!Τι τα θες;Το χρημα παει στο χρημα.Κατσε να ακουσουμε κανα γκουρου,μπας και κανουμε τη ρημαδα την απολυμανση και γλιτωσουμε απο τις κατσαριδες."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άμα θες φίρμα, βρες κανα δεσπότη. Θα έχεις και την ευλογία τού Υψίστου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προτεινεις Νasty δηλαδη;
    Δε λεω καλος.Αλλα θελω φιρμα ρε παιδι μου.
    Δε με βοηθατε,δε με βοηθατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Mc σου κάνει; Αλλά για 8% το μήνα απόδοση δεν τον κόβω.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαλλον θα ηθελα κατι σε ελληνικο ονομα/nick. Eιναι γριες,παλια σχολη βλεπεις. Θα απευθυνθω μου φαινεται στον "ελα μωρη χαρτουρα,τρελλανε μας τωρα".Θα τρελλαθουν οι γριες. Θα θελουν να παιξουμε και τα κοινοχρηστα μολις τους δειξω το thread.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμα είναι τόσο γριές δεν τους γνωρίζεις και τη Λούκρη; Το απόλυτο όπλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε σφαξανε. Θα μας τις κουβαλησει εδω.Εχεις να δεις nick τυπου Μελπομενη,Ευανθια και Μεροπη που θα παει συννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. H Nάντια σου κάνει; Όνομα ευρωπαϊκόν και ευηχον. Απόδοση δεν θάχεις , αλλά από τεχνική ανάλυση θα σκίσεις! Κι είναι τής ίδιας σειράς με τις γριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Απόδοση δεν θάχεις"

    Ναι, γιατι με κανονικο γκουρου θα ειχα; Η θα μεναμε απο πετρελαιο το χειμωνα;
    Λες η Ναντια να ειναι η λυση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άστα, ρε Πρωτ! Σε βλέπω με τσεμπέρι να σφουγγαρίζεις σκάλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οχι,οχι δεν απογοητευομαι. Ενας γκουρου θα μας γλιτωσει απο τα εντομα.Και αν τα χασουμε θα βαλω τις γριες να γραφτουν στο forum και να ξεφωνιζουν τον γκουρου.
    Θα τους ανοιξω μιτο να βγαλουν το αχτι τους. Και αυτες δεν αστειευονται. Τα λενε εξω απο τα δοντια.Οχι "αν δεν ανεβει, θα πεσει", "το ΧΑ θελει ψυχραιμια" (πολυ πρωτοτυπο,εμεινα καγκελο!), "τα παντα ειναι συναρτηση του Dow" (ρε τι μαθαινει κανεις αμα ακουει τους ειδημονες!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. E ρε, γλέντια! Γριές με σκουπόξυλο κι ο Τούτου να τις μπανιαρίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς


    Άκουσα το όνομα μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με παρασύρατε και πήρα το βιβλίο αυτού του μούργου ,που λέει και ο swear, του Ισίδωρου. Άντε να δούμε τι λέει. Είμαι στη σκηνή που ο πρωταγωνιστής έχει στριμώξει την κοκκινομάλλα σαραντάρα στο ασανσέρ. Έχω αγωνία να δω αν θα την κουτουπώσει, αν και είναι σαφές ότι αυτό θα κάνει, αλλιώς δεν θα τον στρίμωχνε τσάμπα στο ασανσέρ ο συγγραφέας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πάντως έτσι και βάλεις στις Καρυάτιδες του Capital και ειδικά στην μασσονία της Β. Ελλάδας 1* μιλάμε τους πιάνει παράκρουση.
    Έχει πολύ πλάκα πάντως να ρωτάει ο ΣΥΓΚΑΜΕΝΟΣ τον JOKER την γνώμη του για το ΑΜΚ της ΕΤΕ.
    Αμα το Copy_Paste ήταν εργόχειρο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΝΑ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. βρε τον Τσουκατο ! Ποσοι τετοιοι υπαρχουν αραγε στα κομματα ?

    ωραιο τραγουδακι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει, γκουρούδες. Ο Μεγαλοφειλέτης μπορούσε μέχρι πρότινος να τη βγάζει με διάφορα θελήματα που έκανε στους Αφέντες του. Κάποιες από τις μικρότερες εκδουλεύσεις, τις μαθαίναμε συνήθως έπειτα από τριάντα, σαράντα, πενήντα χρόνια, κάθε φορά που ψευτοάνοιγαν αρχεία του Λάνγκλέϋ και του Φόρεϊν Όφις. Σιχαμερές πεταλούδες δουλικότητας έως και εθνικής προδοσίας ξεπετάγονταν κάθε φορά μέσα από τα σκονισμένα κιβώτια (ωραία τα λέω, ο άτιμος). Τις βαπτίζαμε κομμάτια της νεοελληνικής ιστορίας και κοιμόμασταν ήσυχοι ότι «σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά», παραδοχή που εν μέρει μόνον αληθεύει, αφού το μόνο που άλλαξε είναι ότι οι Αφέντες είναι πλέον εξίσου άφραγκοι με μας. Τέρμα πιά οι πάγιες αντιμισθίες, οι λίρες από τον ουρανό, τα γενναιόδωρα πουρμπουάρ και τα εθνικά θαλασσοδάνεια στον Υπηρέτη των Πολλών Αφεντάδων. Δεν υπάρχει μήτε κόπιτσα. Ψάχνεται κι ο Υπηρέτης, τί να πρωτοπουλήσει, μπας και τη βγάλει καθαρή, για καμμιά τετραετία ακόμη κι όσο για πιό μετά, έχει ο Θεός.

    Είπαμε, τον άφραγκο τον πιάνεις από τον λαιμό. Πήρανε γραμμή τα γατόνια τι πάει να γίνει με την Ευαθ, σάλταραν στα γρήγορα και μάζεψαν στα μουλωχτά τα χαρτιά, που κάποιοι αθεόφοβοι κιμπάρηδες τους χάριζαν το φθινόπωρο. Και δώστου, μες στην καρδιά του αρκουδομάρκετ γίνεται η μετοχή αεροπλανάκι, καθώς μάλιστα είναι και σχετικά αξιοπρεπές το μαγαζί. Σειρά έχουν, λέω εγώ, τα δυό μπουρδέλα, Δεη και Ευδαπ. Ένας δουλεύει, τρείς κοιτάνε, άλλοι πέντε λείπουν σε άδεια, άλλοι δύο συμπληρώνουν τα χαρτιά για εθελούσια έξοδο και γω απορώ πώς -παρ’ όλ’ αυτά- γίνεται να έχω (συνήθως) ρεύμα και νερό στο σπίτι μου. Και όμως γίνεται. Άλυτο μυστήριο. Όπως και να ΄χει, απ’΄αυτές τις δυό, την Ευδαπ μαζεύω, δίχως όμως να βιάζομαι, από τότε που είδα εκείνη τη διαφήμιση με τους βλάχους που πετάνε τάπες βαρελίσιες και τότε –για πρώτη φορά- κατάλαβα πως γίνεται το καλό ουϊσκυ. Εδώ, για να βγούνε χαρτιά, πρέπει να γίνεται πανικός κι αυτό ευχόμεθα και δι’ ημάς.
    Μετά είναι τα δυο λιμάνια, που μας σώσανε στην κατοχή, όπως άλλους, απ’ ότι μαθαίνω, τους προστάτεψαν οι γκουρούδες από την πτώση. Να ‘ναι καλά ο ΟΛΘ, διότι χωρίς δαύτον ποτέ δεν θα ρεφάραμε (κι αγνώμων εγώ δεν είμαι), αλλά τώρα με κόφτει ο Πειραιάς και μόνον ο Πειραιάς, που κάτι μου λέει ότι έχει στερέψει για τα καλά. Προς Θεσσαλονίκη μεριά, θα ξαναλοξοκοιτάξω κάτω από τα 12 ευρώ, εάν και εφόσον, αλλά και εάν όχι, πάλι φίλοι είμαστε.

    Δεν ξέρω τί σκέπτονται οι υπόλοιποι, αλλά εγώ τη Μότορ Όϊλ, γύρω στα 7 ευρώ την κάνω κέφι κι ας γκρεμιστεί το σύμπαν. Τον Τιτάνα, κάτω από 15 ευρώ, θα τον ζαχάρωνα επίσης. Με τον ΟΤΕ δεν ξέρω τι συμβαίνει και μέχρι να μάθω –εάν μάθω- δεν ξαναζυγώνω. Την ΕΧΑΕ στραβώθηκα και δεν την πήρα όταν έπρεπε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Δώσ’ μας άλλη μία ευκαιρία- ευκαιρία- ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. χειμαρρος εισαι.
    απ ολες αυτες : η ευαθ ειναι ανοδικη και δεν εχει ακυρωθει αυτο, ακομα. ο ολπ μαλλον ετοιμαζεται να επανελθει και ο τιτκ , επισης.
    αλλα, αλλιως αγοραζουμε . εγω δεν τις περιμενω να κατεβουν, την ταση προσπαθω να ακολουθησω. καλα κερδη , swear.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ξεχασα τον ΟΤΕ .
    Εχω κατι στο μυαλο μου , αλλα εδω θα ηθελα εναν γνώστη της τ.α σαν τον Νεμο , τον mc , τον Μanta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Eγω σου κάνω; Στο σχολείο πάντα έπαιρνα 20 στην τριγωνομετρία και γενικώς έχω μια έφεση στα τρίγωνα κάθε είδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ας το παρει το ποταμι, μια και ειπες τη λεξη τριγωνο.
    νομιζω οτι ο οτε ειναι σε ενα τριγωνο απο τον νοεμβριο και τον τελευταιο καιρο, απο μαιο και μετα, εχει ανεβασει ογκους. μου φαινεται οτι θα παρει κανενα μηνα η διασπαση του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. τι κριμα , αληθεια, εξαιτιας της τριγωνομετριας δεν σπουδασα αυτο που ηθελα.

    δυσκολα τα τριγωνα καθε ειδους. σε ζηλευω για την εφεση που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Α, είναι πολύ εύκολο! Καλή διάθεση να υπάρχει από όλους και μια χαρά οργανώνεται!

    Σε αυτά που είπα ο swear, θα προσέθετα και τα ΕΛΠΕ. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, ότι η ΔΕΠΑ μάλλον θα πουληθεί αργά η γρήγορα και σίγουρα υπάρχουν πολλοί μνηστήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. O Oλπ έκανε σε δύο πακέτα το 2% της εταιρείας και δεν γράφτηκε λέξη, ποιος και τί. Γραφικά του στυλ «κάτι μεγάλο ετοιμάζεται» ούτε τα πιστεύω ούτε τα γράφω, αλλά με απλή χρηματιστηριακή λογική, άνευ ετέρου τινός, no news σημαίνει –τουλάχιστον- διακράτηση, πολύ περισσότερο αφ’ ής στιγμής δεν υπήρξε καμμία αντίδραση στο ταμπλώ. Με λίγα λόγια, εγώ λέω ότι εκείνοι που μάζεψαν κάθονται στ’ αυγά τους, σαν τις κλώσσες, το ίδιο κι εγώ. Στον Ολθ πάλι, βλέπω ότι εξακολουθούν να βγαίνουν κομμάτια, έστω και λίγα, αλλά ολοένα και χαμηλότερα, γι αυτό έχω σημαδέψει τα 12 ευρώ, που τα θεωρώ ασφαλές σημείο έναρξης τοποθέτησης, με ορίζοντα τα 9, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα βρω οπωσδήποτε τέτοιες τιμές. Για να μη βρω όμως, σημαίνει ότι το όλο πράγμα πάει πάνω, οπότε σ’ αυτό το «πάνω» έχουμε ήδη το ασφαλέστερο αλόγατο που λέγεται Ολπ.
    «Ευαθ ανοδική», δε μου λέει τίποτα, δεν κυνηγάω χαρτί που έδωσα νωρίτερα και άλλωστε υπάρχει η εναλλακτική της Ευδαπ, που είναι σχετικά φθηνή, αν και θα την ήθελα φθηνότερη. Με τον Οτε, το θέμα δεν είναι μόνο πότε θα αντιδράσει, αλλά κυρίως μέχρι ποιού σημείου θα αντιδράσει και το μέγα ερώτημα, το αμείλικτο, είναι γιατί ξεπουλιέται μήνες τώρα, χωρίς ανάσα. Το σκηνικό έχει αρχίσει να θυμίζει ΜΙΓ, όπου σταδιακά έμπαιναν όλο και περισσότεροι, όλο και πιο χαμηλά, με την ελπίδα της «αντίδρασης», ελπίδα που στο τέλος έγινε ευχή «άντε να πάρουμε πίσω τα λεφτά μας να βγούμε από το κωλόχαρτο». Στην ψυχολογία αναφέρομαι, δεν συγκρίνω θεμελιώδη. Βλαστημάει κόσμος αυτή τη στιγμή, από μαρίδα έως και funds και αυτός ο εκνευρισμός μεταφέρεται στο ταμπλώ. Κάποτε θα φρενάρει, αλλά πότε άραγε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Με τον ΟΛΠ συμβαίνει το εξής παράδοξο. Η παρούσα αξία των εγγυημένων εισοδημάτων από την συμφωνία με τους Κινέζους είχε υπολογιστεί στα 600 εκ. Δεν θυμάμαι τι προεξοφλητικό επιτόκιο είχε χρησιμοποιηθεί για τους υπολογισμούς, αλλά σίγουρα σήμερα θα ήταν χαμηλότερο. Άρα η παρούσα αξία αν είχε υπολογιστεί σήμερα θα ήταν σαφώς υψηλότερη. Παρόλα αυτά ο ΟΛΠ συνεχίζει να έχει μια κεφαλαιοποιήση της τάξης των 350 εκ. Δεν μπορώ να καταλάβω ΤΙ ακριβώς προεξοφλεί αυτό το discount. Aς πούμε στον ΟΤΕ θα μπορούσε να πει κάποιος μειωμένα κέρδη, μειωμένα μερίσματα είναι η αιτία. Εδώ τι; Αφού οι τα εισοδήματα είναι εγγυημένα; Τι προεξοφλει λοιπόν το discount; Ζημιές από τις υπόλοιπες δραστηριότητες; Δεν μπορώ να σκεφθώ κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ελπε , αγαπημενη μετοχη . ενδιαφερον διαγραμμα. σε πτωτικο καναλι απο τα μεσα μαιου ,ετοιμο να διασπαστει , προς τα πανω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Bρε σεις, ξεσαλωσατε στη γκουρουδια ολο το μεσημερι!Τριγωνο-γκουρουδες...Οverdose επαθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Nasty@ Πρεξοφλεί πιθανό σφάλμα στις παραδοχές του εξασφαλισμένου εισοδήματος, λόγω μειωμένης εμπορευματικής κίνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πωπώ! Ο Αλή έγινε το μπλογκ των γκουρούδων. Καθήστε νε τελειώσω ένα βιβλίο χρηματοοικονομικής ανάλυσης που μελετάω και θα σας περιποιηθώ εγω.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Παπά, πώς πάει το κουτούπωμα; Έφτασες στο ζουμί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μόλις όμως το τελειώσεις, να πεις και τι ακριβώς έγραφε στον πρόλογο ο τύπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σιγά μη θυμάται τα προκαταρκτικά. Το τελείωμα σου μένει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γκουρούδες, εντός 48 ωρών θέλω εμπεριστατωμένη ανάλυση για Ιασώ. Και μην ακούσω παπαριές περί τριγώνων, κινητών μέσων, διασπάσεων, ανασπάσεων, κατασπάσεων, αναπαύσεων, γιατί θα πέσει ξεβράκωμα. Λέω να χώσω ένα τούβλο και να παίρνω 10% το χρόνο για 5 χρόνια συμπεριλαμβανομένων των μερισμάτων. Να το χώσω; Σχόλια τού τύπου "υπάρχουν καλύτερες επιλογές για τέτοια απόδοση" θα αγνοούνται. Για να σας δω, γκουρούδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σε τρώει η τσέπη σου, τα μαντάτα με την ΙNTRAKAT και την αλλαγή χρήσης στον Ελαιώνα για το TurnKEY Project και τα συναιτεριλίκια με τον Ρόκκο τα ξέρεις ?
    Και όχι τίποτις άλλο αλλά τον πρόεδρο του ΣτΕ τον λένε και ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ.
    Καλό Βράδυ k. US OUND

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν σε πιάνω, δεν σε πιάνω,Άλέκο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το ΙΑΣΩ Νοτίου Ελλάδος, κάτι πήρε το μάτι μου στο EURO2DAY για προβλήματα. Θα μελετήσω δεόντως και θα σε ενημερώσω υπηρεσιακώς ΟΣΟΝΟΥΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γνωστά αυτά. Άλλο ρώτησα εγώ, όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Και εσυ τεκνον usound κολλησες γκουρουδιτιδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ε, μα! Αλλά τους έβαλα δύσκολα. Ο Αλέκος είναι διαβασμένος, αλλά υπεκφεύγει...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Eγώ λέω ναι, συνέταιρε. Από τις καλύτερες επιλογές αυτή τη στιγμή, σε χρονιά μεγάλων αποδόσεων για τις μετοχές, η χαρτούρα αυτή μπορεί να τρελλάνει κόσμο, μόλις κάνει την έκρηξη το ηφαίστιο της Σύρου. Όρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τι λεμε τωρα...Ποιο euro2day;Αυτο του Βγενοπουλου;Πιο εγκυροι ειναι οι γκουρουδοφορουμιστες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τώρα; Όρμηξα. Απλά ρωτάω εκ των υστέρων. ουχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Και καλά έκανες. Άριστη κίνηση, εύγε.

    Εγώ λέω βέβαια, ν΄αγοράσω από Σεπτέμβρη, στο -30%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αλλά, εάν μεχρι τον Σεπτέμβρη δεν στηρίξεις εσύ το χαρτί σου, ποιός θα το στηρίξει ? Ο Σπάρτης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Σου εχω και άλλη, ΤΡΟΜΕΡΗ ευκαιρία. Πάρε καρέκλα :

    Μεταξύ 3,50 (κατώτατη τιμή) και 4,10 ευρώ (ανώτατη τιμή) καθορίστηκε το εύρος τιμής της δημόσιας εγγραφής για την είσοδο της MIG Real Estate AEΑΑΠ στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

    Βουρ στο κελεπούρ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Άλλο ρώτησα εγώ, συνέταιρε! Και εμμέσως απέβαλα τους τρεϊντεράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ρε σεις δε βαζουμε κανα τραγουδακι;Νισαφι με τη γκουρουδια.Ερχεται και ο Santana την Tριτη,ντροπη ρε swear.Πες τιποτα γιατι θα παω και πρεπει να ειμαι διαβασμενος. Αμαν με τις μετοχες...Και τη Δευτερα ξαναρχιζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Δίκιο έχει ο Πρωτ. Αλλά εγώ μόνο από Χρηστάκη ξέρω.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. για ενα 10% , ολη αυτη η φασαρια? χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Τί να πω για τον Santana ?
    Δεν είμαστε και τόσο κολλητοί, ώστε να μου έχει αποκαλύψει τη σύνθεση του χαρτοφυλακίου του.
    ΑΕΓΕΚ πάντως, δεν έχει, είμαι βέβαιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Τί να κάνουμε, ρε Νάντια; Έπεσες σε φτωχομπινέδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. LOL.

    Ε ρε αρρωστια.Ειστε σε εξαρση ολοι.Λειπει και η Λουκρη. Αυτη ξερει να σας βαλει σε ταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ε, μη μου πεις πως το μαγαζί δεν σ' εξάπτει! Για πολλούς λόγους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. η αποδοση δεν γινεται να ειναι σταθερη και ιδια για τα επομενα χρονια. αν η αντιστροφη της τασης εχει ηδη γινει , θα υπεραποδωσουν τα επομενα 2 ? χρονια και μετα? την κρατας να χανει 50, 60% ? οπως πολλοι εκαναν-καναμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καλά, ας αλλάξουμε θέμα. Να μιλήσουμε για ιστορία :

    Κραχ του 29. Το αγαπημένο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αιντα...Ναντια κοριτσι πραμα εσυ και να γκουρουδιζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Νάντια, τη γνώμη ειδικών ζήτησα. Όχι περαστικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ολοι εχουμε κι απο ενα -τουλαχιστον- ελαττωμα, Πρωτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Τη ζήτησες και την πήρες.
    -Είδες τί είναι, να έχεις φίλο Γκουρού ?
    Πιστεύω ότι τώρα το εκτίμησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ναι, η αλήθεια είναι ότι φωνάζω κάπως δυνατά, σαν τελάλης. Αλλά τί να κάνω ? Αφού έχω καλή πραμάτεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Βρε συνέταιρε, ξέρεις τί λέω ?

    Δεν δίνεις το διάγραμμα του ΙΑΣΩ για κυματική ανάλυση ? Να στο εξετάσουν ειδικοί ελλιοτολόγοι.

    Τώρα,εάν τυχόν πάρεις τιμή στόχο 0,37 λεπτά, μην εκπλαγείς. Ούτε κι αν πάρεις τιμή στόχο 1423,56 ευρώ. Μακάρι κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αν και το ΧΑ δεν με ενδιαφερει για ενα μυστηριο λογο παρακολουθω ενιοτε τα γραφομενα των γκουρουδων.Θα ηθελα,καποια στιγμη, να μου τους καταταξετε στις εξης κατηγοριες,για να ξερω τι διαβαζω.
    Α. Αρχι-γκουρου
    Β. Ανθυπο-γκουρου
    Γ. Δοκιμος γκουρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. τι να τους κανει τους ελιοτ....
    με το 30% που ειπες , φτασαμε στο 3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Εγώ λέω να το τους το δώσω γι ανάλυση ούρων. Να εκτιμήσουν το ίζημα, την οσμή και τη χροιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ναι, σιγά μην έχει και Ευέλπιδες Γκουρούδες. -Τί μας λες ρε Πρωτ ? Όλοι Αρχι-Γκουρούδες ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Δεν με κατάλαβες Νάντια, 30% κάτω ΟΛΗ η αγορά εννοώ. Έτσι λέγεται, εγώ τί να σου πώ ? Ορισμένοι μάλιστα λένε 300% κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Πάντως, ρε Πρωτ, όλους αυτούς τους γκουρούδες, αν τους μαζέψουμε, μπορούν να πληρώσουν κανα μονόκλινο για τη γυναίκα τους; Τί λες; Όχι ο καθένας μόνος του. Μιλώ για ρεφενέ. ουχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Λες; Βαρδα μη μας φεσωσουν κιολας.
    Που θα παει,δε θα ρθει η αγια μερα που θα εμφανιστει ο Γκουρουδοκτονος.Να τους αφησει μονοφθαλμους να μην μπορουν ουτε SBC να δουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Γιατί, μ ενα μάτι δεν θα βλέπουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ναι αλλα δε θα μπορουν να εστιασουν στην "κορδελα" με τις τιμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ρε, αυτοί θα φτιάξουν μεταλλαγμένα γονίδια. Θα επιβιώσουν και με μάτι κορδέλλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Δικιο εχεις. Ασε που θα το ριξουν στο ραδιοφωνο.Μονη λυση φανταζει ο εκτοπισμος σε στρατοπεδα.Και στον περιβολο,πισω απο τα συρματα να πλακωνονται οι γκουρουδες με ακουστικα στα αυτια(θα ακουνε ραδιο-Γκουρου με real-time τιμες).
    Αυτο ειναι φαντασιωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. βρε Πρωτασιλαε ! και σε ειχα για ανοιχτομυαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Τί λες ρε; Αυτοί θα παίζουν το συσσίτιο στη Μιγ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Γιατι Ναντια μου,που την ειδες τη στενομυαλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. σορρυ, το γκουρουδες το λετε ειρωνικα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ωχ! ο Πρωτ τόριξε στο καμάκι! Γι αυτό τον πάω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Σοβαρά το λέμε. Εσύ, τί δουλειά έχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Eτσι Ναντια να τις εκφραζεις τις αποριες σου,μην τις κρατας.
    Ασε την κοπελα ησυχη βρε usound. Δεν ειναι γκουρου. Απλα τους διαβαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Έχει πολύ σοβαρότερες δουλειές να κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Γκουροδαιοι και αντιΓκουρουδαιοι,σας καληνυχτιζω με Ασιμο.

    ". Πέσαν γκουρού απάνω μου και μάγοι και οι σατανιστές Πως μου θυμίζουν όλα καρναβάλι ... "

    Aφιερουται τω αγνωστω γκουρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Το τραγούδι θέλει Άσιμους και ο τζόγος άσημους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ρε πούστη, έλειψα για λίγο και έχασα όλη την γκουρουδοσυζητηση!

    Αλέκο, αυτό που γράφεις για το ΙΑΣΩ...δεν είναι πρόβλημα του ΙΑΣΩ, αλλά εκείνου που έχει αναλάβει το project. Αν δεν το διεκπεραιώσει το ΙΑΣΩ θα το πηδήξει. Και μιας που είπα πήδημα...ποιος σοβαρός άνθρωπος ρε παιδιά θα πάει να αγοράσει μετοχή που τα έσοδα της εξαρτώνται από το πόσο πηδάνε οι Έλληνες;;;

    Καλά δείκτες γονιμότητας δεν έχετε δει;;;;

    γιουσαουντ...μακριά και αλάργα! Πάρε εκεί κανένα λιμάνι να γελάσει και εσένα λίγο το χειλάκι σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. γεια σας σκυλαραπες,πως παει??
    γιουσαουνη,αν το ερωτημα σου ειναι υπαρκτο και οχι προβοκατορικο(ουχαχαχαχαχα),εγω ως αρχιδιαγκουρου σου εχω την απαντηση.
    ΑΝ μιλας για μετοχες του ιασω(και οχι αλλο προιον περιεργο συσχετιζομενο με εταιρικα ομολογα κλπ της εταιρειας),που για να αναφερεις μερισμα,μιλας αναγκαστικα για μετοχες,τοτε δεν στεκει ως ερωτημα..ουτε καν ως υποθεση..εστω οτι το μερισμα ειναι,ως ενα σημειο,υπολογισιμο ως ετησια αποδοση..το υπολοιπο που μενει μεχρι το 10% ετησιως,απο κεφαλαιακη υπεραξια,ποιος μπορει να το εγγυηθει?? ποιος μπορει να το προβλεψει??ουδεμια σχεση το αν θα εχει αναπτυξη εργασιων και κερδων,με την τιμη της μετοχης.(ας πουμε οτι η αναπτυξη τζιρου και κερδων προβλεπεται με προβολη των στοιχειων και καλη πληροφορηση,η τιμη της μετοχης πως προβλεπεται με γυαλα?? οι τιμες στοχοι του καθε επενδυτη εχουν να κανουν με την θεωρουμενη απο αυτον(και οχι απο την αγορα)δικαιη τιμη μιας εταιρειας,ας πουμε λοιπον οτι εσυ θεωρεις δικαιη την τιμη του ιασω σε καποιο νουμερο.αυτο τι σχεση μπορει να εχει με ετησιοποιημενη αποδοση και μαλιστα σε οριζοντα πενταετιας?? αληθεια,ο λιακουνακ τα παρατησε η επιμενει και περιμενει??χιλιαδες παραγοντες επηρρεαζουν το μελλον ενος χαρτιου,αν ο λιακουνακ βρεθει σε καλυτερες συνθηκες μπορει να κανει προσφορα γερη που θα χρυσωσει τους μετοχους,απο την αλλη,αν το υγεια(ομιλος) επεκταθει χοντρα,μπορει να δημιουργησει προβληματα στον ανταγωνισμο(δες τι εκανε η δελτα με τα γιαουρτογαλατα)
    για την μιγ real estate,δεν υπαρχει επενδυτης τοσο μαλακας να γραφτει στην δημοσια εγγραφη,την στιγμη που αναλογες εταιρειες διαπραγματευονται με μεγαλυτερο discount.ο βγενο απλως την εισαγει,θα αγορασουν τα αμοιβαια της μαρφβ και θα αρχισουν οι αλλαξοκολιες.δεν αφορα τους μικροεπενδυτες το χαρτι,καλο ειναι να μεινουν μακρια..
    αντε,γκουρουδοσκυλαραπες,καλο καλοκαιρι και καλο πηξημο στην ζεστη και στο καυσαεριο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Δημήτρη, συμφωνώ για ΜΙΓ ΑΕΕΑΠ. Παρόλα αυτά είδα ότι την βάζει αρκετά χαμηλά. 0.72 p/bv (κατώτατη τιμή) είναι περίπου όπως τα ΠΕΑ, αν και ποιο ακριβή από ΕΥΠΡΟ.

    Δεν θα πρότεινα σε κανέναν να μπει βέβαια (υπάρχουν και καλύτερα), αλλά ΤΕΝΕΡΓ δεν είναι, ούτε καν ΑΡΑΙΓ (σοβαρές εταιρίες και οι δύο αλλά αποτιμημένες πολύ ψηλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ναστυ,μιλαμε για ρηαλ εστεητ,(θα παρει ανασες ως κλαδος απο τους τελευταιους στην κριση)και μαλιστα θυγατρικη του βγενο,οι πιθανοτητες ειναι να πουλοβαραει το χαρτι για πολυ καιρο,λιγο χαμηλοτερα απο εκει που θα μπει,εκτος αν αποφασισει να το κανει πυραυλο καθε τελος ετους για να γραφει υπεραξιες η μητρικη και να το παραταει μετα για του χρονου,ολα αυτα δεν ειναι για μικροεπενδυτες ,αλλα για ριψοκινδυνους παικτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Α, ώστε την κουτούπωσε τελικα; Ε, ρε διαόλε Πρωτεσίλαε...γιατί μου αποκαλύπτεις το τέλος;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ναι συμφωνώ... μακριά και αλάργα. Άλλωστε υπάρχουν πολύ καλύτερες ευκαιρίες. Σε όποιον πιστεύει στο σενάριο της γρήγορης ανακάμψης (εγω το ψιλοπιστεύω...δηλ. ανάκαμψη αλλά όχι γρήγορη) ας πάρει μέταλλα/ενέργεια/δυιλιστήρια (καλά όλα τα έβαλα μέσα) για να βγάλει τ'άντερα του. Και μιας που είπα άντερα...έχετε άντερα να πάρετε ΧΑΚΟΡ; Χαλκός, γαμώ τα μέταλλα. Σφαίρα θα φύγει...όταν με το καλό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Βρε σεις!Παλι τα ιδια.Αντε θα πω και εγω που ειμαι ασχετος ενα σχολιακι στα γραφομενα του Χαρου.Λεει:
    1." λιακουνακ βρεθει σε καλυτερες συνθηκες μπορει να κανει προσφορα γερη που θα χρυσωσει τους μετοχους".Χαρε σε διαβεβαιω πως αυτο θα γινει οταν γινει πρωθυπουργος ο Λεβεντης. Ειναι ανυπαρκτος,κραταει το 10 τοις εκατο και μεχρι εκει.

    2." υγεια(ομιλος) επεκταθει χοντρα,μπορει να δημιουργησει προβληματα στον ανταγωνισμο"
    Χαρε,σε διαβεβαιω πως απο το φθονοπωρο και για ενα χρονο προβλημα θα εχει το υγεια,λογω ανταγωνισμου απο Μεσογειων μερια.Take my word fot it.

    Ρε σεις με κολλησατε!
    Ναστυ,μιλαμε για μεγαλο βιβλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ναι πέρα από την πλάκα, όντως είναι πολύ καλογραμμένο. Θα γράψω εντυπώσεις όταν το τελειώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ρε σεις οργανώνουμε και ένα διβεητ και εδώ; Αφού την βλέπω την δουλειά...κατά βάθος, γουστάρουμε όλοι....Μην καταπιέζεστε ρε!!!! Αφήστε την γκουρουδιά να εκδηλώθει ελεύθερα!!!!!

    Βγείτε στο μπαλκόνι και φωνάξτε δυνατά:

    γκουρουδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Πρωτα να λυθει το θεμα moderator. Eχω καπαρωσει τη θεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. φιλε πρωτ,δεν εχω οποιαδηποτε ειδους πληροφορηση,περαν αυτων που διαβαζω και ακουω,οποτε δεχομαι τον word σου,ουτως η αλλως δεν εχω ουτε το ενα,ουτε το αλλο χαρτι.απλως δυο παρατηρησεις.
    1.ανυπαρκτος μεν ο λιακουνακ,αλλα μην αμφιβαλλεις οτι αν οι συνθηκες(ρευστοτητας στην οικονομια εννοω)αλλαξουν,εχει δυνατοτητα να μαζεψει κεφαλαιουχους,δεν ειναι και αναξιοπιστος στην πιατσα,μονο λιγο μαλακα τον επιασε ο υπηρετης,οταν του εφαγε το υγεια μεσα απο τα χερια(αλλα ο υπηρετης ειναι ουτως η αλλως ειδικος στο αρπαζειν....)
    2.απο ολες τις εταιρειες του υπηρετη(που οι περισσοτερες τα πανε σκατα),το υγεια,τουλαχιστον στα χαρτια,δειχνει οτι πεταει..βεβαια ,οπως σου ειπα,δεν εχω πληροφορηση εκ των εσω,οποτε μπορει και να τα μαγειρευει,ποιος να ξερει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ναι ρε κουφαλες,αλλα οταν σηκωσα το θεμα φατσα καρτα στο καπιταλ για το ντημπεητ,(περι γκουρουδοσυναξεων)λουφαξατε ολοι και εγω σας περιμενα για να σπασουμε κεφι μεσα στο αντρο των γκουρουδων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Χαροντα,
    1. Χαζοι ειναι οι κεφαλαιουχοι να τον εμπιστευτουν; Αλλα το θεμα ειναι πως δεν πουλαει κανεις,ακομη και αν μαζευτουν ολοι οι κεφαλαιουχοι του πλανητη.
    2.Συμφωνω. Και αν δεν κανω λαθος το μερισμα του ειναι απο τα ψηλοτερα σε σχεση με την τιμη της μετοχης. Απλα απο Σεπτεμβριο θα αντιμετωπισει ανταγωνισμο που θα πληξει κυριως δικη του ναυαρχιδα.

    Σε νησι εισαι Χαροντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Χαρε,τη λεξη "γκουρουδοσυναξη" εγω την χρησιμοποιησα πρωτος.Κοιτα το forum δεν ενδεικνυται για χαβαλε.Αφου τα ξερεις καλυτερα απο μενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. αντε παιδες σας χαιρετω,καλα να περασετε,καλο καλοκαιρι και με το καλο να τα ξαναπουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Καληνυχτα!Στο βιβλιο σου τωρα Ναστυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Τέτοια ώρα που πάτε για ύπνο να δώ τι μούτρα θα παραστείτε στην συνέλευση του Χρηστάρα στην Αίγλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ρε πούστη μου, μια ερώτηξη έκανα και πέσαν οι γκουρούδες σαν τις μύγες. Συμπέρασμα, κι ας με πονάει:
    1)Ο Αλέκος έχει μελετήσει τη συμφωνία για το Ιασώ Νοτίων Προαστίων! Το περίμενες, Πρωτ; Εγώ όχι.
    2) Ο Νάστυ έπιασε αμέσως το νόημα τής συμφωνίας και διείδε πως το πρόβλημα είναι τού Σωκράτη!
    3)Ο Χάρος έκανε ανάλυση λες και είναι insider.

    Γκουρούδες, εφεξής θα δείξω περισσότερη ανεκτικότητα απέναντί σας (προσωρινά, ε; μην ξεθαρρεύετε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Φίλτατε USOUND,

    Επειδή εγώ είμαι Μπίζνες γκουρού, θα σε παραπέμψω σε μια περίληψη του ευαγγελίου του Πόρτερ
    http://articles.bplans.com/business/porters-five-forces/119
    όθεν αφού κάμεις τις απαραίτητες επαγωγές πιθανόν να σε βοηθήσει να προβλέψεις το μέλλον του ευαγούς ιδρύματος που επένδυσες και στο οποίον ΣΥΝΕΛΟΝΤΙ ειπείν τα έχω σκάσει χοντρά πριν 3 χρόνια αλλά χαλάλι τους διότι η Ξενιτίδου έκανε πολύ καλή δουλειά.
    Βέβαια για τον άντρα της άκουσα πρόσφατα διάφορα, αλλά μάλλον είναι κακόβουλες φήμες.
    Τέλος, την άλλη βδομάδα έχουν ραντεβού με τον Σωσσίδη στον Βόλο κάτι φίλοι που έχουν εκεί 2 κλινικές και μάλλον θα βρίσκομαι στα πέριξ οπότε αν μάθω κατιτίς θα σου πω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή